Turer og billetter

Klassisk dagstur langs sørkysten fra Reykjavik med guide og lydguide med berøringsskjerm levert av Reykjavik Sightseeing

Klassisk dagstur langs sørkysten fra Reykjavik med guide og lydguide med berøringsskjerm

Klassisk dagstur langs sørkysten fra Reykjavik med guide og lydguide med berøringsskjerm
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 870,62
per voksen
Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Om
Den sørlige kysten av Island er hjemsted for Sólheimajökull, Seljalandsfoss, og Reynisfjara Black Sand Beach, men å se dem alle på en dag kan være vanskelig. Denne turen lar deg besøke alle høydepunktene på sørkysten med letthet, og gir deg en berøringsskjerm lydguide og ombord Wi-Fi, slik at du kan holde kontakten og laste opp bilder hele dagen.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 11 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Tysk, Kinesisk, Koreansk, Japansk, Engelsk, Italiensk, Kinesisk, Fransk, Nederlandsk, Spansk
Høydepunkter
  • Hold kontakten med gratis Wi-Fi og en USB-lader på bussen
  • Oppdag de beste utsiktspunktene fra guiden din
  • Tillegg din kunnskap med en touch-screen lydguide på 10 språk
  • Oppgrader til å inkludere henting og avlevering fra hotellet
Hva du kan forvente
  • Om morgenen kan du dra fra Reykjavik-terminalen for å ta turen til Islands nordatlantiske kyst, eller velge å ta med hotellhenting. Reis med buss med guiden din til lavafeltene i Hengill. Herfra kan du beundre Hekla-vulkanen, Eyjafjalljökull-vulkanen og Vestmannaeyjar-øyene. Pause for å utforske Seljalandsfoss Foss. Fortsett deretter videre til Skógafoss Foss og få tilgang til et utkikkspunkt med panoramautsikt. Sett bilder av isfeltene ved Sólheimajökull-breen. Etterpå kan du gå på det mørke torvet på Reynisfjara Black Sand Beach. På slutten av dagen kommer bussen tilbake til det originale avgangspunktet.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 11 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Tysk, Kinesisk, Koreansk, Japansk, Engelsk, Italiensk, Kinesisk, Fransk, Nederlandsk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Hold kontakten med gratis Wi-Fi og en USB-lader på bussen
  • Oppdag de beste utsiktspunktene fra guiden din
  • Tillegg din kunnskap med en touch-screen lydguide på 10 språk
  • Oppgrader til å inkludere henting og avlevering fra hotellet
Hva du kan forvente
  • Om morgenen kan du dra fra Reykjavik-terminalen for å ta turen til Islands nordatlantiske kyst, eller velge å ta med hotellhenting. Reis med buss med guiden din til lavafeltene i Hengill. Herfra kan du beundre Hekla-vulkanen, Eyjafjalljökull-vulkanen og Vestmannaeyjar-øyene. Pause for å utforske Seljalandsfoss Foss. Fortsett deretter videre til Skógafoss Foss og få tilgang til et utkikkspunkt med panoramautsikt. Sett bilder av isfeltene ved Sólheimajökull-breen. Etterpå kan du gå på det mørke torvet på Reynisfjara Black Sand Beach. På slutten av dagen kommer bussen tilbake til det originale avgangspunktet.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 35149P2
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Profesjonell veiledning om bord
  • Innebygd lydguide med 10 språk (engelsk, fransk, tysk, nederlandsk, italiensk, spansk, kinesisk, japansk, koreansk og finsk)
  • Ombord gratis WiFi
  • USB lader tilgjengelig i alle seter
Ekskluderinger
  • Mat og Drikke
  • Hodetelefoner / øretelefoner for lydstyringsguide (ta med eget, eller de er tilgjengelige for kjøp på stedet)
  • Hotel pickup er ikke inkludert i kjøpet ditt. SmartBus ™ Hotel pickup er tilgjengelig mot ekstra kostnad.
Varighet
11 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • På grunn av trafikkbegrensninger, kan kunder som bor i postnummer 101, måtte komme seg til nærmeste henteplass. Hotellresepsjonisten din kan hjelpe deg med å finne ut hvilken. Hvis du bor i en privat innkvartering, kan du kontakte den lokale leverandøren for å vite det Merk: henting er ikke tilgjengelig fra Airbnb eller private boliger. Kontakt operatøren for informasjon om det nærmeste hentestedet ditt Henting er også tilgjengelig fra følgende hoteller: - Leilighet K - Ingólfsstræti 1a - AR Central Apartments - Best Western Hotel Reykjavík - Black Pearl Hotel - Domus Gjestehus - Flying Viking