Turer og billetter

2 timers nybegynner surfeleksjon på Surfers Paradise levert av Get Wet Surf School

2 timers nybegynner surfeleksjon på Surfers Paradise

2 timers nybegynner surfeleksjon på Surfers Paradise
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 450,85
per voksen
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Alt utstyr er inkludert for en vellykket leksjon
Varighet:
2 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
40
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    2 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    40
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Fang en bølge på en av de mest berømte surfpunktene i verden med denne nybegynnerens surfing leksjon på Australias Surfers Paradise. Du trenger ikke å finpusse dine ferdigheter på forhånd eller skyve et stort bord på flyet. denne surfing leksjonen kommer med alt inkludert. Nyt sjøluften, sand og varme bølger med en liten gruppe, som sikrer din sikkerhet, komfort og rikelig med oppmerksomhet fra instruktøren din.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Kinesisk, Engelsk, Kinesisk
Høydepunkter
  • Ferskvannsdusjer på stedet for å skylles av etter leksjonen
  • Gratis all-dag parkering eller rundturstransport fra utvalgte Surfers Paradise-hoteller
  • Små grupper sørger for sikkerhet, komfort og rikelig med instruktøroppmerksomhet
Hva du kan forvente
  • Velg mellom morgen eller ettermiddag leksjoner når du bestiller; Flere leksjonstider sikrer at du kan passe inn i ferien din. Velg transport fra ditt Surfers Paradise-hotell eller kjør din egen bil til stranden, som har gratis parkering hele dagen. Møt din lille gruppe og instruktør på Spit, en strandstreng fri fra høyhus og kjent for sine små, lett kjørbare bølger. Sett deg opp med alt du trenger for en vellykket leksjon. Få litt tørr instruksjon og surfingsteori før du treffer vannet. Instruktøren vil skreddersy leksjonen til gruppens evner; Selv de som ikke er sterke svømmere, kan ta en leksjon. Gå bort med minnesbilder eller en USB-stasjon av bilder fra leksjonen (egen regning).
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
Tilgjengelige språk
Kinesisk, Engelsk, Kinesisk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Ferskvannsdusjer på stedet for å skylles av etter leksjonen
  • Gratis all-dag parkering eller rundturstransport fra utvalgte Surfers Paradise-hoteller
  • Små grupper sørger for sikkerhet, komfort og rikelig med instruktøroppmerksomhet
Hva du kan forvente
  • Velg mellom morgen eller ettermiddag leksjoner når du bestiller; Flere leksjonstider sikrer at du kan passe inn i ferien din. Velg transport fra ditt Surfers Paradise-hotell eller kjør din egen bil til stranden, som har gratis parkering hele dagen. Møt din lille gruppe og instruktør på Spit, en strandstreng fri fra høyhus og kjent for sine små, lett kjørbare bølger. Sett deg opp med alt du trenger for en vellykket leksjon. Få litt tørr instruksjon og surfingsteori før du treffer vannet. Instruktøren vil skreddersy leksjonen til gruppens evner; Selv de som ikke er sterke svømmere, kan ta en leksjon. Gå bort med minnesbilder eller en USB-stasjon av bilder fra leksjonen (egen regning).
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 9637P1
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Hotellhenting (kun utvalgte hoteller) KUN DELTAKERE
  • Henting og avreise fra utpekte møtepunkter KUN FOR DELTAKERE
  • Alt utstyr til bruk i leksjon
  • Ferskvann utendørs dusjer tilgjengelig og grunnleggende bytte rom
  • Gratis hele dagen parkering
Ekskluderinger
  • Herdemessige bilder på USB-stasjon
  • Vi kan ikke tilby transport til barn som trenger barnesete
  • Transport for tilskuere som seter er begrenset til deltakere
Varighet
