Turer og billetter

Trugetur med guide på Tromsøya i Tromsø levert av Tromso Outdoor

Trugetur med guide på Tromsøya i Tromsø

Trugetur med guide på Tromsøya i Tromsø
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 866,35
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Anbefalt av 93 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Motta ekspertinstruksjon for en snesko-tur på Tromsøya
Varighet:
2 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
15
Nær offentlig transport
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Å gå over dyp snø er vanskelig uten riktig utstyr. Denne snøskuterturen fra Tromsø gir deg snøskuter og instruksjoner slik at du kan oppleve følelsen av gliding over et ekte vinterlandskap. Din guide tar deg til de mest naturskjønne stedene og gir en varm drikk og tradisjonell norsk matbit. Pickup og drop-off fra sentrum av Tromsø er inkludert.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Høydepunkter
  • Snøskuter og turstier leveres
  • Pickup og drop-off fra Tromsø sentrum medfølger
  • Snacks og varme drinker tilbys
Hva du kan forvente
Start morgenen med henting fra sentrum av Tromsø. Styre minibussen og reise innlandet til de snødekte åsene i Tromsøya for din tur.  Etter en kort opplæring, stropp på dine medfølgende snøskuter og følg guiden din over snøen. Nyt følelsen av å glide over, heller enn å synke inn i den dype snøen. Traverse flat terreng og opp milde åser som du pad gjennom landet omgitt av rolige skog.  Ta et par stopp underveis for å beundre naturen og nyt smakfulle norske småretter, som lefse (kake) og en varm svartbærdrink.  Turen din avsluttes ved ditt opprinnelige utgangspunkt.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Snøskuter og turstier leveres
  • Pickup og drop-off fra Tromsø sentrum medfølger
  • Snacks og varme drinker tilbys
Hva du kan forvente
Start morgenen med henting fra sentrum av Tromsø. Styre minibussen og reise innlandet til de snødekte åsene i Tromsøya for din tur.  Etter en kort opplæring, stropp på dine medfølgende snøskuter og følg guiden din over snøen. Nyt følelsen av å glide over, heller enn å synke inn i den dype snøen. Traverse flat terreng og opp milde åser som du pad gjennom landet omgitt av rolige skog.  Ta et par stopp underveis for å beundre naturen og nyt smakfulle norske småretter, som lefse (kake) og en varm svartbærdrink.  Turen din avsluttes ved ditt opprinnelige utgangspunkt.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 41340P4
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Transport til start og tilbake til Tromsø sentrum
  • Snesko og turstier
  • Varm drikke og lokal søt snack lefse
  • Lokal guide
  • Plukkested i sentral beliggenhet nær de fleste av byens hoteller.
Ekskluderinger
  • Vintertøy - men kan leies separat hos Tromsø Outdor Rental Center ved forhåndsavtale. Kom i god tid før turen starter, finner du oss på Sjøgata 14, åpent daglig kl. 9-17. Hotel pick up og drop off er ikke tilgjengelig på denne turen.
Varighet
2 t
Avreiseinformasjon
  • Radisson Blu Hotel, Tromsø, Sjøgata 7, 9259 Tromsø, Norway Avgangspunkt: Radisson Blu hotellmottak Adresse: Sjøgata 7, 9008 Tromsø Veibeskrivelse: foran Radisson Blu Hotel Resepsjonen, 10 minutter før avreise (9.50) Datoer: Daglig 1. november * til 31. mars
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • VIKTIG: Vær oppmerksom på skostørrelsen (europeisk) i spesialkravfeltet ved utsjekking. Hvis du ikke oppgir denne informasjonen, kan bestillingen bli kansellert.
  • I tilfelle vi ikke har snø i området alternativ aktivitet eller full refusjon av turen vil bli tilbudt.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende
Inkluderinger
  • Transport til start og tilbake til Tromsø sentrum
  • Snesko og turstier
  • Varm drikke og lokal søt snack lefse
  • Lokal guide
  • Plukkested i sentral beliggenhet nær de fleste av byens hoteller.
Ekskluderinger
  • Vintertøy - men kan leies separat hos Tromsø Outdor Rental Center ved forhåndsavtale. Kom i god tid før turen starter, finner du oss på Sjøgata 14, åpent daglig kl. 9-17. Hotel pick up og drop off er ikke tilgjengelig på denne turen.
Avreiseinformasjon
  • Radisson Blu Hotel, Tromsø, Sjøgata 7, 9259 Tromsø, Norway Avgangspunkt: Radisson Blu hotellmottak Adresse: Sjøgata 7, 9008 Tromsø Veibeskrivelse: foran Radisson Blu Hotel Resepsjonen, 10 minutter før avreise (9.50) Datoer: Daglig 1. november * til 31. mars
Varighet
2 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • VIKTIG: Vær oppmerksom på skostørrelsen (europeisk) i spesialkravfeltet ved utsjekking. Hvis du ikke oppgir denne informasjonen, kan bestillingen bli kansellert.
  • I tilfelle vi ikke har snø i området alternativ aktivitet eller full refusjon av turen vil bli tilbudt.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
33 anmeldelser
Ypperlig
26
Svært bra
5
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
1

Emma C
Aylesbury, UK24 bidrag
Our guide was such a lovely man, was very patient and informative. We went on an amazing walk in beautiful surroundings, and he provided us with hot blackcurrant and a delicious snack. He even cut the walk short so my two teens could do some sledging with a sledge he provided! It was great fun, thank you!!
Skrevet 23. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hei Emmagen123, so nice to read that you and your family enjoyed walking with us :) We hope to see you back one day.
Skrevet 5. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Dalynda C
3 bidrag
Alene
Une balade en raquettes super bien pour débutant ! Il faut tout même être sportif parce que ça monte mais ça faut le coup pour la vue, le cadre et tracé son chemin dans la nature.
Départ depuis le radison blue, 5 minutes de voiture et on enfile les raquettes et on part pour deux bonne heures de marches. On fait des pauses assez souvent ce qui est bien et une pause au sommet avec une boisson et une spécialité locale.
Super guide et un petit groupe donc c’est top ! On en apprend tout le long sur la forêt, la ville etc
Skrevet 8. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
kasia_tromso_outdoor
Merci beaucoup Dalynd!
Skrevet 9. februar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Ramon V
Girona23 bidrag
Caminatas en raquetas de nieve, otras con esquís de travesía y por la noche auroras boreales, un viaje inolvidable que hemos hecho con la ayuda de Antoni Marín de Giroguies y sus clases magistrales de fotografía!
Skrevet 9. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tromsø Outdoor O
Hello, thank you for your review. It is very nice to read that you liked activities provided by us. It is true that it is less and less snowy winters further south. We are happy we still can enjoy snow (sometimes too much of it) and we can offer our guests snowy activities. There is no place like Tromsø to chase northern lights. And our job is to give our guests some diversity and keep them active and close to nature during a day. Showing a Norwegian way of spending leisure time is the main reason to run our rental and activity centre. All the best.
Skrevet 11. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Angelika K
1 bidrag
Es hat alles super geklappt und großen Spaß gemacht. Die Führerin war sehr nett und sprach ein gut verständliches Englisch. Bei bestem Wetter sind wir dann durch den schönen Park auf Trømsoya gewandert. Es hat sich gelohnt.
Skrevet 18. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tromsø Outdoor O
Hello, thank you very much for your kind feedback. It is very nice to read about our guide’s good job. Good feedbacks also help them improve their skills. We conduct our trips the way they are accessible to the most guests possible. And we put an extra care to communication. Guests may be from different places in the world and it is important for us to be well understood. Our guides say interesting things so it is good to take extra care so they are not lost in translation. Best regards.
Skrevet 28. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Jennyhuggett
Bury, UK23 bidrag
Did this trip with my mum. The two others booked on the tour failed to turn up so it was just the two of us.. perfect! Ester was our guide and she was lovely giving us some great info on the way round. The snow shoe experience was not too difficult so suits a variety of abilities. Views in the area were just amazing! Perfect way to spend a few hours
Skrevet 17. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tromsø Outdoor O
Thank you for the lovely review! We will pass on this information to Ester too. Hope you had a fantastic time in our beloved city.
Skrevet 20. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

SC-Cardiff
Cardiff, UK17 bidrag
We booked last minute at the Tromso Outdoor shop in town and the staff were very helpful in accommodating us and making sure we had the right boots and clothing without any “hard sell”. The experience was well organised and straightforward- we went 10 minutes by minibus to a country park on a hill in Tromsoya where we were fitted with snowshoes and poles and given some very quick tuition before setting off. Thesnow was crisp and we walked up and down some gentle slopes and through birch and spruce trees. our guide, Simon, was passionate about the area and we stopped every 15 minutes or so to listen to him talk informatively about the history of Tromso, the Sami people and their traditions and the local landscape and wildlife which was interesting. The snowshoeing was easy to master and the walk not too strenuous so very family friendly and a great, fun way to spend a couple of hours.
Skrevet 3. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tromsø Outdoor O
Hi,thank you very much for your kind feedback.We are really happy to hear that you liked our trip.We will let Simone know that you enjoyed his guiding skills.
Skrevet 4. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Andrea E
5 bidrag
Par
Wir sind Ende Dezember mit unserem Tourguide Sina auf eine zweistündige Schneeschuhwanderung gegangen. Wir wurden pünktlich abgeholt und erreichten schnell in einer Gruppe von 12 Leuten den Startpunkt der Wanderung. Dort wurden wir zügig ausgerüstet und kurz eingewiesen. Es ging von leichtem Schneefall begleitet in einen kleinen Wald. Sina erzählte immer wieder Interessantes zur Umgebung, zum Wald, zu den ortsansässigen Tieren und zu den Aussichten, die bei weniger Wolkendecke sicher deutlich besser zu sehen gewesen wären.
Kleine Stopps ermöglichten uns Fotos zu machen. An einem Aussichtspunkt gab es heißen Tee und Gebäck. Sina brachte uns nach ziemlich genau 2 Stunden wieder zum Ausgangspunkt unserer Reise zurück und bedankte sich für die nette Tour. Wir sagen auf diesem Wege auch nochmal Danke für die tolle Schneeschuhwanderung und das Gefühl, wilde Natur erleben zu dürfen, mitten in Tromsø.
Skrevet 30. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Audrey O
Roubaix, Frankrike2 bidrag
Par
Superbe balade aux alentours de Tromso!
Rythme doux, adapté aux debutants.
Notre guide était super sympa, et claire!
Skrevet 27. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tromsø Outdoor O
Thank you very much for your feedback .We are happy to hear that you enjoy our excursion.And yes, its for beginners :-)
Skrevet 28. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

drAborige
São Paulo, SP93 bidrag
Among all the trips this was the worst experience I had. I could put as a word for this: inattention.
I booked a tour in advance to make them a snowshoe on the 26th of December. I arrived at the hotel at night and went around town. Returning before bed accidentally seeing my message box at 11pm I see a message sent at 19pm canceling the tour by a number of people. The next day I went to the store that was opening and said it was canceled and asked to come back later that would help me. That is, I spent all day walking around the city and lost my day of sightseeing. I returned 3 times and explained my problem (which would be theirs) to 3 different people. They always asked me to come back later and maybe they would put me in the group the next day, until I was willing to go by bus or taxi (I pay) to find this group and do something. I was offered several options from other tours but nothing interested me. Finally, around 6pm I returned to the store and said it would be impossible for me to go with the group. I know you have apologized a thousand and hope you will be repaid. I know you will write excuses here. But I think, after traveling in 92 countries, an unforeseen would make me a priority, maybe moving to another company, not doing nothing because two days in a distant trip going all the time to the store to get information.
This was terrible, I left Tromso without doing any tour because I was twice in dependence on this horrible company that is not worried about you.
I will return to this city yes, but I never expect attention from this company. Stay tuned!!
Skrevet 26. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tromsø Outdoor O
Hello drAborige, thank you for your feedback.  Firstly I wish to say that we still hope you had some nice time in Tromsø. Secondly I would like to apologize that you have experienced Tromsø Outdoor service this way. We are a small private company and we strive to always offer the best service to our customers, but we also see that there is still room for improvement.   You expect excuses from our side, but I would like to explain the situation instead one more time. According to our terms, listed on your booking confirmation, we require minimum two guests to book the tour to run activity. It happens very seldom in main season, but it did happen that you booked an excursion on a day, when we did not have any other person interested in this tour. Therefore, unfortunately, we needed to cancel this particular trip. We do it evening in advance to not hold your day and give you possibility to make other plans in case we will not get any more bookings overnight.  Our procedure in this situation is to offer another trip which is available, spot on the same tour other day, rental of the equipment with very good advice on how to enjoy the outdoors on your own and if none of these is a possible change full refund of the tour costs. We have offered you all possible solutions we had, but unfortunately none of them suit your expectations. We are really sorry that we did not manage to find a good alternative for you instead of the cancelled tour and hope that when you come to Tromsø again you would bother to pay us a visit and give us a chance to compensate for your lost time and join us snowshoeing or cycling then. 
Skrevet 29. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Júlia Carolina B
Santo Andre, SP5 bidrag
Par
Experiência incrível na Neve. Vale mto a pena. O guia foi extremamente atencioso e gentil. Presenciamos vistas lindas.
Skrevet 25. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 33
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Tromso Outdoor
Renate Skaue J
Renate Skaue J
00
Flott aktivitet i Tromsø
Flott opplevelse i fine omgivelser. Veldig hyggelig og dyktig instruktør som bidro til god læring og fin stemning i
866alfa
866alfa
00
Service og vedlikehold av elsykkel
Service og vedlikehold på elsykkel, veldig god service, rimelige priser og dyktige ansatte. Anbefales på det sterke
JornJensen1966
JornJensen1966
00
Guidet tur på elsykkel, anbefales på det sterkeste
Vi dro på guidet tur på elsykkel på Tromsøya. Guiden Sylwia var engasjert og kunnskapsrik. Flott opplevelse og det
foodloverrrrr100
foodloverrrrr100
00
Super service
Veldig bra service. Godt utvalg av utstyr til gode priser. Kan absolutt anbefale. Har leid her flere ganger over fl
sindre925
sindre925
00
5/5
Ypperlig service. Jeg ringte utenom åpningstid og fremedeles fikk jeg leie ski til meg selv, kjæresten og en venn a
Andyy_aa
Andyy_aa
00
Leie av full topptur pakke.
17.04.19 leide vi ski, sko og full skredpakke hos Tromsø Outdoor. Vi var tidlig på dagen og var eneste personene i
655ingert_
655ingert_
00
Super sykkeltur på Senja med sykkel fra Tromsø Outdoor!
God sykkel som fungerte helt topp og medfølgende utstyrspakke: vest, lys, gelesete, repareringsutstyr var smart. Br
Vanlige spørsmål om Trugetur med guide på Tromsøya i Tromsø

Priser i Trugetur med guide på Tromsøya i Tromsø starter fra kr 869,51. Oppdag og bestill Trugetur med guide på Tromsøya i Tromsø på Tripadvisor

Tromso Outdoor er vert for Trugetur med guide på Tromsøya i Tromsø. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Tromso Outdoor på Tripadvisor. Oppdag og bestill Trugetur med guide på Tromsøya i Tromsø på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Trugetur med guide på Tromsøya i Tromsø på Tripadvisor