Turer og billetter

Helsinki og Suomenlinna sightseeingtur levert av Helsinki Tour

VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Helsinki og Suomenlinna sightseeingtur

Helsinki og Suomenlinna sightseeingtur
5
Bestill på forhånd
fra
kr 1 596,47
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
96 % av de reisende anbefaler disse opplevelsene
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
5 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
30
Nær offentlig transport
Billettype:
Mobil
  • Varighet:
    5 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Gruppestørrelse:
    30
  • Nær offentlig transport
  • Billettype:
    Mobil
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 5 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 5 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 46188P3
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Engelsktalende guide
  • Hotellhenting (utvalgte hoteller)
  • Transport med A / C-buss eller minibuss
  • Begge veifergene til Suomenlinna
Ekskluderinger
  • Hotel drop-off
  • Mat og Drikke
  • Eventuelle personlige kostnader er ikke inkludert
Varighet
5 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Veldig viktig: Velg et av følgende møtepunkter og send det til oss via e-post etter at du har bestilt. På denne måten vil guiden din vite hvor du skal se etter deg. 09:20 Hilton Helsinki Strand / John Stenbergin ranta 4, 00530 Helsinki 09:30 Hotel Kämp / Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsingfors 09:40 Radisson Blu Seaside Hotel / Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsingfors 09.50 Radisson Blu Royal Hotel Helsinki / Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki Kl. 10.00 Scandic Park Helsinki / Mannerheimintie 46, 00260 Helsinki Guiden din med et A4-skilt med "Helsinki Tour" -logoen vil hilse deg på møtepunktene. Vær på de valgte møtepunktene 5 minutter før avgangstid. Hvis du har problemer med å finne vår guide, kan du ringe oss.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Fungerer i alle værforhold, vennligst kle deg riktig
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Minimumspassasjekrav gjelder. Det er mulighet for kansellering eller omplanlegging dersom det ikke er nok passasjerer til å møte kravene. Ved kansellering på grunn av passasjerkrav, vil du bli refundert fullt ut.
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Svært viktig: Vennligst velg ett av følgende møtepunkt og send det til oss via e-post når du har bestilt en bestilling. På denne måten vet du hvor du skal lete etter deg.
  • 9:20 am Hilton Helsinki Strand
  • 9:30 am Hotel Kämp
  • 9:40 am Radisson Blu Seaside Hotel
  • Kl. 9.50 Radisson Blu Royal Hotel
  • Kl. 10.00 Scandic Park Helsinki
  • De fleste reisende kan delta
  • Please note that some sites might be closed on public holiday or weekend, we will show your other sites which is not in the visit list as complementary.
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 30 reisende
Inkluderinger
  • Engelsktalende guide
  • Hotellhenting (utvalgte hoteller)
  • Transport med A / C-buss eller minibuss
  • Begge veifergene til Suomenlinna
Ekskluderinger
  • Hotel drop-off
  • Mat og Drikke
  • Eventuelle personlige kostnader er ikke inkludert
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Veldig viktig: Velg et av følgende møtepunkter og send det til oss via e-post etter at du har bestilt. På denne måten vil guiden din vite hvor du skal se etter deg. 09:20 Hilton Helsinki Strand / John Stenbergin ranta 4, 00530 Helsinki 09:30 Hotel Kämp / Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsingfors 09:40 Radisson Blu Seaside Hotel / Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsingfors 09.50 Radisson Blu Royal Hotel Helsinki / Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki Kl. 10.00 Scandic Park Helsinki / Mannerheimintie 46, 00260 Helsinki Guiden din med et A4-skilt med "Helsinki Tour" -logoen vil hilse deg på møtepunktene. Vær på de valgte møtepunktene 5 minutter før avgangstid. Hvis du har problemer med å finne vår guide, kan du ringe oss.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
5 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Fungerer i alle værforhold, vennligst kle deg riktig
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Minimumspassasjekrav gjelder. Det er mulighet for kansellering eller omplanlegging dersom det ikke er nok passasjerer til å møte kravene. Ved kansellering på grunn av passasjerkrav, vil du bli refundert fullt ut.
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Svært viktig: Vennligst velg ett av følgende møtepunkt og send det til oss via e-post når du har bestilt en bestilling. På denne måten vet du hvor du skal lete etter deg.
  • 9:20 am Hilton Helsinki Strand
  • 9:30 am Hotel Kämp
  • 9:40 am Radisson Blu Seaside Hotel
  • Kl. 9.50 Radisson Blu Royal Hotel
  • Kl. 10.00 Scandic Park Helsinki
  • De fleste reisende kan delta
  • Please note that some sites might be closed on public holiday or weekend, we will show your other sites which is not in the visit list as complementary.
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 30 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Olympic Stadium (Olympiastadion)
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
    Passerer forbi
    The National Museum of Finland
    Parliament of Finland
    Mannerheim Statue
    Helsinki Central Railway Station
  • 2
    Uspenskin Cathedral (Uspenskin Katedraali)
    Stopp: 20 minutter
    Se detaljer
  • 3
    Helsinki Cathedral
    Stopp: 20 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Senate Square
    Stopp: 10 minutter
    Se detaljer
  • 5
    Old Market Hall
    Stopp: 20 minutter
    Se detaljer
  • 6
    The Esplanadi Park
    Stopp: 10 minutter
    Se detaljer
  • 7
    Sea Fortress Suomenlinna
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

5.0
58 anmeldelser
Ypperlig
47
Svært bra
9
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
1
Forferdelig
0

Andrew N
1 bidrag
jun. 2022 • Familie
The tour was amazing! The guides answer all your questions relating to history, fun facts, agriculture, and economics, and more. There was a lot of time at each stop at churches or UNESCO sites to take pictures and relax for a bit before heading back onto the bus. Suomenlinna was beautiful as well and the tour showed off the island perfectly! 10/10 experience.
Skrevet 24. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helsinki T
Dear Customer, Thank you for your review, we are happy to hear that you enjoyed the tour and give 10/10 for our tour. To give our guests unforgettable experience is the main vision of our operation! We really appreciate your review. We wish you have a nice summer ahead:) Best Regards, Helsinki Tour Team
Skrevet 24. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

armin h
243 bidrag
Auch wenn man sich nicht so sehr mit der finnischen Historie beschäftigen möchte, ist die Insel eine schöne Location für einen Spaziergang entlang der Küste. Es gibt auch ein sehr schönes uriges Café in der Nähe der Anlegestelle...
Skrevet 20. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helsinki T
Dear Customer, Thank you for your review. The Suomenlinna is great place for a nice walk specially during summer time:) We very appreciate your review and wish you and your family have a lovely summer. Best Regards, Helsinki Tour Team
Skrevet 21. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Deborah B
26 bidrag
mai 2022 • Alene
Guide has a lot of knowledge about Finland history and the sites. Nice pace and we covered many of the highlights. Unfortunately there was a holiday and some sights were not accessible
Skrevet 28. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helsinki T
Dear Customer, Thank you for your review, our guides love what they do and always keep on learning. As the description of our tour product, sometime the site might be closed due to service or public holidays, in this case, we always bring customers to some private site as complementary. We thank you again for your review and have a nice summer:) Best Regards Helsinki Tour Team
Skrevet 30. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Peter
Waspik, Nederland1 bidrag
De gids en rondleiding zijn goed. Echter voor €150,- pp echt veel te duur. Alleen een tramkaartje en een overtocht met de boot. Meer zit er niet bij
Skrevet 15. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helsinki T
Dear Customer, We are so sorry that you felt the tour is a bit expensive although you liked the tour and our tour guide. The original tour you booked includes car transportation between the attractions. Since the minimum passenger amount did not meet for operating the tour and we did not want to cancel/disappoint you so we suggest upgrading to a private tour by tram without charging an extra fee. In addition, the original tour you booked was 5 hours and this private tour is 6 hours in total. We hope you can understand that tour guides spend a lot of time studying and receiving training in their professional, they deserve a reasonable hourly pay. Thank you for your feedback and we hope you have a good summer! Best Regards, Helsinki Tour Team
Skrevet 16. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

ckmcandandy
Boise, ID56 bidrag
The guide made the tour and he was well informed. This is a fast paced and jammed packed tour. As long as you and your companions understand that you will be covering the sights quickly because so much to do, it is worth it. Since so much to see, not much idle time to see/take pictures of things not included on tour.

Since no one else had booked the tour, we had the tour guide all to ourselves and learned a lot of history. We covered Temppeliaukio (Rock Church) and Sibelius Monument up close; but saw Olympic stadium from a distance and saw (from a bit of a distance) National Museum of Finland, Parliament, and Mannerheim Statue. Saw up close Uspenskin Cathedral and Helsinki Cathedral, Senate Square, and Esplandi Park. We had lunch at Old Market Hall (on our own) and then saw the Sea Fortress Suomenlinna (rode ferry both ways). Also, saw up close various famous statues like Pavoo Nurmi. Loved to have had chance to wander or see the museum at Suomenlinna but just no time in the schedule.
Skrevet 5. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helsinki T
Dear Customer, We are happy that you love the tour and had a great time with our guide. We try to arrange the tour in a way that customers can get most of it when having a short visit to Helsinki. Thank you very much for your review and we wish you have a nice summer:) Best Regards, Helsinki tour Team
Skrevet 16. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ishtyaque
New Delhi, India2 bidrag
We had booked this day tour during our 12 hours stay in Helsinki. We had a great time. Our guide Edward was so good. A worth one and must go !!
Skrevet 3. januar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helsinki T
Dear Customer, We are so glad to hear that you liked this tour and our guide. We carefully planned our tour itinerary and stops to make sure our guests can enjoy the tour and have a good overview of Helsinki. Thank you for your recommendation, and we really appreciated it:) Have a nice winter! Best Regards, Helsinki Tour Team
Skrevet 6. januar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Dev
Dubai, De forente arabiske emirater2 bidrag
This was a tour that I had being waiting for a very long time. Apparently it was only me and my family for the tour so it was like a private tour. The tour that we had was good enough but because of the tour guide our expectations went low and we didn't enjoy it 100%. Our tour guide (though gave us all the information and took us to different places) was always in a rush and rushing us as well as if she just wanted to finish the tour fast. She would be running away and rushing us while we were taking pictures around the city like she wasn't giving us time for photo's. Because of this I have rating of 3/5.
Skrevet 25. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helsinki T
Dear Customer, We are so sorry to hear that you did not enjoy the tour 100% due to the tour schedule that guests need to follow. On our tour, there are around 30-40 mins break for customers to spend time on their time, like taking more photos or having a cafe break. Besides this, we always reserve customers enough time to take photos on-site, we understand this might be not enough for some customers who really like to take lots of photos or a professional photographer who wish to capture the most beautiful photo on the sites. We wish customers can understand this since this is originally a shared group tour. After investigating with the tour guide, we understand that the tour starts a bit late than the scheduled time. The reason is the guide wishes you to finish the breakfast peacefully and have enough time to change more suitable winter clothes since it is very important to dress up warm in this winter season. During the tour, there wasn't enough time to take a break due to the schedule being a bit behind and the guide wanted to show you all the other attractions when they are still open. Please understand that some of the attractions have their own opening time, the attractions might be closed if we can not reach there on time. The tour guide understands that you love Helsinki and like to take many photos, so the tour was ended 40 mins later than the scheduled time. We are so sorry that the guide should have communicated more clearly at the beginning of the tour the schedule of the tour instead of letting you feel there is a rush during the tour. In each attraction the guide should communicate more clearly about how long time we are going to spend on the attraction and how much time is for the photo shoot, this will allow customers to have a clear idea of the schedule. Thank you for your feedback, we have taken this feedback to our quality control process. Have a nice winter! Best Regards, Helsinki Tour Team
Skrevet 10. januar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Avinash G
1 bidrag
nov. 2021 • Par
We ( My wife and I) Loved the whole trip , made even more lovely by our guide Leticia, a woman with strong views on life, in general and very knowledgeable and funny, on the various points that she expanded on , it definitely was a nice few hours spent with her and most enlightening on the points of interest which were shown to us , would definitely recommend the same to anyone who dosent have too much time to spend in Helsinki but would like a glimpse into the life that is Helsinki today
Skrevet 15. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helsinki T
Dear Customer, We are so happy to hear that you loved this tour and our guide. We commit to providing an excellent experience to our customers. This tour is good for everyone who has limited time and wants to have an overall takeaway of Helsinki. Thank you for your recommendation, we really appreciated it:) Best Regards Helsinki Tour Team
Skrevet 16. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Scenic791070
1 bidrag
A nice way to see the city. Sheena was a really good and knowledgeable guide. Whether you travel alone or together with family, this tour is perhaps the best way to see the most important sites of Helsinki with an organized group.
Skrevet 23. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Scenic791070, We are happy that you enjoyed the tour and liked our guide. Yes, this tour covers the must-visit attractions in Helsinki and it is suitable for all travellers:) Thank you very much for your review! Best Regards, Helsinki Tour
Skrevet 1. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

soham1990
Vadodara, India19 bidrag
jan. 2020
Good tour,good guide however little expensive compare to sightseeing covered and no drop off at hotel
Skrevet 15. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Customer, We are happy that you like the tour and our guide. Thank you for your feedback regarding the drop-off to the hotel. We will take your feedback and re-check do we need to add the drop-off service to our tour. We had the drop-off service earlier but many times customers do not need our drop-off service. Since where the tour ends in the heart of Helsinki. there are many good cafes and restaurants customers want to visit. Many customers want to sit somewhere nice to have a cup of coffee or a glass of wine after the tour and have a rest:) Thank you very much for your feedback and we really appreciated it! Best Regards, Helsinki Tour
Skrevet 1. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 58
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Vanlige spørsmål om Helsinki og Suomenlinna sightseeingtur


Priser i Helsinki og Suomenlinna sightseeingtur starter fra kr 1 559,11. Oppdag og bestill Helsinki og Suomenlinna sightseeingtur på Tripadvisor

Helsinki Tour er vert for Helsinki og Suomenlinna sightseeingtur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Helsinki Tour på Tripadvisor. Oppdag og bestill Helsinki og Suomenlinna sightseeingtur på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 5 t. Oppdag og bestill Helsinki og Suomenlinna sightseeingtur på Tripadvisor