Turer og billetter
Templar River: Tomar og Almourol delt tur
4.5

Templar River: Tomar og Almourol delt tur

Av Around Lisbon
Anbefalt av 90 % av reisende
90 % av anmelderne ga dette produktet en boblevurdering på fire bobler eller høyere.
Om
fra
kr 964,94
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 8 per gruppe
Varighet: 8 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Live kommentarer om bord
  • Lokal guide
  • Hotell / port pickup og drop-off
  • Privat tur
  • Transport med aircondition minivan
  • Fersk flaske vann
  • WiFi tilgjengelig i minivan
Det som ikke er inkludert
  • Mat og Drikke
  • Tips
  • Inngang/adgang – Convento de Cristo
  • Inngang/adgang – Castelo de Almourol


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
  • Palácio Foz, Praça dos Restauradores 13, 1250-187 Lisboa, Portugal
    Vennligst møte oss på turistinformasjonen, på Palácio Foz i Largo dos Restauradores.
Informasjon om hentested
  • Vi henter deg på hotellet eller leiligheten, eller til og med havnen eller flyplassen. Vær oppmerksom på at du kanskje må bli med oss på et møtepunkt i nærheten, i enkelte områder av byen hvor vi ikke kan nå adressen din. Vennligst kontakt teamet vårt på forhånd for å sikre alle nødvendige ordninger.
Henting ved hotellet tilbys
Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
    Henting ved flyplass tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte flyplasser.
    • Lisboa Airport, Alameda das Comunidades Portuguesas, Lisbon 1700-111 Portugal
    Henting ved havn tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte havner.
    • Lisbon Port
    Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

      • Ingen rullestoltilgang
      Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 6999P21

      • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
      • De fleste reisende kan delta
      • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
      • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
      • Denne turen/aktiviteten har maksimum 8 reisende

      • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

      Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Templar River: Tomar og Almourol delt tur?
      I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Templar River: Tomar og Almourol delt tur på Tripadvisor
      Hvor mye er Templar River: Tomar og Almourol delt tur?
      Priser i Templar River: Tomar og Almourol delt tur starter fra kr 960,45. Oppdag og bestill Templar River: Tomar og Almourol delt tur på Tripadvisor
      Hvilket selskap leverer Templar River: Tomar og Almourol delt tur?
      Around Lisbon er vert for Templar River: Tomar og Almourol delt tur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Around Lisbon på Tripadvisor. Oppdag og bestill Templar River: Tomar og Almourol delt tur på Tripadvisor

      Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 6999P21

      Reserver plassen din
      Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

      Lignende opplevelser


      Vi sjekker anmeldelser.
      Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
      Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
      Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
      Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
      Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
      4.5
      4,5 av 5 bobler10 anmeldelser
      Ypperlig
      8
      Svært bra
      1
      Gjennomsnittlig
      0
      Dårlig
      1
      Forferdelig
      0

      Brian M
      Scottsdale, AZ21 bidrag
      2,0 av 5 bobler
      mai 2022
      The tour vehicle was absolutely terrible and literally made the trip torture for the travelers. The van was ill equipped, very noisy...so much so that only the front seat passenger could hear a work of our guides description. It was a hot and humid day and the AC barely cooled the front seat. Wind noise from the sliding windows added to passenger discomfort. Seating was uncomfortable at best and visibility poor. For an all day excursion, this was inexcusable. While, the tour offered at hotel pick up, I would have preferred pick up at a central location. Spending 2 hours driving around the city during peak traffic for pick up and drop off was exhausting and unwelcome. Our guide was very kind and instructive, however no-one could hear him. The subject matter was fantastic.
      Skrevet 21. mai 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear Brian: We're very sorry you were less comfortable in our tour. It was the hottest day of the year, so far, and Tomar is a hot region. The van you were in is a very recent Volkswagen Caravelle, one of the best 9 seats vehicles in the market. It's a very nice vehicle. Unfortunately, our guide (even if very knowleadgeable) is new to the company and didn't adjust temperature settings correctly, as it was his first time in this vehicle. Windows should be properly closed not to make noise and allow the interior temperature to decrease. Regarding hotel pickup, it is a feature we offer, but it can take some times in traffic, unfortunately. However, most our guests still appreciate the comfort of our offer. Hope you can be back to Lisbon so we can offer you another tour of your choice. Safe travels, Gil Around Lisbon Team
      Skrevet 23. mai 2022
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Lam E
      1 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      apr. 2022 • Par
      First site of the Convent of Christ was awesome! Loved experiencing a place so full of history. And to marvel at their ability to build such magnificent structures during that time frame. The island with the castle was a beautiful sight.

      Our tour guides were very knowledgeable, friendly and accommodating. Enjoyed touring with them. We would take other tours with them if we return to Portugal.
      Skrevet 23. april 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      mathladyca49
      Canada19 604 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      feb. 2020
      This tour sounded so different than the usual mass tourist site of Sintra. I had some knowledge of the Knights Templar. After some research I found "Around LIsbon" and signed up for the tour. It was a pleasant and welcome surprise that I was the only one on the tour. The guide and his Scottish intern were the other two people. Thanks Around Lisbon for not cancelling. Classy company.
      The guide ( and I apologize that I have forgotten his name) was a wealth of knowledge. Even learned about eucalyptus trees. The Convento is a marvelous heritage structure. The small chapel was impressive and the architectural details of the complex worth a visit especially within the history of the Knights.
      Tomar is a small but interesting town. Wish we had more time. Shops closed for " lunch" is not tourist friendly.
      Almoural Castle island was a step back to the history of the area that needs to be promoted more as a day destination from Lisbon.
      Skrevet 20. februar 2020
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      DeAnn T
      Carnegie, PA18 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      des. 2019 • Familie
      I can’t say enough about this tour company and the quality tour guides they hire. We changed our minds at the last minute from a day to Fatima to the Castle in Tomar. They accommodated at the last minute and made sure our tour guide Jaoa was on board. João was an incredible historian and we learned so much history in one day. The Castle in Tomar was glorious and lunch in the quaint city was delicious. It felt like such a relief to put trust into a tour company and not feel taken advantage of or slighted. The tour was an all day event and worth every penny. Felt like a college history class but without the boring lecture! We loved every minute of this tour and João was a superb guide.
      Skrevet 1. desember 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      koabug
      Honolulu, HI1 622 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      mai 2019
      Around Lisbon is a wonderful company for day tours. Our group was very small- just 3 pax so I was very happy that the company didn’t cancel the tour. John was our delightful guide and an awesome driver in the narrow streets of Alfama where one of the passenger’s B-N-B was located. He offered a great suggestion for lunch in Tomar.
      Skrevet 25. september 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Arthur L
      Canberra, Australia19 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      mai 2019 • Par
      A great day out with an interesting insight into the Knights Templar, about whom I previously knew almost nothing. Highly recommended.
      Skrevet 1. august 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      shiangmay
      Singapore, Singapore24 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      mai 2019 • Alene
      As a solo traveller in Portugal using solely public transport, it was difficult finding affordable group tours that would allow me to explore the more remote towns efficiently. This Tomar/Almoural day tour was absolutely wonderful...there were 3 of us (all solo travellers) and we were picked up at our various accomodations and dropped off as well at the end of the day. The places we visited were magical especially the Convent of Christ. And our guide/driver was friendly and knowledgeable. Highly recommended
      Skrevet 1. august 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Karen C
      16 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      jun. 2019 • Par
      Our guide,Raquel, was excellent! The pacing of the tour was perfect and the sights were amazing. Raquel provided lots of insightful information and made the tour exceptional. We highly recommend this tour!
      Skrevet 21. juni 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Claudia S
      Nova Friburgo, RJ4 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      apr. 2019
      Fiz esse passeio no início de Abril de 2019,uma viagem muito agradável por lugares belíssimos. O guia João foi muito atencioso comigo, tinha muito conhecimento pela história.O Convento de Cristo foi um lugar a parte, quanta beleza num lugar só. Super recomendo a viagem c o João e com a empresa, vcs estão de parabéns.
      Skrevet 29. mai 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      EdJ
      Jacksonville, FL20 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      mai 2019 • Par
      Our guide Nonu was very good. Very easy going guy who shared lots of information throughout the tour. Was open to being flexible on the wants of,those on the tour. The Covent de Cristo was the definite highlight of the tour. Lots of climbing required at the Castle. Would be better if the guide had a microphone. While it was a small group tour in a van if you were sitting in back of van it was a bit difficult to hear with the road noise. All other van tours we took used microphones and that definitely made those tours better.
      Skrevet 18. mai 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Templar River: Tomar og Almourol delt tur levert av Around Lisbon