Turer og billetter

Cliffs of Moher Cruise levert av Doolin Ferry Co.

Cliffs of Moher Cruise
4
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor. Kontakt leverandøren for å sjekke tilgjengelighet.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Få et intimt glimt av Cliffs of Moher på en båttur fra Doolin
Varighet:
1 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
30
Transport er tilpasset rullestolbrukere
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
Om
Få et intimt glimt av Irlands robuste kystlinje på dette båtcruise under Cliffs of Moher, med jevnlige avganger tilgjengelig som passer dine sightseeingplaner. Slapp av når du seiler langs Wild Atlantic Way, og leter etter lunde, delfiner og seler mens du går, og dra fordel av kommentarer om bord for dypere innsikt i Irlands mest besøkte naturlige landemerke.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Høydepunkter
  • Lær mer om kystlinjen fra ombordkommentarer
  • Velg en avgangstid som passer din timeplan
  • Se opp for lokalt dyreliv, pluss landemerker som Aran-øyene
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Lær mer om kystlinjen fra ombordkommentarer
  • Velg en avgangstid som passer din timeplan
  • Se opp for lokalt dyreliv, pluss landemerker som Aran-øyene
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 24984P2
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Landing and facility fees
  • Informativ og underholdende ombordkommentarer
  • Rundtur ferge avgift
Ekskluderinger
  • Transport til / fra attraksjoner
  • Parkeringsavgifter, betaling og visning på Doolin Harbour
Varighet
1 t
Avreiseinformasjon
  • Doolin Ferry, No.1 Doolin Pier, Ballaghaline, Doolin, Co. Clare, V95 DR74, Ireland Just look for the Red Ticket office and Bill O'Brien on Doolin Pier!
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Rullestoltilgang
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Varigheten av overføringene er omtrentlig, den nøyaktige varigheten vil avhenge av tidspunktet på dagen og trafikkforholdene
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 30 reisende
Inkluderinger
  • Landing and facility fees
  • Informativ og underholdende ombordkommentarer
  • Rundtur ferge avgift
Ekskluderinger
  • Transport til / fra attraksjoner
  • Parkeringsavgifter, betaling og visning på Doolin Harbour
Avreiseinformasjon
  • Doolin Ferry, No.1 Doolin Pier, Ballaghaline, Doolin, Co. Clare, V95 DR74, Ireland Just look for the Red Ticket office and Bill O'Brien on Doolin Pier!
Varighet
1 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Rullestoltilgang
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Varigheten av overføringene er omtrentlig, den nøyaktige varigheten vil avhenge av tidspunktet på dagen og trafikkforholdene
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 30 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Reiserute
  • Du starter ved
    Doolin Ferry
    No.1 Doolin Pier, Ballaghaline, Doolin, Co. Clare, V95 DR74, Ireland
    Just look for the Red Ticket office and Bill O'Brien on Doolin Pier!
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    Cliffs of Moher
  • 1
    Doolin Ferry Co.
    Stopp: 10 minutter
    Passerer forbi
    Wild Atlantic Way
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
85 anmeldelser
Ypperlig
49
Svært bra
19
Gjennomsnittlig
8
Dårlig
5
Forferdelig
4

CarolineWR
U.K.199 bidrag
If you do this (and it should be lovely), totally avoid the 12pm trip as it's the first of the day and they will fill every inch of the deck. As we returned, the queue for the 1pm was far, far shorter and I would imagine the 3pm is even better.
Sadly we were on the 12pm trip and basically paid €20 each to sit rammed into a corner looking at other people's backs with the odd glimpse of the fantastic cliffs. Utter waste of time and money & we had such lovely weather & a calm sea. I pre-booked online & when we arrived at Doolin Pier it was clear that there were at least 3 separate companies running the same trip at the same times. Early June & not too many tour coaches and not high season for tourists. Only one boat. Clearly what they did was just shunt all bookings onto the one boat, saving fuel & staff, and it was ridiculously, obscenely packed. People getting on at the end of the queue were looking horrified as they boarded & I cannot believe that they got a seat. Not that this mattered as the minute the cliffs were in sight everyone stood and remained standing, pushing & shoving to get photos. Altogether a horrible, disappointing experience.
Skrevet 23. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

aandm3
Wisconsin221 bidrag
We took the tour around the cliffs of Moher. Stunning views of the cliffs from the sea. Staff was friendly. Highly recommend.
Skrevet 31. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

ANTHONY.GLENAGEARY
Dublin, Irland3 bidrag
Booked Cliffs of Moher Cruise, first of the season, April 1st 2022. Large comfortable powerful hi-tech cruiser -showing magnificent views up close of the giant cliffs, (214 metres high!)

Totally spectacular!! Not only were the nautical staff at the office AND on the boat super-nice, relaxed and welcoming, the owner Bill actually offered us a lift in his fab jeep to the next stop so we could make our Bus for Ennis and the connections after that. Technically we had missed that bus by at least 12 minutes. Thank you again Bill, it was very generous of you and much appreciated. ANTHONY
Skrevet 3. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Doolinferryco
Hi Anthony, We are so happy you liked our boat. We are proud to have the most modern, fastest and most comfortable fleet in Doolin! The vista from beneath the cliffs is spectacular and you can really appreciate their sheer scale from below. Bill is always willing to go the extra mile for our passengers. We are so happy you had a good experience. Warmest regards,
Skrevet 14. april 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

obriensarahann
Dublin, Irland2 bidrag
My name is LILY and i am 7 years old i would like to say that i had a fabulous time at the cliffs of Moher cruise
Skrevet 26. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Doolinferryco
Hi Lilly, thank you so much for your review we are so happy to hear you had a great time! We hope you will travel with us again
Skrevet 27. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Louis Michel B
Estaimpuis, Belgia629 bidrag
Avons été voir les Cliffs of Moher en petit bateau. Voyage assez impressionnant, belles vues, mer assez mouvementée avec du vent et de bellkes vagues
Skrevet 21. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Camie
County Clare, Irland2 bidrag
Had an amazing day with Doolin Ferry Co on their Seafari experience. There was 6 of us on board (4 adults & 2 kids) Photos and videos do not do it justice. I have been to the Cliffs of Moher many times but seeing it from this angle is a completly different experience. I actually gave up trying to take photos and just marvelled at what was in front of me. We got to go up close to the cliffs, go under the arch, around the seastack and saw loads of dolphins up close as the swam next to the boat. Our guide Mike, was great with the kids, had loads of local knowledge pointed out and explained loads to us. Would recommend to anyone.
Skrevet 13. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Doolinferryco
Thank you for your great review, sometimes you do just have to put away the camera and keep the memories! Delighted to have you on board.
Skrevet 14. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

L M
39 bidrag
Lovely to see the cliffs from another angle, on a stunning day too. Nice that people can bring dogs too. Saw dolphins jumping out of the water which was an added bonus!
Important note - Boat was very very late leaving (meant to leave at 2pm but was about 2.22pm when pulling away from the pier)
Didn’t get the full hour, was back at the pier about 3/3.05pm
Skrevet 28. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Doolinferryco
Thank you for your review! Glad to here you enjoyed your trip and you saw some dolphins! We are sorry to hear there was a delay on your date of travel, we always try to be as punctual as possible and will take this on board. Thank you.
Skrevet 31. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

susanh022
Tipperary, Irland32 bidrag
Although it was a very wet day we still loved it. We seen puffins, dolphins, cormorants and of course seagulls. The cliffs were spectacular but we will definitely have to go back on a clear day to get the full affect.
Skrevet 5. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Doolinferryco
It would be a great country if we could put a roof over it! Please do come back again on a clear day, you will be even more amazed.
Skrevet 9. august 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Bergie13
Portlaoise, Ireland30 bidrag
Familie
July 26th 2021cruise. Boat a bit packed. Seemed a bit rushed as the boat waited for 3 late comers and they rushed out to make up time. They should have been left behind. Promised 50min to an hour cruise. 40 mins at best because of late comers. €65 for 2 adults and 3 kids was a bit on the expensive side. It was a nice trip though.
Skrevet 26. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

ConEM
Dublin, Irland2 bidrag
Venner
I paid to do this trip in July 2021. It was completely packed. There were no covid guidelines and people on the trip were only asked to wear masks as they were boarding the ferry. This rule was not enforced. I would have happily paid more money for a more covid compliant trip. It was difficult to stand outside and see any of the views the trip promised due to the high volume of people on the ferry. I was very disappointed with the overall experience as I have enjoyed their previous tours to the Aran Islands.
Skrevet 25. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Doolinferryco
Hi there, Thank you for your review. Im sorry to hear you did not enjoy your trip. As per Covid guidelines for ferry company we are permitted to operate at full capacity for our trips, we do enforce mask wearing on board and our crew check that everyone is being compliant to the best of their ability while operating the boats. We hope you can travel with us again and have a better experience.
Skrevet 26. juli 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Viser resultatene på side 1-10 av 85
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Doolin Ferry Co.
Riddle1960
Riddle1960
00
Fantastisk å komme ut på Aranøyene
Det vakreste av det vakre. Både Aran-øyene, Cliffs of Moher og Doolin er noe alle bør oppleve i løpet av livet.