Turer og billetter

Portugisisk historie og smaksprøver tur med smak levert av Discover Lisbon

Portugisisk historie og smaksprøver tur med smak

Portugisisk historie og smaksprøver tur med smak
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 270,20
per voksen
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
150–180 minutter
Gruppestørrelse:
15
Billettype:
Mobil
  • Varighet:
    150–180 minutter
  • Gruppestørrelse:
    15
  • Billettype:
    Mobil
Om
Denne matturen tar deg til en 3-timers reise med forskjellige smaker og historier bak hver tallerken. Den portugisiske gastronomien er veldig enkel og rik, kan overraske alle med en eksplosjon av smaker og kultur. I denne turen vil du få sjansen til å prøve 3 typiske portugisiske retter fra Nord, Midt og Sør i Portugal, pluss en meget velsmakende dessert for å fullføre dagen din på en søt måte. Bli med på dette eventyret og oppdag Lisboa med oss.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 150–180 minutter
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 150–180 minutter
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 32794P8
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Mat smaksprøver
  • Vinsmaking
  • Lokal guide
  • Garantert å hoppe over de lange linjene
  • Dinner
  • Alcoholic Beverages
  • Garantert å unngå køene
Ekskluderinger
  • Hotell henting
Varighet
150–180 minutter
Avreiseinformasjon
  • Praça Luís de Camões, Largo Luís de Camões, 1200-243 Lisboa, Portugal Se etter vårt gule skjorte team i nærheten av statuen. Forsøk å ankomme 15 minutter før begynnelsen av turen.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vegetar alternativ er tilgjengelig, vennligst gi råd ved bestilling, hvis nødvendig
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende
Inkluderinger
  • Mat smaksprøver
  • Vinsmaking
  • Lokal guide
  • Garantert å hoppe over de lange linjene
  • Dinner
  • Alcoholic Beverages
  • Garantert å unngå køene
Ekskluderinger
  • Hotell henting
Avreiseinformasjon
  • Praça Luís de Camões, Largo Luís de Camões, 1200-243 Lisboa, Portugal Se etter vårt gule skjorte team i nærheten av statuen. Forsøk å ankomme 15 minutter før begynnelsen av turen.
Varighet
150–180 minutter
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vegetar alternativ er tilgjengelig, vennligst gi råd ved bestilling, hvis nødvendig
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende
Reiserute
  • Du starter ved
    Praça Luís de Camões
    Largo Luís de Camões, 1200-243 Lisboa, Portugal
    Se etter vårt gule skjorte team i nærheten av statuen. Forsøk å ankomme 15 minutter før begynnelsen av turen.
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Discover Lisbon
    Stopp: 3 timer
    Bli med å smake på portugisisk kultur på en morsom kveld.
    Les mer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.5
66 anmeldelser
Ypperlig
51
Svært bra
11
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
1
Forferdelig
2

NETTSTER
Redding, CA68 bidrag
sep. 2021
The highlight of most of my travels, whether international or domestic, are walking food tours. I love learning about history, culture, and tasting all sorts of different specialties of a particular region. I've been on at least 20 food tours and this was by far the worst. In fact, all 9 people in on our tour agreed. First, we received an email stating that the meeting location had been changed. 7 out of 9 people showed up to the changed location. No tour guide was there. Finally, someone on the tour was able to reach the company and we were told that the tour guide was at the original location along with 2 other tour members. So, we had to walk up all the hills and stairs of Lisbon that we had all just walked down and that took at least 10-15 minutes of huffing and puffing. No one was happy! All the tour guide said was "well, I don't know why you were all at the wrong location." Really? Because the company sent us an email telling us to go there! And 7 out of 9 people did!! So we started off more than 30 minutes late was literally a bad taste. We were given little history, if any and the tour covered a very small area. In fact, we did only 3 tastings!! Yes, 3! Never have I been on a food tour with so few tastings. And the icing on the cake?? Every tasting was cod fish. I'm not joking. Avoid this food tour at all costs.
Skrevet 28. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inspire778113
Hello dear, We are very sorry for the disappointment on this tour. We have had a problem with changing the meeting point location due to COVID restrictions in the square where we usually are, we apologised immensely for what happened but obviously it is never enough. Some platforms from where you booked this tour were outdated and it takes time to change all on-line platforms which was the cause of the irrational meeting point. About the 3 tastings in the 3 restaurants , they are really good yes, we do have an add-on package for 5 tastings which you did not get for this tour. We cannot in our standard package include much more food due to price reasons, but obviously when you have a list of menu's you cannot complain for not having more food in the most affordable menu. Best regards and once again we apologize for the inconvenience which has been corrected already by the way
Skrevet 29. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sarah
Dortmund, Tyskland44 bidrag
Die Tour war interessant und man sieht coole Ecken von Lissabon, die man allein vielleicht gar nicht entdeckt hätte! Unser Guide war auch super :)
Es gab 3 Snacks und dazu jeweils ein Glas Wein (wahlweise weiß oder rot). An sich war alles lecker, der Wein war auch top. Aber man sollte sich bewusst sein, dass es echt nur kleine Snacks sind. Also wir hatten vorher kein Abendessen gegessen, weil wir es von anderen Food-Tours gewohnt waren, dass man am Ende schon gar nicht mehr alles schafft... aber hier hatten wir danach echt noch Hunger 😅🙈
Skrevet 21. august 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

