Turer og billetter

2-dagers nordlys og Snaefellsnes-halvøya Eventyr fra Reykjavik levert av Arctic Adventures

VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

2-dagers nordlys og Snaefellsnes-halvøya Eventyr fra Reykjavik

2-dagers nordlys og Snaefellsnes-halvøya Eventyr fra Reykjavik
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 3 816,02
per voksen
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling opptil 7 dager på forhånd
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
2 dager
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
18
Billettype:
Mobil
  • Varighet:
    2 dager
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Gruppestørrelse:
    18
  • Billettype:
    Mobil
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 dager
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • Hvis du avbestiller minst 7 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.
  • Hvis du avbestiller 3–6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
  • Hvis du avbestiller innen 2 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 dager
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • Hvis du avbestiller minst 7 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.
  • Hvis du avbestiller 3–6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
  • Hvis du avbestiller innen 2 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 5590P67
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Hotell henting
  • Breakfast
  • Omvisning i minibuss
  • Frokost på hotellet
  • Northern Lights Hunt (hvis forholdene er riktige)
  • Overnatting på hotell
  • Gratis Wi-Fi ombord
Ekskluderinger
  • Mat og drikke (unntatt frokost på hotellet på dag 2)
  • Valgfri grotteforskning ved Vatnshellirgrotten (ekstra avgift)
  • Valgfri inngang til Krauma Geothermal Baths (ekstra gebyr)
  • Inngang/adgang – Cave Vatnshellir
  • Inngang/adgang – Krauma
Varighet
2 dager
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Pick up tilbys fra utvalgte Reykjavik pick-up poeng. Tilgjengelig fra beleilig plassert hoteller og autoriserte bussholdeplasser.
  • Havner:
  • Skarfabakki Harbour, 544P+F35, Reykjavík, Iceland
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vær oppmerksom på at hvis du er en solo reisende og ønsker å ha ditt eget rom, vennligst velg alternativet "Enkeltrom". Ellers vil du bli sammenkoblet i et delt rom med en deltaker av samme kjønn.
  • Nordlysets suksess er sterkt avhengig av værforhold. Vi kan derfor aldri bekrefte at du vil kunne se dem under turen, men hvis prognosen ser lovende ut, vil din sertifiserte guide ta deg på jakt etter lysene.
  • Vær oppmerksom på at du kan legge til en grottforskning til Vatnshellir grot som ekstra for denne turen (ekstra kostnad). Hvis du ikke vil bli med i grottepartiet, vil guiden ta deg rundt i området
  • Vær oppmerksom på at du kan legge til Krauma Geothermal Baths som ekstra for denne turen (ekstra kostnad). Hvis du ikke blir med i Krauma, vil du tilbringe mer tid på å utforske Deildartunguhver og nærområdet.
  • Minimumsalder er 8 år
  • Vennligst kle deg riktig etter vær
  • Denne turen er en liten gruppe opplevelse tur
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 18 reisende
Inkluderinger
  • Hotell henting
  • Breakfast
  • Omvisning i minibuss
  • Frokost på hotellet
  • Northern Lights Hunt (hvis forholdene er riktige)
  • Overnatting på hotell
  • Gratis Wi-Fi ombord
Ekskluderinger
  • Mat og drikke (unntatt frokost på hotellet på dag 2)
  • Valgfri grotteforskning ved Vatnshellirgrotten (ekstra avgift)
  • Valgfri inngang til Krauma Geothermal Baths (ekstra gebyr)
  • Inngang/adgang – Cave Vatnshellir
  • Inngang/adgang – Krauma
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Pick up tilbys fra utvalgte Reykjavik pick-up poeng. Tilgjengelig fra beleilig plassert hoteller og autoriserte bussholdeplasser.
  • Havner:
  • Skarfabakki Harbour, 544P+F35, Reykjavík, Iceland
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
2 dager
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vær oppmerksom på at hvis du er en solo reisende og ønsker å ha ditt eget rom, vennligst velg alternativet "Enkeltrom". Ellers vil du bli sammenkoblet i et delt rom med en deltaker av samme kjønn.
  • Nordlysets suksess er sterkt avhengig av værforhold. Vi kan derfor aldri bekrefte at du vil kunne se dem under turen, men hvis prognosen ser lovende ut, vil din sertifiserte guide ta deg på jakt etter lysene.
  • Vær oppmerksom på at du kan legge til en grottforskning til Vatnshellir grot som ekstra for denne turen (ekstra kostnad). Hvis du ikke vil bli med i grottepartiet, vil guiden ta deg rundt i området
  • Vær oppmerksom på at du kan legge til Krauma Geothermal Baths som ekstra for denne turen (ekstra kostnad). Hvis du ikke blir med i Krauma, vil du tilbringe mer tid på å utforske Deildartunguhver og nærområdet.
  • Minimumsalder er 8 år
  • Vennligst kle deg riktig etter vær
  • Denne turen er en liten gruppe opplevelse tur
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 18 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
Reiserute
Oversikt
Fullstendig kart
12 stopp
Dag 1
Snaefellsnesområdet og...
Dag 2
Utforske vest for Island
+

4.5
23 anmeldelser
Ypperlig
16
Svært bra
4
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
1
Forferdelig
1

Aggie W
9 bidrag
Our guide (Bjorg) was wonderful! She shared the historical and geological information about each place we visited and even took us to some ‘off the beaten path’ areas that were her favorite spots!
Skrevet 1. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear aggiew2018, Thank you so much for your feedback! We are really glad you enjoyed the tour. A special thank you for mentioning and complimenting our amazing guide. We are sure Bjorg will be very happy to read your review. Looking forward to your next visit. Let's explore more of Iceland together! Warm wishes from Iceland.
Skrevet 2. mai 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

michellebarf2254
Charleston, SC2 bidrag
jan. 2022
First of all, the weather was awful during our stay in Iceland. But we didn't let that stop us from doing what we had planned. The unfortunate thing was the northern lights were non existent. We had three nights to see them...two were canceled because of weather and the third one was clear but the lights were off doing their thing someplace else. This is where I will describe my disappointment with the company.

The weather had been bad the previous 2 1/2 weeks so all those people kept getting another night to see the lights. But because the lights never showed they kept bumping them to the next night over and over and over until the one night we finally got to go out! But there were soooooo many people (because of the "bumps") that they had to split t us into 2-3 bus groups with one bunch going out early and the second one going out late. We were in the late group.

The temps were right around 28 degrees but the winds were blowing 30-35mph so the windchill was in the single digits! Very cold to be outside waiting to see the lights. The leader suggested that some of us could sit in the buses and when the lights began they would come get us. But they never came. They took us to another sighting are but it was zip there, too. We found out the following day when we did the volcano tour that the early groups got to see them! They only lasted 23 min but they were visible! Top say we were disappointed would be an understatement.

What could the company have done differently? In think everyone should have gone out at the same time...all the buses taken to the same locations and we all could have waited the 3 hours promised to wait for the lights to show. Would that have been feasible? I don't know but it would have been more equitable for those of us who were traveling on shorter trips and had only a handful of possible nights to see the aurora borealis!

Now my husband will have to suffer through another cold trip to a snowy, very northern country in the middle of winter for us to try to see the Northern Lights! And of course we have to include our son and his best friend!
Skrevet 2. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear michellebarf2254, Thank you for your review. We do welcome both positive and negative feedback as it helps us to improve our services. Here in Iceland, the weather can change within the time period of a few minutes. Therefore even though it had been showing the forecast that you've screenshotted before noon, the forecast for the northern lights showed better possibilities to see the northern lights at the location that we took your group. As with any natural phenomena we have to rely heavily on weather forecasts and therefore we have experts looking into this every day. If the forecast shows no options off the auroras to be seen we will of course not take our customers out for the tour. The fact that the tour went ahead of both us and most of the operators that do northern lights tours, that evening, would support the statement that there were chances to see the northern lights during the evening. We do agree that some of the logistical decisions could have been improved. Therefore, we have passed your review to our Operations Team to avoid similar experiences in the future. We are sorry that you did not have the opportunity to see the lights in their full potential, but as you know and have explained to show understanding, it is a natural phenomenon that we could not control even if we wanted to. We hope you have enjoyed your stay in Iceland and are looking to have you back sometime soon!
Skrevet 4. april 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

