Turer og billetter

2-dagers Delphi og Meteora Tour fra Athen levert av Keytours - Greece

2-dagers Delphi og Meteora Tour fra Athen

2-dagers Delphi og Meteora Tour fra Athen
4
Bestill på forhånd
fra
kr 1 993,76
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
2 dager
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
42
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    2 dager
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    42
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 dager
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 dager
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 2876P37
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Breakfast
  • Dinner
  • Hotellinnkvartering (En klasse / T-klasse)
  • Profesjonell og lisensiert guide
  • Hotel pick-up og drop-off (utvalgte hoteller)
  • Transport med luksus luftkondisjonerte buss
  • Gratis Wi-Fi på hoteller og trenere
  • Oppføring / Entre - Meteora klostre
  • Oppføring / Entre - Delphi arkeologiske område
  • Inngang/adgang – Temple of Apollo
Ekskluderinger
  • Inngangsgebyr på Delphi museum
  • Lunsjer og drinker
  • Gratulerer (valgfritt)
  • Hotellinntektsskatt
Varighet
2 dager
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Gratis henting / avbestilling fra / til Athen sentralt beliggende hoteller.
  • Athanasiou Diakou 26, Athina 117 43, Greece Vårt kontor ligger 3 min gange fra Akropolis t-banestasjon, ved siden av Royal Olympic-hotellet. Vi tilbyr gratis henting fra utvalgte Athen sentralt beliggende hoteller. Vennligst ring +302109233166 minst 24 timer før reisedagen for å bekrefte opptakstiden.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • For å gå inn i klostrene, er det nødvendig med klær. Damer skal ikke ha korte skjørt og må ha lange ermer. Menn har ikke lov til å ha på seg shorts.
  • Vær oppmerksom på at fra 1/01/2018 har en ny hotellloppsavgift blitt brukt og vil bli betalt direkte på hoteller som følger: 5 * hoteller - 4 Euro per rom / per natt, 4 * hoteller - 3 Euro per rom / per natt, 3 * hoteller - 1,5 Euro per rom / per natt.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 42 reisende
Inkluderinger
  • Breakfast
  • Dinner
  • Hotellinnkvartering (En klasse / T-klasse)
  • Profesjonell og lisensiert guide
  • Hotel pick-up og drop-off (utvalgte hoteller)
  • Transport med luksus luftkondisjonerte buss
  • Gratis Wi-Fi på hoteller og trenere
  • Oppføring / Entre - Meteora klostre
  • Oppføring / Entre - Delphi arkeologiske område
  • Inngang/adgang – Temple of Apollo
Ekskluderinger
  • Inngangsgebyr på Delphi museum
  • Lunsjer og drinker
  • Gratulerer (valgfritt)
  • Hotellinntektsskatt
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Gratis henting / avbestilling fra / til Athen sentralt beliggende hoteller.
  • Athanasiou Diakou 26, Athina 117 43, Greece Vårt kontor ligger 3 min gange fra Akropolis t-banestasjon, ved siden av Royal Olympic-hotellet. Vi tilbyr gratis henting fra utvalgte Athen sentralt beliggende hoteller. Vennligst ring +302109233166 minst 24 timer før reisedagen for å bekrefte opptakstiden.
Varighet
2 dager
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • For å gå inn i klostrene, er det nødvendig med klær. Damer skal ikke ha korte skjørt og må ha lange ermer. Menn har ikke lov til å ha på seg shorts.
  • Vær oppmerksom på at fra 1/01/2018 har en ny hotellloppsavgift blitt brukt og vil bli betalt direkte på hoteller som følger: 5 * hoteller - 4 Euro per rom / per natt, 4 * hoteller - 3 Euro per rom / per natt, 3 * hoteller - 1,5 Euro per rom / per natt.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 42 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 17. sep. 2020
En beskjed fra 2-dagers Delphi og Meteora Tour fra Athen
Small group tour of maximum 26 people (50% of bus capacity). We provide all participants with whisper audio devices which are thoroughly sanitized from our staff, as well as inside the charging cases with UVC lights. Sanitizing dispensers are available at the ticket office for use before departure.
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
Oversikt
Fullstendig kart
5 stopp
Dag 1
Athen - Delphi - Kalambaka
Dag 2
Kalambaka - Meteora klostre -...
+

4.0
51 anmeldelser
Ypperlig
28
Svært bra
9
Gjennomsnittlig
5
Dårlig
6
Forferdelig
3

Conita
6 bidrag
apr. 2022 • Venner
Mariana Tsigaridou from Key Tours agency was very knowledgeable, kind and with a great voice. She guided us wonderfully.
Skrevet 19. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Christina
14 bidrag
aug. 2021 • Par
Not good.
They scam you by making you pay more for the upgraded 4 star hotel (it's a bad 4 star hotel) and put the people who paid less for the 3 star hotel in the same hotel. They will lie and say the rooms are different standard but they aren't.
Second, the tour says one day at Delphi. We were on the Delphi site barely 1 HOUR. We didn't even have time to visit the museum. And it's not because of covid restrictions making the line longer because we didn't even have time to start lining up.
The second day on our way back, the place we had lunch was one of the worst places I have ever been in my life, in the middle of nowhere with stray dogs howling, horrible food and a bad smell in the entire place. I couldn't eat anything. I think everyone on the tour can agree with this part. We had to pay for our food so I don't know why we had to go there, we could have had something much better.
When I wrote this to the tour organizer, he completely dismissed my claim. Bad customer service on top of that.

Otherwise, our guide, Dimitris, was very nice and knowledgable.
Skrevet 29. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you for your review of our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens. we apologise for your dissatisfaction during your tour at Delphi & Meteora. Please note that indeed the rooms for those who have paid for a 4-star hotel are spacier and with a good view. Regarding the time at Delphi, kindly note that it is clearly stated on the product page on Tripadvisor that we spend 1,5 hours there. As for the lunch, we feel sorry it didn't meet your expectations. We usually receive good reviews for the food. In any case, your opinion is respectful and please don't hesitate to contact us for anything else you may need. Best Regards, Marianna Papakosta
Skrevet 1. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Rakesh
Marietta, GA14 bidrag
Perfect planning, very knowledgeable guide Mariana and professional driver Panos

Food was great at Hotel Divani in Meteora

Enough time for site seeing and photoshoot
Skrevet 31. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you for your feedback on our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens What better reward for us than meeting your expectations. Hope to see you soon in one of our future tours. All the best, Marianna Papakosta
Skrevet 11. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

JerriS
Scottsdale, AZ16 bidrag
I’m glad I have been in Greece for three weeks prior to this tour, to know how friendly the Greek people are and how good the Greek food is LOL. This tour is like a cattle call. Move people, feed people, and get them back. The bus driver was the crankiest person I have ever met in any country, yelling at the tour guides loudly and often. The Buffets I fed a lot of people quickly, and wasn’t bad… But yikes, there’s so much good Greek food in Greece, it was sad eating this type of food for two days! And how can you mess up a Greek salad, just saying 😎

Half the time I did not understand what the tour guide was saying or when the tour guide was going to be speaking… although he covered three languages very well. I’m not sure the four-star hotel was worth more than a three star hotel, I’m not sure I want to find out either!!

Bottom line I was glad I didn’t have to drive to Delphi or Meteora….I think I would like to do it with a smaller group in the future given a choice
Skrevet 30. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you so much for your review of our Delphi: A Day Tour at the Navel of the World from Athens. We feel more than happy we met your expectations and you had such a wonderful day at Delphi. Needless to say that we always take into serious consideration your comments. Hope to see you soon on one of our future tours. Best Regards, Marianna Papakosta
Skrevet 2. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Irene K
San Francisco, CA1 bidrag
jul. 2021 • Alene
I really enjoyed my trip, well organized. The bus driver was great and the tour guide.
English speaking and Spanish speaking. The Hotel in Meteora Kalambka was beautiful.
Skrevet 18. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you for your feedback on our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens What better reward for us than meeting your expectations. Hope to see you soon in one of our future tours. All the best, Marianna Papakosta
Skrevet 20. juli 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Saba
Berlin, Tyskland2 bidrag
aug. 2020
Very well organised tour - the hotel, the stops and the bus were perfect. Anastasia, our guide, was extremely knowledgable, kept all of us updated with different art forms and made an effort to ensure that each person was comfortable! Would definitely recommend the tour with her.
Skrevet 1. september 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you for sending us your feedback regarding our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens. We feel more than happy we met your expectations and you enjoyed your trip with us. Indeed, Anastasia is one of our best guides. We will transfer to her your comments. Hope to see you soon in one of our future tours. Best Regards, Marianna Papakosta
Skrevet 15. september 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Andrés N
5 bidrag
The long trip in bus is worth to take. Well selected stops and very good guide who took his time to explain history, mythology and greek culture and an interesting way. Pick-ups in time. Should be mentioned the strict dressing code for the monasteries of Meteora in advance to prevent situations, although they provided clothes for women.
Skrevet 15. august 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you very much for your time to leave us your comments regarding our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens. We are happy we met your expectations, and you enjoyed your tour with us. Needless to say that we always try to co-operate with the best guides the market has to offer. Hope to see you soon in one of our future experiences. Best Regards, Marianna Papakosta
Skrevet 18. august 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

jose s
San Juan, Puerto Rico5 bidrag
sep. 2019 • Par
Tour left over an hour late due to an alleged accident involving the guide. Arrived at Delphi and had to wait for half an hour for new guide to show up. Guide whose name was Maria was extremely rude and only allowed us to be on the site for half an hour. Her explanations were very poor. Same rushed experience at Meteora. On the plus side, the hotel was decent.
Skrevet 3. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you for your feedback on our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens, and we feel sorry for not meeting your expectations. Indeed, that day, our guide involved in an accident and she couldn't be on time for the scheduled tour. We are sure that you understand that such kind of unexpected facts sometimes take place. We tried to be consistent with our guests and operate the tour under other circumstances. Maria is one of the oldest guides we have, and she always receives excellent comments and reviews. We apologize if the whole situation didn't work well according to your respectful opinion, and we hope we have the chance to have you in one of our future tours and make up for your bad experience. At your disposal, Marianna Papakosta
Skrevet 7. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

allalmoha
Brussel, Belgia2 bidrag
sep. 2019
Organisation très professionnelle. L'hôtel aux Météores bénéficient d'une vue incroyable. Merci à notre guide pour sa disponibilité.
Skrevet 2. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thanks so much for your fantastic review of our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens. We are pleased to hear that you found your recent tour with us well organized and that our guide was very knowledgable and informative. Hope to see you soon in one of our future tours. All the best, Marianna Papakosta
Skrevet 4. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Amazingland
Singapore, Singapore686 bidrag
The tour guide: Dimistri (for Delphi) and Mariana (Meteora) are do knowledgeable. We were loaded with so much info and history of the sites we visited.
Slightly long on the road but in general, we are happy with Key Tour.
Skrevet 1. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mariannapap4
Dear Guest, Thank you so much for your precious time to leave us your feedback about our 2-Day Delphi and Meteora Tour from Athens. We are happy to hear that your recent tour with us met your expectations. As regards your fabulous comments about Dimitris, and Mariana, we could not agree more with you that both are amazing, informative, friendly, and very knowledgeable. We will transfer to them your comments the soonest as possible. Kindest Regards, Marianna Papakosta
Skrevet 4. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 51
Vanlige spørsmål om 2-dagers Delphi og Meteora Tour fra Athen


Priser i 2-dagers Delphi og Meteora Tour fra Athen starter fra kr 2 008,15. Oppdag og bestill 2-dagers Delphi og Meteora Tour fra Athen på Tripadvisor

Keytours - Greece er vert for 2-dagers Delphi og Meteora Tour fra Athen. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Keytours - Greece på Tripadvisor. Oppdag og bestill 2-dagers Delphi og Meteora Tour fra Athen på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 dager. Oppdag og bestill 2-dagers Delphi og Meteora Tour fra Athen på Tripadvisor