Turer og billetter
South Brisbane Cemetery Ghost Tour
4
Om
Hør sanne spøkelseshistorier fra South Brisbane Cemetery, inkludert Selina, The Devil's Plot, He Died Happy, Scratches on the Coffin Lid og mer... Det er mange spøkelser på Brisbanes sørside. Besøk hjemsøkte South Brisbane Cemetery (Dutton Park Cemetery) på denne 1,5 timers guidede historiske spøkelsesturen. Se Devil's Plot hvor de som ble henrettet i Boggo Road-fengselet - ondskapsfulle mordere og et sultent spøkelse - ligger; spøkelsesjentas grav, en trist sjøkaptein, vil o’ whisps, og en mann begravd levende. Brisbanes originale historiske spøkelsesturer (est.1998) drevet av den hjemsøkte historikeren Jack Sim, forfatter av Ghost Trails Series HAUNTED BRISBANE bind 1.
fra
kr 256,24
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 10–99 maks. 26 per gruppe
Varighet: 2 t 15 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • GST (Goods and Services Tax)
  • Donasjon til Ghost Tours’ Haunted Heritage Fund
  • Inngang/adgang – Brisbane
Det som ikke er inkludert
  • Lommelykt


Startpunkt:
  • 187 Annerley Rd, Dutton Park QLD 4102, Australia
    Vennligst kom 15 minutter før turen for innsjekking. Møt opp ved inngangsportene, South Brisbane Cemetery, Annerley Road, Dutton Park.
Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

    • Ingen rullestoltilgang
    • Tjenestedyr er tillatt
    • Nær offentlig transport
    Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 54113P3

    • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
    • Alle barn under og med 15 år må være i følge og under oppsyn av en voksen.
    • Ghost Tours er ikke egnet for barn under 10 år, og vil ikke være tillatt på noen turer.
    • En moderat mengde gange opp bratte bakker er involvert.
    • Alle reisende må være fullt vaksinert for å delta på turen (med mindre du har gyldig fritak eller under 16 år) - Bevis på vaksinasjon eller fritak må vises ved innsjekking ellers vil du bli nektet adgang. Ingen refusjon gitt.
    • Kunder må ha på seg lukkede sko med flat såle. Hvis du har på deg thongs, sandaler eller høye hæler, vil du bli nektet adgang. Ingen refusjon gitt.
    • Hver gjest må ta med sin egen lommelykt. Torch-apper på smarttelefoner er egnet.
    • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
    • Ikke anbefalt for gravide
    • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
    • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
    • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
    • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
    • Denne turen/aktiviteten har maksimum 26 reisende

    • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

    Hvor mye er South Brisbane Cemetery Ghost Tour?
    Priser i South Brisbane Cemetery Ghost Tour starter fra kr 247,95. Oppdag og bestill South Brisbane Cemetery Ghost Tour på Tripadvisor
    Hvilket selskap leverer South Brisbane Cemetery Ghost Tour?
    Brisbane Ghost Tours - Ghost Tours Australia er vert for South Brisbane Cemetery Ghost Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Brisbane Ghost Tours - Ghost Tours Australia på Tripadvisor. Oppdag og bestill South Brisbane Cemetery Ghost Tour på Tripadvisor
    Hvor mye tid trenger jeg for South Brisbane Cemetery Ghost Tour?
    Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t 15 m. Oppdag og bestill South Brisbane Cemetery Ghost Tour på Tripadvisor

    Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 54113P3

    Reserver plassen din
    Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

    Lignende opplevelser

    Reiserute
    • Du starter ved
      187 Annerley Rd
      187 Annerley Rd, Dutton Park QLD 4102, Australia
      Vennligst kom 15 minutter før turen for innsjekking. Møt opp ved inngangsportene, South Brisbane Cemetery, Annerley Road, Dutton Park.
      Se adresse og detaljer
    • 1
      South Brisbane Cemetery
      Stopp: 2 timer - Inngang er inkludert
      Besøk hjemsøkte South Brisbane Cemetery (Dutton Park Cemetery) på denne 1,5 timers guidede historiske spøkelsesturen. Se Devil's Plot hvor de som ble henrettet i Boggo Road-fengselet - ondskapsfulle mordere og et sultent spøkelse, ligger; graven til en spøkelsesjente, en trist sjøkaptein, vil o’ whisps, og en mann begravd levende.
      Les mer
    • Du kommer tilbake til utgangspunktet

    Vi sjekker anmeldelser.
    Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
    Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
    Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
    Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
    Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
    4.0
    4,0 av 5 bobler29 anmeldelser
    Ypperlig
    16
    Svært bra
    5
    Gjennomsnittlig
    2
    Dårlig
    3
    Forferdelig
    3

    Shendelle H
    7 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    We thoroughly enjoyed our night. We have done many ghost tours around Australia and overseas, and your tours always rate highly with us. We love the true life stories, the highly researched backgrounds of the ppl who are buried there.

    It's been a long time between drinks worth your tours. The last one we did was the last sleepover at boggo road. We would love to go back there!

    Last night was amazing. There was so much activity. We captured many things in photos that are very clear. Thank you for offering these tours. It's highly educational and very enjoyable.
    Skrevet 31. mars 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

    Lauren J
    1 bidrag
    3,0 av 5 bobler
    des. 2023 • Familie
    The tour was good but it was more of a history lesson then a scary ghost tour.

    More stories regarding how people died than ghost experiences had in the cemetery.

    Be prepared to stand in the one spot for long periods of time as the hosts speak extremely slow ( for dramatic effect )
    By the end of the 2 hours people were just sitting on the road, gutter or dirt.
    Skrevet 14. januar 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    We have passed your feedback onto the guides and sought their response. There were 13 ghost stories told on the tour. We do share the history behind each of the hauntings - who the "ghost" was, how they died, when they died, where the story took place and other contextual details. These are all real old ghost stories and tales from Queensland's past. We do not have ghosts jumping out so the scariness is in the history / truth behind the tales. If it seemed the guides were telling the stories too slowly, the reason is that in the dark the guides need to make sure people hear the tales - it is not slowed for dramatic effect. We try to balance not being overly dramatic (as people do not like) that with people being able to hear. It is a long tour and people are often tired. People do from time to time sit down on the ground to rest between stories as there is no seating at this historic site. We have organised to give the guides some further training. We have many different tours with different guides - perhaps undertake the Toowong Cemetery Ghost Tour: The Original.
    Skrevet 29. januar 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Magda P
    4 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    des. 2023 • Alene
    The two young men, our guides, were exceptional in their presentation, knowledge, and care in keeping the company together and ensuring safety from marauding ghosts and walking on broken graves. Both young men spoke internationally accepted standard English and were adept at character acting when speaking as though they were characters long since buried. I consider this tour in the hands of such hosts to be a highlight of the Brisbane night.
    Skrevet 7. januar 2024
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hi, thank you so much for your glowing review of the South Brisbane Cemetery Ghost Tour. We are so glad to hear that you had an excellent experience provided by our two tour guides. We will be sure you pass your compliments onto them. We hope to see you on another one of our tours soon!
    Skrevet 21. januar 2024
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Kate H
    1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    nov. 2023 • Venner
    This tour was so great. Our tour guides were brilliant and so knowledgeable.
    They also spent the time after the tour to chat to us about our experience and other tours around the city. I could have spoken to Harley and Jean for hours!
    Can't recommend this tour and this company enough!
    Skrevet 12. november 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hello, thank you so much for your glowing review of the South Brisbane Cemetery Ghost Tour. We are so glad to hear that you thought the tour was great! Our guides are indeed brilliant and great assets to our team - we will pass on your compliments again! Thank you again for your review and for supporting Ghost Tours Australia.
    Skrevet 12. november 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    angelbaby1977
    Brisbane, Australia3 bidrag
    2,0 av 5 bobler
    mai 2023 • Par
    I did this tour many years ago and it was great, Yesterday I decided to arrange a date night with my partner who has never experienced this tour before. However we were extremely disappointed. Our tour guide was in experienced didn't know where he was going half of the time, didn't know the full names of the deceased, such as Jack the rippers full name, Did not know the actual name of the beer that William Macnaughton Galloway drank, the guide said he drank triple XXX LoL. The tour is meant to last for 2 hours and it last for 1.5 hours. We did not see everything like the book we got handed to us at the end, Basically it was like a primary school excursion.
    Skrevet 18. juni 2023
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    We are so sorry that your experience didn't live up to your expectations. Based on the information you've given about what was talked about on the tour, I believe you went on the Toowong Cemetery Ghost Tour: The Otherside, and not the South Brisbane Cemetery Ghost Tour which is where you have left this review. Saturday was our new guide's first time undertaking this tour alone. We were confident that he was ready and well prepared and apologise that the experience you had did not reflect that. If you could please email us at bookings@historicaustralia.com.au, we would like to further discuss this with you.
    Skrevet 22. juni 2023
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Dyllan B
    1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jul. 2022 • Venner
    Absolutely worth it! Wonderful experience! There's a lot of walking up and down hills so might not be accessible for some. Highly recommend.
    Skrevet 17. juli 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Hi 420dyllanb, thank you for the 5 star review of our experience. We are so glad that you enjoyed our experience! Yes, unfortunately the tour is not fully accessible due to the natural terrain, thank you for letting people know in advance!
    Skrevet 20. juli 2022
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Anne F
    1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    jul. 2022 • Venner
    Caitlin was amazing , really knows her stuff could answer all our questions, made it and enjoyable and educational experience
    Skrevet 16. juli 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thank you for your 5 star review of our tour, and guide Caitlin, 259annemarief! So happy you enjoyed the experience, and can't wait to see you on another experience!
    Skrevet 20. juli 2022
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Me C
    1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    mar. 2022 • Par
    Was just me, my partner and Harlley. He was very knowledgeable and it was like our own private tour. Was quite spooky being so personal with just 3 of us. Highly recommended.
    Skrevet 5. mars 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thanks for the kind review and 5 stars! We will definitely pass your compliments along to Harlly and we hope to see you on tour again soon!
    Skrevet 7. mars 2022
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Annette R
    1 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    feb. 2022 • Par
    No it was all very good and the young men who took the tour were very lovely...I have nothing else to add as it was perfect...Thankyou for the lovely tour.
    Skrevet 13. februar 2022
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Thank you O6421DUannetter for your wonderful review of our tour and guide, Jeaun. We will be sure to pass along your compliments to him, and look forward to seeing you on tour again in the future!
    Skrevet 13. februar 2022
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    mrkenneththorpe
    Bondi, Australia2 bidrag
    5,0 av 5 bobler
    des. 2021
    The two gentlemen running the tour had a tough night in a thunderstorm. But they did a great job, the stories were great. They took appropriate care of people because there had been a storm which meant unfortunately we had to stick to the main paths, a sensible decision on the night and it was still a great tour. My friend and i loved it. Very pretty place in some ways in the evening light.
    Skrevet 5. desember 2021
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    We're so humbled by this thoughtful review, mrkenneththorpe! Thank you for taking the time to join us on tour and for leaving us these kind words. We will be sure to pass them onto your guides from the night. We have always felt as though the atmosphere around the time of a storm makes for an even more eerie experience, and we're glad to learn you feel the same, and that our guides took the necessary precautions to keep our guests safe. We hope that you will join us again for more goosebumps soon... might we suggest our popular Toowong Cemetery Ghost Tour?
    Skrevet 5. desember 2021
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

    Viser resultatene på side 1-10 av 29

    South Brisbane Cemetery Ghost Tour levert av Brisbane Ghost Tours - Ghost Tours Australia

    Alle hotell i BrisbaneHotelltilbud i BrisbaneRestplass i Brisbane
    Alle ting å gjøre i Brisbane
    Dagsturer i Brisbane
    RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler