Turer og billetter
Mdina, Rabat, Dingli klipper, San Anton hager, Ta 'Qali & Mosta guidet tur
4

Mdina, Rabat, Dingli klipper, San Anton hager, Ta 'Qali & Mosta guidet tur

Av V. Tabone Travel
fra
kr 682,54
per voksen
fra
kr 682,54
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 50 per gruppe
Varighet: 8 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Tysk, Russisk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk


  • Lunsj
  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Inngang/adgang – St. Cataldus Catacombs
  • Inngang/adgang – Rotunda
Det som ikke er inkludert
  • Tips


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hvis du bor i et av de listede hotellene / portene, vil vi bekrefte den planlagte hentetiden for hentepunktet. Hvis du IKKE bor på et av de oppførte hotellene, vennligst bekreft det nøyaktige navnet på overnattingsstedet og den nøyaktige adressen, og vi vil bekrefte nærmeste hentingssted og tid på øya Malta.
  • Havner:
  • Gozo Channel ferry terminal in Cirkewwa in Malta
  • Valletta Cruise Port in Malta
  • Gozo Fast Ferry, Xatt Lascaris, Il-Belt Valletta, Malta
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Spedbarn må sitte på fanget
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 169981P14

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 50 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Mdina, Rabat, Dingli klipper, San Anton hager, Ta 'Qali & Mosta guidet tur?
Hvor mye er Mdina, Rabat, Dingli klipper, San Anton hager, Ta 'Qali & Mosta guidet tur?
Priser i Mdina, Rabat, Dingli klipper, San Anton hager, Ta 'Qali & Mosta guidet tur starter fra kr 685,48. Oppdag og bestill Mdina, Rabat, Dingli klipper, San Anton hager, Ta 'Qali & Mosta guidet tur på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Mdina, Rabat, Dingli klipper, San Anton hager, Ta 'Qali & Mosta guidet tur?
V. Tabone Travel er vert for Mdina, Rabat, Dingli klipper, San Anton hager, Ta 'Qali & Mosta guidet tur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt V. Tabone Travel på Tripadvisor. Oppdag og bestill Mdina, Rabat, Dingli klipper, San Anton hager, Ta 'Qali & Mosta guidet tur på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 169981P14

Reiserute
  • Du blir hentet
    Se mer avreiseinformasjon
  • 1
    Mdina Old City
    Stopp: 45 minutter
    Se detaljer
  • 2
    St. Cataldus Catacombs
    Stopp: 20 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Dingli Cliffs
    Stopp: 10 minutter
    Se detaljer
  • 4
    San Anton Gardens
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 5
    Ta' Qali Crafts Village
    Stopp: 45 minutter
    Se detaljer
  • 6
    Mosta Rotunda
    Stopp: 20 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
24 anmeldelser
Ypperlig
6
Svært bra
13
Gjennomsnittlig
4
Dårlig
0
Forferdelig
1

rociocv1
3 bidrag
Very interesting tour, very well organized with pickup and drop off to the hotel. All the destinations worth visiting. The tour group (english language) was a bit too big so it felt quite crowded while on the walking tours but not a reason not to take the tour.
Skrevet 15. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VTTMalta
Thank you for your feedback which is appreciated.
Skrevet 16. mars 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Tracy S
4 bidrag
Although it was a rainy day, our tour guide Marcela made the best of the day and was knowledgeable in Maltese history. Highly recommend this tour as there were many different experiences and the tour guide was excellent in helping to navigate through each stop.
Skrevet 4. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VTTMalta
Thank you for your feedback which is appreciated.
Skrevet 5. mars 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Maria S
1 bidrag
jan. 2023 • Venner
I had a great time but i think we spent way too much time inside the glass factory and not enough time at the Dingli Cliffs, apart from that i enjoyed the tour.
Skrevet 28. februar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VTTMalta
Thank you for your feedback which is appreciated.
Skrevet 1. mars 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

InRei
Hamburg, Tyskland60 bidrag
Wir wurden von einem Kleinbus abgeholt und zu einer Sammelstation gefahren. Dort wurden wir dem deutschen Bus zugewiesen. Wir hatte eine sehr freundliche und kompetente Reiseführerin. Das Mittagessen war gut. Das einzige, was uns nicht gefallen hat war, dass wir in Mdina zu wenig Zeit hatten. Wir wären gerne noch ein bisschen durch die Gassen geschlendert. Dafür haben wir noch mal am Ende einen Halt von 45 Minuten an dem „Handwerkerdorf“ gemacht, die sich echt nicht lohnen. Die Ton- und Keramiksachen sind Massenware, die man auf jedem italienischen Markt für die Hälfte kaufen kann. Beim Silberschmuck waren wir erst gar nicht drin. Dafür gibt es den Punkt Abzug.
Skrevet 24. februar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VTTMalta
Vielen Dank für Ihr Feedback, das geschätzt wird.
Skrevet 25. februar 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

des. 2022
Enjoyed the sights offered. Intersting historical information and decent food for lunch.

