Turer og billetter
Sørkysten og isbreen snøskuterturstur fra Reykjavik
5

Sørkysten og isbreen snøskuterturstur fra Reykjavik

Av Reykjavik Excursions
Om
fra
kr 2 775,08
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 8–99 maks. 15 per gruppe
Varighet: 10 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Busspris
  • Profesjonell lokal turguide
  • 1 times guidet snøscooteropplevelse (2 personer per kjøretøy)
  • Verneklær og verneutstyr for snøscooterturen
  • Sikkerhetsbriefing
  • Inngang/adgang – Mýrdalsjökull Glacier
Det som ikke er inkludert
  • Mat og Drikke
  • Tips
  • Pickup fra hoteller


Startpunkt:
  • BSÍ, 101 Reykjavík, Iceland
Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

    • Ingen rullestoltilgang
    • Nær offentlig transport
    Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 24308P15

    • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
    • Et gyldig førerkort kreves for at du kan kjøre en snøscooter (passasjerer kan kjøre uten en)
    • 2 personer vil sitte på en snøscooter
    • Barn på 5 år og yngre har ikke lov til å delta på denne turen. Bare ett barn er tillatt per voksen på denne turen.
    • Driften av denne turen avhenger av forholdene på isbreen, og kan bli kansellert
    • På grunn av plutselige og uventede værbytter kan snøscooterturen bli kansellert etter turens avgang fra Reykjavík
    • Det er ikke noe sted vi kan stoppe for lunsj på denne turen. Derfor må du ta med en pikniklunsj. Vi anbefaler å sette seg ned til lunsj før turen og kanskje ta en lett matbit etterpå.
    • Ikke anbefalt for gravide
    • De fleste reisende kan delta
    • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
    • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende

    • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

    Hvor mye er Sørkysten og isbreen snøskuterturstur fra Reykjavik?
    Priser i Sørkysten og isbreen snøskuterturstur fra Reykjavik starter fra kr 3 341,38. Oppdag og bestill Sørkysten og isbreen snøskuterturstur fra Reykjavik på Tripadvisor
    Hvilket selskap leverer Sørkysten og isbreen snøskuterturstur fra Reykjavik?
    Reykjavik Excursions er vert for Sørkysten og isbreen snøskuterturstur fra Reykjavik. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Reykjavik Excursions på Tripadvisor. Oppdag og bestill Sørkysten og isbreen snøskuterturstur fra Reykjavik på Tripadvisor
    Hvor mye tid trenger jeg for Sørkysten og isbreen snøskuterturstur fra Reykjavik?

    Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 24308P15

    Reserver plassen din
    Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

    Lignende opplevelser

    Reiserute
    • 101 Reykjavík, Iceland
    • 1
    • 2
    • 3
    Om operatøren
    Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
    • Reykjavik Excursions
      10 438
      Reykjavík, Island
      Ble medlem i oktober 2009
    • S0ndreS
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Fin busstur og veldig dyktig guide!
      Guiden vår, Albert, var veldig dyktig! Han tok oss gjennom reisen på en veldig god måte. Samtidig håndterte han de som kom for sent tilbake på ulike checkpoints på en formidabel måte. Sjåføren, Siggy, var også trygg og god å sitte på med.
      Skrevet 3. april 2024
    • livhegej2020
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Fantastisk fascinerende vulkantur på Reykjaneshalvøya
      Fantastisk tur på Reykjaneshalvøya med vår fantastisk guide og sjåfør Leivur 06/10/23 som også snakket norsk. Interessant og hyggelig tur i minibuss med kunnskapsrik guide og mange hyggelige mennesker som vi spiste lunsj sammen med i Grindavik. Fantastisk å se og ikke minst lukte varmekilder med svovel. Fantastiske to timer med gåtur ved Fagradalsfjall der vi fikk se lava fra utbruddet i 2021. Nydelig kystlinje ved Brimketill og fascinerende Gunnuhver med varmekilder. Til slutt gikk vi over broen mellom Eurasia og Nord-Amerika. Vi var forberedt på å bli kjørt tilbake til BSI busstasjonen etter Volcanic wonders turen, der vi skulle vente i en og en halv time før vi skulle til Sky Lagoon, som vi også hadde booket samme dag, men Leivur kjørte oss direkte til Sky Lagoon, sånn at vi fikk masse mer tid der. Fantastisk service! Anbefaler Reykjavik Excirsions varmt.
      Skrevet 7. oktober 2023
    • 805sveine
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      En fantastisk dag på Island
      Vi hadde en fantastisk dag med rundreise i Golden Circle og avsluttet med et besøk til Blue Lagoon. Opplevde Island på sitt beste og guiden vår Halldor gav oss veldig mye nyttig informasjon under hele turen. Dersom du skal velge bare en utflukt på Island så er dette utflukten du skal velge.
      Skrevet 23. juni 2020
    • aleandrab
      0 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      Bad som islendinger
      Fontana bad har flere bad og badstuer med forskjellig temperatur. Fine garderober og godt utvalg av bassenger for den beste opplevelsen. Det er noe eget å sitte ute i sterk vind og føyk. Virkelig verdt besøket. Turen er fin men det hadde vært strålende om den hadde blitt tilbudt som ren dagstur. Dvs avgang fra Reykjavik på formiddag med bad og lunsjbuffé. Det er litt stress når man skal spise og bade på kun 2 timer fordi man skal videre for å lete etter Nordlys Når man er der på kvelden, ser man ikke så godt hvor fint det egentlig er på Fontana. For de som har som mål å se Nordlys gir dette gode muligheter for å få to gode opplevelser.
      Skrevet 16. februar 2020
    • ernaherna
      0 bidrag
      3,0 av 5 bobler
      Kl 05:10 í Garðabæ - ekki 05:00
      Ég pantaði miða á netinu. Þar kemur fram að rútan fari frá BSÍ kl. 05:00 og líka frá Aktu taktu í Garðabæ kl. 05:00. Mér fannst þetta undarlegt en gerði ráð fyrir að þetta væru tvær rútur. Mætti í Garðabæ kl. 04:55 en rútan kom ekki fyrr en 05:12. Það var ískalt úti og ekkert spennandi að bíða í korter úti í opnu strætóskýli. Þegar ég talaði um þetta við bílstjórann sagði hann að rútan færi frá BSÍ kl. 05:00 og væri í Garðabæ kl. 05:10. Hann gat ekki svarað fyrir af hverju það kæmi ekki fram á heimasíðunni og sagði að þetta væri ekki í fyrsta sinn sem hann hefði fengið kvörtun út af þessu! Vinsamlegast uppfærið tímatöfluna á heimasíðunni svo að viðskiptavinir þurfi ekki að bíða óþarflega lengi í Garðabæ. Annars var ferðin til Keflavíkur fín.
      Skrevet 13. november 2019
    • silkeh763
      0 bidrag
      3,0 av 5 bobler
      Golden Circel
      Midt på tre opplevelse . Henting 15 min for sent fra henteplassen og mere forsinkelse siden sjåføren fikk problemer med å feste en barnesete. Guiden var grei nok å referere og forklare men fikk ikke kontakt med reisende slik at alt ble litt enveis konversasjon .
      Skrevet 21. februar 2019
    • DagB45
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Velorganisert
      Mange rundturer i by og omland, korte og lange. Henting på hotellet en bor. Alt presis og vel organisert. En trygg operatør!
      Skrevet 7. september 2018
    • oddstene
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Topp Tur
      En kjempefin tur hvor man fikk med seg fin natur, geysir, guldfoss og spa i løpet av en dag. Kan anbefales.
      Skrevet 21. mai 2018
    • Carro321
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      The Golden Circle day tour
      Anbefales dag tur på det sterkeste. Vi hadde en utrolig flink guide som heter Heidi og et skikkelig råskinn bak rattet ved navn Lilly. Hun førte bussen stødig og trygt frem på glatte vinterveier! Heidi fortalte mange historier og fakta om Island under hele turen, som var utrolig lærerikt og spennende.
      Skrevet 6. januar 2018
    • Elitine77
      0 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      God opplevelse
      Brukte Reykjavik Excursions ved flere anledninger. Opplevde sjåførene som meget hjelpsomme og vi var fornøyd med gjennomføringen av de bestillingene vi hadde gjort. Kan absolutt anbefale de videre. Men husk å møte opp i god tid på avtalt sted.
      Skrevet 25. juni 2017
    • Arne S
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Gode på utflukter
      Var med på 2 utflukter i regi av Reykjavik Excursions.Denne operatøren virker svært profesjonell og kan trygt anbefales.
      Skrevet 11. august 2016
    • Nicklas S
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Reykjavik Excursions Golden Circle, Island
      Hadde en flott opplevelse med selskapet da vi tok Golden Circle Tour. Den islandske guiden var fantastisk, og svært kunnskapsrik. Dere er heldige om dere også får Hafliöi som guide! Turen var virkelig verdt hver eneste krone. Anbefaler denne turen til alle som ønsker nærkontakt med den islandske kulturen og naturen.
      Skrevet 8. juni 2016
    • Claus R
      0 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      Reykjavik Excursions til Blå Lagune
      Turismen har bokstavelig talt eksplodert på Island. En av de 38 aktive vulkanene på Island hadde utbrudd i 2010. Aske og de vulkanske skyene stoppet flytrafikken i store deler av den nordlige halvkule. Dette gav imidlertid Island en gigantisk markedsføring i hele verden daglig i månedsvis. Nå er reiselivsindustri større enn fiskeri. Fullt trøkk. Konsekvensen er at du må bestille plass på attraksjoner som den Blå lagunen. Bestill gjerne tidlig om morgenen. Da er det færre folk. Det er to selskaper som operer her. Gray Line og Reykjavik Excursions. Vi reiste med det siste selskapet fra Reykjavik til den Blåe Lagunen. Turen tok 50 minutter hver vei. Behagelig tur. Ny og behagelig buss. Gratis wifi på bussen. Anbefales.
      Skrevet 16. mai 2016
    • HansHBj
      0 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      Tilbyr det meste
      Selskapet tilbyr det meste. Brukte det for å komme både til og fra den Blå Lagune fra og til flyplassen og for å dra The Goulden tour. Opplevelsen er nok avhengig av sjåfører og guider. Fra rotet og uoversiktlig informasjon til tydelig og prikkfritt organisert!
      Skrevet 18. april 2016
    • artax73
      0 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      God service
      God service (henter ved hotellet eller flyplassen), presise og hyggelige tur-guider. Brukte dette selskapet både til og fra flyplassen samt en tur til Blue Lagoon.
      Skrevet 11. april 2016
    Se 10 anmeldelser
    Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

    Vi sjekker anmeldelser.
    Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
    Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
    Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
    Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
    Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
    5.0
    5,0 av 5 bobler7 anmeldelser
    Ypperlig
    6
    Svært bra
    1
    Gjennomsnittlig
    0
    Dårlig
    0
    Forferdelig
    0

    Pauline W
    16 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    feb. 2024 • Par
    Long drive but necessary to do snowmobiling on the glacier! Beautiful scenery on way & informative driver. Snowmobile hut could do with re- organising as everyone in our group was squashed up trying to get to desk to sign papers. Desk could do with moving to the left of the room, not on right, next to the door for the changing room, & papers could be signed straight away instead of the 20 minute wait we had.
    Guides on snowmobiles we're informative & helpful. Had a fantastic time on top of the glacier! Came back down & another group was in signing papers & trying to come into changing room to dress for their excursion while some of us were still trying to get our suits off! Maybe needs a bigger changing room or maybe a couple of different rooms for the different activities offered!
    Overall, experience was fantastic. No need to take any equipment as all supplied.
    Visited 2 waterfalls on way back. Skogafoss & Seljalandsfoss. Both beautiful in their own way. Couldn't go behind Seljalandsfoss as it was too icy. Would be a summer activity if you plan to go behind the falls.
    Skrevet 3. mars 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear traveler, Thank you for sharing your experience with us! We're thrilled to hear that you had a fantastic time snowmobiling on the glacier and enjoyed the beautiful scenery along the way. We appreciate your feedback regarding the snowmobile hut organization and the changing room setup. Your suggestions for improvement are valuable to us, and we will certainly take them into consideration to enhance the experience for future guests. We're delighted that you found the guides informative and helpful during the snowmobiling excursion. It's great to know that you enjoyed visiting the Skogafoss and Seljalandsfoss waterfalls, despite the icy conditions at Seljalandsfoss. Overall, we're pleased to hear that you had a fantastic experience with us. Thank you for choosing us for your adventure, and we hope to welcome you back again in the future! Best regards, Ana
    Skrevet 7. mars 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Taurushq
    Canvey Island, UK70 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    This is a really good trip. The coach trip is a couple of hours each way. You can bring own food or buy it a a service station half way there. Make sure you take your camera as the views are stunning even from the coach! The snowmobiling is great fun and they provide you with boot, gloves, balaclava and very warm all in one jump suits! The only downside for me was the fact you rode in single file so you could only go as fast as the person in front of you. So you felt all the bumps etc but please do it . It’s very much worth the money if you have never been on snowmobile and especially on a glacier!
    The waterfalls are fantastic! The ice stalactites look fantastic. You will enjoy both stops at the waterfalls.
    Skrevet 13. februar 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thank you for sharing your experience with us! Your kind words mean a lot to us. We're glad to hear that you enjoyed our trip. Your detailed feedback is greatly appreciated and will be helpful for future travelers. We're delighted that you found the views and the snowmobiling experience enjoyable. We hope to welcome you back on another adventure soon!
    Skrevet 14. februar 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Blythe H
    1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jan. 2024 • Par
    Firstly I would like to say our driver was fantastic, he navigated the roads brilliantly and safely in very tough blizzard conditions! We had such a fantastic day snowmobiling thank you also to the snowmobiling team who made it a great experience in very low visibility conditions. Also, after visiting the two waterfalls which were great and the small intimate group made it run very smoothly, highly recommend booking this experience!!!
    Skrevet 26. januar 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    First and foremost, I want to express our gratitude to our driver who did an amazing job navigating through tough blizzard conditions safely. We're thrilled to hear that you had a fantastic day snowmobiling, and we extend our thanks to the snowmobiling team for ensuring a great experience despite the low visibility conditions. Additionally, we're glad you enjoyed visiting the two waterfalls and found the small group setting to enhance the experience. Thank you for recommending this experience—we appreciate your feedback and hope to welcome you back soon!
    Skrevet 29. januar 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Layla A
    1 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    des. 2023 • Familie
    Snowmobiling was fun, journey is a bit long but that’s to be expected. It was nice that they added a few waterfall visits on the way back. Herman was our tour guide and he was such a legend! really funny and made the trip enjoyable
    Skrevet 27. desember 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear Layla It's great to hear that you had a fun snowmobiling experience and enjoyed the additional waterfall visits on the way back. Having a good tour guide, like Herman, can truly enhance the overall experience with humor and a positive attitude. Thank you for sharing your positive feedback. If there are any specific highlights or details from your trip that you'd like to share, feel free to do so. Wishing you many more enjoyable adventures in the future! Best regards Mariah
    Skrevet 8. januar 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Jacob L
    2 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    des. 2023 • Par
    Our favourite excursion here in Iceland, views of the waterfalls were amazing, and driving the ATV’s were such good fun. An unforgettable experience and day.
    Hermann our coach driver made our trip extra special as he spoke and narrated throughout the journey giving an insight into history and sights to look out for.
    He was very friendly and helped us out with anything we needed, really reccomend him.
    Skrevet 19. desember 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear Customer, Thank you so much for sharing your wonderful experience! We hope to welcoming you back for more adventures in the fututre! Kind Regards, Liga
    Skrevet 25. desember 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Ken W
    Atlanta, GA172 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jan. 2023
    This was a full day tour. We went Jan 2022 during a 106 year "worst" cold snap, but all 4 of us had a fantastic time on this tour.
    Bus operator was professional, on point & safe.
    Snow mobile was a great experience.
    Skrevet 22. januar 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thank you for taking the time to share your experience with us! We´re glad you had a good time! I hope you have a lovely day! Eleni
    Skrevet 9. april 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Mira G
    1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jun. 2021 • Par
    Very good trip, driver and comfortable vehicle

    Good organized
    Good
    Ghjjhh clcgkhxkgckyciyciyciyciyfyiyfiyfiyx
    Skrevet 22. juni 2021
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thank you so much for your review!
    Skrevet 25. juni 2021
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Sørkysten og isbreen snøskuterturstur fra Reykjavik levert av Reykjavik Excursions

    Alle hotell i ReykjavíkHotelltilbud i ReykjavíkRestplass i Reykjavík
    Alle ting å gjøre i Reykjavík
    Dagsturer i Reykjavík
    RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler