Turer og billetter

Chania strandutflukt til De hvite fjellene levert av Uncharted Escapes

Chania strandutflukt til De hvite fjellene

Chania strandutflukt til De hvite fjellene
1
Bestill på forhånd
fra
kr 914,71
per voksen
Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Om
Besøk White Mountains med beste panoramautsikt over Chania Semi privat safari-tur opptil 6 eller 8 personer per kjøretøy Et besøk i en original hyrdehytte "Mitato" på 1350 meter Kaffe eller te eller juice i en tradisjonell kaffebar Lunsj med tradisjonell kretisk mat og vin.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 7 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Tysk, Engelsk, Fransk, Nederlandsk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 7 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Tilgjengelige språk
Tysk, Engelsk, Fransk, Nederlandsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 48031P4
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Lunch
  • Coffee and/or Tea
  • Ansvarsforsikring
  • Escorts
Ekskluderinger
  • Øl eller forfriskninger i tavernaen
Varighet
7 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Havner:
  • Λιμάνι Σούδας, Ormos Soudas, Chania 731 34, Greece
  • Old Venetian port of Chania, Agiou Markou 8, Chania 731 32, Greece
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Anbefales ikke for reisende som er høyere enn 1,95 cm og tyngre enn 120 kg
  • De fleste reisende kan delta
  • Anbefales ikke til personer med bilsykdom eller kinetiske problemer
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 32 reisende
Inkluderinger
  • Lunch
  • Coffee and/or Tea
  • Ansvarsforsikring
  • Escorts
Ekskluderinger
  • Øl eller forfriskninger i tavernaen
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Havner:
  • Λιμάνι Σούδας, Ormos Soudas, Chania 731 34, Greece
  • Old Venetian port of Chania, Agiou Markou 8, Chania 731 32, Greece
Varighet
7 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Anbefales ikke for reisende som er høyere enn 1,95 cm og tyngre enn 120 kg
  • De fleste reisende kan delta
  • Anbefales ikke til personer med bilsykdom eller kinetiske problemer
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 32 reisende
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    White Mountains (Lefka Ori)
    Stopp: 3 timer
    Kombiner en unik safaritur på Kretas hvite fjell med panoramautsikt, tradisjonelle kretiske landsbyer, lær historien og tradisjonene på øya, og finn ut alt om livsstilen til en kretisk gjeter mens du utforsker en original hyrdehytte. Nyt den unike utsikten over Chania fra en høyde av 1350 meter og oppdag dyrelivet på Kreta ved hjelp av våre premium offroad-biler, drevet av spesialiserte flerspråklige eskorter engelsk. Vårt fantastiske terrengeventyr begynner med å krysse en dal full av appelsintrær, avokadoer og grønnsakshager. Når vi klatrer opp ved foten av Hvite fjell og passerer gjennom kretiske landsbyer Nteres, Vatolakos, Alikianos, Fournes, Meskla, Zourva, Therisso, får vi en smak av fjellrike Kreta og vi får kaffestoppet på Nteres for å nyte morgenpausen. Kaffe eller fjell-te vil bli tilbudt gratis for våre gjester som liker landsbylivet langt borte fra masseturisme. Fortsetter vi turen etter terrengruten opp til hyrdehytta kalt "Mitato" langt borte fra turistområdene, der bare en firehjulsjåfør kan komme, vil vi nyte den praktfulle panoramautsikten over Nord-Kreta, og hvis vi er heldige .. ørn og ville geiter vil dukke opp og gi oss en veldig god grunn til noen ekstra fotostopp. En liten steinete vei vil føre oss opp til turens høyeste punkt på 1350 meters høyde i hjertet av Kretas hvite fjell, hvor du vil finne ut alt om en hyrde. Vi lærer hvor den berømte kretenske “Graviera” osten ble produsert og utforske en original hyrdehytte kalt "Mitato". På vei tilbake vil vi nyte den beste panoramautsikten over Chania ovenfra, til vi kommer til landsbyen Therisso hvor vi besøker en liten tradisjonell kretisk taverna. Der vil vi bli ønsket velkommen av eieren, og han vil introdusere oss for det kretiske kjøkken med mye mat, vin og varm kretisk gjestfrihet. Etter lunsjpausen følger vi veien gjennom den fantastiske juvet i Therisso som vil føre oss til byen Chania.
    Les mer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

1.0
1 anmeldelse
Ypperlig
0
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

Nathalie N
1 bidrag
Horrible
aug. 2021 • Familie
Expérience horrible à ne pas faire ! Arnaque !
Vous passez 7 h assis dans le coffre arrière d’une jeep inconfortable sans vous arrêtez ! 2 pauses de 5 minutes pour pipi une pause pour le café et une pause pour le déjeuner ! Guide désagréable , il nous parle que d’argent , la guerre les armes et la haine contre les turques ! Beaucoup de préjugés . On ne peut pas parler seulement écouter pendant 7 h . Désagréable comme guide et très misogyne. Pas de berger, pas d’habitants ni villageois en vue ni découverte de fabrique de fromage ! On nous a montrer une bergerie comme un musée avec rien autour !
On dirait qu’on est en train de passer un examen d’école et nous sommes les moutons !
Très sérieux ! Une journée sous l’humeur stricte
Gardez votre argent
Skrevet 28. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Uncharted E
Dear Nathanalien, thank you for letting us know about your horrible experience with us. We are very pleased that you joined our tour and you make an effort to express your thoughts here, but this rating is for your convenience only. First of all you requested to book a private car for six persons and then you cancelled the two persons some hours before the tour start. We accepted the cancellation and we informed you that if you wish to be private you should pay the price of the whole vehicle (6 seats) an offer that you denied and we informed you that with the per person price you would join the group participation car (6 guests in total on an 9 seater Land Rover Defender). So in matter of comfort we could say that three seats empty provide enough space to all guests. Secondly the escort-driver that you had is one of our best for 9 consequent seasons in the company with many amazing 5* reviews. Thirdly probably you didn’t got in the effort to read the tour description to know where you go, with what vehicles, duration of tour, stops and visits. Most important at any point in our description we don’t mention that you will visit a cheese factory or a live cheese making process… so probably you rating has a prejudice and an intention to create misleading facts. Fourth and most important all over the world it’s very rude when you join a group participation tour and others want to listen all the informations we provide and you continuously interrupt and make weird sounds in order to create problems to our guides and to other guests as well. Fifth when you book a tour you have a description and a time schedule that the tour is conducted, trekking and alternative routes or changes in the program are not possible and you continuously requested to hangs your schedule. Our company offers this option as well but on a private and tailor made tour option with another price. Thank you for joining one of our tours but we are very sorry that your rating doesn’t represents at all our services. Probably you had other things in your mind and you booked a tour with giving any attention to the description. Be more careful next time before you book a tour.
Skrevet 29. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Om operatøren

Denne opplevelsen har bare noen få anmeldelser, men du kan lese hva andre reisende har å si om operatøren.

Av: Uncharted Escapes
Marlene O
Marlene O
00
Flott tur med ypperlig service!
Fin og lærerik tur. Den var lagt opp utmerket og vi var heldige med guiden vår, Stelios. Han var hyggelig, kunnskap
Siri G
Siri G
00
Fantastisk måte å oppleve Kreta på
Vi valgte Jeep Safari fra Rethymnon og er veldig fornøyd med en flott dag utenfor allfarvei på Kreta. Takk til kj
Stianaas
Stianaas
00
Kjempebra utflukt
Vi reiste på Jeep Safari til White Mountains og var på vinsmaking på Manousakis vingård. Vi hadde en veldig bra sjå
Pernille E
Pernille E
00
Superfin tur!
Vi var idag på tur nr. 1 hvor vi ble hentet på hotellet av en svært hyggelig guide kalt Nicos. Vi delte jeep med 6
Merete Ø
Merete Ø
00
Ekte og unikt
Jeg dro på tur nr 1 - Explore the White Mountains - og det var fra begynnelse til slutt virkelig en opplevelse. Man
Monica K
Monica K
00
Fantastisk tur med en super engasjert guide
Var på vinsmaking, NYDELIG vin. Var oppi fjellene å såg hvordan livet til en gjeter var. Spiste lunsj på en lokal r
Ada B
Ada B
00
Fantastisk!
FOR en tur! 😄👏🏻 Her får man virkelig oppleve mye, og se det ekte Kreta. Vi valgte tur nummer 2. Vi fikk blant an
00
Interessant tur i fjellene
Turen består av mye forskjellig. Vi var på vinsmaking med god, lokaldyrket vin. Vi fikk servert god tradisjonell gr
Edwin Nicolay H
Edwin Nicolay H
00
Jeep safari
Jeep safari er å anbefale. Meget dyktige guider som har stor kunnskap og sprudlende humør. Det var en uforglemmelig
sunnyfunny79
sunnyfunny79
00
Fantastisk tur
Det var en dag dag full av variasjoner og guiden har vært en stor inspirasjon til å bringe Kretas tradisjoner, hist
Bjarte L
Bjarte L
00
En morsom og lærerik dag
Hadde den 6 august en super dag med Safari Adventure. Alt ifra offroad kjøring i fjellene på Kreta til vinsmaking
Karl S
Karl S
00
Det virkelige Kreta
Andre har beskrevet turen som den er, og jeg kan bare si meg enig i at dette var en fantastisk tur. Vil bare trekke
Mariannfre
Mariannfre
00
Mer en forventet av en jeep tur!
Vi fant turen gjennom reiseguiden vår på hotellet. Ble hentet direkte på hotellet av Alexander med Jeepen sin. Vi r
Jan I
Jan I
00
Fantastiske Kreta
Jeg og min kone var på Kreta i en uke og bestemte oss for å dra på Jeep tur med dette firmaet . Det ble en fantas
Vanlige spørsmål om Chania strandutflukt til De hvite fjellene

Priser i Chania strandutflukt til De hvite fjellene starter fra kr 919,96. Oppdag og bestill Chania strandutflukt til De hvite fjellene på Tripadvisor

Uncharted Escapes er vert for Chania strandutflukt til De hvite fjellene. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Uncharted Escapes på Tripadvisor. Oppdag og bestill Chania strandutflukt til De hvite fjellene på Tripadvisor