Turer i Khaniá by
Elafonissi Beach Trip fra Chania
4.5

Elafonissi Beach Trip fra Chania

Av Elafonissos travel
Om
fra
kr 362,27
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 1–99 maks. 40 per gruppe
Varighet: 12 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Tysk, Engelsk
Mer


  • Transport med luftbuss
  • Lokal turleder
  • Inngang/adgang – Elafonissi Beach
Det som ikke er inkludert
  • Mat og Drikke


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Informasjon om hentested
    • Du vil informere oss om stedet du bor for å fikse det beste hentestedet og tiden.
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Flere hentealternativer
      Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hentesteder.
      • Bus Stop Agora, Sofoklis Venizelos Square, Chania 731 32, Greece
      • Playboy, Daratsos 731 00, Greece
      • Loca Cafe, PEO Kissamou Chanion 113, Daratsos 731 00, Greece
      • Bus Stop: BMW, Daratsos 731 00, Greece
      • Monterno, PEO Kissamou Chanion, Daratsos 731 00, Greece
      • PERGOLA, Nikou Kazantzaki 29, Daratsos 731 00, Greece
      • Beloni Apartments & Studios, Selinou 149, Chania 731 31, Greece
      • Beloni, Selinou 155, Chania 731 31, Greece
      • Shell, Κισσαμου 124 &, Mark. Mpotsari, Chania 731 31, Greece
      • CYCLON Gas Station Αφοί Ψυλλάκη Ο.Ε., Κλαδισσος Ν.Κυδωνιας Χανιων, Chania 731 36, Greece
      • Shell, Χανιά 731 00, Greece
      • Cosmostransfer, PEO Kissamou Chanion, Gerani 730 14, Greece
      • Ariadni Mini Market, Kolymvari 730 06, Greece
      • ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super market, Κολυμβάρι Χανίων, Kolimvari 730 06, Greece
      • Galini Palace Beach, GQRQ+C4, Kolymvari 730 06, Greece
      • Kriti - Touristikes Ypiressies "C.T.S." Ltd, Kato Stalos, Stalos 735 00, Greece
      • AKALLIS RENT A CAR, PEO Kissamou Chanion 24, Ag. Marina 730 14, Greece
      • Corinna Mare Suites & Studios, PEO Kissamou Chanion, Chania 731 00, Greece
      • Euphoria Resort, Skoutelonas, Kolimvari 730 06, Greece
      • Sunny Rent a Car, Selinou 104, Chania 731 31, Greece
      • SILK OIL ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ, Chania 731 00, Greece
      • Marina Sands, Main Street, Ag. Marina 730 14, Greece
      • ZEPHYROS Restaurant, PEO Kissamou Chanion 24, Ag. Marina 730 14, Greece
      • ΣΥΝ.ΚΑ, PEO Kissamou Chanion, Maleme 730 14, Greece
      • SYNKA, PEO Kissamou Chanion 123, Platanias 730 14, Greece
      • SYNKA, PEO Kissamou Chanion, Kolimvari 730 06, Greece
      • Lidl, Nearchou Komvos, Ag. Apostolon, Daratsos 731 00, Greece
      • Lidl, PEO Kissamou Chanion 123, Platanias 730 14, Greece
      • Rodon Hotel, Κonstantinou Μitsotaki 112, Chania 731 33, Greece
      • Δικαστήριο, Pl. Eleftherias 85, Chania 731 34, Greece
      • ELAFONISSOS TRAVEL, ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣ, ΧΑΝΙΑ/ΚΑΛΑΜΑΚΙ 731 00, Greece
      • Nesaki, Kalamaki Chania, Galatas 731 00, Greece
      • Chrispy World, Rapaniana, Kolimvari 730 06, Greece
      • Balito Hotel, Irinis, Kato Galatas, Nea Kidonia , Chania, Crete, Chania 731 00, Greece
      • Apladas Apartments, Agia Marina 730 14, Greece
      • Minoa Palace Resort, ΞΕΝΟΔΟΧ. ΜΙΝΟΑ ΠΑΛΑΣ, Platanias 730 14, Greece
      • OLEA, PEO Kissamou Chanion 228, Platanias 730 14, Greece
      • Aris Apartments, Main Street, Platanias 731 00, Greece
      • Solimar Aquamarine, Platanias 730 14, Greece
      • Solimar Turquoise, Agia Marina 730 14, Greece
      • Solimar White Pearl Adults Only, Kolymbari Village Chania, 73014, Kolimvari 730 14, Greece
      • Forum Suites, Chrissi Akti Chania, Chania 731 00, Greece
      • Stellina Village, Chrisi Akti, Chania 731 00, Greece
      • hotel Pardalakis, Gerani 730 14, Greece
      • Paipetis tyres, Kamisiana 730 06, Greece
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Ingen rullestoltilgang
        • Tilrettelagt for barnevogn
        • Nær offentlig transport
        • Seter for spedbarn tilgjengelig
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 155388P2

