Turer og billetter
Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour
5

Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour

Av Athens Walking Tours
Anbefalt av 100 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
fra
kr 964,91
per voksen
fra
kr 964,91
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 24 per gruppe
Varighet: 3 t 30 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk


  • Rundturstransport fra Piraeus havn og tilbake
  • Akropolis guidet tur
  • Lokal lisensiert guide
  • Hopp over tjenesten
  • Gratis tid i Plaka
  • Athens guide magazine
  • Athens kart
Det som ikke er inkludert
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Tips
  • Inngangsgebyr - betales kontant direkte på turdagen
  • Inngang/adgang – Aten
  • Inngang/adgang – Akropolis


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Plukk opp fra cruiseskipterminalen
  • Havner:
  • Piraeus
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2906PRTATHACRO1

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • VIKTIG MERKNAD OM BABYTROLLERE: barnevogner er ikke tillatt på det arkeologiske stedet Akropolis og at det ikke er garderobe ved sideinngangen vi bruker for å komme inn. For din egen bekvemmelighet anbefales det å bruke en babyveske i stedet for en barnevogn
  • INNGANGSBETALINGER (BILLETTER) TIL BESØKTE ARKEOLOGISKE STEDER ER INKLUDERT. Vi tilbyr gratis skip-the-line-tjeneste til alle våre gjester, så sørg for at du har nok penger med deg
  • Komfortable gåsko, solkrem og lue anbefales
  • Kle deg etter været
  • Ta med en flaske vann
  • Covid19-tiltakene fastsatt av den greske regjeringen endres ofte. Derfor er det tilrådelig å sjekke lokale restriksjoner som gjelder innendørs og utendørs aktiviteter.
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 24 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

En beskjed fra Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour
  • Covid19-tiltakene fastsatt av den greske regjeringen endres ofte. Derfor er det tilrådelig å sjekke lokale restriksjoner som gjelder innendørs og utendørs aktiviteter.
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour?
I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour på Tripadvisor
Hvor mye er Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour?
Priser i Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour starter fra kr 938,29. Oppdag og bestill Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour?
Athens Walking Tours er vert for Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Athens Walking Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 3 t 30 m. Oppdag og bestill Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2906PRTATHACRO1

Reiserute
  • Du blir hentet
    Se mer avreiseinformasjon
  • 1
    Change of Guards
    Stopp: 20 minutter
    Se detaljer
    Passerer forbi
    National Garden
  • 2
    Temple of Olympian Zeus
    Stopp: 20 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Acropolis
    Stopp: 90 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Reisevant883
Reisevant883
00
Flott opplevelse
Topp rundtur, ikke minst fordi Georgia var en levende og kunnskapsrik guide som engasjerte alle i gruppen. Fint opp
SveinS406
SveinS406
00
En unik opplevelse.
Vi har vært på mange guidede turer. Dette var en av de aller beste. Årsak: Georgia Kalimeri. En utrolig kunnska
John Atle H
John Atle H
00
Flott guidet tur til Akropolis.
Familie på fem (to voksne med barn på 9,12 og 16) hadde alle stor glede av turen. Kom i en liten gruppe og hadde en
HH83
HH83
00
Guidet tur av høy kvalitet
Vi var der i August 2010, og sånn det er i Athen for tiden, så var kanskje det greit. Vi hadde en veldig fin gåtur,
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
5.0
17 anmeldelser
Ypperlig
15
Svært bra
2
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
0

iris
1 bidrag
mar. 2023
we had a lovely tour with the guide named Niobe. she was very professional, experienced, enriched us with a very interesting knowledge and made our visit to the acropolis prefect
Skrevet 10. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Martha F
Dear guest, Thank you for taking the time to share your experience of our Acropolis Tour. We are thrilled to hear that you found the tour beautiful and that Niobe, our guide, was able to provide you with an enriching and interesting experience. Our team at Athens Walking Tours takes great pride in providing high-quality tours and ensuring that our guests have an unforgettable experience. Thank you again for choosing Athens Walking Tours, and we hope to have the pleasure of welcoming you back on another tour soon.
Skrevet 16. mars 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