2 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hvis du ikke har din egen transport, tilbyr vi transport fra flere praktiske steder: Surfers Paradise: 10 Beach Road Surfers paradise, foran Brooklyn Depot Restaurant (30 minutter før leksjonstiden) Hovedstrand: Helen Park, som ligger på hjørnet av Tedder Ave og Gold Coast motorveien, overfor Main beach trikkeholdeplass (15 minutter før leksjonstiden) Seaworld bussholdeplass: på Seaworld Drive, perfekt for folk som kommer med Surf Side-buss fra Helensvale-tog via Southport på 704-bussen eller fra Broadbeach eller Surfers Paradise på 705-bussen. Ta kontakt med oss på 1800438938 når du bestiller for å gi oss beskjed hvis du trenger transport. Transport er gratis og kun tilgjengelig for deltakere. På grunn av Covid er vi begrenset i antall passasjerer vi har lov til å skyte, så vi kan ikke garantere tjenesten. Hvis du har din egen transport, er parkering gratis hele dagen på The Spit-stranden
  • Seaworld Drive, Seaworld Dr, Main Beach QLD 4217, Australia Hovedkontoret vårt, The Surf Shack, ligger bak Seaway Café i Doug Jennings Park, Seaworld Drive, Main Beach. For å finne oss, er det bare å gå ned på høyre side mellom kafeen og bekvemmelighetsblokken og komme inn bakporten.
Tilleggsopplysninger
  • HVIS DERES HOTELL ER IKKE PÅ LISTEEN OG DU TRENGER TRANSPORT, VENNLIGST KONTAKT OSS IMMEDIELT VED BESTILLING PÅ 1800 438 938. VED AT DU SELGER "MITT HOTEL ER IKKE LISTET" VI ANSER AT DU MØDER USA PÅ STRANDEN.
  • Vennligst oppgi ditt eget badetøy
  • Vennligst avstå fra å bringe noen verdisaker til stranden
  • Minimumsalder for gruppetimene er 12 år (kun for leksjoner for barn, kontakt leverandør)
  • Vennligst sørg for at telefonnummeret du gir oss, er det vi kan kontakte deg, på dagen for surfe-leksjonen
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 40 reisende
Inkluderinger
  • Hotellhenting (kun utvalgte hoteller) KUN DELTAKERE
  • Henting og avreise fra utpekte møtepunkter KUN FOR DELTAKERE
  • Alt utstyr til bruk i leksjon
  • Ferskvann utendørs dusjer tilgjengelig og grunnleggende bytte rom
  • Gratis hele dagen parkering
Ekskluderinger
  • Herdemessige bilder på USB-stasjon
  • Vi kan ikke tilby transport til barn som trenger barnesete
  • Transport for tilskuere som seter er begrenset til deltakere
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Hvis du ikke har din egen transport, tilbyr vi transport fra flere praktiske steder: Surfers Paradise: 10 Beach Road Surfers paradise, foran Brooklyn Depot Restaurant (30 minutter før leksjonstiden) Hovedstrand: Helen Park, som ligger på hjørnet av Tedder Ave og Gold Coast motorveien, overfor Main beach trikkeholdeplass (15 minutter før leksjonstiden) Seaworld bussholdeplass: på Seaworld Drive, perfekt for folk som kommer med Surf Side-buss fra Helensvale-tog via Southport på 704-bussen eller fra Broadbeach eller Surfers Paradise på 705-bussen. Ta kontakt med oss på 1800438938 når du bestiller for å gi oss beskjed hvis du trenger transport. Transport er gratis og kun tilgjengelig for deltakere. På grunn av Covid er vi begrenset i antall passasjerer vi har lov til å skyte, så vi kan ikke garantere tjenesten. Hvis du har din egen transport, er parkering gratis hele dagen på The Spit-stranden
  • Seaworld Drive, Seaworld Dr, Main Beach QLD 4217, Australia Hovedkontoret vårt, The Surf Shack, ligger bak Seaway Café i Doug Jennings Park, Seaworld Drive, Main Beach. For å finne oss, er det bare å gå ned på høyre side mellom kafeen og bekvemmelighetsblokken og komme inn bakporten.
Varighet
2 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • HVIS DERES HOTELL ER IKKE PÅ LISTEEN OG DU TRENGER TRANSPORT, VENNLIGST KONTAKT OSS IMMEDIELT VED BESTILLING PÅ 1800 438 938. VED AT DU SELGER "MITT HOTEL ER IKKE LISTET" VI ANSER AT DU MØDER USA PÅ STRANDEN.
  • Vennligst oppgi ditt eget badetøy
  • Vennligst avstå fra å bringe noen verdisaker til stranden
  • Minimumsalder for gruppetimene er 12 år (kun for leksjoner for barn, kontakt leverandør)
  • Vennligst sørg for at telefonnummeret du gir oss, er det vi kan kontakte deg, på dagen for surfe-leksjonen
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 40 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
Dette kan du forvente under besøket
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen

4.5
37 anmeldelser
Ypperlig
31
Svært bra
4
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
1

Darryn
Brisbane, Australia1 bidrag
jan. 2022 • Venner
Awesome times and we had a blast learning how to stand up on a board which my close mate and I BOTH did on the first lesson.

The instructors are kind, patient and knowledgeable and I appreciated their support they offered for all of the foreign beginners. The instructors took us through the beach safety stuff and that was really helpful too!!

Don’t regret not using these guys as they are the best!!

Surfs up!!!!
Skrevet 9. januar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Raymond
1 bidrag
okt. 2021
Super fun experience. Instructors are very friendly. It is physically demanding. The downloaded PDF document mentioned incorrect meeting place. Hope that can be fixed.
Skrevet 24. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kerri J
Hi Raymond! Thanks for the awesome feedback - we will definitely get that one fixed :)
Skrevet 29. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Aya K
1 bidrag
okt. 2021 • Alene
I did 3 beginner lessons and had a ball! Was sure that an unathletic, uncoordinated, old bag inching through middle age would not be able to get anywhere on a board. And it sure looked that way on day 1. But the coaches instructed in such a way that I managed to go from face planting every time to catching waves and standing long enough to feel like a hero. Definitely better than being at work for sure
Skrevet 6. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kerri J
Thanks so much for your review! We are so lucky to have a team of awesome instructors and are all so glad to hear you had a good time! Hopefully we can see you again soon in the future :)
Skrevet 8. november 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

jun. 2021
ALL, definitely ALL was amazing. Sam, our instructor, was kind, supportive and very professional. Thanks to him we learn very fast and we had such an amazing experience. Fully motivated to go back for more lessons. VERY recommended.
Skrevet 13. juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kerri J
Thanks for the awesome review - Sam will be stoked to hear this! Would love to see you back for more surfing :)
Skrevet 21. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Linh Pham
2 bidrag
mai 2021 • Alene
AMAZING PEOPLE, massive thanks to the team for making me feel so welcome and being awesome teachers. So excited to come again soon !!
Skrevet 28. mai 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kerri J
Thanks for the great review! Love to hear that you felt so welcome and we would love to see you guys again
Skrevet 21. oktober 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Samantha G
Brisbane, Australia3 bidrag
feb. 2021 • Familie
Instructors were very helpful and informative. Had an excellent experience with my two 13 year olds and my husband
Skrevet 28. februar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kerri J
Thank you so much for the awesome review :) Hope to see you guys again soon!
Skrevet 10. mars 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Traveller101
1 bidrag
feb. 2021 • Venner
Best surf school we’ve been to yet. The instructors took the time to provide great feedback and help us get more confident. They also took videos of us while we were surfing that we could watch back in the water to see what we could improve on. It was a great 2-hours that flew by. Would definitely recommend.
Skrevet 23. februar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kerri J
Thank you so much for your awesome review! We are so glad you had such a great time :)
Skrevet 24. februar 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Ashtrip
1 bidrag
I had decided to do this with my daughter as a fun activity.

Jason was AMAZING, I have very little balancing skill and he was helpful and somehow with his incredible training powers managed to get me to stand on a board. I would add a photo but I was far from glamorous in my form.

My daughter was much better then I was, he had her laughing and getting on the board with confidence and she walked away loving this.

They suggest that you take water, I too would recommend it, it is more physical then I expected but can be done at your own pace.