Improvements:Could do without the retail outlets visits after lunch with only one more sight to visit. Felt that I might as well have done the half-day tour for nearly the same number of sights worth seeing.

At lunch it might be helpful if the tour guide did not leave for long periods and then rush breatlessly into the room telling everyone they have to move quickly. I had just bought a coffee and I had to gulp it down to leave.
Skrevet 7. januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VTTMalta
Thank you for your feedback which is appreciated.
Skrevet 9. januar 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

La visite aux falaises Dingli était peu intéressante. Vue non significative. D’autres endroits avec des vues sur les falaises sont à privilégier.
Skrevet 28. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VTTMalta
Merci pour votre retour qui est apprécié.
Skrevet 29. desember 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nadeem S
1 bidrag
des. 2022 • Venner
Went on this yesterday, avoid this at all costs!

Firstly, even though i put vegetarian in dietary needs section when booking there were no vegetarian options! It was a set menu and when asked our tour guide phillipe if there were veg options he didnt have a clue. He went to ask the restaurant staff and came back saying all they can offer is tuna salad (TUNA IS NOT VEGETARIAN!!!) or a goats cheese salad. Also in the set menu dessert there was alcohol in the dessert with no other options for the non alcoholic people. Similarly wine and water was provided but soft drinks were chargeable extras, how on earth is that fair for non alcohol drinkers. It was a shambles and our group ended up leaving the restaurant to find our own food which incurred extra charges for us. Our guides lack of care or empathy or anything really infuriated us on this lunch issue.

Also on the tour itself the guide phillipe was very knowledgeable its just a shame his delivery was passionless and had no enthusiasm. He droned on and on in a robotic voice. Compared to other tours/guides we passed on the day who were full of energy and enthusiastic guides this was so bad in comparison.

This tour has very little value for money. At £50 per person im not sure what the costs were actually for. As all the places we visited were free to enter and only the rotunda was €2 per person. Lunch obviously didnt cost the tour operators much as the set menu is as basic as you could imagine.

The locations like mdina, the cliffs and the rotunda are really nice, with a better tour guide i can imagine this would have been better. The taqali crafts village is a waste of time and we spent around 45 mins there whilst only spending like 10 mins at the cliffs. It was very nonsensical and padded out. The catacombs is literally a 30 second job and very little to see there. You would be better off going yourself and roaming around it would be a lot lot cheaper and you would have more fun.

Also, another annoyance was that we were part of a bilingual group so phillipe had to repeat everything he said in 2 languages which dragged the excursion longer and longer. Now if we knew about this beforehand thats fine but theres no mention of this on the advert page. Its quite clear the organisers put as little info as possible on the advert so they can get away with doing what they want without repurcussions.

Tour could easily last half a day if done properly without these scam artists trying to get every penny out of you.

AVOID AVOID AVOID
Skrevet 10. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VTTMalta
Thank you for your feedback. As explained, lunch on this excursion is a three course set menu including wine. Where possible we are happy to accommodate special requests as in fact we offered to your party for your "pescatarian, vegeterian" request. Any other food and drinks which you order from priced à la carte menus are against payment directly to the establishment as was made clear to you at the point of ordering. The excursion is normally in one language only, but occasionally may be in two languages. The excursion includes visits to 6 sites including pick up and drop off transport and takes 8 hours including lunch as stated, which unfortunately is impossible to complete in half a day. We accept all courteous reviews, but we will not accept behaviour which is threatening or rude towards any of our staff so your message "expect a s***storm to hit your s***hole of a company [middle finger emoji]" is not acceptable.
Skrevet 10. desember 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Gabrielė M
2 bidrag
The tour was really nice and the guide was knowledgeable and friendly. However, I would have liked more time at Dingli cliffs. I would have liked to spend my time there and not in the crafts town and church (or at least stay at the cliffs for longer). Everything else was really nice.
Skrevet 3. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VTTMalta
Thank you for your feedback which is appreciated.
Skrevet 4. november 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

OR NADIV
2 bidrag
okt. 2022 • Alene
Exellent tour. Marcella was an amazing guide. Michael from the Tour company halped me a lot (on telephone...).
Skrevet 29. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VTTMalta
Thank you for your feedback which is appreciated.
Skrevet 31. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Paige K
London, UK43 bidrag
A very interesting trip seeing the sights of Malta, our guide was very knowledgeable and was able to tell us fascinating facts about the area and the monuments we visited. The tour group was very large but well coordinated so it didn't feel impersonal.

Just a note that there are no options for lunch, so if you are a vegetarian or have dietary requirements I suggest calling the company once you have booked as food is served as you sit down to save on time.

The sights were beautiful and it was a good trip all round.
Skrevet 24. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VTTMalta
Thank you for your feedback which is appreciated.
Skrevet 26. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 24
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Fra raske småturer til heldagsutflukter.

Tripadvisor | Mdina, Rabat, Dingli klipper, San Anton hager, Ta 'Qali & Mosta guidet tur levert av V. Tabone Travel | Malta