bergeran
Quebec by, Canada93 bidrag
feb. 2020
Notre guide, Jade, nous a conduit à travers Lisbonne à la découverte de l’histoire et des repas traditionnels portugais. Ce fut une expérience enrichissante, notre groupe était composé de gens de quelques régions de l’Europe et l’échange avec ces personnes fut tellement intéressant. Que du bonheur!
Skrevet 3. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear bergeran, thanks for leaving us such a wonderful review. We are thrilled that you loved your experience; our staff will definitely be happy to know about your comment. Discover Lisbon works very hard to reach the highest level of customer satisfaction, so your review is a confirmation that we are on the right track. Thank you and we look forward to seeing you again in a near future!
Skrevet 9. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

s_bettag
4 bidrag
feb. 2020 • Par
Die angebotenen Speisen waren, bis auf die „weißen Bohnen“ schmackhaft und die ausgewählten Lokale schön. Das Preis-Leistungsverhältnis ist allemal gut.
Skrevet 3. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear s_bettag, thanks for leaving us such a wonderful review. We are thrilled that you loved your experience; our staff will definitely be happy to know about your comment. Discover Lisbon works very hard to reach the highest level of customer satisfaction, so your review is a confirmation that we are on the right track. Thank you and we look forward to seeing you again in a near future!
Skrevet 9. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

feb. 2020 • Familie
Thanks to Jade we had a wonderful night discovering lisbon. The food was great and the group we very nice.
You need to make this tour. Big thanks to our guide!!!
Skrevet 25. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your feedback! Nothing makes us happier than a satisfied discoverer! We are happy to hear that our tour guide gave you an amazing experience. We hope to be given the opportunity to see you again in beautiful Lisbon and help you discover it even more! :)
Skrevet 27. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Gesine W
1 bidrag
feb. 2020 • Familie
Not much of history but always an answer to questions. Good knowledge about history, wines and dishes in case of questions.
Generally good local food, wines and impression of Portugal.
Thanks for a great tour!
Skrevet 25. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your feedback! Nothing makes us happier than a satisfied discoverer! We are happy to hear that we helped in creating your experience in Lisbon even better. We hope to be given the opportunity to see you again in beautiful Lisbon and help you discover it even more! :)
Skrevet 27. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Skyflyer099
Yorkshire36 bidrag
Good tour with Jade. Visited 3 different restaurants to try different dishes with accompanying wine. Good value for €26
Skrevet 25. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your feedback! Nothing makes us happier than a satisfied discoverer! We are happy to hear that our tour guide gave you an amazing experience and made you love Lisbon to the fullest.We hope to see you again and help you discover Lisbon even more :)
Skrevet 27. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Lisa J
56 bidrag
feb. 2020 • Par
We enjoyed an evening with our guide David and another traveller from the USA. Great wine/ beer and great company/ discussions. The octopus salad in Lisboa 33 was the highlight of the food tastings. We still had to go for a meal afterwards as we had only had small tastes of food but this was not a problem as it extended our evening 😁
Skrevet 23. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your feedback! Nothing makes us happier than a satisfied discoverer! We are happy to hear that our tour guides helped in creating great memories and experiences of Lisbon. We hope to see you again and help you discover Lisbon even more :)
Skrevet 25. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Thor D
1 bidrag
feb. 2020 • Par
Jade, this is the best tour you can get through the history of culinair portugal i could ever imagine. Well worth the money, amazing evening and a excellent guide, in fact the best evening here in lisbon! Onrigado!! ;)
Skrevet 20. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your feedback! Nothing makes us happier than a satisfied discoverer! We are happy to hear that we helped in creating your experience in Lisbon even better. We hope to be given the opportunity to see you again in beautiful Lisbon and help you discover it even more! :)
Skrevet 22. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nina F
2 bidrag
feb. 2020 • Par
We did 3 tours with this company because we enjoyed it so much! We did 2 free walking tours with Pedro and the food tastings with David. Both our guides were knowledgeable and fun! We have already recommended them to people we know coming to Lisbon!
Skrevet 14. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for your feedback! Nothing makes us happier than a satisfied discoverer! We are happy to hear that our tour guides introduced you to Lisbon in the best way possible. We hope to see you again and help you discover Lisbon even more :)
Skrevet 16. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 66
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Discover Lisbon
c_kellybloon
c_kellybloon
00
Munter natt!
The Lisbon Pubcrawl opplevelsen fantastisk! Vi hadde en veldig fin kveldstid Lisboa, takket være Amanda, veldig opp
Vanlige spørsmål om Portugisisk historie og smaksprøver tur med smak

Priser i Portugisisk historie og smaksprøver tur med smak starter fra kr 263,11. Oppdag og bestill Portugisisk historie og smaksprøver tur med smak på Tripadvisor

Discover Lisbon er vert for Portugisisk historie og smaksprøver tur med smak. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Discover Lisbon på Tripadvisor. Oppdag og bestill Portugisisk historie og smaksprøver tur med smak på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t 30 m. Oppdag og bestill Portugisisk historie og smaksprøver tur med smak på Tripadvisor