Turer og billetter

Geneva som en lokal: Tilpasset privat tur levert av Lokafy

Geneva som en lokal: Tilpasset privat tur

Geneva som en lokal: Tilpasset privat tur
3
Bestill på forhånd
fra
kr 455,34
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
2–6 timer
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Tjenestedyr er tillatt
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2–6 timer
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Fransk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2–6 timer
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk, Fransk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 86919P119
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Lokal guide "Lokafyer"
  • Tilpasset privat spasertur
Ekskluderinger
  • Personlige utgifter
  • Tips og drikkepenger (valgfritt)
  • Valgfrie aktivitetskostnader
  • Mat og Drikke
  • Transport til / fra attraksjoner (Det er en tur, biltransport er ikke inkludert)
Varighet
2–6 timer
Avreiseinformasjon
  • Pl. du Bourg-de-Four 24, 1204 Genève, Switzerland Reisende kan be om turen for å starte fra et sentralt beliggende hotell. I tilfelle hotellet ligger utenfor sentrum, vil vi velge et praktisk møtepunkt i sentrum. Turen kan ende på et annet sted fra avreisepunktet, med mindre det blir forespurt på forhånd om turen.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Lokafy turer gir en generell oversikt over byen med praktisk informasjon fra lokals perspektiv, ikke detaljerte historiske fakta
  • Dersom reisende ønsker å inkludere et besøk til en attraksjon, vil de trenge å dekke kostnadene ved inngangen for seg selv og også Lokafyer (lokalguide)
  • Turer er helt personlig, vennligst oppgi starttid, møteplass og informasjon om deg slik at vi kan organisere turen
  • Dette er en tur. Vi anbefaler at du bruker komfortable sko
  • Fungerer i alle værforhold, vennligst kle deg riktig
  • Barn under 3 år er gratis
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • Lokal guide "Lokafyer"
  • Tilpasset privat spasertur
Ekskluderinger
  • Personlige utgifter
  • Tips og drikkepenger (valgfritt)
  • Valgfrie aktivitetskostnader
  • Mat og Drikke
  • Transport til / fra attraksjoner (Det er en tur, biltransport er ikke inkludert)
Avreiseinformasjon
  • Pl. du Bourg-de-Four 24, 1204 Genève, Switzerland Reisende kan be om turen for å starte fra et sentralt beliggende hotell. I tilfelle hotellet ligger utenfor sentrum, vil vi velge et praktisk møtepunkt i sentrum. Turen kan ende på et annet sted fra avreisepunktet, med mindre det blir forespurt på forhånd om turen.
Varighet
2–6 timer
Returdetaljer
  • Geneva, Switzerland Turen kan ende på et annet sted fra avreisepunktet, med mindre det blir forespurt før turen.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Lokafy turer gir en generell oversikt over byen med praktisk informasjon fra lokals perspektiv, ikke detaljerte historiske fakta
  • Dersom reisende ønsker å inkludere et besøk til en attraksjon, vil de trenge å dekke kostnadene ved inngangen for seg selv og også Lokafyer (lokalguide)
  • Turer er helt personlig, vennligst oppgi starttid, møteplass og informasjon om deg slik at vi kan organisere turen
  • Dette er en tur. Vi anbefaler at du bruker komfortable sko
  • Fungerer i alle værforhold, vennligst kle deg riktig
  • Barn under 3 år er gratis
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
Dette kan du forvente under besøket
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
Reiserute
  • Du starter ved
    Pl. du Bourg-de-Four 24
    Pl. du Bourg-de-Four 24, 1204 Genève, Switzerland
    Reisende kan be om turen for å starte fra et sentralt beliggende hotell. I tilfelle hotellet ligger utenfor sentrum, vil vi velge et praktisk møtepunkt i sentrum. Turen kan ende på et annet sted fra avreisepunktet, med mindre det blir forespurt på forhånd om turen.
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    Cathedrale de Saint-Pierre
  • Du avslutter ved
    Geneva
    Geneva, Switzerland
    Turen kan ende på et annet sted fra avreisepunktet, med mindre det blir forespurt før turen.
    Se adresse og detaljer
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
3.0
3 anmeldelser
Ypperlig
1
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
2
Forferdelig
0

