Turer og billetter

Parasailing fra Albufeira Marina med båt levert av AlgarExperience

Parasailing fra Albufeira Marina med båt

Parasailing fra Albufeira Marina med båt
5
Bestill på forhånd
fra
kr 313,65
per voksen
97 % av de reisende anbefaler disse opplevelsene
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
10 m
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
12
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    10 m
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    12
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 10 min
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Portugisisk, Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 10 min
  • Mobilbilletter aksepteres
Tilgjengelige språk
Portugisisk, Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 28622P4
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Profesjonelt mannskap
  • Sikkerhetsutstyr
  • Tour eskorte / vert
Ekskluderinger
  • Mat og Drikke
  • Transport til / fra attraksjoner
  • Hotell henting og avreise
  • Gratuities
Varighet
10 m
Avreiseinformasjon
  • R. Marina de Albufeira 3B, 8200 Albufeira, Portugal
Tilleggsopplysninger
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ingen rullestoltilgang
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Barn under 3 år er ikke tillatt på aktiviteten
  • Barn under 16 år må ledsages av en voksen
  • Underlagt gunstige værforhold. Ved avbestilling på grunn av dårlig vær vil du få muligheten til en alternativ dato eller full refusjon
  • Minimum Height allowed is 110 cm
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 12 reisende
Inkluderinger
  • Profesjonelt mannskap
  • Sikkerhetsutstyr
  • Tour eskorte / vert
Ekskluderinger
  • Mat og Drikke
  • Transport til / fra attraksjoner
  • Hotell henting og avreise
  • Gratuities
Avreiseinformasjon
  • R. Marina de Albufeira 3B, 8200 Albufeira, Portugal
Varighet
10 m
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ingen rullestoltilgang
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Barn under 3 år er ikke tillatt på aktiviteten
  • Barn under 16 år må ledsages av en voksen
  • Underlagt gunstige værforhold. Ved avbestilling på grunn av dårlig vær vil du få muligheten til en alternativ dato eller full refusjon
  • Minimum Height allowed is 110 cm
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 12 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende

5.0
78 anmeldelser
Ypperlig
71
Svært bra
5
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
1
Forferdelig
0

Tracy2266
Belfast, UK51 bidrag
mai 2022 • Par
Amazing must do activity. Thanks Dison & Jerome for an amazing experience.
Thanks for the extra go much appreciated.
That's another ✔️ off my bucket list xx 🪂
Skrevet 16. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Khadijah P
1 bidrag
mai 2022 • Familie
An amazing experience! Definitely a highlight on our trip. Highly recommend to anyone visiting the place. The staff were amazing and treated you like your friends. The boat ride at the end was also really great fun!
Skrevet 13. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Algarexperience V
Dear Customer, Thank you so much for feedback! We are very happy to know that you enjoyed your experience with us. We hope to see you again soon. Best regards, AlgarExperience Team
Skrevet 14. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Bogdan R
1 bidrag
Crazy fun, best parasailing experience i have ever had. Also the boat ride is an experience on its own thanks to the captain and his crew!
10 out of 10!!
Skrevet 9. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Algarexperience V
Dear Bogdan, Thank you very much for the amazing review of our Parasailing and our crew staff! We are glad to know that you truly enjoyed your experience. Hope to see you again very soon. Warmest regards, AlgarExperience Team
Skrevet 10. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

_edonaldscotty
Edinburgh, UK36 bidrag
I was really scared about doing this but the crew made me feel at ease and were very professional and safety conscious and I really enjoyed it. You are only up in the air for about 8 minutes but it is well worth it. The view was amazing and the boat trip back was great.
Skrevet 6. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Algarexperience V
Dear EDonaldScotty, We are very happy to read that our Parasailing experience and our team have lived up to your expectations. We look forward to serving you again to repeat or even surpass this experience. Warmest regards, AlgarExperience Team
Skrevet 7. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Adelina
London, UK4 bidrag
mar. 2022
I was nauseous due to my motion sickness, the 2 guys (I forgot their names) were very attentive to me. They gave me tips on how to ease my sickness and supported me promptly whenever a felt like I was going to throw up. Nonetheless, parasailing itself was amazing and just different. I thought I was going to regret it because I am afraid of heights but once up there the experience is blissful. I definitely recommend it and recommend these guys! you will not regret it!!!1
Skrevet 3. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

sona j
2 bidrag
Dison and Team did a great job of making sure we had a good time! I would highly recommend this activity to anyone who loves a good adrenaline rush!!
Skrevet 16. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Anke G
1 bidrag
Tolles Erlebnis! Wir waren 4 Pärchen und ca 1 Std. auf dem Wasser unterwegs. Die beiden Guides waren super freundlich und haben für gute Stimmung gesorgt.
Skrevet 7. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Algarexperience V
Liebe Anke, Vielen Dank für Ihren freundlichen Kommentar. Wir freuen uns sehr, dass Sie eine tolle Erfahrung mit uns gemacht haben und dass Sie Spaß hatten! Wir hoffen, dass wir Sie bald wiedersehen. Mit freundlichen Grüßen, AlgaExperience Team
Skrevet 23. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

guysurfz
Okehampton, UK92 bidrag
okt. 2021 • Familie
Great fun experience, and boat trip along the coast too kids loved it .
Around 1.5hrs on boat, 7-8mins air time
Skrevet 29. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Algarexperience V
Dear customer, Thank you so much for your comment. We are very glad that you enjoyed the experience and had a fun time with us. We hope to see you again soon! Best Regards, AlgarExperience Team
Skrevet 23. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Coward79
Hinckley, UK20 bidrag
First things first, the parasailing experience was excellent as we had never done this before.....however, we thought we had a paid for a 10 minute (approx) parasailing experience. Unfortunately this was not the case and we had just 5 minutes max of actual parasailing. One of the couples barely scraped in 4 minutes flying time.
There were 10 people on our trip (5 sets of 2) and no one aboard got more than 5 minutes.
Due to the very short parasailing we thought we must be getting 2 goes at this however that was not to be.
The whole trip felt very much like a production line.....the 2 crew members keen to get it over with and return to base.
I did speak up afterwards and went to the reception desk whereby the supervisor did come out, attempting to explain that the crew make decisions based on weight and how much stress the cable has had and conditions etc...if this were correct, this should have been explained in their booking terms (which it isn't) and appeared to be a poor excuse.
Overall, if you pay for something, you should get what you pay for. We did get offered a dolphin boat trip as some form of apology or gesture of good will, or the photos for free that the crew member took of us (which they actually charge €20 for...just for a WeTransfer file! Which is obscene) We took the photos.
I believe it is important to call companies like this out as these experiences are not inexpensive and unfortunately ours will be remembered more for the hurried and rushed nature of the trip as opposed to the amazing experience that is parasailing. I would recommend this trip as brilliant IF you get what you pay for and that is for approx. 10 minutes of parasailing. Make sure you get it! Hopefully this company will take this feedback on board and improve.
Skrevet 21. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Algarexperience V
Dear Mr. Coward, Thank you for your comment, which deserved our best attention. We are very sorry that you didn't enjoy the experience to the fullest. There are many factors that can influence the duration of the Parasailing flights, such as the wind conditions, ocean conditions, the weight of the passengers, among others. Our crew is fully trained and has to make this decisions at the time based on their experience and knowledge, having the customers' safety as our top priority. When you returned from the experience, we offered several options as a gesture of good will, to ensure that you were satisfied with our services. Nonetheless, we will take your feedback in consideration for the future, as we strive to improve our services continuously. We hope you understand our position. Best Regards, Algarexperience Team
Skrevet 23. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

jerseymcq
Jersey, UK65 bidrag
Incredible experience! So happy we went with this company, the two lads who took us out were fun but clear and reassuring and obviously experience! Had a laugh with them and felt totally safe and they managed to help with the pre jitters!! Such an amazing thing to do and would highly recommend this company and expect ally the two lads who took us out for anyone slightly nervous about it!! So worth the nerves!!!
Skrevet 4. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Algarexperience V
Dear Yasmin, Thank so much for your kind comments. We are very happy to hear that you enjoyed the experience, even though you were a bit nervous, and had a good time. We will pass on your feedback to the crew, who will surely be very glad to hear it! We hope to see you again soon! Kind regards, AlgarExperience Team
Skrevet 24. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 78
Vanlige spørsmål om Parasailing fra Albufeira Marina med båt

Priser i Parasailing fra Albufeira Marina med båt starter fra kr 308,17. Oppdag og bestill Parasailing fra Albufeira Marina med båt på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 10 m. Oppdag og bestill Parasailing fra Albufeira Marina med båt på Tripadvisor