Turer og billetter
Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden
4.5

Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden

Av Panorama Tours
Om
Hitlers tidligere fjellopphold i Eagle's Nest kan tiltrekke seg store folkemengder, så tenk fremover og unngå linjene ved å velge denne skip-the-line-turen. Nyt bekvemmeligheten med å ta med buss-turer fra Salzburg inkludert, så det er ikke nødvendig å navigere. En gang på Eagle's Nest, følger en guide deg og forklarer historien til nettstedet.
fra
kr 1 095,12
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 50 per gruppe
Varighet: 4 t 30 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Tysk, Engelsk

Høydepunkter
  • Stressfri tur til Eagle's Nest med tur-retur transport inkludert
  • Du trenger ikke å vente i lange linjer - glede av å ha hopp over linjen oppføring inkludert
  • En guide følger deg slik at du ikke går deg vill
  • Gå forbi naturskjønne severdigheter som Hellbrunn slott og Konigsee-sjøen

  • Lokal guide
  • Rundtur overføring med buss fra Salzburg
  • Skip-the-line billett Eagles Nest
  • Kjøretøy med klimaanlegg
  • Retur med heis til Eagles-nest
  • Inngang/adgang – The Eagle's Nest
Det som ikke er inkludert
  • Tips
  • Mat og Drikke
  • Hotel pickup og drop-off


Avreiseinformasjon
  • Hubert-Sattler-Gasse 1, 5020 Salzburg, Austria Turen går fra bussterminalen på Mirabellplatz, hjørne Hubert Sattler Gasse 1 (foran St. Andrew kirke)
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3595004

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Et nåværende gyldig pass er nødvendig på reisedagen
  • Eagles Nest er på 6000 fot høyde. I sjeldne tilfeller av uønsket eller uheldig vær kan det føre til en kansellering / endring av turen på grunn av sikkerhetsmessige årsaker.
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 50 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden?
I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden på Tripadvisor
Hvor mye er Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden?
Priser i Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden starter fra kr 1 109,15. Oppdag og bestill Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden?
Panorama Tours er vert for Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Panorama Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 4 t 30 m. Oppdag og bestill Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 3595004

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • Du starter ved
    Hubert-Sattler-Gasse 1
    Hubert-Sattler-Gasse 1, 5020 Salzburg, Austria
    Turen går fra bussterminalen på Mirabellplatz, hjørne Hubert Sattler Gasse 1 (foran St. Andrew kirke)
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    Salzburg
    Untersberg
  • 1
    The Eagle's Nest
    Stopp: 50 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    Berchtesgaden
    Stopp: 50 minutter
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Panorama Tours
5 655
Salzburg, Østerrike
Ble medlem i august 2009

Nr. 6 av 98 Turer og aktiviteter i Salzburg
  • 83vibekeh
    83vibekeh
    0
    0
    Veldig bra
    Veldig hyggelig sjåfør og guide. Ventet på folk som var litt sent ute og stoppet underveis for å plukke opp noen - veldig god service. Masse funfacts om filmen og skuespillerne. Veldig gøy å være med på. Veldig glad jeg tok denne turen. Nå må jeg hjem og se filmen enda en gang
  • Øystein S
    Øystein S
    0
    0
    Eagle nest
    Trivelig turguide som førte oss opp til Ørnerede med mye god informasjon på veien. Effektiv organisering fra start til slutt.
  • ekevik
    ekevik
    0
    0
    Morsom tur med flink guide
    Denne turen ble anbefalt av hotellet. Vi ble hentet i minibus neste dag og ble loset inn i en større buss full av amerikanske turister. Guiden, en eldre herre som kalte seg Peter, viste seg å være en munter og morsom veiviser til en av 60-tallets store Hollywoodsuksesser. Turen er innom 4 - 5 steder hvor filmen ble tatt opp, men det er guiden som gjør turen morsom og interessant. Innimellom gir han oss innblikk i viktige hendelser i Salzburgs historie, peker på bygninger og steder av betydning og lenker det opp mot scenene i filmen. De mest kjente sangene blir spilt og på slutten av turen vises også et videoklipp hvor hun som spilte Liesl guider oss gjennom Salzburg. Turen går også ut av byen og tar oss til Wolfgangsee og Mondsee hvor noen av scenene ble spilt inn. Alt i alt en morsom tur, men man er avhengig av en god guide.

