Turer og billetter
Liten gruppe Uluru Sunset Visningstur
4.5

Liten gruppe Uluru Sunset Visningstur

Av SEIT Tours
Anbefalt av 91 % av reisende
91 % av anmelderne ga dette produktet en boblevurdering på fire bobler eller høyere.
Om
fra
kr 700,74
per voksen
Laveste pris garantertGratis avbestilling

Alder: 5–99 maks. 11 per gruppe
Varighet: 2 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Tjenester av en profesjonell driver / guide
  • Turer i moderne kjøretøy
  • Lett forfriskninger inkludert musserende vin
  • Hotell henting og avreise
  • Vann til påfylling av flasker på alle kjøretøy
Det som ikke er inkludert
  • Inngangsavgift for nasjonalparken $38 per voksen, barn 0-18 år $0. Gyldig i 72 timer - betales direkte


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hvis du bor på Emu Walk apartments, vil din hentingsplass være hotellet Desert Gardens. Hvis du bor på The Lost Camel, vil hentingsstedet være Seil i Desert Hotel. Hentetidene varierer avhengig av årstid. Når du kommer til Ayers Rock-innkvarteringen din, kan du ringe for å bekrefte turnusturen.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5234P11

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Maksimalt 11 deltakere
  • Vennligst informer om spesielle kostbehov ved bestilling
  • De fleste reisende kan delta
  • Passasjerer som reiser i rullestoler må ha litt bevegelighet, det vil si: kunne komme inn og ut av kjøretøyet.
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 11 reisende

  • Hvis du avbestiller 3–6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
  • Hvis du avbestiller innen 2 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.
  • Hvis du avbestiller minst 7 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.

Hvor mye er Liten gruppe Uluru Sunset Visningstur?
Priser i Liten gruppe Uluru Sunset Visningstur starter fra kr 688,08. Oppdag og bestill Liten gruppe Uluru Sunset Visningstur på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Liten gruppe Uluru Sunset Visningstur?
SEIT Tours er vert for Liten gruppe Uluru Sunset Visningstur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt SEIT Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Liten gruppe Uluru Sunset Visningstur på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Liten gruppe Uluru Sunset Visningstur?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill Liten gruppe Uluru Sunset Visningstur på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 5234P11

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • Du blir hentet
    Se mer avreiseinformasjon
  • 1
    Uluru-Kata Tjuta National Park
    Stopp: 90 minutter
    Beundre Uluru's enorme styrke når du fordyper deg i miljøforandringene til dette verdenskjente ikonet. Fotografer vil elske denne ‘Postcard’ -visningen av Uluru-solnedgangen. Slapp av med et glass musserende vin og lette forfriskninger når solen går ned i vest.
    Les mer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
SEIT Tours
1 346
Australia
Ble medlem i april 2012

Nr. 2 av 13 Turer og aktiviteter i Yulara
  • rogerar11
    rogerar11
    0
    0
    Fantastisk tur med soloppgang over Uluru😊
    Super guidet tur med en super guide (Thia) som var kunnskapsrik og snakket godt "forståelig" 😊 engelsk. Fikk veldig informasjon om mytologi og historie om mytiske fjellet. Også om hvor ignorante myndigheten i tidligere tider var da de tillot bestigning av et for aborigonerne. Bra at dette f.o.m. november 2019 blir forbudt
  • Astrid H
    Astrid H
    0
    0
    Super tur
    Ettermiddagstur( 5 timer) til Uluru med Alex som guide. Besøk på information centre og to walks. Avsluttet på plattform med utsikt mot fjellet og solnedgangen. Godt å være i liten gruppe, vi var bare 7 personer. Alex var en god guide som formidlet god og utførlig informasjon med tydelig innsikt i det han snakket om. Nydelig avslutning med bobler i solnedgangen.
  • Tom N
    Tom N
    0
    0
    Sunrise Uluru og historie
    Veldig bra opplegg for de som ønsker å være litt for seg selv, og i tillegg få med seg litt australsk historie og geologi. Meget bra guide!

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
45 anmeldelser
Ypperlig
40
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
3

Safari613067
4 bidrag
B was an excellent guide and ensured that the atmosphere was relaxed but Informative . She ensured we were in the right place at exactly the right time to watch the awe inspiring sunset.
Skrevet 12. oktober 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi there, Thank you so much for your amazing review! An outback sunset is absolutely stunning, and we are so glad that you had the opportunity to witness this. We hope to see you again in the Red Centre. Cheers, The SEIT Outback Australia team
Skrevet 18. oktober 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

uccia2016
Roma, Italia218 bidrag
okt. 2023 • Par
Competenza e passione sono stati gli ingredienti del nostro tour a Uluru. Andrea ci ha spiegato flora, storia,geologia e credenze di un luogo magico con estrema competenza.
Consigliatissimo
Aperitivo molto buono!
Skrevet 11. oktober 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi there, Thank you so much for your amazing review and recommendation! We are go glad that we were able to make your trip to Central Australia a memorable one. Cheers, The SEIT Outback Australia team
Skrevet 18. oktober 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

paigeandreece
Lymington, UK40 bidrag
okt. 2023 • Par
Amazing sunset viewing point. The whole experience was very smooth. Good amount of drink and food between the ten of us and a perfect amount of time at the viewing point. Our guide, Michael, was very friendly and great to chat with.

Thank you to Michael for a fantastic evening!
Skrevet 9. oktober 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi there, Thank you so much for your amazing review and kind words about Michael. We will be sure to pass on your lovely feedback. We hope to see you again soon. Cheers, The SEIT Outback Australia team
Skrevet 18. oktober 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Bob V
Austin, TX557 bidrag
aug. 2023 • Familie
While in OZ for the FIFA Women's World Cup, we carved out time to visit Uluru, which was a Bucket List item for me. The sunset tour did NOT disappoint. To watch Uluru's colors change as the sun set was special. We were so glad we'd booked the excursion. It was just enough and built excitement for our longer bicycle tour the next day.
Skrevet 3. oktober 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi there, Thank you so much for your amazing review and recommendation! We are so glad that we could help make your trip to Australia one to remember. Aren't the changing colours of Uluru simply stunning!? Cheers, The SEIT Outback Australia team
Skrevet 18. oktober 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ruth B
8 bidrag
aug. 2023 • Par
Great tour to see sunset at Uluru with champagne and nibbles. Our guide was super friendly and great fun. We were blessed with the bonus of a full moon (blue) coming up over the rock and we were allowed extra time to see this amazing phenomenon. Highly recommend this tour!
Skrevet 10. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi there, We are so glad to hear of your amazing experience in the Red Centre! There truly is nothing like an outback sunset! Thank you for your amazing review, and hope to see you again in the future. Cheers, The SEIT Outback Australia team
Skrevet 21. september 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Dennis O
2 bidrag
aug. 2023 • Alene
Save yourself money! Rent a car and drive yourself! If you are a group of two, three, or four people, you will save even more money by driving yourself! Distances are so short between sights in Yulara area. SEIT was unprofessional in handling my tour. I arrived at the airport at 2:10 PM thinking I could get a taxi five minutes to the resort and the tour pickup at 2:30. Sadly, there are no taxis. I contacted SEIT and they told me to go to the meeting spot. The bus driver at the airport also contacted SEIT and told me just to relax, they would wait for me. I arrived at the meeting spot at 2:40. The tour had already left. I was told I was a NO SHOW. Why tell me to relax, everything will be ok if you really are going to leave me behind? In retrospect, I should have rented a car. If you drive yourself, you can see sights at your own pace, not the pace of a bus full of people. SEIT took my money without rendering any service. If I can save anyone else money, my loss of money will feel slightly less painful.
Skrevet 21. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
We are so sorry to hear about this experience and we have passed this feedback on to our team to address this issue.
Skrevet 23. august 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Víctor Tejada
Madrid, Spania310 bidrag
Hicimos la visita con Michael, un joven guía francés que nos contó muy buenas historias sobre Uluru. La roca es espectacular y rematar la visita con un picnic al atardecer viendo los cambios de color de la roca no se paga con dinero.
Skrevet 29. juni 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi there, We are so glad that you got to opportunity to experience a stunning outback sunset! Thank you so much for sharing your experience with SEIT with future travellers to the Red Centre. We hope to see you again in the future. Cheers, The SEIT Outback Australia team
Skrevet 5. juli 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kimbah75
Gosford, Australia16 bidrag
The actual tour was great, although cloudy we didnt see a great sunset. However tour guide was holding back on information as there were people doing tours the next day. So we felt we missed oit on stories and information.
Skrevet 22. juni 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi there, Thank you for your feedback, and we are very sorry to hear that you feel you missed out. We will be sure to pass this feedback on to our team to address going forward. Cheers, The SEIT Outback Australia team
Skrevet 27. juni 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Louise M
Helen's Bay, UK79 bidrag
What a magical sunset…we were driven to our vantage point by a great girl, Zoe. As we wandered and took photos, she set up the sparkling wine and nibbles💕 there were only 10 people on our tour…so no crowds!! The guide knew where to park to avoid others and we had our perfect view all to ourselves… highly recommend this small group activity away from any crowds!! Relaxed and really special
Skrevet 28. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi Louise, There really is nothing like an outback sunset, is there? It's so wonderful that you were able to join us for this magical experience! We hope your photos turned out great and that you've taken with you memories that will last forever. Thank you for choosing SEIT. Cheers, The SEIT Outback Australia team
Skrevet 29. mars 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

McStewarty
Storbritannia27 bidrag
Connie picked us up from our hotel and drove us to a great sunset viewing spot. Super friendly and informative. Copious amounts of sparkling wine. Definitely worth it! Thanks Connie!
Skrevet 14. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi there, Thanks for taking the time to leave this wonderful review; we're so glad to hear you were impressed with Connie and the tour itself! There really is nothing like an outback sunset, is there? It's great you were able to experience that, and we hope to see you again one day! Cheers, The SEIT Outback Australia team
Skrevet 22. mars 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 45

Liten gruppe Uluru Sunset Visningstur levert av SEIT Tours