Turer og billetter

Santorini vulkanøyene Cruise: Vulkan, varme kilder, Thirassia og Oia Sunset levert av Nst Santorini Tours

VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Santorini vulkanøyene Cruise: Vulkan, varme kilder, Thirassia og Oia Sunset

Santorini vulkanøyene Cruise: Vulkan, varme kilder, Thirassia og Oia Sunset
3.5
Bestill på forhånd
fra
kr 520,42
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
11 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
100
Nær offentlig transport
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    11 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    100
  • Nær offentlig transport
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 11 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 11 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 21977P14
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Rundreise
  • Lokal guide
Ekskluderinger
  • Volcano inngangsavgift (2.5)
  • Gratuities
  • Inngang/adgang – Santorini Volcano
  • Inngang/adgang – Nea Kameni
Varighet
11 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Henting fra det nærmeste møtepunktet fra hotellet. Omtrentlige hentetider: Oia - 08:40. Kamari - 09:00. Perissa - 09:00. Imerovigli - 09:10. Firostefani - 09:15. Pyrgos - 09:40. Fira - 09:30. Tidene kan endres på grunn av lokale trafikkforhold.
  • Athinios Ferry Port, Órmos Athiniós, Greece
  • Oia 847 02, Greece
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • En moderat mengde gange er involvert.
  • På grunn av ujevne overflater anbefales denne turen ikke for de som har rullestolvansker eller bruker rullestol.
  • Nær offentlig transport
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 100 reisende
Inkluderinger
  • Rundreise
  • Lokal guide
Ekskluderinger
  • Volcano inngangsavgift (2.5)
  • Gratuities
  • Inngang/adgang – Santorini Volcano
  • Inngang/adgang – Nea Kameni
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Henting fra det nærmeste møtepunktet fra hotellet. Omtrentlige hentetider: Oia - 08:40. Kamari - 09:00. Perissa - 09:00. Imerovigli - 09:10. Firostefani - 09:15. Pyrgos - 09:40. Fira - 09:30. Tidene kan endres på grunn av lokale trafikkforhold.
  • Athinios Ferry Port, Órmos Athiniós, Greece
  • Oia 847 02, Greece
Varighet
11 t
Returdetaljer
  • Oia 847 02, Greece
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • En moderat mengde gange er involvert.
  • På grunn av ujevne overflater anbefales denne turen ikke for de som har rullestolvansker eller bruker rullestol.
  • Nær offentlig transport
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 100 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
Reiserute
  • Du starter ved
    Athinios Ferry Port
    Eller du kan også bli hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Santorini Volcano
    Stopp: 90 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 2
    Nea Kameni
    Stopp: 90 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Palea Kameni
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Thirassia
    Stopp: 110 minutter
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Nst Santorini Tours
  • 5
    Sunset in Oia
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • 6
    Oia
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • Du avslutter ved
    Oia
    Oia 847 02, Greece
    Se adresse og detaljer
+

3.5
24 anmeldelser
Ypperlig
9
Svært bra
7
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
2
Forferdelig
3

Muy buen acierto escoger esta excursión de todo el dia, conoces varios puntos claves de la isla además de poder apreciar unas vistas maravillosas.
Lo mejor que el guía hablaba español y cualquier duda te la resolvía, además de explicarte la historia de cada punto.
Recomiendo ir con calzado cómodo, bambas y zapatos de agua. Y llevar otra muda de ropa porque al salir del barco e ir a Oia a ver el atardecer, hubiera preferido cambiarme y quitarme la ropa de baño mojada y arreglarme un poco para las fotos. Por todo lo demás es una excursión recomendada.
Skrevet 6. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Benjamin B
8 bidrag
sep. 2020
Effectuer en complément du tour de l'île en bus toujours par la société NST Travel.
Des paysages sublimes à admirer.
Très beau bateau, guide à l'écoute du groupe.
Une journée très agréable.

Carry out in addition to the tour of the island by bus always by the company NST Travel.
Sublime landscapes to admire.
Very nice boat, guide listening to the group.
A very pleasant day.
Skrevet 28. september 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Heidene
Sandton, Sør-Afrika61 bidrag
sep. 2020 • Par
The tour mentions that you will be dropped off in Oia for the sunset, we were taken back to the main port Thira, where we had to convince NST travel that we booked for the Oia sunset. Against their will they took us to Oia. Where after there was nobody to transfer us back to the hotel. Once again we had to beg a NST travel driver to drop us off in the town we stayed on his way to drop off other tourists!?
You do not book a tour of this price to convince the tour operators that
A) there is another stop on the tour you booked.
B) that round trip transfer includes drop off after the tour.

In this I tried phoning the travel agency on The number on shown on the ticket- no answer.

Except doe the horrible transfer arrangements, I think the tour itself is overpriced for what is included. It is crowded, the stops are relatively interesting and too long at each point.

Could have been half day trip and half the price.
Skrevet 15. september 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Anne laure P
2 bidrag
aug. 2020 • Familie
Parfait. Excellente organisation, car climatisé qui vient vous chercher à un lieu de RdV. Superbe bateau et équipage très gentil et sérieux. Respect des règles par rapport au COVID-19. Le guide multilingue très sympa et professionnel. Nous avons passé une journée merveilleuse. Je recommande cette excursion.
Skrevet 15. august 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

annalenass
Boffalora sopra Ticino, Italia12 bidrag
aug. 2019
abbiamo effettuato questa mini crociera durante il nostro soggiorno a Santorini, la caldera è molto al di sotto dell'abitato e quindi merita la gita in barca. Oia è molto suggestiva vista dal mare e il tramonto è molto più bello e comodo da vedersi dalla barca che ammassati sulle terrazze.
Skrevet 12. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Alwyn L
Pretoria, Sør-Afrika24 bidrag
It was ok. I expected more of the tour. The volcano is basically a crater. And if your lucky some steam is visible. The views from the top of the mountain is great. But the volcano itself is a let down after the battling uphill walk to reach it. The hotwpring swim was amazing. The water was hot. The 3rd stop at the last island was... Meh... Sat there for more than 2 hours. Had the option to climb a billion steps to see a small village or to wait at the dock and have lunch. If you have time to kill. This trip is ok. If you are excited to experience some awesome tour... Lower your expectations.
Skrevet 14. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

pasdenono
L'Union, Frankrike1 bidrag
aug. 2019
Informative tour in French of the volcano on Nea Kameni island, quick swim in the sulphurous waters of Palea Kameni island, but it's really nice to jump from the boat, and visit of the small village of Manolas, without too much of interest, on the Thirasia island ... the free time in Oia village with the sunset is very cliché but leaves an unforgettable memory. It's mass tourism, with 100 people per boat, but everyone can find its place !!
Skrevet 30. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

aug. 2019 • Par
This is a two part review:

The cruise actual experience was fantastic: fantastic scenery, good food, fun in the water, safe, excellent guide.

The transfer experience was horrific: - we were told we would receive am email to confirm our pick up location 24 hours prior: this didn't happen.
- the info we did have said we'd be picked up at our hotel.
- we received a phone call on the morning to tell us we'd missed our transfer and that it was our fault.
- when we queried why the pick up location was different to what we had and why we hadn't received am email, we were told "it's your fault for not contacting us".
- we were told to make our own way to the port: when I explained that we would expect the company to cover the cost of the taxis, they refused.
- we were told: "if you don't want to make your own way there then you can just stay in your hotel then".
- we paid on a credit card so I explained as they wouldn't refund we would charge back.
- eventually they changed us to a later tour: but we had to pay extra as that one included food.

I would be very careful who you book through: we were with NST Santorini tours. We would not use them again.

Good luck, and enjoy the actual trip
Skrevet 22. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Herve, We are glad you had great time in one of our tour. However your review makes us sad since it doesn't depict our work and efforts for you and rest of our guests. As per information on voucher guests should be aware that: "Pickup is provided from near your hotel. You will receive a separate email/call from the local tour operator with the exact point and time one day before. " Regarding your booking, you had received pick up information 2 hours after you made the booking, 20 days before your trip. On the day of the tour, when our driver didn't spot you at the meeting point, we called you on mobile number provided, reaching voicemail. When you call us back it was too late for you to catch up with the pick up and were given the option either to meet the rest of the group at the port by yourselves or to do this tour tomorrow, without paying extra fees. In addition, as you had other plans next day, we recommend you upgrading this tour to the sunset dinner cruise by paying a discount supplement. During our conversation as you state above, we informed you that we had provided you all information by email prior to 24hours and there was no reason for you to be outraged and hurl threats, as we were trying to actually assist you. So it would be more sincere to hear from you that even if you had not prepared properly for your trip, the local operator did their best for you not to lose your day and your money, that is what means to book with NST Tours. Thank you for taking the time to write a review, Kind Regards, Aphrodite
Skrevet 23. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Morgan L
Rennes, Frankrike140 bidrag
Tres belle croisière, staff vraiment attentionné et à l’écoute. On a pu ajouté l’option sunset à Oia au dernier moment grâce à la sympathie de Constantin. Un guide au top! Les explications sont très claires et pas trop chargées donc vraiment compréhensives pour tous. Nous avons pu sauter du bateau et nager vers les eaux thermales. Incroyable!
Le seul bémol était le fait que nous étions avec une colonie de vacances avec des jeunes très bruyants mais cela ne remet pas en cause le professionnalisme de NST Santorini tour. La saison ne peut pas nous permettre de visiter seuls l’île de Nea Kameni.
Skrevet 19. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Roaming couple
Beirut, Libanon179 bidrag
jul. 2019
The tour included:
1- The transportation from and to closest point to hotel (they met us at a point 10 minutes walking distance from the hotel)
2- Boat ride from and to our destinations: it was a bit crowded for us and no shade spots, but acceptable nevertheless
3- Nea Kameni visit: the people who are not prepared for a small hike will not enjoy this. We really enjoyed it, you should have hiking shoes on and conformable clothes and water.
4- Hot springs: well that was the highlight of the trip, it was awesome simply.
5- Therassia: Good lunch at Captain John (different review), souvenir shopping and fruit eating.
6- Oia: We were independant in Oia (no guides), which is a very good idea in oia, we had to meet the transport back at the meeting point at 21:00

In general, the guide was good, as she was fluent in many languages, but there was too many people.
I think we would have enjoyed the same trip more if it was semi private.
But we got a really good value for the tickets.
Skrevet 14. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 24
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Vanlige spørsmål om Santorini vulkanøyene Cruise: Vulkan, varme kilder, Thirassia og Oia Sunset


Priser i Santorini vulkanøyene Cruise: Vulkan, varme kilder, Thirassia og Oia Sunset starter fra kr 499,72. Oppdag og bestill Santorini vulkanøyene Cruise: Vulkan, varme kilder, Thirassia og Oia Sunset på Tripadvisor

Nst Santorini Tours er vert for Santorini vulkanøyene Cruise: Vulkan, varme kilder, Thirassia og Oia Sunset. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Nst Santorini Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Santorini vulkanøyene Cruise: Vulkan, varme kilder, Thirassia og Oia Sunset på Tripadvisor