Turer og billetter
Gozo Direct Full Day
3.5

Gozo Direct Full Day

Av Luzzu Cruises
Om

Alder: 3–100 maks. 200 per gruppe
Varighet: 7 t 45 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Mer


  • Gozo Direct Full Day
  • Båttur fra Sliema Ferge til Gozo og retur
  • Viser Comino-huler ved retur
  • Kommentarer på engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk er tilgjengelig på båten
  • Stopp ved Mgarr havn Gozo i 4,5 timer. Fritid, tid til å utforske øya
Det som ikke er inkludert
  • Landtransport i Gozo (tilgjengelig mot et pristillegg)


Startpunkt:
  • Luzzu Cruises, Ferries 4, Triq Ix - Xatt, Sliema SLM 1023, Malta
Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

    • Ingen rullestoltilgang
    • Tilrettelagt for barnevogn
    • Tjenestedyr er tillatt
    • Nær offentlig transport
    Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 127394P4

    • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
    • De fleste reisende kan delta
    • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
    • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
    • Denne turen/aktiviteten har maksimum 200 reisende

    • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

    Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 127394P4

    Midlertidig utilgjengelig
    Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
    Utforsk andre alternativer
    Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
    Reiserute
    • Du starter ved
      Luzzu Cruises
      Ferries 4, Triq Ix - Xatt, Sliema SLM 1023, Malta
      Se adresse og detaljer
    • Passerer forbi
      Valletta
      Sliema
      Saint Julian's
      St. George's Bay
      Bugibba
      Comino
      Mellieha
    • 1
      Mgarr Harbour
      Stopp: 4 timer
      Ankomsthavn i Gozo, her kan du kjøpe billett til landtransport eller tilbringe 4,5 timer på egen hånd
      Les mer
    • Du kommer tilbake til utgangspunktet
    Om operatøren
    Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren:
    • Luzzu Cruises
      1 215
      Sliema, Malta
      Ble medlem i september 2011
    • John_Moen
      0 bidrag
      3,0 av 5 bobler
      Havnecruise
      Vi var med på et «tradisjonelt harbour cruise». Fint opplegg men pass på at det er muligheter for å søke ly for sola ombord 🌞
      Skrevet 31. juli 2018
    Disse anmeldelsene er de subjektive meningene til Tripadvisor-medlemmer og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor utfører kontroller av anmeldelser som en del av våre bransjeledende tillits- og sikkerhetsstandarder. Les åpenhetsrapporten vår for å finne ut mer.

    Vi sjekker anmeldelser.
    Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
    Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
    Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
    Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
    Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
    3.5
    3,5 av 5 bobler6 anmeldelser
    Ypperlig
    2
    Svært bra
    2
    Gjennomsnittlig
    0
    Dårlig
    0
    Forferdelig
    2

    Michelle K
    2 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    Kein Service !
    Im geschlossenen Bus!
    Dreckig !
    Laut!
    Kein fairer Preis!
    Schlechtes Englisch !
    Dreckige Toiletten !

    Wir haben in GOZO eine neue Tour buchen müssen! Nie wieder !
    Skrevet 10. mars 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear Michelle K, We re sorry that you didn't have a good experience. May I kindly ask you to contact us on info@luzzucruises.com so we can verify that you actually were on our boat (because we do not have you on our booking list) and moreover if so we would like check what happened regarding your points and be sure that these will not be repeated. Kind regards Luzzu Cruises Team
    Skrevet 10. mars 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Inspiration704394
    East Cowes, UK12 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    For anyone wanting to go to Gozo predominantly to visit the prehistoric temples it was an excellent choice especially if you were staying anywhere near Sliema as I was. The boat went directly there and directly back, the crew were helpful and so it was a very good day.
    Skrevet 3. mai 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Corinna Sellner
    Augsburg, Tyskland6 bidrag
    4,0 av 5 bobler
    Sehr schöner Ausflug nach Gozo. Pünktliche Abfahrt. Nettes Personal. Guter Transfer. Wir würden den Ausflug wieder buchen!
    Skrevet 5. mars 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Joe G
    6 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    Great Boat trip. Departure from Sliema at 10am, cruised directly to Gozo were we had plenty of time to explore. At 16.15 departed from Gozo, visted some caves and arrived in Sliema at 17.30. All in all great experience!! Would definitely go again.
    Skrevet 13. oktober 2020
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Carck
    Valletta, Malta1 bidrag
    1,0 av 5 bobler
    Trip to Gozo was fine.
    On the return trip, the boat left without us.

    We had to take another boat and the bus to get back.
    Upon email contact, John Paul told us the boat left at 16:15. When provided with evidence that we were on the harbor at 16:12 and witnessed the boat already at sea leaving he implied we were lying.

    John Paul refused to refund half of our tickets (a meagre 30€ refund) and insisted on lying.

    This is not a complaint on the rest of the crew which was nice. But it’s impossible to rate it any higher given the unreal attitude of the “captain” towards what happened.

    He will surely reply to this review with half-excuses as he’s done to others. Believe these bad reviews.

    Find another boat company and make sure you visit the beautiful Gozo island!
    Skrevet 12. oktober 2020
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Dear fjfernandes, Thanks for your review and for abusing from TripAdvisor. You have forgotten to mention that to show how right and serious you are, you have sent an email insulting me personally and offending me, I have always replied nicely to your emails and without any delays. Secondly, in the morning, when you boarded our boat, I wrote on your receipt the departure time from Gozo, you decided to ignore it and in fact you were not at the jetty on time which you confirmed in one of your emails. So you expected the crew plus passengers onboard who arrived on time to wait for you??? If we left early, for sure that we would have left other passengers behind. Please note that you have called me at 16.25, (10 minutes late) to tell me that you are at the jetty!! Wish you to enjoy the rest of your stay in Malta. Kind Regards John Paul Luzzu Cruises
    Skrevet 12. oktober 2020
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Philippe R
    2 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    aug. 2020 • Par
    Traversé directe de sliema vers gozo avec cette compagnie fût un super moment, le trajet dure 1h30, que du bonheur, l'équipe à bord et super et professionnelle.
    Special thanks to John qui est très disponible et toujours prêt à vous renseigner avec le sourire.
    Un grand bravo.
    Skrevet 21. august 2020
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Gozo Direct Full Day levert av Luzzu Cruises

    Alle hotell i MaltaHotelltilbud i MaltaRestplass i Malta
    Alle ting å gjøre i Malta
    Dagsturer i Malta
    RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler