Turer og billetter

Geneva City Tour levert av KeyTours S.A.

Geneva City Tour
3.5
Bestill på forhånd
fra
kr 545,10
per voksen
Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
Regelmessige temperatursjekker for ansatte
Utstyr desinfiseres mellom bruk
Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
Regelmessige temperatursjekker for ansatte
Utstyr desinfiseres mellom bruk
Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
Guider må vaske hendene regelmessig
Masker kreves for reisende på offentlige områder
Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Om
Første gang Genève besøkende ikke bør bry seg med stresset med uavhengig sightseeing når du kan nyte denne praktiske, citywide turen, med en guide for å lede veien. Bare hopp ombord på din luftkondisjonerte coach som du er whisked rundt i byen. Lær som du går med hjelp av guideens kommentar, gå gjennom gamlebyen, og se mange av Genèves topp attraksjoner, inkludert Genfersjøen og dens ikoniske vannfontene, Jet d'Eau.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Fransk, Spansk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
Se det beste fra Genève med en kombinasjon av tur og sightseeing
Besøk den gamle bydelen, St. Peters katedral og FN-komplekset
Velg en tid som er mest praktisk, med morgen og ettermiddag avganger
Få en stor verdi med buss tur, Old Town gange, og mini-togtur inkludert
Hva du kan forvente
Hils din guide på en sentral beliggenhet i Genève, og klatre ombord på ditt komfortable, minivan med aircondition, for å starte panoramautsikt over byen. Cruise forbi attraksjoner som Jet d'Eau, en dramatisk fontene med karakteristisk skjønnhet, og beundre de tårnhager av St. Pierre-katedralen. Hør historien om viktige politiske hovedkvarter og diplomatiske organisasjoner og dykk inn i den velstående fortiden i Genève mens du hører på underholdende fortellinger. Gå av bussen for en berikende tur på en av byens minitog, og følg din guide gjennom de sjarmerende gatene i gamlebyen på en omfattende tur til fots. Be din guide og gruppe farvel på en sentral beliggenhet og fortsett å utforske byen når du er på ferie. Vær oppmerksom på: Mini-toget vil ikke fungere i januar og februar på grunn av kalde værforhold
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 2510KTG202
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
Busstur • Minitog eller vandretur i Gamlebyen • Besøk i det internasjonale distriktet Genève • Besøk Genfersjøen og dens vakre bredder • Beundre den berømte Jet D'eau: fontenen og emblemet i Genève • Se Peterskatedralen • Photo Stop at the United nations
Ekskluderinger
Hotell henting og slipp av • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
Varighet
2 t
Avreiseinformasjon
Geneva Bus Station, 1201 Geneva, Switzerland Sted Dorcière, 1201 Genève
Quai des Bergues, 1201 Genève, Switzerland Turen stopper enten ved busstasjonen eller ved Quai des bergues, som ligger ett kvartal unna busstasjonen
Inkluderinger
Busstur • Minitog eller vandretur i Gamlebyen • Besøk i det internasjonale distriktet Genève • Besøk Genfersjøen og dens vakre bredder • Beundre den berømte Jet D'eau: fontenen og emblemet i Genève • Se Peterskatedralen • Photo Stop at the United nations
Ekskluderinger
Hotell henting og slipp av • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
Avreiseinformasjon
Geneva Bus Station, 1201 Geneva, Switzerland Sted Dorcière, 1201 Genève
Quai des Bergues, 1201 Genève, Switzerland Turen stopper enten ved busstasjonen eller ved Quai des bergues, som ligger ett kvartal unna busstasjonen
Varighet
2 t
Returdetaljer
Quai des Bergues, 1201 Genève, Switzerland Turen stopper enten ved busstasjonen eller ved Quai des bergues, som ligger ett kvartal unna busstasjonen
Tilleggsopplysninger
Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
Bekreftelse for dette produktet vil bli mottatt ved bestilling
Tour drives på engelsk og fransk, med mindre annet er angitt
Barneprisene gjelder for barn i alderen 4-12 år
Mini-toget vil ikke fungere i januar eller februar på grunn av kalde værforhold.
Ingen rullestoltilgang
Tilrettelagt for barnevogn
Nær offentlig transport
De fleste reisende kan delta
Denne turen/aktiviteten har maksimum 50 reisende
Reiserute
  • Du starter ved
    Geneva Bus Station
    1201 Geneva, Switzerland
    Sted Dorcière, 1201 Genève
    Se adresse og detaljer
  • 1
    KeyTours S.A.
    Stopp: 10 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Palais des Nations
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
    Passerer forbi
    International Red Cross and Red Crescent Museum
    Musee Ariana
    Lake Geneva
  • 3
    Reformation Wall
    Stopp: 10 minutter
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Cathedrale de Saint-Pierre
    Jet d'Eau
    The Flower Clock
  • Du avslutter ved
    Quai des Bergues
    Quai des Bergues, 1201 Genève, Switzerland
    Turen stopper enten ved busstasjonen eller ved Quai des bergues, som ligger ett kvartal unna busstasjonen
    Se adresse og detaljer
+

3.5
19 anmeldelser
Ypperlig
5
Svært bra
6
Gjennomsnittlig
4
Dårlig
2
Forferdelig
2

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Raphaela C
2 bidrag
geneva-tur
okt. 2019 • Alene
utmerket guide! interessant tur på 2 timer så jeg hoveddelene i genève! en vakker by! godt organisert med buss og lite tog! Jeg vil anbefale det hvis du er i byen for første gang! ! !
Google
Skrevet 18. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Keytours_Geneva
Hello, thank you for your opinion ! We are delighted to learn that your stay in Geneva went well and we hope to see you again in Switzerland for new adventures with Keytours. Have a good day !
Skrevet 22. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

nedtraveler
Nederland, Colorado530 bidrag
Forferdelig sightseeingtur i byen med refusjon nektet
sep. 2019
Unngå denne byturen med buss for enhver pris! Det er ingen toaletter tilgjengelig på kontoret eller i nærheten, mens du venter på at turen begynner. En av oss tok byturen. Bussen var gammel, uten klimaanlegg i løpet av det varme været. Guiden var uhørbar på grunn av et ødelagt mikrofonsystem. Setene kunne ikke justeres. Mange av turistene klaget. På et tidspunkt krasjet bussjåføren på et annet kjøretøy og brukte lang tid på å krangle med den andre sjåføren i stedet for å fortsette turen. Siden krasjet skjedde veldig nær hotellet vårt, gikk vi av gårde og gikk den korte avstanden tilbake til hotellet. Hotellet, som bestilte turen, nektet å ta noe ansvar, men ringte til slutt Key Tours, som nektet refusjon og sa at ingen andre gikk av turneen midtveis. Braket skjedde sannsynligvis i nærheten av ingen andre hotell. Unngå denne organisasjonen som pesten.
Google
Skrevet 7. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Keytours_Geneva
Good morning, we are very sorry to read your reviews. You feel very disapointed but there is restrooms on the bus station, unfortunately, we are not responsible for the toilets in the city, we only have a ticket point on the spot, which doesn't have any toilets but you can go to the public toilets at the bus station. All our buses are air conditioned Mercedes, if you feel too hot, you can also let know the driver, sometimes there is a bit of difference between the front and the back. Seats can be adjusted but it's not a sleeping bus where you can completeley lay down. The city tour is half by bus and alf by mini train, on the bus tour, you do different photo stops, so you don't spend more than 20 minutes on the bus if you feel very hot, you can get off and the last part is by train which is completely open, so you have the outside temperature. We are very sorry but we don't understand the part of the accident, it looks like you don't really know where it happens, if it did happen, the police comes, the guide call for another bus, your review sounds a bit confusing. You haven't sent any emails to complaint, you haven't come into the office so we can investigate. We are very sorry for your experience but it sounds like it wasn't us. Best regards
Skrevet 8. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

HuskerTraveler2
Lincoln, NE1 044 bidrag
Veldig god oversikt over høydepunktene, lite gange
sep. 2019
Flyet vårt ankom tidlig på morgenen med tid til å sjekke inn på hotellet vårt, hvile litt og fange 14: 15-turen. 2 timer var helt riktig, slik at vi kort kunne se høydepunktene i byen slik at vi kunne bestemme hvor vi skal utforske mer detaljert senere. Likte veldig godt det lille togtoget vi overførte til som gjorde at vi raskt kunne reise gjennom de trange gatene i gamlebyen. Svært lite vandring kreves på denne turen.
Google
Skrevet 3. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Annette L
2 bidrag
Gjennomsnitt til under par.
Fikk igjen å forsvare oss selv sammen med flere andre da båtturen begynte og vi trengte å ta en tog cuz ikke meldte seg på båttur. Virker å være normen. Tour ok, men kunne ha klart seg uten lidenskapens innuendos og forlatelse.
Google
Skrevet 20. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Keytours_Geneva
Good morning, thank your for your review. When we began the tour, we explain that the city tour is 2 hours and some of the tour booked the boat cruise option. The tour finishes one block from where is started which is 5 minutes from the train station, you can always ask the guide if you have questions. We hope you enjoyed the city anyway and the places you have visited
Skrevet 1. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: KeyTours S.A.
aleandrab
aleandrab
00
Fantastisk liten by rett over grensen
Pittoresk fin liten by knappe 45.min fra Genève. Turen er fin men det er knapt med tid. Du rekker en rask tur rundt
Vanlige spørsmål om Geneva City Tour


Priser i Geneva City Tour starter fra kr 542,55. Oppdag og bestill Geneva City Tour på Tripadvisor

KeyTours S.A. er vert for Geneva City Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt KeyTours S.A. på Tripadvisor. Oppdag og bestill Geneva City Tour på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Geneva City Tour på Tripadvisor