JodiK177
Altoona, WI13 bidrag
What a great way to see the country abs so many stops with no worries. Maria, our guide was so knowledgeable and fun we just couldn’t recommend this tour enough!!!! We saw so much in just 2 days.
Skrevet 25. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear JodiK177, Thank you so much for your feedback! We are really glad you enjoyed the tour. A special thank you for mentioning and complimenting our amazing guide. We are sure Maria will be very happy to read your review. Looking forward to your next visit. Let's explore more of Iceland together! Warm wishes from Iceland.
Skrevet 28. mars 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Karen K
6 bidrag
mar. 2022 • Alene
Maria was wonderful! Funny and warm, and really good at logistics. She would always tell us how long until the next bathroom and when we'd get to eat and gave us clear instructions on where to be when. I never felt rushed.
The sights of course were great, too. I appreciated the bonus stop at the horse farm!
Skrevet 23. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear N9837CUkarenk, Thanks a lot for taking the time to share your feedback. We are glad to know you had a great time with us. Thank you for complimenting our wonderful guide, Maria. We are so happy to have her on our team. We hope to have you back soon for more memorable adventures! Greetings from Iceland.
Skrevet 28. mars 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Danielle A
New York City, NY3 bidrag
mar. 2022 • Alene
Our guide is personable. Not only he took us to the scenic spots he also took us to little cafes and had the owner let us sample their soup. I even like the jokes he shared which kept us entertained. I really enjoyed the tour and I can't believe I get to see the west part of Iceland with Arctic Adventures.
Skrevet 17. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear 239daniellea, Thank you so much for your feedback! We are really glad you enjoyed the tour. A special thank you for mentioning and complimenting our amazing guide. We are sure they will be very happy to read your review. Looking forward to your next visit. Let's explore more of Iceland together! Warm wishes from Iceland.
Skrevet 23. mars 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nkwe16
5 bidrag
Had a fantastic two day trip with our guide Nick. He even organised the sunshine for us…

Saw all the sights and more! Great knowledge, loved the playlist and learning about Icelandic music too.

Do pay to do the optional extras on this tour In advance they’re worth it and can be fully booked if you wait until the day.
Skrevet 8. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Nkwe16, Thank you for this fantastic review! We are very happy to know that the 2 day trip went smoothly for you. It's also cool to know that you had a chance to listen to some good Icelandic music too. Thank you for mentioning Nick. We are sure he will be very happy to read kind words of yours. We cannot wait for you to come back and explore more of Iceland with us! Warm wishes from Iceland.
Skrevet 11. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

676angel
Bregenz, Østerrike27 bidrag
Es war mein erster Ausflug in Island, spannend von Beginn an bis zum Schluss. Der Trip und die Stops waren ausgesprochen schön, da hab ich mich in Island verliebt.
Unsere Fahrerin war grandios, leider hab ich ihren Namen vergessen. Wir hatten eine ausgesprochen anstrengende Person an Board die sehr viel von der Fahrerin abverlangte. Sie hat es grandios gemeistert! Hut ab!
Die Tour selber ist jeden Cent wert! Zu viel will ich nicht verraten, unbedingt machen!!! Ein muss!

Snæfellsnes Peninsula and Kirkjufell Small Group Tour
Arctic Adventures
Skrevet 19. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Rebecca M
12 bidrag
okt. 2019 • Familie
We booked The 5 DAY SNÆFELLSNES PENINSULA, SOUTH ICELAND, AND NORTHERN LIGHTS TOUR. This leg was the first part. The trip was fantastic! It took us to all the destinations stated, plus some our guide thought we would like to see. Everything was amazing and beautiful. Unfortunately, the weather didn't cooperate for a northern lights experience. But that didn't stop our guide from staying up late to look for them. Our guide, Hjalti Björnsson, was AMAZING! Honestly, he made my sisters and I feel like one of his family. He went above and beyond to help us enjoy our trip. He was so knowledgeable and answered all our questions and provided great information about the culture and history and geography and geology of Iceland. The accommodations were good. The bus was comfortable. The Wi-Fi was occasionally a problem (would show up, but couldn't connect... Hjalti tried restarting it, but alas 🤷‍♀️).
Skrevet 12. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello Rebecca M, Thank you so much for this fantastic review! We are so happy to hear that you left happy with the tour. We hope you will come back soon for more experiences with us! Best regards, Erika
Skrevet 14. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

