Turer og billetter

Verdensarv Springbrook National Park Tour inkludert Natural Bridge levert av Southern Cross 4WD Tours

Verdensarv Springbrook National Park Tour inkludert Natural Bridge

Verdensarv Springbrook National Park Tour inkludert Natural Bridge
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 661,85
per voksen
Gratis avbestilling opptil 3 dager på forhånd
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 9. jul. 2020
En beskjed fra Verdensarv Springbrook National Park Tour inkludert Natural Bridge
Reduced group sizes.
Dette kan du forvente under besøket
Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
Utstyr desinfiseres mellom bruk
Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
Utstyr desinfiseres mellom bruk
Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
Guider må vaske hendene regelmessig
Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Om
Tilbring ettermiddagen på å utforske Australias UNESCO-noterte Gondwana regnskoger. Denne omvisningen i Springbrook nasjonalpark inkluderer inngangsbillett og tur-retur transport fra Gold Coast hoteller eller Nerang jernbanestasjon. Du drar på en bushwalk til fossefall ved Natural Bridge og nyte ettermiddagste på en fjellrestaurant (inkludert).
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 5 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • Hvis du avbestiller minst 3 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.
  • Hvis du avbestiller innen 2 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 5 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • Hvis du avbestiller minst 3 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.
  • Hvis du avbestiller innen 2 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.
Høydepunkter
Se verdensarvlistede Springbrook nasjonalpark
Natural Bridge og fossefall i Gondwana regnskoger
Guide fører turer og gir ettermiddagste
Avhenting og avhenting tilgjengelig fra utvalgte hoteller
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 2338P7
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
Lokale skatter • Nasjonalpark avgifter • Ettermiddags te • Lokal guide • Hotellvalg og avreise (kun utvalgte hoteller) • Inngang/adgang – Springbrook National Park • Inngang/adgang – Best Of All Lookout • Inngang/adgang – Purling Brook Falls • Inngang/adgang – Natural Bridge • Inngang/adgang – Springbrook • Inngang/adgang – Springbrook
Varighet
5 t
Avreiseinformasjon
Henting av reisende tilbys.
Henting fra utvalgte Gold Coast hoteller i Main Beach, Surfers Paradise og Broadbeach. Nerang jernbanestasjon er det beste møteplassen hvis du kommer utenfra. Hentetider som skal bekreftes før du reiser.
Aquaduck Gold Coast, Shop 34 Circle On Cavill, Cavill Ave, Surfers Paradise QLD 4217, Australia You can also join our tours from our Aquaduck and Southern Cross Tours booking office, Shop 34 Circle on Cavill, Cavill Avenue, Surfers Paradise.
Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Inkluderinger
Lokale skatter • Nasjonalpark avgifter • Ettermiddags te • Lokal guide • Hotellvalg og avreise (kun utvalgte hoteller) • Inngang/adgang – Springbrook National Park • Inngang/adgang – Best Of All Lookout • Inngang/adgang – Purling Brook Falls • Inngang/adgang – Natural Bridge • Inngang/adgang – Springbrook • Inngang/adgang – Springbrook
Avreiseinformasjon
Henting av reisende tilbys.
Henting fra utvalgte Gold Coast hoteller i Main Beach, Surfers Paradise og Broadbeach. Nerang jernbanestasjon er det beste møteplassen hvis du kommer utenfra. Hentetider som skal bekreftes før du reiser.
Aquaduck Gold Coast, Shop 34 Circle On Cavill, Cavill Ave, Surfers Paradise QLD 4217, Australia You can also join our tours from our Aquaduck and Southern Cross Tours booking office, Shop 34 Circle on Cavill, Cavill Avenue, Surfers Paradise.
Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
5 t
Returdetaljer
Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
Ingen rullestoltilgang
Spedbarn må sitte på fanget
Barn må være ledsaget av en voksen
Spedbarnsmat ikke inkludert
Tjenestedyr er tillatt
Nær offentlig transport
Seter for spedbarn tilgjengelig
De fleste reisende kan delta
Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende
Reiserute
  • Du starter ved
    Aquaduck Gold Coast
    Eller du kan også bli hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Springbrook National Park
    Stopp: 4 timer - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    Best Of All Lookout
    Stopp: 20 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Purling Brook Falls
    Stopp: 20 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 4
    Natural Bridge
    Stopp: 45 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 5
    Natural Bridge
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • 6
    Rainbow Falls
    Stopp: 5 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 7
    Twin Falls
    Stopp: 5 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • Du avslutter ved
    Aquaduck Gold Coast
    Shop 34 Circle On Cavill, Cavill Ave, Surfers Paradise QLD 4217, Australia
    You can also join our tours from our Aquaduck and Southern Cross Tours booking office, Shop 34 Circle on Cavill, Cavill Avenue, Surfers Paradise.
    Se adresse og detaljer
+