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
190 anmeldelser
Ypperlig
124
Svært bra
38
Gjennomsnittlig
18
Dårlig
7
Forferdelig
3

Joseph G
1 bidrag
Great bus. Very good and informative guide. Bus driver was very competent. The skip the line was a must. Others we’re waiting for hours, we got right through
Skrevet 2. oktober 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

sep. 2023 • Familie
Very well organized! Only problem is the lift was broken. We had to walk to the top. It wasn’t the tour operators fault and they offered to refund the money. The walk was challenging but worth it
Skrevet 29. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Daydream297467
Mansfield, OH4 bidrag
sep. 2023 • Par
The only thing this tour gets you is a trip up the mountain in a bus with 60 other people and entrance into The Eagles Nest. There was not much information given at all, and I will never book a tour with this company again. Avoid the tour bus crowds!!

SPEND the extra money and take a PRIVATE TOUR of the Eagles Nest (there will be other big tours there at the same time, but you will get much more history with a private tour). DEFINITELY book through salzburgprivatetours.com. We did another tour with these guys the day before, and it was the highlight of our time in Salzburg.
Skrevet 28. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tom1310B
Thank you for joining our Eagles Nest Tour and for the time bring your experience to our attention. We are sorry that our tour didn´t meet your expectations but according to our evaluations and excellent reviews on our Eagels Nest Tour, we get a lot of positive feedback on the running of our tour as well as on our guides. We are sorry that you had not the same personal perception of this tour. We hope to get a second chance someday and can welcome you on one of our other tours.
Skrevet 29. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Mackenzie F
3 bidrag
The tour guy was great. He was very funny and personable. Lots of information and amazing views and a great lunch. You don't get much time In the eagles nest building but most time outside getting pictures of the view. I recommend wearing sneakers due to there being a lot of steps to the top. This tour is not for you if you are scared of heights or are claustrophobic. You will have to walk through a tunnel that feels like a freezer and go into a very old elevator with tons of people. Over all it was a great tour and I got amazing pictures.
Skrevet 27. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tom1310B
Thank you sincerely for taking the time to share your positive experience and write such a wonderful review about the Eagles Nest Tour. We are thrilled to hear that you had an unforgettable day and that every aspect of the tour exceeded your expectations. Our dedicated tour guides are truly passionate about the Eagles Nest and its historical significance, and we are glad that their knowledge and engaging commentary enhanced your visit. Sharing the historical context and stories behind the site is an important aspect of our tours, and we are thrilled that it added depth and intellectual stimulation to your journey. Once again, thank you for choosing the Eagles Nest Tour and for sharing your positive feedback. Your words of appreciation mean the world to us, and they serve as an encouragement for our team to continue delivering exceptional experiences to our guests. Best regards Your Salzburg Panorama Tours Team
Skrevet 28. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jeff S
San Francisco, CA44 bidrag
Good tour of the Eagles Nest & Burchtesgaden. Great views from the top of the mountain. The tour guides were informative & entertaining. It’s expensive but worth it if there is good weather.
Skrevet 27. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Paul C
Norwich, UK22 bidrag
sep. 2023 • Par
The tour wasn’t bad but we the elevator had broken down so we lost 40-minutes due to having to walk 130metres to the entrance. Not the tour operators fault but tour felt rushed. There wasn’t any queues either. Amazing complex and engineering by the nazis, shame it was used by such evil people. Amazing views with being nearly 2000 metres up.
Skrevet 25. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Ian M
1 bidrag
sep. 2023 • Alene
Highly recommended. Entire tour was great. Bus was comfortable and cool, our driver and tour guide were welcoming, helpful and knowledgeable and the location itself was absolutely stunning. Lucked on with a perfectly clear day with unlimited visibility. Prices were fair and they did a great job getting us back to Salzburg at the scheduled time. Wish I had booked the Salt Mine tour as well, but will have to catch it next time.
Skrevet 21. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SalzburgPanorama
Hello, thank you very much for joining our Eagle's Nest Tour and for your wonderful review. Your great score and comments make us very proud and show us that we are on a good way. The satisfaction of our guests is our daily motivation. We can't wait to welcome you on our Salt Mine Tour the next time you visit Salzburg. With best regards, your Salzburg Panorama Tours team
Skrevet 22. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Joelyn H
16 bidrag
sep. 2023 • Familie
This was a great option to see the Eagle’s Nest and Berchtesgaden, particularly since the tour handled all the transportation and tickets and all we had to do was show up at the designated times. It wasn’t a lot of time at the top but honestly it seemed to be enough time to take in some spectacular views and a little bit of history. It is worth the trip up to Eagle’s Nest and I would recommend doing especially if you love a fantastic view! The trip to Berchtesgaden is a nice little lunch spot and there was a few minutes to enjoy a little bit of its charm. Our guide, Walter, was very professional and provided interesting and fun facts about the area and Eagle’s Nest. He also provided good humor. He was very personable and did a great job tracking everyone to ensure we got to where we needed to be to keep the tour on schedule. He represented his company well. Overall, this was a very good tour. It really is for people who, like myself, would prefer someone else handle all the details and skip ahead of the line. Just remember that’s it’s likely you’ll be with a large group of people which really wasn’t terrible. As I look at it, you’re either in the big group of people at the front of the line or you’re in a big group of people waiting to get to the front of the line. Whatever you decide, you’ll enjoy the visit to the top!
Skrevet 15. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SalzburgPanorama
Hello, thank you very much for joining our Eagle's Nest Tour and for taking time sharing your experience with us and other guests! We have read your comment with a lot of pleasure and are delighted that you enjoyed the tour so much and that you were fully satisfied with our guide Walter. It's great that you appreciate exactly what we do: provide our guests a wonderful sightseeing tour with nothing to worry about. Hope we have the pleasure of welcoming you back in Salzburg in the near future! With best regards, your Salzburg Panorama Tours team
Skrevet 17. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

sallyanddavid2013
Ballarat, Australia39 bidrag
The most amazing views... very informative..... no waiting around, but given time to do everything... stopped at a lovely little town for lunch
Skrevet 11. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SalzburgPanorama
Hello, thank you very much for joining our Eagle's Nest Tour, for your kind review and for rating us with 5 stars. The satisfaction of our guests is our highest priority. Hope we have the pleasure of welcoming you back on one of our sightseeing tours in the near future! With best regards, your Salzburg Panorama Tours team
Skrevet 14. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Gurk
1 bidrag
aug. 2023 • Par
Quite simply don't do it, the buses are so cheap, reliable and on time. Aside from that the tour guide and bus driver were rude, they combined the eagles nest bus with the salt mine tour bus and just wanted as many people on one bus as possible. Then the tour guide begged for a gratuity at the end of the journey. Do not do this trip, do it yourself, research the bus routes to berchesgaden from Salzburg and then from berchesgaden to the eagles nest. The total cost is c.€20 per person
Skrevet 26. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tom1310B
Thank you for joining our Eagle´s Nest Tour and for the time to bring your experience to our attention. Unfortunately it seems that we did not meet your expecations, and we are very sorry about this since our main aim is the satisfaction of our guests, to provide a unique experience, one to remember. Usually, we get a lot of positive feedback concerning the running of the tour. Of course, the drive to the Eagles Nest may be done indiviually to but you have to consider very long waiting times during the high season and wouldn´t get all the information we provide on the tour. Again, thank you for the review and time bringing your experience to our attention.
Skrevet 28. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 191

Tur fra Salzburg til "Ørneredet" i Berchtesgaden levert av Panorama Tours