UT52emilym
15 bidrag
okt. 2019 • Venner
Our tour was amazing! Not only did we get to see some epically beautiful scenes, but we were taken around by the best tour guide ever!! He helped make our trip super enjoyable, kept us entertained and gave us lots of information about Iceland and it’s people. We plan on coming back to Iceland and when we do we’ll ask for Hjalti Björnsson to guide us because he is the best ever!!!
Skrevet 12. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello UT52emilym, We are very glad to know that you enjoyed the tour. And we are so happy to hear that you liked the tour guide as much as the tour. We are looking forward to your next visit! Best regards, Erika
Skrevet 14. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Marianne
1 bidrag
okt. 2019 • Alene
This is not as advertised! The tour despite it being advertised as in the country (Away from light pollution) was in the city. Ruined my whole trip to Iceland and they are ignoring my request for compensation.
Skrevet 7. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Valued Customer, Thank you for taking the time to share this experience with us. It is very hard to comment without knowing the name of the tour. Please get in touch with us at info@adventures.is so we could evaluate the whole situation in more detail. Best regards, Elze
Skrevet 13. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 23
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Arctic Adventures
Kristin J
Kristin J
00
Ekki bara fyrir ferðamenn
Frábær skemmtun, ekki bara fyrir ferðamenn :) Guidinn okkar, Halli, var frábær og allt ferlið gekk hratt fyrir sig.
EyrunV
EyrunV
00
Snilldarferð!
Fórum með litlum hópi núna í byrjun maí og þetta var frábær upplifun! Guideinn (Bart) var ótrúlega þægilegur og fró
Inspiration433238
Inspiration433238
00
Frábær og örugg fetð
Frábær ferð í alla staði. Skemmtileg fararstjórn mikill fróðleikur og tryggi í fyrirrúmi. Allt stóðst eins og um va
aleandrab
aleandrab
00
Storm og uvær
Vi har brukt Arctic Adventures tidligere og hadde null problemer. Vi var veldig fornøyd. Nå var vi klare for ny tu
79matsn
79matsn
00
Veldig bra
Nora var meget dyktig, kunnskapsrik og engasjert. Våre varmeste anbefalinger! Bra utstyr og utrustning. Perfekt tim
annsolvi-myhr
annsolvi-myhr
00
Fantastiske guider
Vi kjørte til isbreen, og fikk med oss både Tingvellir, Geysir og Gullfoss på turen. En opplevelse av de sjeldne!
versogod
versogod
00
Golden Circle 6 timers tur
Flott tur med guide Thomas som loset oss gjennom de viktigste plassene på Island. Tilstrekkelig tid på hver plass.
aleandrab
aleandrab
00
2 dagers sør kysten og Golden Cirkle m snorkling og blå lagune
Vi brukte Artic Adventures til to utflukter. 2 dagers tur til sør m isgrotte. Vi ble plukket opp som avtalt av Pasc
Lasse A
Lasse A
00
Golden circle med Secret Lagoon
Fantastisk tur. Plukket opp på hotellet i minibuss av vår guide Maika. I løpet av turen gav han oss mange interessa
martinbordvik
martinbordvik
00
Snorkeling i Silfra
Øyeblikket hvor man i legger seg ned i vannet og stirrer rett ned i dypet i det krystallklare vannet var vel verdt
martinbordvik
martinbordvik
00
Isbrevandring
Vi var en gruppe som hadde booket isbrevandring på Skaftafell isbre i starten av mai. Vi var særdeles heldige med v
Frank A
Frank A
00
Heftig opplevelse
Dette var en opplevelse som man husker for evig tid. Her var det blanding av natur, elv, stryk, fjell og action. En
Kine I
Kine I
00
Anbefales
Tusen takk for en fantastisk tur med en hyggelig guide, du gjorde det til en flott å spennende tur, vi storkoste os
Ørjan T
Ørjan T
00
Flott tur
Fartsfult og morsom tur. Som å være på ett tivoli, bare artigere. Meget flink båtfører Kan anbefalles
Lindafranorge
Lindafranorge
00
gøy
Den best anvendte timen vi hadde i løpet av 12 dager ferie. Det første vi anbefaler andre å prøve. Vi er godt vant
Vanlige spørsmål om 2-dagers nordlys og Snaefellsnes-halvøya Eventyr fra Reykjavik


Priser i 2-dagers nordlys og Snaefellsnes-halvøya Eventyr fra Reykjavik starter fra kr 3 760,54. Oppdag og bestill 2-dagers nordlys og Snaefellsnes-halvøya Eventyr fra Reykjavik på Tripadvisor

Arctic Adventures er vert for 2-dagers nordlys og Snaefellsnes-halvøya Eventyr fra Reykjavik. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Arctic Adventures på Tripadvisor. Oppdag og bestill 2-dagers nordlys og Snaefellsnes-halvøya Eventyr fra Reykjavik på Tripadvisor