Turer og billetter
Matturer i Stockholm
4.5
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Matturer i Stockholm

Av FoodTours.eu Stockholm
Gobble deg gjennom hjertet av Stockholm på en halv dag kulinarisk tur. Vandreutflukten er perfekt for besøkende som ønsker en grundig oversikt - og smak - av svensk mat. Nyt tradisjonelle bitt i gamlebyen, den ofte oversett Stureplan, og den eldste mathallen i byen Ostermalms Saluhall. Prøv lokal sjømat, håndverksost, spekemat inkludert rein og elg, varm sjokolade med kardemomme og så mye mer.
fra
kr 1 058,88
per voksen
fra
kr 1 058,88
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 3–99 maks. 12 per gruppe
Varighet: 4 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk

Høydepunkter
  • Nyt en lang liste med ekte svensk mat og drikke
  • Utforsk den eldste tradisjonelle mathallen i Stockholm
  • Få en personlig opplevelse av en liten gruppe
  • Ha en tradisjonell svensk fika midt på ettermiddagen

  • Profesjonell guide
  • Mat smaksprøver og gratis prøver
  • Glass vann
  • Glass vin
Det som ikke er inkludert
  • Hotel pickup og drop-off
  • Ekstra mat og drikke
  • Tips


Avreiseinformasjon
  • Östermalmstorg, Stockholm, Sweden Du vil møte guiden din ved hovedinngangen til Östermalms Saluhall (inngangen mot Nybrogatan). Adresse: Östermalm torg 11 postnummer: 114 2 Stockholm
Returdetaljer
  • Kindstugatan, Stockholm, Sweden Turen slutter på Kindstuegatan 1.

  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 6027STOFOOD

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Vennligst gi oss beskjed når du bestiller hvis du er vegetarianer med matallergi. Når turen er begynt, kan vi ikke endre smakene.
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 12 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvor mye er Matturer i Stockholm?
Priser i Matturer i Stockholm starter fra kr 1 012,97. Oppdag og bestill Matturer i Stockholm på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Matturer i Stockholm?
FoodTours.eu Stockholm er vert for Matturer i Stockholm. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt FoodTours.eu Stockholm på Tripadvisor. Oppdag og bestill Matturer i Stockholm på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Matturer i Stockholm?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 4 t. Oppdag og bestill Matturer i Stockholm på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 6027STOFOOD

Reiserute
  • Du starter ved
    Östermalmstorg
    Östermalmstorg, Stockholm, Sweden
    Du vil møte guiden din ved hovedinngangen til Östermalms Saluhall (inngangen mot Nybrogatan). Adresse: Östermalm torg 11 postnummer: 114 2 Stockholm
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Stockholm
    Stopp: 4 timer
    Med utgangspunkt i Östermalm-området, popularisert av de rike og de berømte, introduserer vi deg tradisjonene med svensk mat. Fra rikt smaksatt og utsøkt ost til viltkjøtt. På toppen av det ølet som er kronet som “The Gold of The North”. Du får en rød teppe som infusjon i en verden av svenske herligheter i den høye enden Östermalms Market Hall. På vei mot hjertet av byen lar vi deg unne deg en tradisjonell svensk lunsj. Underveis vil vi også introdusere deg for kronjuvelen til vårt stolte nordiske kjøkken; kjøttbollen! Du vil lære hvilke typer poteter du skal servere med det, hvorfor vi har spesielle syltetøy til det og andre morsomme fakta. Ved å gå videre vil vi guide deg gjennom den vakre Kings Garden. Vi vil passere området som Vogue Magazine kåret til ”det tredje kuleste distriktet i verden”. Turen vil avsluttes i gamlebyen, et område som kan dateres tilbake til 1200-tallet og består av middelalderske smug og arkitektur. Her vil vi behandle deg med litt tradisjonell godteri og søtsaker.
    Les mer
  • Du avslutter ved
    Kindstugatan
    Kindstugatan, Stockholm, Sweden
    Turen slutter på Kindstuegatan 1.
    Se adresse og detaljer
+
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

seroe
seroe
00
Privat sightseeing med mange gode smaksopplevelser og en meget kunnskapsrik og hyggelig guide.
Fransisco tok imot oss og fortalte at det ble en privat tur med bare guiden og oss 2. Heldigvis for oss var flyet f
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
112 anmeldelser
Ypperlig
86
Svært bra
10
Gjennomsnittlig
4
Dårlig
5
Forferdelig
7

Me F
1 bidrag
We visited places we wouldn't have known were there and tour guide gave other bits of information about Stockholm. The selection of food was interesting.
Skrevet 22. januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

LarryC111600
Dexter, MI43 bidrag
jan. 2023
We did the food walk and it was worthwhile. We hadn't been to Sweden much, so it was great to get an overview, see the fabulous markets and walk the city. I do recommend you take this trip.
Skrevet 21. januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Colin
1 bidrag
des. 2022
Our guide Valentina was fantastic! She gave us a great tour of the city and some good recommendations outside of the food. But the food was also great! Tried some things I wouldn't have otherwise. Kajse's Fisk soup was to die for, and I enjoyed trying the salmiak even if it wasn't for me. Highly recommend this tour!
Skrevet 2. januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

sgwelly
Wellington, New Zealand89 bidrag
The tour was confirmed but the tour leader never showed up nor did he inform us that the tour was not happening. We waited for half an hour in -3c winter weather together with 6 other people. Finally decided to leave. Totally disappointing!
Skrevet 28. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Foodtourseu
Dear customer, We are truly sorry to read about your disappointing experience. The tour you are referring to had been booked on the 26th of December, which is a public holiday and no restaurants are open. We informed Viator/Tripadvisor of this several months ago and they confirmed to us that they had canceled all bookings related to the 26th of December and informed all of you who had somehow booked your experience on a Public Holiday. It seems as though this was not the case as you did show up to the meeting location and we can not overstate how terribly sorry we are that you had to stand there in the cold and wait for a tour that was never meant to happen. We have contacted Viator and asked them to clarify why you were never informed and we are more than happy to offer you a complementary tour of your choice at any point that suits you. We pride ourselves in delivering satisfactory service to our customers and the fact that your experience was as far away from that as one can come is of great sorrow to us and we are truly sorry for the mishap and inconvenience this caused you and everyone else.
Skrevet 29. desember 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Anita N
Crowborough, UK42 bidrag
We arrived slightly early at the meeting point and Teresa was already there. There were 11 of us and one no show. We moved around inside the large beautiful market area and sampled various Swedish delicacies. Then went on walks to other locations and again had lovely local food and drinks. We had plenty to eat and Teresa was knowledgeable about Stockholm, history and the foodie scene and could give lots of advice and recommendations about restaurants, shopping and things to do. Great way to see a city and we enjoyed it alot.
Skrevet 10. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

marina
Jersey City, NJ21 bidrag
nov. 2022 • Alene
Definitely a variety of different tastes in Sweden. Beware of the very salty licorice but worth trying. The tour guide was nice. Sweden was snowing when we did the tour so make sure you have a good jacket for this walking food tour
Skrevet 26. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Matthew K
4 bidrag
Got to sample a great array of Swedish dishes, but wouldn't say you walk away entirely sated. The guide was clearly was passionate about food.
Skrevet 25. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

WanderingOttersons
Denver, CO964 bidrag
sep. 2022
What a great option in Stockholm this is. You get to wander around some parts of the city and learn a little bit about it while getting the opportunity to taste several different foods. The starting point at Õstermalms is a great option and there are several tastes there before you even leave. We also ended up going back here a couple times afterwards to have a meal and pick up some snacks. A great place. The next stop at K25 was a great option for future stops as well. The local seafood and soup that you try here was very good, as was the hot chocolate at the next stop. Every stop and food taste was interesting and different so there was not really a bad option. Well? The stop for the traditional licorice was the least favorite by most people in the group. That one is clearly an acquired taste than more than half of us were not appreciating much. Our guide, Suzi was knowledgeable and it’s a nice way to spend some time getting to know the city a little bit and have some great flavors.
Skrevet 22. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Helen
Woking, UK19 bidrag
Brilliant guide and fantastic food - lovely to discover the most amazing food markets - our guide was extremely knowledgeable and friendly. really recommend
Skrevet 19. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Ben J
Orlando, FL62 bidrag
nov. 2022 • Par
We had an amazing time and great food! Our guide did an excellent job! She was very personable, loved when we asked questions, and she gave us a lot of good tips on how to enjoy the local food and culture.
Skrevet 5. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 112
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Matturer i Stockholm levert av FoodTours.eu Stockholm | Sverige