Turer og billetter
Guidet båttur i Ghent
4

Guidet båttur i Ghent

Av Gent-Watertoerist BVBA
Middelaldermonumentene og UNESCO-listede landemerker i Ghent er enda mer imponerende når de sees fra vannet. Seil langs elven Leie på et naturskjønt 40-minutters cruise. Gå forbi Castle of Countts og Butcher's Hall, cruise forbi Graslei-havnen, og lær mer om Ghents historie og kulturarv når du lytter til den direkte kommentaren om bord.
fra
kr 107,96
per voksen
fra
kr 107,96
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 99 per gruppe
Varighet: 40 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Tysk, Russisk, Portugisisk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Nederlandsk, Spansk

Høydepunkter
  • Cruise forbi Butcher's Hall og Castle of Countts
  • Nyt panoramautsikt fra en åpen eller overbygget båt
  • Flere avgangstider for turer tilgjengelig hele dagen
  • Lær mer om Ghent med direkte kommentarer om bord

  • Live kommentarer om bord
Det som ikke er inkludert
  • Alkoholholdige drikker (tilgjengelig for kjøp)


Avreiseinformasjon
  • Graslei 2a, 9000 Gent, Belgium GRASLEI nær nummer 7 - billetthus med grønne / hvite striper
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 31605P1

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Sammenleggbare rullestoler med avtagbare hjul kan innkvarteres dersom passasjeren er ledsaget av noen som kan hjelpe dem med bord og avstigning
  • Ingen tidsluke nødvendig
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 99 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Guidet båttur i Ghent?
Hvor mye er Guidet båttur i Ghent?
Priser i Guidet båttur i Ghent starter fra kr 102,69. Oppdag og bestill Guidet båttur i Ghent på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Guidet båttur i Ghent?
Gent-Watertoerist BVBA er vert for Guidet båttur i Ghent. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Gent-Watertoerist BVBA på Tripadvisor. Oppdag og bestill Guidet båttur i Ghent på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Guidet båttur i Ghent?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 40 m. Oppdag og bestill Guidet båttur i Ghent på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 31605P1

Reiserute
  • Du starter ved
    Graslei 2a
    Graslei 2a, 9000 Gent, Belgium
    GRASLEI nær nummer 7 - billetthus med grønne / hvite striper
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    Graslei and Korenlei
    Het Groot Vleeshuis
    Gravensteen
    Gent-Watertoerist BVBA
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
90 anmeldelser
Ypperlig
42
Svært bra
33
Gjennomsnittlig
10
Dårlig
3
Forferdelig
2

Marie M
Paris, Frankrike1 bidrag
A wonderful way to vidit Gent from the rivers. Nice views but a passionate guide who makes Gent's history easy to learn with humorous events. Choose the uncovered boat : when the water is high they an go through bridges and further on. Not possible with the heated and covered ones 😉
Skrevet 24. januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Sabine V
20 bidrag
Humoristische en informatieve rondvaart, in 3 talen (Nederlands, Frans en Engels).
Het regende dus de dichte boot. Droog maar maar wat verminderd zicht. Wil je toch foto’s/video’s maken? Neem dan dan een plekje bij een schuifraam.
Skrevet 30. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Suzanne J
Lancaster, UK1 bidrag
des. 2022 • Familie
An extremely disappointing experience for our family. After booking tickets online which was straightforward we waited at the booth next to Waterhuis aan de Bierkant for around 30 minutes. As ours was due to be the last boat at 5pm, at around 4.55pm I enquired at the waterhuis as to exactly where we would board the boat. It turns out there is an another booth over the other side of the bridge. On our arrival at this booth we saw the boat had departed. My husband enquired as to whether that was definitely our boat and the gentleman working for the company replied laughing “yes bye bye boat” and waved. As you can imagine with three children who had just waited for this boat trip, this was more than a little disappointing and not very tactful for customers who had just missed out on a lovely part of their trip.
Having established that we had missed the boat the gentleman in the kiosk just kept repeating that they were closed now. I asked if we could possibly transfer our 47 euros worth of tickets to a boat trip for the day after to be met with, again,
very abrupt and rude “no we’re closed now that’s it’. I also enquired about a refund but seeing as he wouldn’t even entertain a transfer the chances of a refund were slim. I was right no refund either.
After such a lovely day in Ghent this really did spoil the end of our day, not only is it a lot of money to lose but just the way we were spoken to was unnecessary. My 9 yr old daughter was in tears.
Please don’t make the mistake of waiting nr the booth on the bridge near the Waterhuis you will miss the boat and be very disappointed.
Terrible customer service ☹️
Skrevet 28. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Loko
Kreta, Hellas4 bidrag
Leuke tocht waarbij de gids de tijd neemt om je veel informatie op een humoristische manier te vertellen! Ondanks dat het regenachtig weer was kon je in de overdekte boot lekker droog zitten.
Skrevet 24. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

L C
Bath, UK1 279 bidrag
sep. 2022
We had to do the canal tour whilst in Ghent, and they accepted dogs as a passenger! We didn't have any wait and climbed aboard......the weather was kind to us as well. The guided tour was multi-lingual and we heard enough to be of interest! It was a very pleasant meandering trip passing by some beautiful buildings.....and reasonably price!
Skrevet 29. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Lucian M
Constanta, Romania2 440 bidrag
jun. 2022
We decided to go by boat on the Leie River that crosses the city. We found a jetty from where the boat was leaving in short time, so we jump onboard in order to have a guided boat trip in Ghent. The weather was not friendly - we even caught the rain while we were in the boat. Foresighted, the boatman had umbrellas on board for everyone in the boat. The route is beautiful, you have the opportunity to see many beautiful buildings with typical architecture, important for the history and economy of the city. A boat tour on the river that crosses the city I think is a must if you got here.
Skrevet 27. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

valernens97
Liège, Belgia430 bidrag
Très belle balade en bateau pour découvrir la ville .
Le guide parlait aisément plusieurs langues . C’était facile à suivre et les explications en français étaient facile à comprendre et précise.
On a été charmé
Skrevet 9. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

okt. 2022
Better than what I expected. A wonderful tour. No more words to describe.No more words to describe.No more words to describe.No more words to describe.No more words to describe.No more words to describe.No more words to describe.vvvNo more words to describe.
Skrevet 7. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Angelica T
Albany, NY3 bidrag
sep. 2022 • Alene
It was extensive. Because all tours are multilingual depending on passengers language, the guide has to speak very fast to get done in the time allotted so, no time for questions. Still. It is an advantage to take any tour rather than book a specific time only
Skrevet 13. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

C'est une façon agréable de visiter la ville. Malheureusement, les commentaires en français était minimes par rapport, et pour le peu qu'il y en avait, on ne comprenait rien du tout. Ils feraient mieux de mettre des audio guides. De plus, vous payez 9e par adulte et on vous demande via des affiches dans le bateau, de donner un pourboire en fin de visite...je trouve ça vraiment déplacé...
Skrevet 27. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 90
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Guidet båttur i Ghent levert av Gent-Watertoerist BVBA | Belgia