Turer og billetter

Halkidiki Blue Lagoon Cruise fra Thessaloniki med lunsj levert av MTM DMC Ltd - Greece

Halkidiki Blue Lagoon Cruise fra Thessaloniki med lunsj

Halkidiki Blue Lagoon Cruise fra Thessaloniki med lunsj
3.5
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor. Kontakt leverandøren for å sjekke tilgjengelighet.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
12 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
100
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    12 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Gruppestørrelse:
    100
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 12 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 12 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 6357P83
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Lunch
  • Alle skatter
  • Guide
Ekskluderinger
  • Tips
  • Personlige utgifter
Varighet
12 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Din sentrale Thessaloniki hotelllobby eller nærliggende utnevnt sted
  • Havner:
  • Thessaloniki
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Husk å ta med deg hat-solbrun-badedrakt-håndklær-kameraer
  • Vær oppmerksom på at ekstra kostnader kan påløpe per person eller totalt av gruppen for henting fra hotell-villaer-air fare utenfor nærheten til vår valgte turvei. I så fall kan vi tilby retur-overføring for kunde (r) bekvemmelighets ad-hoc sitert per plassering av kundens eiendommer.
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 100 reisende
Inkluderinger
  • Lunch
  • Alle skatter
  • Guide
Ekskluderinger
  • Tips
  • Personlige utgifter
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Din sentrale Thessaloniki hotelllobby eller nærliggende utnevnt sted
  • Havner:
  • Thessaloniki
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
12 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Husk å ta med deg hat-solbrun-badedrakt-håndklær-kameraer
  • Vær oppmerksom på at ekstra kostnader kan påløpe per person eller totalt av gruppen for henting fra hotell-villaer-air fare utenfor nærheten til vår valgte turvei. I så fall kan vi tilby retur-overføring for kunde (r) bekvemmelighets ad-hoc sitert per plassering av kundens eiendommer.
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 100 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • Passerer forbi
    Aristotelous Square
  • 1
    Kassandra
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • 2
    Ammouliani
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

3.5
4 anmeldelser
Ypperlig
1
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
1

Lais V
2 bidrag
jun. 2022 • Par
If you go to Thessaloniki you MUST go on this tour, I am just in the middle of it and feeling absolutely delightful and satistified with all so far!!! Thanks Guys!! Lais & Shane
Skrevet 21. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Bettina B
Düsseldorf, Tyskland2 bidrag
aug. 2020
Sehr schlechter Service von MTM DMC Ltd. Greece. (28. Juli 20)
Buchung, inclusive Voucher wurde bestätigt aber ohne genaue Abholzeit. Im Voucher stand zwischen 4-6:00 Uhr morgens. Ich versuchte dann über die Agentur genauere Daten zu bekommen. Mehrere Telefonate auch nach Griechenland mit MTM, die mir um mittlerweile 17:30 (ein Tag vor dem Trip) sagten, dass sie noch 10 Minuten brauchen. Es wurde später und später. Auch eine Email half nicht. UM 18:15 bekam ich dann eine Email, die besagte dass der Trip wegen Corona abgesagt worden ist. 10 Stunden vor dem Trip. Hhmm. Die Clubs haben alle offen ohne Maskenpflicht etc. Mir bat man den 4.08.2020 als Ersatztermin an. Da geht es dann trotz Corona. Ich glaube nicht an die Absage der Tour. Die haben das einfach nicht geregelt bekommen.
Skrevet 2. august 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vassilis M
Dear Your remarks related to Covid 19 issue and only #The clubs are all open without a mask requirement, etc. # clearly shows your attitude towards such a critical issue. Do have in mind that safety comes first - especially this year- and we try to adjust due to low participation all our tours to tailor all customers needs. last but not least no phone calls have been received plus a full refund have been given to you for unused service. Regards
Skrevet 3. august 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Robin G
6 bidrag
jun. 2019 • Par
Jag och frun åkte från morgonen till kvällen på denna båttur i ett coolt sjörövarskepp.
Tre stopp, första på en liten ö, andra i en hamnstad och tredje i en vik där man fick bada från skeppet.
Det var supervarmt och härligt.
Skrevet 30. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Guest, Thank you very much for posting your positive feedback of your recent tour. Your detailed review helps us to see our product through your eyes. It is our pleasure to make each guests tour special and one to remember. We hope to have the opportunity of welcoming you back for another even more memorable tour. Best Regards
Skrevet 3. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Millard S
11 bidrag
aug. 2018
The posting advertises live traditional music and and lunch served on board the boat as it cruises. The sparse meal was served on the beach on a paper plate. marginal souvlaki and some fries. and one cup of either juice or watered down white wine with staff standing over to make sure no one got more than one plate or drink. Staff on the beach were rude and shouting constantly. Time on the beach was about an hour and 1/2 including meal time and felt rushed you were told were to sit on the beach and were told different things by people on the boat and on the beach. The traditional bouzouki music on board was a track of euro and american pop music that repeated at least three times.The boat was somewhat crowded with no mention of or sight of of any life jackets or safety equipment on board. That being said the staff on the boat were nice and there was a reasonably priced bar on both the boat and the beach. The scenery was great and met some nice and interesting people. The transportation to the boat required 1 bus transfer. The bus was prompt and communication concerning pick up time via email was clear and quickly responded to. If this ad said enjoy a day long boat ride on the Aegean with two brief stops and a lack luster meal it would be more truthful.
Skrevet 5. september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vassilis M
Dear Guest, Thank you for posting your feedback of your recent tour. Do have in mind that sometimes - sea - does not allow us to serve lunch on board thus we offer that at the coast. As per "Staff on the beach were rude and shouting constantly" luck of understanding Greek language probably gave you that feeling. last but not least "The boat was somewhat crowded with no mention of or sight of of any life jackets or safety equipment on board. " is absolutely not true since all vessels are checked constantly from Port authorities in all emergency plans and security measures. We hope to have the opportunity of welcoming you back for another tour. Best Regards
Skrevet 21. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Om operatøren

Denne opplevelsen har bare noen få anmeldelser, men du kan lese hva andre reisende har å si om operatøren.

Av: MTM DMC Ltd - Greece
lottaterracotta
lottaterracotta
00
Oia er nydelig!
Et fantastisk flott sted, selv om det kryr av turister. Her er det så stemningsfullt og koselig, helt spektakulært!