        • De fleste reisende kan delta
        • Etter din bestilling må du se på chatten til Viator for å bekrefte med vår reservasjonsavdeling riktig hentepunkt og riktig hentetidspunkt. Du kan ikke endre hentepunkt mindre enn 48 timer før reisen. Hvis du av en eller annen grunn ønsker å endre hentepunktet ditt 48 timer før reisen, må du kontakte vår reservasjonsavdeling via Viator chat eller telefonnummeret til vår reservasjonsavdeling. Arbeidstid for reservasjonsavdelingen 9:30-20:30. Siste liten endringer for å hente poeng vil ikke bli akseptert.
        • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
        • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
        • Denne turen/aktiviteten har maksimum 40 reisende

        • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 155388P2

        Reserver plassen din
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

        Lignende opplevelser

        Reiserute
        • 1
        • 2
        • 3

        Vi utfører kontroller på anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        4.5
        4,5 av 5 bobler81 anmeldelser
        Ypperlig
        49
        Svært bra
        18
        Gjennomsnittlig
        9
        Dårlig
        3
        Forferdelig
        2

        Disse anmeldelsene har blitt oversatt automatisk fra originalspråket.
        Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

        Benjamin R
        Kristiansand, Norge5 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        mai 2022
        Vannet var kaldt men man kunne ikke gjøre noe med dessverre. Vannet var lyseblått og man kunne se fiskene svømme med deg nærme land og stranda var ypperlig varm. Det var en magisk opplevelse for livet som jeg aldri kommer til å glemme!!!
        Skrevet 18. november 2022
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Antonia420
        Queenstown, New Zealand54 bidrag
        4,0 av 5 bobler
        Fantastisk dagstur! Må stoppe ved en hule og sjekke den ut sammen med et stopp i en liten landsby på vei tilbake (for sen lunsj og shopping). Andre turer som annonserte dette var dyrere, så glad jeg bestilte dette billigere alternativet.
        Stranden var vakker, men ikke så rosa som bildene. De lurer litt. Fortsatt nydelig klart vann og noen rosa nyanser i sanden. Sørg for å ta mye solkrem og litt vann. Ville ha vært et godt tips å legge til for å ta med snorkel og paraply. Du kan leie en solseng der for 20 € for 2 personer, noe som var litt dyrt, men fint å ha en base for tingene dine mens du utforsker.
        Verten vår (beklager kan ikke huske navnet hennes) var fantastisk. Super kunnskapsrik om området og dets historie og ga en flott informativ prat på veien dit
        Google
        Skrevet 12. oktober 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Janet H
        Paris, Frankrike4 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        okt. 2023 • Alene
        Dette var en utmerket tur, jeg nøt hver del av dagen, og dro fra Santa Marina Hotel hvor jeg fikk lov til å spise frokostbuffeen selv om jeg ikke var gjest, stoppet ved Ag. Sophia, selve den uforlignelige Elafonissi-stranden, stoppet for et måltid på tavernaen i Elos. Guiden var fantastisk og ga klare, interessante forklaringer og vennlig hjelp. Alt for en veldig rimelig pris, tenkte jeg.
        Google
        Skrevet 9. oktober 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Daniel J
        Hannover, Tyskland1 bidrag
        4,0 av 5 bobler
        aug. 2023 • Familie
        Flott strand, men mangelen på skygge og mengden mennesker på stranden gjør opplevelsen verre. Du må definitivt kjøpe en paraply for å gjemme deg for solen, for når du ankommer, vil all den eksisterende skyggen allerede være tatt. Du vil bo der mellom 11:00 og 15:00, når solen er sterkest.
        Google
        Skrevet 28. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Irena T
        London, UK29 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        Vi hadde den beste personen for introduksjon til Kretas historie og kultur. Simona er kunnskapsrik, positiv og sprudlende. Elafonissy-stranden er definitivt verdt et besøk, med sin glitrende gjennomskinnelige renslighet og rosa korallsandstrimler. Men på toppen av det hadde vi lært og sett noe virkelig verdifullt. Selve turen er godt organisert, med stopp som deler en lang reise i håndterbare biter. Glad for å ha gjort denne turen!
        Google
        Skrevet 27. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        5,0 av 5 bobler
        sep. 2023 • Par
        Nydelig sted å besøke 😊. Stranden var egentlig ikke rosa, den hadde noen rosa partikler i sanden, men vannet er nydelig, varmt og veldig klart.
        Google
        Skrevet 26. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        andreani a
        5 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        Så verdt det! Vakre landskap, krystallklart vann, rosa sand faktisk, mange geiter langs veien! Utmerket sjåfør og veldig innsiktsfull guide. Resten av turen bortsett fra elafonisi var fortsatt fantastisk med gode muligheter for minneverdig utsikt og opplevelser. Totalt 10/10!

        Ps restauranten på siste stopp var herlig med panoramautsikt og deilige, ferske og svært rimelige måltider.
        Google
        Skrevet 19. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        lorraineb2108
        Luton, UK8 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        sep. 2023 • Venner
        En herlig dag ute med et par interessante stopp, cave of agia sophia var fantastisk, men vær forberedt på de 269 trinnene opp, som jeg syntes var utmattende siden du bare får en halvtime, så føl deg forhastet for å komme deg opp dit. Men så glad jeg gjorde det. Turleder og sjåfør var nydelige og veldig informative om naturen mens vi kjørte gjennom fjellene. Stranden er enorm og ganske overfylt da vi kom dit, så ingen sjanse for en seng, men du kan kjøpe paraplyer (12 euro) for å beskytte deg mot solen, noe jeg vil anbefale, da ellers ikke noe ly i det hele tatt, vær forberedt på å bære
        dem tilbake til bussen, eller ta din egen, eller et strandtelt. Det handler om en 15 minutters spasertur til stranden fra drop of point. Alt i alt en herlig dag ute og vil anbefale dette selskapet som hentet oss døde i tide.
        Google
        Skrevet 19. september 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

        Nathan
        Manchester, UK109 bidrag
        5,0 av 5 bobler
        Beundre det klare blå vannet og den rosa sanden. Dusj og garderober er ved starten av stranden, hvis du fortsetter å gå mot sanddynene er det noen rolige og skyggefulle steder å slappe av ved.
        Google
        Skrevet 20. juni 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you very much for your feedback ! It is very important for us !
        Skrevet 3. juli 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        ELM
        2 bidrag
        1,0 av 5 bobler
        jun. 2023 • Alene
        Fryktelig opplevelse med dette selskapet. Selve stranden var vakker, men jeg vil anbefale å bestille bussbilletten selv (det er også billigere, 20 € frem og tilbake, og til tross for hva de sier er det faktisk ingen adgang til å gå inn på stranden). Transport dukket aldri opp, da jeg prøvde å kontakte verten for å sikre at jeg var på rett sted, fikk jeg ikke noe svar. I følge lokalbefolkningen var jeg på riktig hentested, men siden meldingene mine ble ubesvart, vil jeg aldri vite nøyaktig hva som gikk galt. Jeg forsøkte å få refundert, men ikke overraskende ble meldingene mine igjen ubesvart. Ikke bestill dette gjennom turrådgiver, men jeg anbefaler denne stranden på det sterkeste.
        Google
        Skrevet 18. juni 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Dear Emma, We just read your review and we would like to apologize first of all for this uncomfortable situation. The day of the excursion our guide called you several times in the tel.number you have given on your booking request, with no answer from you. Also, you comfirmed that you have understood the pick up point location a day before the day of the excursion. We received some messages to our platform from you at 06.00 am when our office was closed. If you wish, we could send you our GPS bus location to see that we were on the spot at the time given. Despite everything, we are glad you enjoyed the beach, even if it was not with us.
        Skrevet 19. juni 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Viser resultatene på side 1-10 av 17

        Elafonissi Beach Trip fra Chania levert av Elafonissos travel

        Alle hotell i Khaniá byHotelltilbud i Khaniá byRestplass i Khaniá by
        Alle ting å gjøre i Khaniá by
        Dagsturer i Khaniá byFornøyelsesparker i Khaniá by
        RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler