Turer og billetter
Helgedags guidet Turku og slotttur fra Helsingfors
3
VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Helgedags guidet Turku og slotttur fra Helsingfors

Av Easy Travel
Om
fra
kr 4 507,02
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 2 per gruppe
Varighet: 8 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Guidet tur rundt Åbo og besøk til Åbo slott
  • Hotell henting og avreise
  • Inngang/adgang – Turku Slott
Det som ikke er inkludert
  • Mat og Drikke


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Rullestoltilgang
        • Tjenestedyr er tillatt
        • Seter for spedbarn tilgjengelig
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 13975P35

        • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
        • Minimum 2 personer per booking kreves
        • Varigheten av overføringene er omtrentlig, den nøyaktige varigheten vil avhenge av tidspunktet på dagen og trafikkforholdene
        • Barn må være ledsaget av en voksen
        • Maksimum er 10 personer per bestilling
        • De fleste reisende kan delta
        • Denne turen/aktiviteten har maksimum 2 reisende

        • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

        Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Helgedags guidet Turku og slotttur fra Helsingfors?
        I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Helgedags guidet Turku og slotttur fra Helsingfors på Tripadvisor
        Hvor mye er Helgedags guidet Turku og slotttur fra Helsingfors?
        Priser i Helgedags guidet Turku og slotttur fra Helsingfors starter fra kr 4 459,85. Oppdag og bestill Helgedags guidet Turku og slotttur fra Helsingfors på Tripadvisor
        Hvilket selskap leverer Helgedags guidet Turku og slotttur fra Helsingfors?
        Easy Travel er vert for Helgedags guidet Turku og slotttur fra Helsingfors. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Easy Travel på Tripadvisor. Oppdag og bestill Helgedags guidet Turku og slotttur fra Helsingfors på Tripadvisor

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 13975P35

        Reserver plassen din
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

        Lignende opplevelser

        Reiserute
        • Du blir hentet
          Se mer avreiseinformasjon
        • 1
          Turku Cathedral
          Stopp: 60 minutter
          Se detaljer
        • 2
          Turku Castle
          Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
          Se detaljer
        • 3
          Turku
          Stopp: 30 minutter
          Se detaljer
        • Du kommer tilbake til utgangspunktet

        Vi sjekker anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        3.0
        3,0 av 5 bobler2 anmeldelser
        Ypperlig
        0
        Svært bra
        0
        Gjennomsnittlig
        2
        Dårlig
        0
        Forferdelig
        0

        thomas r
        25 bidrag
        3,0 av 5 bobler
        aug. 2023 • Par
        I do mot understand why anyone would buy this tour .It is very expensive. IF you buy the train ticket from Helsinki round trip is about €45 Senior discount is 50% less. CASTLE costa €14 half price for seniors The only other sire is the Cathedral which is free. DO IT YOURSELF AND SAVE €300
        Skrevet 26. august 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Dear Traveller, Thank you for your feedback! I understand your concern about the tour's expense. While it might seem costly at first glance, there are a few factors that could make it appealing to some travelers: Convenience: The tour handles transportation, tickets, and possibly a guide, saving time and effort in planning. Expert Insight: Guides offer historical and cultural Language Help: Guides can bridge language gaps, making exploration smoother. Access: Some tours offer exclusive sites or activities. However, if you're comfortable planning and prefer to save money, the DIY approach makes sense. It's all about choosing the option that matches your preferences and priorities. I wish you all the best! Best Regards, Alexandra
        Skrevet 28. august 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        Ju J
        3 bidrag
        3,0 av 5 bobler
        Let’s start with good… we loved Turku. Everyone should visit there. Saw the cathedral, the castle, and breezed through the parking lot of the maritime museum. Ended at the market. The transfer to and from the hotel was great. Ended at the market in Turku and had to walk a mile plus to the train back to Helsinki. Be prepared to walk! Also be sure to eat and bring snacks and water for yourself. Our tour guide has difficulty with English translation so I feel we may have missed out on quite a bit and also our time went over so long, we had 30 minutes to grab a bite to eat and then had to walk back to the train. We had hoped to have more time on our own in Turku. The time of the event changed the night before and has I not accessed my email I would have never known. So for the price, we was a little disappointed. We loved Turku and hope to return on our own sometime later.
        Skrevet 5. august 2023
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Thank you for sharing your feedback! It's always a pleasure to hear positive experiences from our visitors. We sincerely apologize for any inconveniences you encountered during your guided tour. We also regret to hear about the language difficulties with the tour guide and will try to prevent such situations in the future. Regarding the last-minute time change for the event, we apologize for any confusion it may have caused, but we sent you the tour plan in advance to confirm the time. Besides, the tour time depends on the train’s schedule. But even in any case, if you had not received a message through the Viator system, we would still be able to reach you and provide you with all the information. We understand how important it is to keep our visitors informed. We take your feedback seriously, and your comments will be shared with our team to improve our services and communication for future visitors. Once again, thank you for providing your valuable input, and we look forward to the possibility of welcoming you back to Turku in the future for a more enjoyable and personalized experience. Best regards, Alexandra EasyTravelTeam
        Skrevet 7. august 2023
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
        *Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.

        Helgedags guidet Turku og slotttur fra Helsingfors levert av Easy Travel

        Alle hotell i HelsingforsHotelltilbud i HelsingforsRestplass i Helsingfors
        Alle ting å gjøre i Helsingfors
        RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler