Turer og billetter

Vintercruise på Oslofjorden levert av Båtservice Sightseeing

Vintercruise på Oslofjorden
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 347,70
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
2 t
Gruppestørrelse:
9
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    2 t
  • Gruppestørrelse:
    9
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Sug til deg den nydelige utsikten over Oslos beliggenhet innerst i Oslofjorden på dette to timer lange sightseeingcruiset. Dette er en hyggelig og avslappende måte å få oversikt over byen på, og på denne måten kan du nyte de vakre omgivelsene.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 3518P5
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Kommentar om bord
Ekskluderinger
  • Hotell henting og slipp av
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Gratuities
Varighet
2 t
Avreiseinformasjon
  • Oslo sightseeing fjord Tour, Rådhusbrygge 3 0160, 0160 Oslo, Norway Waterfront av Oslo rådhus.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • En dag på Bygdøy-museene og Oslofjord Sightseeing:
  • Bli først med på den 2 timers Fjord Sightseeing avgang 10.30, så lager vi en
  • I vintersesongen:
  • klokka 12:20 på Bygdøynes og lar passasjerer ta en 2,5 timers besøk på museer, klokken 14:50 drar vi fra Bygdøynes og ankommer 15:00 ved rådhuset.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 9 reisende
Inkluderinger
  • Kommentar om bord
Ekskluderinger
  • Hotell henting og slipp av
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Gratuities
Avreiseinformasjon
  • Oslo sightseeing fjord Tour, Rådhusbrygge 3 0160, 0160 Oslo, Norway Waterfront av Oslo rådhus.
Varighet
2 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • En dag på Bygdøy-museene og Oslofjord Sightseeing:
  • Bli først med på den 2 timers Fjord Sightseeing avgang 10.30, så lager vi en
  • I vintersesongen:
  • klokka 12:20 på Bygdøynes og lar passasjerer ta en 2,5 timers besøk på museer, klokken 14:50 drar vi fra Bygdøynes og ankommer 15:00 ved rådhuset.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 9 reisende

4.5
32 anmeldelser
Ypperlig
21
Svært bra
6
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
1
Forferdelig
1

Pete O
Canterbury, UK239 bidrag
des. 2021
Great tour - even though it was friggin cold.!!!!
Gotta put a shout-out to the crew and skipper. We were maybe 5 min late arriving due to being held up at the Airport with Covid checks. We rang them and let them know we were coming. They held the boat for us for that extra 5 minutes so we could make it.
Wow - that is real customer service and thank you for being so accommodating and waiting. We really appreciated. your kindness.
Skrevet 18. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bookingnyc
It's great to hear that you enjoyed our services.:-) We are looking forward to welcoming you back again in the future.
Skrevet 20. desember 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Deetee100
London, UK1 592 bidrag
The boat ‘Helena’ is quite large and there were probably around 50 -60 passengers on board, most of whom started the trip sitting outside, but the temperatures plummeted as soon as we left the quayside and most people retreated indoors. The views are spectacular, even though this is not like the fjords on the west coast of Norway. If you’re going to take the trip, wrap up warm! I can also recommend the grogg served on board.
Skrevet 4. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Seb PBN
Bures-sur-Yvette, Frankrike62 bidrag
Belle visite du fjord et des principales places à voir le long de l'eau. Des plaids sont fournis les jours de grand froid comme hier en plein mois de Novembre.
Skrevet 14. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Maureen C
Armidale, Australia19 bidrag
feb. 2020
Staff were friendly an$ attentive. The commentary was really informative and the museums were excellent.
Skrevet 4. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica S
Thanks so much for sharing your experience and for reviewing. :)
Skrevet 10. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Aysu T
Milton Keynes, UK41 bidrag
Despite the snow, wind, and mist we still enjoyed this boat trip. A must do when in Oslo. Lovely mulled wine and friendly staff.
Skrevet 1. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica S
Thanks so much for sharing your experience and for reviewing. :)
Skrevet 10. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ceit S
Bristol, UK3 bidrag
We really enjoyed the trip, it was a lovely day which was great as we’d tried to go the day before and couldn’t due to the weather. The boat was comfortable and blankets were provided. There is the option of buying drinks onboard. The information shared was interesting and clear. Would recommend.
Skrevet 24. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica S
Thanks so much for sharing your experience and for reviewing. :)
Skrevet 10. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jill H
Aberdeen, UK86 bidrag
The weather on Sunday morning was extremely wet. I dressed appropriately for a day out on the water in wet weather. Was impressed to see on the arrival at the boat that the passenger seating was under cover. It didn’t make for the easiest when sightseeing however it kept passengers dry, just as well as many were not dressed for the occasion!

You are free to move around the boat and warm blankets are provided. There is a bar which serves hot drinks at additional cost. Worth the money to keep you warm on a cold day! The trip provided commentary as we passed places of interest. Good opportunity on the morning cruise to tie in a visit to the museums on Bygdøy as you can then return to Oslo on the afternoon cruise. Overall a good excursion.
Skrevet 23. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica S
Thanks so much for sharing your experience and for reviewing. :)
Skrevet 10. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

ciara_town-11
County Galway, Irland2 bidrag
Myself and my friend came to norway for a weekend. We heard there isn’t much to do on a Sunday so we booked this cruise.

The views where incredible and we were
so lucky with the weather (we dressed warm, thank god) we got on the boat last and there wasn’t any seats. We had to stand until some people got off for the museums this was at the end of the trip so we only got a seat for 15 minutes. It was a long time to stand. We also weren’t offered a blanket. We paid the same money as the rest of the guest and felt a little out of place with the treatment.

The trip is a must do in Norway though. Just a little disappointed.
Skrevet 23. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica S
We are so sorry to hear you were not helped with a seat. The blankets are always for all to grab - but I'm sure if you had raised your concern with the crew that they would have helped you out. Again thanks for pointing this out - we will have a brief with the crew about this. Must have been a full cruise. Unfortunately, we also had some canceled tours due to heavy wind. This fills up the boat even more....
Skrevet 27. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Chenna C
Pordenone, Italia16 bidrag
feb. 2020
Great Sightseeing trip of the fjords! Very informative. Snacks and drinks were available to purchase. Crew was very nice,.
Skrevet 18. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thanks so much for your wonderful review :)
Skrevet 29. oktober 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Samantha T
1 bidrag
jan. 2020
We enjoyed the fjord tour, the sights were very beautiful. It was cold but as we expected and we were dressed warmly and used the provided blankets too.

The main issue was that on the main seating area of the boat, lower down where most of the seating was you couldn't hear the commentary at all so we had no idea what we were looking at. You could hear it in the small inside area of the boat but there were not really any windows so then you couldn't see. It would be nice to both hear what you can see and see what there is at the same time.

Also it would have been nice to have a dairy free option for a hot drink for our son. A nice hot chocolate each would really have made it a treat.

We took the morning tour and were dropped off by the main museums. This was great. In the end we caught a bus back because we wanted to spend longer in the museums which were well worth the visit.
Skrevet 12. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica S
Hi and thanks for letting us know. We did some research and one crew member said the sound was turned down on one tour - but did it become better after a while? He said they had set all to default after this was pointed out. You are supposed to see and hear at the same time. We will also look into dairy-free hot chocolate. Thanks for recommending :)
Skrevet 27. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 32
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Båtservice Sightseeing
linnogmagne
linnogmagne
00
God mat, eksellent betjening
Rekecruise tre timer i Oslofjorden. Storfamilien på tur, eldstemann godt oppi 80-åra, yngstemann 8. God mat, godt d
ginettemolund
ginettemolund
00
Bluescruise
Vi var et par som tenkte at det hørtes hyggelig ut å oppleve bluesmusikk og bevertning på Oslo fjorden. Vi ankom k
Wencke H
Wencke H
00
Sightseeing indre Oslofjorden
Vi hadde besøk fra USA og ønsket var å se Oslo fra sjøen. Båtservice brukte seilskuta Helena for 2 timers turen. Vi
116vivif
116vivif
00
BÅTTUR ISTEDET FOR BUSS
Ta båten til Bygdøy og Dronningen. En deilig kort båttur på sjøen.Går du av på Dronningen kommer du rett inn i rest
Fritzter66
Fritzter66
00
Fantastisk jazz-cruice!
Super dixieland jazz og så mye reker man orket. Kraftige byger på vår tur, men vi satt tørt under svære solseil. Hy
Sverre F
Sverre F
00
Veldig fin tur ut til Bygdøy
Vi tok Bygdøyferjen for å se Vikingeship museet. Dette var en veldig fin måte å komme seg ut på Bygdøy. Anbefaler
jans0der
jans0der
00
Båttur i Oslofjorden, en opplevelse- og viktig del av hovedstaden!
For å se- og oppdage Oslo, må hovedstaden også betraktes fra sjøsiden! Ved bl.a. hjelp fra Båtservice Sightseeing o
MartinDL817
MartinDL817
00
Svært hyggelig sighseeing i Oslofjorden
"En sommerkveld på Oslofjorden" er en svært hyggelig opplevelse når det er godt vær. Turen går rundt omkring i Oslo
Mese15
Mese15
00
Oslofjord rundtur
Kl 1830 slipper de oss inn på båten. Det er deilig å sitte på lammeskinn. Du bestiller drikke i baren inne, og buff
Stian E
Stian E
00
Fint rekecruice
Tok tretimers rekebuffet. Båten går da rundt i Oslofjorden og man får sett litt på øyene og området rundt. Her er d
Susann S
Susann S
00
Fantastisk på alle måter
Kan virkelig anbefale turene med båtservice til mennesker i alle aldre. Flinke og serviceinnstilte ansatte, vakre b
oeyvind639
oeyvind639
00
Snarvei til Bygdøy
Jeg hadde Oslo Pass. Derfor tok jeg denne båten fra Oslo sentrum til Bygdøy. Enkelt, og man slipper eventuell rusht
Vanlige spørsmål om Vintercruise på Oslofjorden

Priser i Vintercruise på Oslofjorden starter fra kr 362,03. Oppdag og bestill Vintercruise på Oslofjorden på Tripadvisor

Båtservice Sightseeing er vert for Vintercruise på Oslofjorden. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Båtservice Sightseeing på Tripadvisor. Oppdag og bestill Vintercruise på Oslofjorden på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Vintercruise på Oslofjorden på Tripadvisor