Turer og billetter
Hopp over Line Acropolis Museum Tour
4.5

Hopp over Line Acropolis Museum Tour

Av Athens Walking Tours
Om
fra
kr 412,43
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 24 per gruppe
Varighet: 1 t 15 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk


  • Lokal lisensiert engelsktalende guide
  • Garantert å hoppe over de lange linjene
  • Garantert å unngå køene
Det som ikke er inkludert
  • Inngangsavgifter til Akropolismuseet (ca. € 15 per voksen / € 10 konsesjoner) betales i kontanter
  • Hotell henting og avlevering
  • Tips
  • Mat og Drikke
  • Inngang/adgang – Akropolismuseet


Avreiseinformasjon
  • Acropolis Museum, Dionysiou Areopagitou 15, Athina 117 42, Greece Ved Acropolis Museum Building (15, Dionysiou Areopagitou St), foran OWL-statuen, som er plassert inne i Akropolismuseets lokaler før du går inn i museet på venstre side, rett ved siden av "Exit"-døren.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2906P42

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • INNGANGSBETALINGER (BILLETTER) ER IKKE INKLUDERT - Vennligst sørg for at du har kontanter (euro), samt har en gyldig ID eller pass for bekreftelse av alder og nasjonalitet for å kjøpe billettene
  • De fleste reisende kan delta
  • Komfortable gåsko, solkrem og lue anbefales
  • Kle deg etter været
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 24 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Hopp over Line Acropolis Museum Tour?
I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Hopp over Line Acropolis Museum Tour på Tripadvisor
Hvor mye er Hopp over Line Acropolis Museum Tour?
Priser i Hopp over Line Acropolis Museum Tour starter fra kr 408,21. Oppdag og bestill Hopp over Line Acropolis Museum Tour på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Hopp over Line Acropolis Museum Tour?
Athens Walking Tours er vert for Hopp over Line Acropolis Museum Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Athens Walking Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Hopp over Line Acropolis Museum Tour på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Hopp over Line Acropolis Museum Tour?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t 15 m. Oppdag og bestill Hopp over Line Acropolis Museum Tour på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2906P42

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • Du starter ved
    Acropolis Museum
    Dionysiou Areopagitou 15, Athina 117 42, Greece
    Ved Acropolis Museum Building (15, Dionysiou Areopagitou St), foran OWL-statuen, som er plassert inne i Akropolismuseets lokaler før du går inn i museet på venstre side, rett ved siden av "Exit"-døren.
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Acropolis Museum
    Stopp: 75 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Akropolis Museum Tour
    Les mer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Athens Walking Tours
4 567
Aten, Attica, Hellas

Nr. 29 av 256 Mat og drikke i Aten
  • Reisevant883
    Reisevant883
    0
    0
    Flott opplevelse
    Topp rundtur, ikke minst fordi Georgia var en levende og kunnskapsrik guide som engasjerte alle i gruppen. Fint opplegg med varierte smaksopplevelser, ispedd historien om det vi opplevde.
  • SveinS406
    SveinS406
    0
    0
    En unik opplevelse.
    Vi har vært på mange guidede turer. Dette var en av de aller beste. Årsak: Georgia Kalimeri. En utrolig kunnskapsrik og entusiastisk ung dame som gav oss et interessant innblikk i en del av Aten som turistene vanligvis ikke ser. Turen anbefales på det varmeste, men be om å få Georgia som guide.
  • John Atle H
    John Atle H
    0
    0
    Flott guidet tur til Akropolis.
    Familie på fem (to voksne med barn på 9,12 og 16) hadde alle stor glede av turen. Kom i en liten gruppe og hadde en fin runde med vår guide Anna, som var flink til å gjøre historien levende for alle. Vi tok turen kl 8:30 for å unngå kø, men oppå selve platået var det likevel «stinn brakke». Billetter til Akropolis kommer i tillegg men selges av guiden. Vel verd pengene.
  • HH83
    HH83
    0
    0
    Guidet tur av høy kvalitet
    Vi var der i August 2010, og sånn det er i Athen for tiden, så var kanskje det greit. Vi hadde en veldig fin gåtur, der vi fikk med oss litt av metroen og utgravninger der, parlamentet, gamlebyen, Akropolis og Akropolis museet som avslutning. Informativt og bra! Guidene er proffe. Anbefales om du bare skal være noen dager i Athen og vil få med deg litt på kort tid. Lurt å ta turen tidlig i oppholdet da du får litt tips om resturanter og andre severdigheter osv. Eneste problemet er varmen i August...

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
12 anmeldelser
Ypperlig
9
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
1

Ian D
2 bidrag
Excellent guide with thorough knowledge of the history and culture. Good use of stories to fill out the facts. Handled questions well.
Skrevet 9. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sophia D
Thank you so much for your feedback! We're very glad you had a good experience, and look forward to hosting you again soon!
Skrevet 8. november 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Alison C
9 bidrag
Great couple of hours in museum with guide putting the exhibits into context and helping us understand them fully. Definitely worthwhile having a guide around this fantastic moden museum.
Skrevet 15. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sophia D
We are glad you enjoyed your experience, Alison, and thank you for your feedback! We hope that next time you visit us, we'll be able to earn that fifth star! Have an amazind day!
Skrevet 31. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Beverly M
136 bidrag
mar. 2022
We actually combined two tours into one day of sightseeing. In the morning we had a city tour of Syntagma Square, the National Gardens and Temple of Zeus. We watched the changing of the guard at the parliament building and continued our walk through the city. It was a great introduction to Athens and its history. We had a nice break at a little coffee/pastry/ice cream cafe then picked up the second tour which was the Acropolis and Agora. Our guide was an Archaeologist and was very knowledgeable. Be aware that its quite a climb up to the top and there are some large and potentially slick marble steps to climb. This would be difficult for elderly or for someone with a physical impairment. There are no ADA type facilities. We enjoyed both tours even though the temperature was in the 30s and it was incredibly windy. Well worth it.
Skrevet 5. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sophia_AWT
Every time a guest joins two of our tours on the same day, and we still get a 5-star review, our pleasure is also double, dear guest! We are extremely glad that our hard work pays off and that our visitors make the most of our experiences and activities. As for the walk up to the Acropolis, our guides always enter the hill from the southern slope which is the most convenient route with much less steep and uneven terrain. Moreover, there are frequent stops at specific spots where all guests can rest and enjoy the different views from different sides and levels of the hill. We are once more grateful for your detailed feedback and look forward to welcoming you soon back to Athens. Until then, stay safe and keep learning new, interesting things!
Skrevet 11. april 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

steve d
St Helens, UK589 bidrag
jan. 2022
If you are coming to Athens you must book this tour
They really do know everything you need to know about this stunning city
It was our pleasure to have Natasha as our guide her knowledge is outstanding she is by far the best guide we have ever used
Skrevet 29. januar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sophia_AWT
Dear Steve, we couldn't be happier with your review. Our guides, like Natasha, go above and beyond to ensure a pleasurable and interesting experience for you, and it's always gratifying when they succeed. We hope to welcome you again soon in our city. Keep traveling and stay safe!
Skrevet 8. februar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

BillieBrighton_UK
Brighton and Hove, UK340 bidrag
We had a lovely guide , Vicky , and were very lucky to see the Acropolis during the Covid crisis when there were ver6few other visitors. Our group was small and Vicky was very informative bringing everything to life with stories of the Greek Gods and myths. We didn't stay for the museum tour but very much enjoyed the guided tour of the Acropolis and would certainly recommend Athens Walking tours.
Skrevet 28. september 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you so much for your feedback! Vicky is indeed a very educated guide –graduate of Archaeology. She loves to share her knowledge about ancient Greece and myths in a fun and interactive way! Next time you come to Greece make sure to visit with us the Acropolis museum also! We are sure that you are going to love it!
Skrevet 13. november 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Elena
London, UK16 bidrag
sep. 2019 • Par
Our tour was informative and guide was lovely. Group wasn’t big which was nice too. Would highly recommend doing this tour and see the Acropolis Museum before going to the Acropolis as it will make much more sense and you will be able to understand how the Acropolis looked like when you are there.
Skrevet 19. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your comment, we appreciate it! We always have small groups so you can enjoy a more personalized experience, glad you had a great time!
Skrevet 21. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kerry S
6 bidrag
aug. 2019 • Venner
I liked our guide, but she seemed to think we were eight years old. She would ask the group mind numbingly obvious questions, and would not continue until they were answered. I recommend one of your group play the role of enthusiastic child and answer all the questions quickly so that you don't have to stand around and wait. The content was only a little better than reading the labels ourselves.
Skrevet 29. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your feedback. All of our licensed guides are thoroughly selected from our experienced team based on their knowledge and professionalism. We work with the best guides and this is why we have the honor to be so highly rated. We are sorry since you did not enjoy your experience to the maximum! At the Acropolis, the only signs that exist, indicate the name of the sites. Having a knowledgeable guide with you gives the opportunity to not only talk about the ancient daily life in Athens, but also connect it with today and understand the continuity we all share as humans no matter where we come from! This is why we strongly believe that visiting the site with an experienced guide is indeed a unique experience. We hope your overall stay in Athens was great!
Skrevet 13. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

ironian
Melbourne, Australia682 bidrag
I understand things get missed occasionally but it was their attitude. They changed a tour time and forgot to tell us that it was leaving earlier so we missed out. With our getting into too much detail they didn't believe what I was saying even though I was reading from the confirmation and would only believe me when I showed one of their guides. It would have been better perhaps to look at their records instead of assuming I was lying. I did get the offer to change the date but that didn't work out for us so they gave us the refund.
Skrevet 1. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Sir, We apologize about this mistake. You should have received a notification via email, which you did not due to an operational error. We are honestly sorry that you felt we were assuming you were lying by asking you for the confirmation. We simply ask to see the confirmation in order to spot where the error is and thus to make sure we fix it. In Athens Walking Tours we work to offer you the best experience. However, sometimes, no matter how hard we try and how many times we double check every little thing, mistakes are made. This is why we immediately apologized and tried to offer you alternatives and since nothing could work out with your schedule we offered to refund you. In any case, we hope you enjoyed your overall stay in Athens!
Skrevet 3. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kirk F
3 bidrag
Our tour guide, Eleni, was very informative about the history and culture of Athens as she guided us through a well paced tour of the Acropolis.
Skrevet 27. mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for your comment. Our professional guides are carefully chosen in order to offer you the best experience! Eleni is an amazing guide and we are glad working with her!
Skrevet 3. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

rosenkenny
Issaquah, WA47 bidrag
okt. 2018 • Par
The Acropolis Museum has been rated as one of the best museums in the world and i would agree with that assessment. The problem is that with the pieces disconnected from the Acropolis itself, it's hard to understand how things "fit." That's where have a guide comes in!

Our guide did an excellent job of relating many of the ancient pieces to life at that time, even down to providing examples of how they mixed the local minerals into different shades of paint.

Other than wishing the tour was a little longer, I very much enjoyed our guide and the details he provided about the museum.
Skrevet 28. oktober 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 12

Hopp over Line Acropolis Museum Tour levert av Athens Walking Tours