Turer og billetter

By Sightseeing Amsterdam Hop-On Hop-Off Båt levert av Lindbergh Day Tours

By Sightseeing Amsterdam Hop-On Hop-Off Båt

Lagre
Del eksternt
COVID-19-oppdatering:Se de ekstra helse- og sikkerhetstiltakene denne opplevelsen har iverksatt.Les mer
Velg dato og reisende
Fra
kr 246,62
Dato
2 voksne
Alternativer
Velg turspråk
Lavprisgaranti
Ingen bestillingsgebyrer
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under denne opplevelsen
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Oppdatert 01.07.20 Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.
Oppdatert 01.07.20 Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.
Oversikt
Viktig informasjon
Avreisested
City Sightseeing Amsterdam, Burgwallen Nieuwe Zijde, 1012 TM Amsterdam, Netherlands
Varighet
24 t
Returdetaljer
Returnerer til opprinnelig avreisested
Inkludert
  • GPS lydguide tilgjengelig på 18 språk
  • Gratis WiFi tilgjengelig
  • Kart med hop-on hop-off-ruten og stopper
Unntak
  • Hotel pickup og drop-off
  • Gratuities
Vis flere
Tilleggsinformasjon
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 60 reisende
Avbestillingsregler
For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
10anmeldelser
2spørsmål og svar
Vurdering fra reisende
  • 2
  • 3
  • 4
  • 0
  • 0
Type reisende
Tidsperiode
Språk
wilkosteph28 skrev en anmeldelse mar. 2020
Bramshall, Storbritannia355 bidrag127 nyttig-stemmer
Dette er en flott måte å se deler av Amsterdam du kanskje ikke ser om du gikk overalt, vi fikk en fellesbillett med bussen, så vi så alt vel verdt å prøve.
Finn ut mer
Dato for opplevelse: mars 2020
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra LindberghTourTravel, Public Relations ManagerBy Sightseeing Amsterdam Hop-On Hop-Off Båt
Besvart 22. jun. 2020
dear wilkosteph28, We are delighted to read you had a nice time during our hop on hop off bus and you are satisfied with our services! Feel free to visit us again and try our boats or one of the tours outside Amsterdam :-) Have a good day !
Finn ut mer
Maziray skrev en anmeldelse sep. 2019
Chelmsford, Massachusetts79 bidrag18 nyttig-stemmer
Vi liker "hop - on hop - off" opplevelsen med det offisielle "røde" selskapet, men vi burde ha hoppet over denne. Turen var fin, men vi brukte mye tid på å vente på båtene, bare for å komme oss på båten var 45 minutter. Det var en overskyet dag med en fryshet i luften, så det
Finn ut mer
Dato for opplevelse: september 2019
Google
2 nyttig-stemmer
Nyttig
Del eksternt
Svar fra LindberghTourTravel, Guest Relations ManagerBy Sightseeing Amsterdam Hop-On Hop-Off Båt
Besvart 29. sep. 2019
Dear Maziray, thank you for your feedback, this is really important to improve our services and activities. Comments and observations of our clients are really precious for a business like ours. We are sorry the activity did not meet your expectations and we would like to discuss it further through the email if you like. Please contact us at: excursions@lindbergh.nl Have a good day!
Finn ut mer
Bile E. skrev en anmeldelse aug. 2019
17 bidrag4 nyttig-stemmer
Bare lurer på hvorfor ikke fylle bussen med passasjerer som venter i q i stedet for å kjøre med 50% belegg? ! Koblingene mellom båter og busser er?
Finn ut mer
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra LindberghTourTravel, Guest Relations ManagerBy Sightseeing Amsterdam Hop-On Hop-Off Båt
Besvart 31. aug. 2019
dear bileb2017, Thank you very much for your positive feedback! We always appreciate hearing from our customers so we can continue improving our products and services. We are glad the connections bus-boats work really well for our guests :-) have a good weekend !
Finn ut mer
wolfmj54 skrev en anmeldelse jun. 2019
Cleveland, Tennessee50 bidrag8 nyttig-stemmer
Vi gikk på dette under en varmebølge og dette var ikke hyggelig. Det er ikke noe klimaanlegg på dette og ingen fans på båten. Det var så varmt at vi ikke likte dette, men hvis det hadde vært tolerabelt om de i det minste hadde fans montert på innsiden av båten. Med alt glasset
Finn ut mer
Dato for opplevelse: juni 2019
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra LindberghTourTravel, Public Relations ManagerBy Sightseeing Amsterdam Hop-On Hop-Off Båt
Besvart 2. jul. 2019
dear wolfmj54, thank you for your feedback, this is really important to improve our services and activities. Comments and observations of our clients are really precious for a business like ours. We are sorry the activity did not meet your expectations, but unfortunately we cannot control weather conditions :-( It was indeed really hot and terrible, I guess it was not nice to be on a boat without airconditioning or air-circulation. We are glad that you have enjoyed the city views though! We are so sorry, feel free to contact us at: excursions@lindbergh.nl if you want to discuss it further. Have a good day!
Finn ut mer
phillipk8 skrev en anmeldelse mai 2019
Newcastle, Australia811 bidrag231 nyttig-stemmer
Etter at jeg ble bedt om å kjøpe en to-dagers pass, kom jeg til enighet. men aldri igjen. Første dag ok. Den andre dagen en katastrofe, som hver gang jeg ventet på en båt, ble de fylt opp før jeg kunne komme videre. Så et stort spill av penger. brukte det bare for en tur.
Finn ut mer
Dato for opplevelse: mai 2019
Google
Nyttig
Del eksternt
Svar fra Mike B, Guest Relations ManagerBy Sightseeing Amsterdam Hop-On Hop-Off Båt
Besvart 31. mai 2019
Dear phillipk8, Thank you for your honest feedback. We are sorry to hear you did not like your second day. However, we are happy to know you could enjoy your first day. We are sorry about the boats being full, but during the high season, the city welcomes more tourists. Therefore the attractions are usually with more people. Nonetheless, we hope you had a superb time during your holidays. Kind regards, Lindbergh Day Tours
Finn ut mer
12
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Lindbergh Day Tours
LinFro
00
Grei måte å sjå byen på!
Me bestilte både båt og buss. Kjøpte gjennom tripadvisor, fekk det nesten til samme pris om du berre kjøper ein av
Finn ut mer
MetteNorway76
00
Burde vart lenger....!
Det var en flott opplevelse på kanalene. Det ble mørkt mens vi var på tur, og det gjorde det hele veldig spesielt.
Finn ut mer
Olineoline
00
Helt ok
Valgte mellom denne og en annen som serverte vin og ost. Håpet på å smake flere lokale oster og pålegg, 2 forskjell
Finn ut mer
Amalie G
00
Lærerikt!
Man får se så mye mer av Nederland enn bare Amsterdam! Det var en ordentlig turistopplevelse, noe kjæresten min ikk
Finn ut mer
Viktig informasjon
  • Lindbergh Day Tours, Centraal Station, og 15 til
  • Varighet: 24 t
  • Elektronisk billett aksepteres
  • Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
  • Umiddelbar bekreftelse
  • Tilbys på disse språkene: Engelsk, Arabisk, Fransk, Italiensk, Japansk, Kinesisk, Kinesisk, Koreansk, Nederlandsk, Portugisisk, Russisk, Spansk, Tysk
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
  • Lavprisgaranti
  • Ingen bestillingsgebyrer
  • Sikre betalinger
  • Døgnåpen støtteRing:+47 21930559
Vanlige spørsmål om By Sightseeing Amsterdam Hop-On Hop-Off Båt