4.5
38 anmeldelser
Ypperlig
27
Svært bra
7
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
1
Forferdelig
2

Disse anmeldelsene oversettes automatisk fra engelsk.
Denne tjenesten kan inneholde oversettelser levert av Google. Google fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller underforståtte, knyttet til oversettelser, inkludert alle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle implisitte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og beskyttelse mot forfalskninger.

Sterkt anbefalt
mar. 2020 • Par
Sterkt anbefalt. Guiden vår, Trent, var usedvanlig godt informert og viste en annen side til Gold Coast.
Google
Skrevet 14. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sc4wd
Gday christopherbU8395WE, Thanks for your review! So glad to hear you had a nice afternoon out at Springbrook with Trent. We really appreciate your recommendation and hope to see you again soon! Kind Regards, SC Tours
Skrevet 17. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Shravan R
1 bidrag
Stor ettermiddag
okt. 2019
Det var en flott ettermiddag. Det er på en dyr side med tanke på at det er andre turer som dette, men for en hel dag og bare 10 AUD ekstra. Turistguide var flott og vennlig. Queensland hadde ikke mye regn i år. Så de fleste fossefall var tørre eller hadde veldig mindre vann.
Google
Skrevet 11. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sc4wd
Hello! Thanks for your review and feedback. We are hoping for more rain soon! Our waterfalls and rainforest definitely need it. I am glad you had a great afternoon out with us and enjoyed the small group tour, afternoon tea and our friendly & knowledgeable guide showing you around some of the beautiful and unique lookouts and waterfalls around Springbrook. Kind Regards, -SC Tours
Skrevet 22. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Morsom familieutflukt
aug. 2019
Sydekors-turen begynte med ankomsten av Jake. . . ikke sjåføren. . . kjøretøyet! Totalt var det 15 av oss om bord, da vi satte av gårde gjennom Hinterland.

Aaron, sjåføren vår var ekstremt informativ og fant måter å samhandle med alle ombord på kjøretøyet, siden vi hadde folk fra forskjellige deler av verden, og dette gjorde det desto mer interessant. Enten ung eller gammel, fant han en måte å legge humor på eventyret på.

Vi gjorde flere stopp underveis da vi fikk vite om betydningen av nasjonalparkene og verdien de gir til verdensarven og hvorfor de er så verdsatte. Arons kunnskap om området og opplevelsen i andre parker sammen med litt av hans kunnskap om våre hjemland gjorde turen desto mer interessant og personlig. Barna våre var glade for å kunne oppdage koalas i eukalyptustrærne, og lærte hvordan de kan skille dem fra andre gjenstander som ofte førte til forvirring, for de av oss som er mindre erfarne! Han førte oss også gjennom områder der det var stor sannsynlighet for å se taubånd. Som sjåfør så han en, men dessverre hadde noen andre trafikanter skremt noen bort, selv om solen gikk ned, ble det sett noen bølgeblikter sammen med noe annet dyreliv.

Totalt sett var dette en fantastisk tur, men gjør ingen feil at dette er en tur. Jeg misforsto dette og hadde lagt opp til litt fotturer, men dette er ikke en guidet tur, dette er en tur med noen turer. Selv om vårt parti ventet en tur, elsket vi fortsatt turen.

Springbrook-fallene og Lorikeets ved Purlin Falls var betydelige attraksjoner. Min sønn vil aldri glemme Aaron som kunngjorde at vi måtte passe på og sakte kjøretøyet fordi en Dingo krysset veien. . . . sønnen min fomlet for å få kameraet raskt klart, da vi fant ut at det var en tax og alle på turneen hadde en god latter! ! !

Takk Aaron (og Jake) for at du har kommet oss trygt rundt i en av Australias skatter og gjort det til en så morsom utflukt. Vi likte det og håper at andre også vil sette pris på dette.

Og forresten. . . . ikke tro at du bare er en annen kunde. Flere dager senere var vi på Clock-butikken på Mount Tamborine og et Southern Cross Adventure-kjøretøy gikk forbi. Sjåføren vinket ut. Det var Aron! Gjort oss til å føle oss veldig verdsatt.
Google
Skrevet 1. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sc4wd
Hello! Thank you very much for taking the time to write us such a lovely and in depth review of your Natural Bridge and Springbrook Afternoon Tour! It sounds like you and your group had a fantastic time out with Arran that day and I am very pleased to hear that the experience with us was awesome and that you felt valued by him. I'll be sure to pass your kind words on to Arran, and I'm sure he will be rapt. Its great to hear that you found the tour interesting and informative and hopefully you even learnt some new things about our beautiful Springbrook. Thanks again and please join us again anytime! :) Kind Regards, SC Tours
Skrevet 22. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Moss186338
Storbritannia12 bidrag
Fantastisk ettermiddag
aug. 2019
Vi dro på tur 23/08/19. Chris var både sjåføren vår og turleder. Han var fantastisk fra første minutt til siste. Han var svært kunnskapsrik, og også veldig lidenskapelig opptatt av nasjonalparken og dyrelivet i den. Tempoet var helt riktig og måten turen var strukturert på var perfekt. Vi lærte mye og hadde en veldig hyggelig ettermiddag. Overlevelses-scone fullførte en flott dag! Jeg vil anbefale denne turen på det sterkeste
Google
Skrevet 9. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sc4wd
Hello Moss18, Thanks for your kind review and recommendation of the tour with our guide/driver, Chris! It is very pleasing to hear that you loved the homemade scones, Chris's knowledge and passion for the rainforest and the tour structure and pace. We really appreciate you taking the time to write us a review, and are enthused to see your rating of 5 stars for us. We hope you can come along with us on your next GC holiday! Take care. Kind Regards, SC Tours
Skrevet 9. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

ZeljkaVladic
Perth, Australia24 bidrag
Mye kjøring på svingete veier
jan. 2019
Jeg likte ikke spesielt å sitte på ryggen mens jeg reiste på svingete veien, men jeg elsket naturen når vi begynte å gå opp i åsene. Vi besøkte 2 utkikksposter og en foss. Naturen er vakker, men jeg følte at vi brukte så lang tid bare å kjøre der og rundt og tilbake. 80% av tiden ble brukt i bilen.
Turistguide var morsomt, så det hjalp; )
Google
Skrevet 4. februar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi ZelijkaVladic, Thanks for your review and sharing your thoughts with us about your tour. We agree the nature is beautiful and worth the trip out to see it! The destinations can be quite a drive away so we are glad we could assist you by letting our guide drive you out instead. He will be glad to hear you thought he was funny! We hope you had a great rest of your holiday :) Kind Regards,
Skrevet 10. februar 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Shazza W
Bathurst, Australia5 bidrag
Tur vert var så uprofesjonelt
Tour vert forlot 6/8 kunder mens hun var på bussen. Vi ante ikke hvor de var fordi vi stoppet for å vente på andre turist som tok bilder. Hun fremmet sin andre jobb hele veien. Vi vet nå at hun har en lastebillisens og hvilken klasse hun har, og hun reiser med sin andre jobb. var så rushed, kunne ikke ta bilder. Hun klaget over alle andre personer på veien for å være sakte, måtte tregere for veiarbeid og skole soner, mens hun kjørte en 12 seters buss som en sadan all varen. . føltes som om vi var goingbon 2 hjul. Knott ingenting om fossene etc bortsett fra det som ble skrevet på skiltene. Den eneste faktiske turinformasjonen vi hadde hele dagen var det hun har gjort eller eier. . de faktiske stedene er vakre, men vil ikke anbefale å gjøre det gjennom dette selskapet
Google
Skrevet 4. februar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello ShazzaW8, Thanks for your review. I know we had a conversation with you over the phone straight after the tour where you were able to voice your concerns and I believe we resolved all of the issues you raised. We did address all of these things at the time with the guide, who was very new at the time. This driver has since ceased working for us. We appreciate your feedback about your experience on the tour and thank you for bringing these issues to our attention. Regards,
Skrevet 29. april 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Leah Amra
Dubai, De forente arabiske emirater21 bidrag
En dag vekk fra strendene i Gold Coast
des. 2018 • Familie
Tim er en informativ og engasjerende tur guide som virkelig setter pris på naturen. Han kom til tiden og holdt til alle timingen som lovet. Turen begrenser antall deltakere som sikrer personlig behandling. Stasjonen til Springbrook nasjonalpark var behagelig og turen var ikke anstrengende. Bruk et behagelig par sko og bære en jakke (det kan bli nippy). Turen inkluderte et stopp på Dancing waters cafe - deilige scones og papegøyer kom til oss for krem og syltetøy. Takk for en fin dag!
Google
Skrevet 16. desember 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi LeahAmra, Thanks for such a great review on your Natural Bridge Tour taken with us! We are so pleased to hear you liked the rainforest walk, afternoon tea and Tim as your guide! Kind Regards,
Skrevet 16. desember 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Patricia D
Burlington, Vermont, United States18 bidrag
Utmerket tur
sep. 2018 • Venner
Vi gjorde halv dagstur med Chris som vår guide. Han var svært kunnskapsrik og delte mye informasjon om flora og fauna i området. Det var en klar dag, så fikk du flott utsikt over vulkanen og kysten, så vel som så mange andre områder. Jeg vil anbefale denne turen til noen.
Google
Skrevet 20. september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hey Patricia D, Thank you for leaving your feedback and awarding us with 5 stars for your experience on tour. We hope you can join us again next time you visit the Gold Coast!
Skrevet 29. oktober 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Larisa M
18 bidrag
Fryktelig selskap og kundeservice
sep. 2018 • Alene
Dessverre fikk jeg ikke til å gå på tur. Jeg bestilte gjennom en turbooth i paradis city som var flott. Jeg var der da hun bestilte turen og ga dem min korrekte informasjon. Jeg ble fortalt at de ikke kunne plukke meg opp fra min plassering som var irriterende, men jeg ble enige om å gå til et nærliggende hotell. Vel, ingen fortalte meg at det var over 5 av samme hotell som heter i radius ved siden av hvor jeg bodde. Jeg dro til den som jeg trodde var nærmest meg, og jeg så det aldri. Jeg gikk da til neste og så det ikke. Jeg dro tilbake til hotellet mitt, så jeg kunne ringe dem som var 20 minutter forbi turen (etter å ha ventet og gikk tilbake). Damen som svarte var så frekk. Hun var sur på meg fordi turen "ventet" på meg da jeg aldri ble fortalt at det var en bestemt versjon av hotellet. Likevel kunne jeg tilgi det. Det jeg ikke kan tilgi er at når jeg spurte hvorfor de ikke prøvde å ringe meg, sa de at de hadde. Jeg fortalte dem at det ikke var sant da telefonen min var i hånden min, og prøvde å finne deres kontaktinformasjon selv. Da jeg spurte dem nummeret de hadde for meg, hadde de feil telefonnummer! Min kvittering fra reiseselskapet har den riktige, og jeg var der da det ble fortalt ordentlig. Siden de ikke kunne kontakte meg, savnet jeg turen. Ikke bare det, men damen var så uhøflig og uforgivende. Hun fortalte meg å gå tilbake til turskranken og be dem om refusjon. Som jeg gjorde. Turen booth var ikke i stand til å gi meg en tilbakebetaling med mindre det var autorisert av dette selskapet. Damen som jobber for dette selskapet ville ikke godkjenne det eller til og med la meg omboke for en annen dag etter at hun LANGTE meg til å gå og prøve. Ikke fortell folk å gå til et hotell der det er en million av samme type i en radius på en kilometer, ta ned mitt feilnummer og send meg på en gåsjakt for å prøve å få refundert innen 20 minutter av starttid. Siden de skrev det feil, burde de i det minste la meg omboke. Dette handler ikke engang om pengene (det var ikke en billig tur), det handler om hvordan dette firmaet gjorde meg til å kaste bort en halv dag, og nå kan jeg ikke engang gå til regnskogen på grunn av dem. Det er synd fordi jeg ønsket å bruke dem til andre turer også.
Google
Skrevet 13. september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello Larisa M, Thank you for your post and voicing your opinion. It is a shame you missed the tour but after waiting more than 10 minutes after the pickup time at the confirmed location, we could not keep the other passengers waiting any longer. As the hostel you were staying at does not have an entrance driveway where the tour vehicle can safely stop, we asked if you could walk across the road to the nearby Mantra Sun City Hotel (110 metres away). You agreed to this and the Tour Desk wrote ‘Mantra Sun City’ on your voucher. There is only one building with this name on the Gold Coast. If you were not sure where to go or wanted to change your pick up location, you could have contacted us or the tour desk before or at the pick up time to clarify. When you called us 20 minutes after the pickup time it was far too late and the tour was already underway. I apologise if you felt that I sounded rude or short, but from the moment I answered the phone you were very aggressive. In your review you continue to claim no one told you where to go. However, you admitted to me on the phone that the specific hotel and pickup time was in fact written on your voucher. After investigation, we have also confirmed this with the tour desk. In relation to re-booking the tour for another day, I would have considered putting you on standby for another tour had you not been so abusive. Admittedly, your phone number was taken down incorrectly during the booking exchange over the phone with the tour desk which is regrettable but not the reason you were not picked up. We rely on guests being at the meeting point on time. We would have hoped that you would call us before the tour pickups started (before 12pm) to question your exact pick-up point or call us as soon as you became concerned and moved locations. If I can offer any advice/tips for future travel throughout Australia, they would be: Ensure you are at the meeting point on time. If for any reason you are unsure where to go, ask somebody before the due time. If you do find yourself in trouble, be polite to the people you are talking to, admit if you have made a mistake and ask for help. I can assure you, it will go a long way to helping you resolve issues. We hope you enjoy the rest of your stay on the Gold Coast Regards,
Skrevet 14. september 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Paul V
Spring, TX12 bidrag
Gold Coast Visit
Arran gjorde en flott jobb på vår tur! Han var veldig engasjerende og ønsket å sørge for at alle besøkende hadde det gøy. Det var en flott tur, og vi anbefaler denne turen! !
Google
Skrevet 11. juni 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Paul V, Thanks for your great review! We have passed on your kind comments to Arran which are much appreciated Kind Regards
Skrevet 29. juni 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 11
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Southern Cross 4WD Tours
514meretheb
514meretheb
00
God opplevelse
Hadde en fin tur til Springbrook Nationalpark, hvor vi fikk se flott natur, lære om naturen her og vi fikk servert
Vanlige spørsmål om Verdensarv Springbrook National Park Tour inkludert Natural Bridge


Priser i Verdensarv Springbrook National Park Tour inkludert Natural Bridge starter fra kr 657,32. Oppdag og bestill Verdensarv Springbrook National Park Tour inkludert Natural Bridge på Tripadvisor

Southern Cross 4WD Tours er vert for Verdensarv Springbrook National Park Tour inkludert Natural Bridge. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Southern Cross 4WD Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Verdensarv Springbrook National Park Tour inkludert Natural Bridge på Tripadvisor