Aneta Stavi
3 bidrag
Par
Unfortunately, our guide was not very good. He was a nice person, but we would like him to tell us more about the city and its history, to be better prepared for where to take us. However, Geneva is beautiful and worth visiting!
Skrevet 18. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
lokafytravel
Hello, I am sorry to hear that your tour did not go as you expected. From your review, it seems as if perhaps you would have preferred a professionally guided tour rather than a Lokafy tour. In all of our information, we outline that we provide unscripted walking tours through a city with a local - just as you would see a city if you had a friend showing you around. Lokafy allows travelers to connect with locals, and learn about the city from their perspective; things like what it's like to live there, advice on their favorite restaurants, and also connecting on a personal level. As they are not professional tour guides, we do not require Lokafyers to have a detailed knowledge of the city’s history. We hope that the conversations you had with your Lokafyers helped you connect with them on a personal level. Regards, Lokafy Team
Skrevet 24. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Hamst
1 bidrag
Venner
Guide souriant et sympathique mais très peu bavard, très peu d’explications historiques. A titre d’exemple il nous laisse visiter la cathédrale st pierre seuls et régler l'accès au toit sans nous accompagner faute d'espèces disponibles pour lui ! Si on ne l’interroge pas il reste silencieux et si on l’interroge ses réponses sont pauvres. Trop superficiel en résumé, très peu d’apport.
C’est dommage au regard du prix payé de 35 euros par personne pour 2 heures soit 140 euros, + 20 euros pour le panorama !
Skrevet 3. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Navigate786556
Bonjour Aline, Nous nous excusons du retard pris pour répondre à votre avis. Nous ne recevons pas de notifications automatiques pour les commentaires sur Trip Advisor. Je suis désolé d'apprendre que votre visite ne s'est pas déroulée comme vous l'aviez prévu. D'après votre commentaire, il semble que vous auriez préféré une visite guidée par un professionnel plutôt qu'une visite Lokafy. Dans toutes nos informations, nous soulignons que nous proposons des visites à pied non scénarisées dans une ville avec un local - tout comme vous verriez une ville si un ami vous la montrait. Lokafy permet aux voyageurs d'entrer en contact avec les habitants et d'apprendre à connaître la ville de leur point de vue, par exemple en découvrant comment c'est la vie là-bas, en recevant des conseils sur leurs restaurants préférés et en établissant un contact personnel. D'après votre commentaire, il semble que nos Lokafyers aient suivi nos directives. Comme ils ne sont pas des guides touristiques professionnels, nous n'exigeons pas des Lokafyers qu'ils aient une connaissance détaillée de l'histoire de la ville. Nous espérons que les conversations que vous avez eues avec vos Lokafyers vous ont permis d'établir un lien avec eux à un niveau personnel. Bon voyage ! Salutations, Vinita Lokafy.com
Skrevet 16. februar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

NHnorthCountry
Sugar Hill, NH14 bidrag
Maria provided a completely professional, enjoyable tour. Her enthusiasm for Geneva, especially for the Old Town, was infectious. More importantly, she has done her research into the history and facts of the city; in fact, her presentation is indistinguishable from the best of the tours by trained, professional guides that we have experienced. Moreover, when the weather on the day that the tour was originally booked turned quite undesirable for a walking tour, Maria was willing to change the day of the tour on the evening before the tour was to occur. That was greatly appreciated! Maria is truly dedicated to bringing the best experience she can for her clients. We had a wonderful tour that left us with a satisfying feeling that we had indeed seen many points that make Geneva the charming city it is. Maria made the tour memorable.
Skrevet 25. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Navigate786556
Hello Norton, Hope you are well. We apologize for the delay in responding to your review. We do not get automatic notifications for reviews on Trip Advisor. We appreciate you sharing this wonderful review with us. As we customize each tour, we consider each travelers' preferences while matching them with our Lokafyers, and I'm glad you had a great time exploring the city together with your Lokafyer. The aim behind Lokafy is to connect travelers with locals for an authentic experience where they can not only know the city from their perspective but can also connect on a personal level. Just like having a friend showing you around the city. Although our Lokafyers are not professional tour guides, some of them are passionate about history like Maria. The uniqueness of our tours is that you can customize the itinerary according to your preference and schedule. It's great that our Lokafyer was able to show you different places in the city and it also made your stay in the city memorable. We appreciate you recommending our tours highly. In the years since your last tour, we have expanded a lot, and now offer Lokafy tours in almost 300+ cities around the world. Our global community of Lokafyers speaks many languages, so please get in touch with us next time you travel - we look forward to organizing your next adventure! Safe travels, Regards, Vinita Lokafy.com
Skrevet 17. februar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Vanlige spørsmål om Geneva som en lokal: Tilpasset privat tur


Priser i Geneva som en lokal: Tilpasset privat tur starter fra kr 463,65. Oppdag og bestill Geneva som en lokal: Tilpasset privat tur på Tripadvisor

Lokafy er vert for Geneva som en lokal: Tilpasset privat tur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Lokafy på Tripadvisor. Oppdag og bestill Geneva som en lokal: Tilpasset privat tur på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Geneva som en lokal: Tilpasset privat tur på Tripadvisor