Guesthouse - Grettisborg Apartments - Gjestehus 101 - Gjestehuset Aurora - Gjestgiveri sommerdag - Laugavegur Apartments - Reykjavik innenriks flyplass - Villa Gjestehus - Black Tower - Grå tårn - Stay Apartments Einholt - Stay Apartments Laugavegur - Forbli strålende - Skarfabakki cruiseterminal - Reykjavík Terminal - Elding hvalsafari - Frakkastígur Apartments - BSÍ Bussterminal - Thomsen - Strålende leiligheter - Leilighet K - Lindargata 60 - Reykjavik 4you Apartments - Laugavegur 85 - Bergstaðarstræti Leiligheter - Hotel Reykjavik Center - Sandhotel - Leilighet K - Skólastræti 1 - Leilighet K - Laugavegur 74 - Leilighet K - Laugavegur 85-86 - Leilighet K - Laugarvegur 46 - Leilighet K - Hverfisgata 37 - Leilighet K - Thingholtsstraeti 2-4 - Leilighet K - Hverfisgata 14 - Phoenix Hotel - 1912 Gjestgiveri - Pávi Apartments - B14 - Rom og leiligheter - Konsulate Hotel by Hilton
  • Reykjavík bus Terminal, Skógarhlíð 10, Reykjavík, Iceland
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Fungerer i alle værforhold, vennligst kle deg riktig
  • Audio-guide tilgjengelig på: engelsk, fransk, tysk, nederlandsk, italiensk, spansk, kinesisk, japansk, koreansk og finsk
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 65 reisende
Inkluderinger
  • Profesjonell veiledning om bord
  • Innebygd lydguide med 10 språk (engelsk, fransk, tysk, nederlandsk, italiensk, spansk, kinesisk, japansk, koreansk og finsk)
  • Ombord gratis WiFi
  • USB lader tilgjengelig i alle seter
Ekskluderinger
  • Mat og Drikke
  • Hodetelefoner / øretelefoner for lydstyringsguide (ta med eget, eller de er tilgjengelige for kjøp på stedet)
  • Hotel pickup er ikke inkludert i kjøpet ditt. SmartBus ™ Hotel pickup er tilgjengelig mot ekstra kostnad.
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • På grunn av trafikkbegrensninger, kan kunder som bor i postnummer 101, måtte komme seg til nærmeste henteplass. Hotellresepsjonisten din kan hjelpe deg med å finne ut hvilken. Hvis du bor i en privat innkvartering, kan du kontakte den lokale leverandøren for å vite det Merk: henting er ikke tilgjengelig fra Airbnb eller private boliger. Kontakt operatøren for informasjon om det nærmeste hentestedet ditt Henting er også tilgjengelig fra følgende hoteller: - Leilighet K - Ingólfsstræti 1a - AR Central Apartments - Best Western Hotel Reykjavík - Black Pearl Hotel - Domus Gjestehus - Flying Viking Guesthouse - Grettisborg Apartments - Gjestehus 101 - Gjestehuset Aurora - Gjestgiveri sommerdag - Laugavegur Apartments - Reykjavik innenriks flyplass - Villa Gjestehus - Black Tower - Grå tårn - Stay Apartments Einholt - Stay Apartments Laugavegur - Forbli strålende - Skarfabakki cruiseterminal - Reykjavík Terminal - Elding hvalsafari - Frakkastígur Apartments - BSÍ Bussterminal - Thomsen - Strålende leiligheter - Leilighet K - Lindargata 60 - Reykjavik 4you Apartments - Laugavegur 85 - Bergstaðarstræti Leiligheter - Hotel Reykjavik Center - Sandhotel - Leilighet K - Skólastræti 1 - Leilighet K - Laugavegur 74 - Leilighet K - Laugavegur 85-86 - Leilighet K - Laugarvegur 46 - Leilighet K - Hverfisgata 37 - Leilighet K - Thingholtsstraeti 2-4 - Leilighet K - Hverfisgata 14 - Phoenix Hotel - 1912 Gjestgiveri - Pávi Apartments - B14 - Rom og leiligheter - Konsulate Hotel by Hilton
  • Reykjavík bus Terminal, Skógarhlíð 10, Reykjavík, Iceland
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
11 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Fungerer i alle værforhold, vennligst kle deg riktig
  • Audio-guide tilgjengelig på: engelsk, fransk, tysk, nederlandsk, italiensk, spansk, kinesisk, japansk, koreansk og finsk
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 65 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du starter ved
    Reykjavík bus Terminal
    Eller du kan også bli hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • Passerer forbi
    Reykjavik Sightseeing
  • 1
    Skogafoss
    Stopp: 45 minutter
  • 2
    Reynisfjara Beach
    Stopp: 45 minutter
  • 3
    Vik
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Seljalandsfoss
    Stopp: 30 minutter
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.5
112 anmeldelser
Ypperlig
79
Svært bra
21
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
3
Forferdelig
6

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Sølvi Lysfjord
Ytre Enebakk, Norway25 bidrag
Fantastisk tur med dyktig guide
aug. 2019
Dette var en opplevelse, og inntrykkene sto i kø. Alt fra fantastiske fossefall, de vi kun gå bak fossen på en av dem, isbre, reynisfjara (Black sand beach) med helt spesielle klippe- og steinformasjoner. Anbefaler turen på det sterkeste🥰
Skrevet 6. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Sølvi L Thank you for taking the time to write a detailed review of the tour you took with us and for your kind words! We are very happy to hear that you were satisfied with the tour. Hope to see you again in the future :-) Kind regards, The Reykjavik Sightseeing Team
Skrevet 12. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

AScrase
London, UK1 bidrag
Et av høydepunktene på Island
mar. 2020
En utrolig opplevelse. Turistguiden min Sarah var fantastisk og veldig kunnskapsrik. Hun gikk til og med ut for å råde meg til å gjøre nordlys-turen påfølgende natt, da hun sa at det så lovende ut, og det skuffet ikke. Jeg vil anbefale å gjøre denne turen for alle som besøker Island.
Google
Skrevet 19. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Beth M
New York City, NY27 bidrag
Spektakulær South Coast Day Tour
feb. 2020
South Coast Day Tour med Reykjavik Sightseeing var inkludert i en pakke jeg bestilte gjennom Icelandair. Jeg ble hentet på hotellet mitt og brakt til BSI bussterminal for å møte den større bussen, og så la vi ut rundt klokka 9. Vi heldt ut med nydelig vær, med en tilsynelatende endeløs soloppgang.

Vårt første stopp var omtrent 90 minutter ut i reisen, hvor vi hadde en kort pause på et hvilestopp. Deretter videre til severdighetene: Skogafoss Foss, Reynisfjara svart sandstrand, Vik (lunsjstopp), Solheimajokull Glacier, og deretter Seljalandsfoss Foss ved solnedgang, og deretter tilbake til Reykjavik, rundt klokken 07:30. Guiden, Amelia, var informativ og hyggelig, og lydguidene ga virkelig god historie og info om de forskjellige stedene underveis.

Jeg hadde en vakker solskinnsdag, så det snødekte landskapet bare lyste. Nydelig utsikt overalt! Anbefaler sterkt!
Google
Skrevet 5. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Beth M, It sounds like you had a fantastic day enjoying the amazing landscape the South Coast of Iceland has to offer! Thank you very much for sharing this review. We hope you enjoyed the rest of your stay in Iceland :-) Kind regards, The Reykjavik Sightseeing Team
Skrevet 31. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Suzy S
Jefferson City, Missouri, United States23 bidrag
Sørkysten
sep. 2019 • Par
Likte å se landskapet, fossene, isbreen, geyseren og den svarte sandstranden. Vår guide, Brie, var utmerket - underholdende og informativ. Likte å høre om de "skjulte menneskene"
og legenden om trollene som sleper skipet til land ved den svarte sandstranden. Veldig bra tur.
Google
Skrevet 2. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Pia F
4 bidrag
South Coast Tour
sep. 2019 • Alene
Edda var flott (og morsom), vi hadde en fantastisk solrik dag! Flotte beliggenhet, fosser, strand, glaciar og god mat.
Google
Skrevet 19. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

lelower
London, UK16 bidrag
En flott guidet tur på sørkysten
mar. 2019 • Par
Vi tok denne turen på 31. 03. 19. Selv om det er en lang dag - 11 timer - er det 5 stopp med god tid på hvert stopp - så tiden fløy forbi. Vi var heldige å ha en ung dameveiledning kalt Ata (ikke sikker på stavemåte, beklager) og hennes sjåførkollega Sevingen (ikke sikker på stavemåte, beklager) i deres matchende islandske puffin-gensere som det var førers siste dag! De var begge veldig hyggelige, kunnskapsrike, villige til å svare på spørsmål og entusiastiske over sitt land. Naturen var spektakulær, og selv om været var kaldt og regnfullt, var det fortsatt verdt å ta dette besøket for å se isbreen, svart sandstrand og basalt kolonner og de kraftige, vakre fossene. Ata tweaked timeplanen litt basert på værmeldingen, slik at vårt besøk på den svarte sandstranden sammenfalt med en kort pause i regnet. Vel verdt å ta denne turen.
Google
Skrevet 7. april 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi lelower It sounds like you had a fantastic day! It´s always a pleasure to hear back from our guests and we look forward to seeing you again in the future :-) Kind regards, The Reykjavik Sightseeing Team
Skrevet 30. april 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

James G
Georgia16 bidrag
Flott tur til sørkysten
mar. 2019 • Par
Min kone og jeg registrerte meg for denne turen for litt sightseeing på Islands sørkyst. Vi så to fantastiske fosser, et isbrekk, svarte sandstrender, basalt kolonner og en nydelig lunsj i Vik. Vi likte utflukten. Takk!
Google
Skrevet 17. mars 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi dashsdinkleberries We appreciate you taking the time to share your experience. We are very happy to hear that you enjoyed the tour and hope to see you again in the future :-) Kind regards, The Reykjavik Sightseeing Team
Skrevet 29. april 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

dinesh h
London, UK35 bidrag
Hyggelig opplevelse
Det var hyggelig tur, vår tur guide palli han var god, omsorgsfull, kunnskapsrik og morsom til noen ganger. Jeg var ikke glad med kommunikasjonsdelen. Jeg har bestilt 8. mars på grunn av dårlig vær turen ble kansellert, men operatørene har ikke informert meg, men på en eller annen måte klarte jeg å finne turen ble kansellert. Men jeg fikk veldig neste dag tilgjengelig for samme tur. Jeg ber om råd hvis noen avbestillinger skjedde, gi beskjed til folk som bestilte turen.
Google
Skrevet 13. mars 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi dinesh h Thank you for your feedback of the tour you took with us! We are glad to hear that you enjoyed the day and we are sorry to hear that we did not reach you in time, to let you know of the cancellation. We hope to see you again someday :-) Kind regards, Reykjavik Sightseeing Team
Skrevet 8. april 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sarah H
10 bidrag
Kjøper være ware!
Hva et forferdelig selskap å håndtere. Vi var glade for å gå på denne turen og var på plukke opp bussholdeplassen tidligere enn den foreslåtte tiden for å sikre ingen problemer.
Bussen oppviste aldri! Vi sjekket med hver buss som stoppet. Ingen guide ringte våre navn og ingen telefonsamtale mottatt. Etter å ha ventet på for godt over en time ringte jeg selskapet for å se om det var et problem.
Jeg snakket med den bluntest, rudest mann som sa at de hadde vært der og vi var ikke så de igjen igjen (han sitert en tid). Jeg spurte om vi kunne få en bil eller buss til å møte dem Nei, kan jeg få refusjon Nei, kan jeg snakke med en leder Nei, kan de ringe meg når det er gratis, Nei, det var så stumt som det.
Vi ble igjen helt slitt, men visste med 100% sikkerhet at denne bussen ikke hadde vist seg som vi snakket med hver buss som stoppet!
Jeg har siden vært i e-postkommunikasjon og har bare hatt et veldig stumt svar igjen og sier at de ikke vil hjelpe. De ga en god vilurgave, for å holde billetten gyldig i ytterligere to år, men det ville ikke være bra for noen av to grunner. 1 . Det er usannsynlig å returnere på den tiden. 2. Hvis vi gjorde det, har jeg ingen tro på at de ville være der igjen!
Sjokkerende! ! Vi hadde gode erfaringer med andre selskaper, så jeg vil foreslå til noen som vurderer denne turen, redd deg hjerteværet og gå med dem!
Jeg har sendt flere e-poster til selskapet, men de har bare blitt ignorert.
Google
Skrevet 21. februar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi sarahh67 We thank you for your review. We are sorry to learn about your experience with our company. Our goal is to provide a service suited to the different needs of our customers at a reasonable price and therefore we value every constructive comment that we receive. We do take every complaint into consideration, which is why we asked you to contact us via email, as we can never promise a refund over the phone, without having investigated the matter in detail. After receiving a message from you through the message board of your booking agent, we investigated the matter and looked into the tracking of our pick up bus. We have a tracking of the bus, that shows that it stopped for 5 minutes at your pick up location. Our bus was well marked with Reykjavik Sightseeing on the sides and front, and it successfully picked up 8 other passengers from that same location. It's important to note that we have hundreds of guests to pick up within a 30 minute window, so our buses are only able to stop for 2-3 minutes at each location. We were there for 5 minutes, which is longer than we typically stop. Our drivers are not obligated to call customers directly, as it would be chaos to try and track down every missing passenger. We unfortunately could not offer a refund in your case, as our records show that our bus was at Bus stop 10 searching for you, for longer than required. We sent a copy of the track to your booking agent. We can not speak into email from you being ignored, as we have not received any direct emails from you, We have been in communication with your booking agent, as they do not offer the option of direct communication with clients on their message board, when it is past travel date. You can always contact us directly through info@rss.is We hope to welcome you in the future to make up this experience and we hope you had an enjoyable stay in Iceland All the best, The Reykjavik Sightseeing team
Skrevet 5. mars 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jon B
Vatnajokull National Park, Island5 bidrag
Utmerket 11 timers tur som dekker høydepunkter på sørvestkysten mellom Reykjavik og Vik
feb. 2019 • Par
Effektiv måte å se de store naturlige skjønnhetsstedene langs SW-kysten. Ett problem er at det er mange bussturer som gjør det samme kretsløpet, slik at nettsteder kan være overfylte som 4 bussbelastninger av snap glad turister ankommer samtidig. Også noen var på reise med barn - 11 timer på en buss er lang tid selv med WiFI.
Google
Skrevet 21. februar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi jonbT6201TY We appreciate you taking the time to share your experience. We are very happy to hear that you had a great time and hope to see you again in the future :-) All the best, The Reykjavik Sightseeing team
Skrevet 5. mars 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 15
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Reykjavik Sightseeing
Atador
Atador
00
Nettbrett
Greie busser, men liten plass til lange ben. Vi fikk utlevert nettbrett som erstatning for en guide som deler sine
Vanlige spørsmål om Klassisk dagstur langs sørkysten fra Reykjavik med guide og lydguide med berøringsskjerm

Priser i Klassisk dagstur langs sørkysten fra Reykjavik med guide og lydguide med berøringsskjerm starter fra kr 854,48. Oppdag og bestill Klassisk dagstur langs sørkysten fra Reykjavik med guide og lydguide med berøringsskjerm på Tripadvisor

Reykjavik Sightseeing er vert for Klassisk dagstur langs sørkysten fra Reykjavik med guide og lydguide med berøringsskjerm. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Reykjavik Sightseeing på Tripadvisor. Oppdag og bestill Klassisk dagstur langs sørkysten fra Reykjavik med guide og lydguide med berøringsskjerm på Tripadvisor