mfuel
Vancouver, Canada13 bidrag
sep. 2022
The guide was very knowledgeable. It was a very hot day (33) and she tried to find shade as much as she could. One of our party was about to develop heat stroke and the guide was so helpful with salty snacks, water, rest and shade. We were all impressed with how she shared her passion for the architecture and artifacts.
Skrevet 14. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sophia D
So happy to hear it! When our guests are happy, we are even happier! We appreciate your comments, and the time you took to post your review! We hope to host you again soon!
Skrevet 31. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nadia W
1 bidrag
aug. 2022 • Familie
We really enjoyed our walking tour around Plaka neighborhood, Acropolis and The Parthenon. Eli, our tour guide, is really friendly and knowledgeable.
Skrevet 15. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sophia D
We take pride in the fact that you spared your time to leave us a review. This helps us strive to deliver the best possible experience, and continuously improve. Thank you!
Skrevet 4. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Suja K
6 bidrag
jun. 2022
Our guide was Joanna. She is an archaeologist herself. So visit the Acropolis with her made it even more special. She spent the full time taking and pouring her knowledge to us. The start of the tour was a bit warm but it made the sunset very worth it.
Skrevet 18. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sophia_AWT
We always enjoy reading reviews such as the one you left us! It lets us know we are making guests happy and doing something right! Please visit us again soon, and have a great day!
Skrevet 29. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Anis
2 bidrag
jun. 2022 • Par
Magda, our tour guide was simply amazing...! She's warm, friendly & her knowledge of Athens & Acropolis was simply wow..! My husband & I booked the tour & there were only 5 of us (1 from Burma & 2 from the US).. so, it feels like a private tour. Overall, I give this tour, with Magda as the tour guide, 2 thumbs up! A must-do for those who comes to Athens to see Acropolis.
Skrevet 20. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sophia_AWT
Talking about enthusiasm! What can we say about this fantastic feedback, except how much we appreciate it! We are elated by how much you loved the whole experience, and your guide! We're also grateful for your warm recommendation! Please join us again next time you're in Athens, and till then, keep enjoying life!
Skrevet 5. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Zoé F
1 bidrag
mai 2022 • Par
Georgia K est une superbe guide ! Très pédagogue, souriante. On a pu visiter lors d une très belle journée. Je recommande.
Skrevet 10. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sophia_AWT
Your kind words made us very happy, dear guest! We truly appreciate your super positive feedback and your rating! We hope to see you again soon! Un très grand merci à vous!
Skrevet 1. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

H&M
Belize by, Belize5 bidrag
apr. 2022 • Par
Our guide Dafni was great . Excellent English and focused on people needs. A must do in Athens. We highly recommend this tour.
Skrevet 15. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sophia_AWT
It is always rewarding to hear that we have been successful in our goal of providing our guests with the best possible experience! Daphni will be very pleased! We hope to see you again soon, and until then, stay safe and have a great day!
Skrevet 27. april 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

sep. 2020
Although we were visiting the Acropolis, the guide Despina made the tour so much fun! She really brought the energy and showed us around. I also felt a little under the weather on the tour, and she was so sweet to look after me! The tour is a must if you go to Athens and I would advice you to book Despina Savvidou!
Skrevet 14. september 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
What a wonderful review about Despina! Thank you so much! It’s true that Despina is one of the most experienced and passionate guides that we have in Greece and we are very happy that you enjoyed your tour to the fullest!
Skrevet 13. november 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Franzi
7 bidrag
jul. 2020 • Par
Es war die Perfekte Tour. Die Guide Despina von Athens Walking tours spricht perfekt deutsch. Wir waren aufgrund Corona nur allein. Es war eine sehr interessant, lustige und kurzweilige Tour. Despina gibt sehr viele hochinteressante Infos über Athen, die Akropolis von Athen und über die griechische Geschichte allgemein. Man ist gefesselt von ihr. Die Akropolis hatten wir in Corona Zeiten fast für uns allein. Ein Geschenk der Götter :-)
Skrevet 19. juli 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you!
Skrevet 23. juli 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

sapamire
Blue Bell, PA250 bidrag
okt. 2019
I was originally supposed to do a walking tour during our port visit in Pireaus. Unfortunately, our cruise ship was not able to dock because of weather conditions.
Athens Walking Tours monitored our ship's status for docking and they proactively cancelled our walking tour. They proactively sent me an e-mail denoting the cancellation policy if a ship does not dock and they refunded our money in full.
I was really looking forward to this tour, but if you are on a cruise ship, please be assured they will monitor your ship's status.
Skrevet 6. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your comment, we appreciate it! We are sorry you did not manage to enjoy your tour due to the weather conditions! In Athens Walking Tours we do not only offer tours. We care about you and we aim to offer you the best experience. We hope that you come again in Athens and finally enjoy one of our tours!
Skrevet 12. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 17
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Aten Shore Excursion: Akropolis Walking Tour levert av Athens Walking Tours | Hellas