The team overall were truely wonderful.
Skrevet 24. januar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kerri J
Hi there! Wow, thank you so much for the awesome review. Jason is such a lovely instructor and it's so good to hear you had such a good time with him learning to surf! We hope to see you again in the future :) - Emma from GW
Skrevet 9. februar 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Simon Savige
4 bidrag
Great instructors
I took my daughter who was 10, she was a little worried however the staff where fantastic and made her feel very safe.
Great holiday activity to get the heart rate up instead of devices.
We will be back
Skrevet 3. januar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you so much for the lovely review Simon, we really appreciate anyone who takes the time from their holidays to review us :-) We are thrilled that your daughter enjoyed her lesson and that she felt safe with us, we look forward to seeing you guys again :-)
Skrevet 10. januar 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

XU WEI
3 bidrag
jan. 2021 • Venner
The reason why I rate it 1 star is because I cannot rate 0 star on TripAdvisor, (I rated same on google). I enrolled a 2 hours beginner session this afternoon however I had the worst surfing experience. Firstly, half of the students got stung by jelly fish, but no warning at all from any instructors. The continued the surfing session after the incident happened. Although they provided ice bags afterwards but it really ruined the whole session for the people who got stung. I didn’t expect compensation as this is not controlled by them but their attitude is really bad. Jason, the instructor especially showed him poor attitude to the people who got stung by the jelly fish. As we all went back to their office for a rest. When he went back, the only thing that he focused on is that he requested us to take the boards back to their office, and he even think the stung by Jelly fish is nothing. I can understand that you guys may think it would happen a lot and nothing, but please be reminded that we are all new to the surfing and to the sea. It’s the first time for most of us to be stung by Jelly fish and it does really hurt. Besides the incident today, their teaching quality is also not good for fresh new beginners. It’s highly possible that you won’t learn much from their session. I had a surfing session in New Zealand last year and it was so much better then them. I won’t recommend this school to anyone. Just don’t waste money on them.
Skrevet 2. januar 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kerri J
Dear Dear Wei, I am so sorry to hear that you did not have a pleasant experience due to the blue bottles. As I mentioned in the other 1 star reviews that you have peppered us with, unfortunately we have absolutely no control over when the blue bottles come in. There was no sign of them in the 2 previous morning lessons and they washed in during your lesson without warning, then there was no sign of them at all the following day either. Had we known they were there we would have insisted that all participants wear the stinger suits that we provide ( free of charge). All I can say is that it was really bad luck that they washed in during your lesson and that you were stung and such a shame you were not there in the morning lesson or any other day when there was no sign of any. Our beach is usually protected from the blue bottles unlike the open beaches, we maybe see blue bottles 2 or 3 times a year and only for a couple of hours. I apologize to you also that you thought that the instructor was not sympathetic to your stings however he along with 4 others in the lesson were also stung and continued to surf and enjoy their lesson and carry their boards back to the office. We appreciate that the sting can seem quite bad, but like a green ant bite they are not harmful. Growing up in Australia most people, like our instructor Jason, are exposed to a blue bottle stings as a child so they just take it in their stride as they know they are not harmful and the pain subsides, but we also appreciate that if you have not experienced it before it can seem as though it is harmful however, it is not our policy to call an ambulance for a blue bottle sting, our emergency services are busy enough treating seriously injured people, so I think our staff and other participants may have though you might be overreacting just a little ( Thank you for providing the photos I can also see from these that the sting was mild). Our instructors are stung several times each summer so they know that are not dangerous and they are trained as first responders in how to treat them - simply applying ice for a short time is all that's required. I am glad that you had a great experience surfing in New Zealand last year and also very pleased that there were no blue bottles on the beach during that lesson. As far as our teaching quality I'm sure you can see by our other reviews that the majority of our participants are more than happy with their experience. Kind regards
Skrevet 3. januar 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 37
Vanlige spørsmål om 2-timers nybegynnere surf leksjon på Surfers Paradise

Priser i 2-timers nybegynnere surf leksjon på Surfers Paradise starter fra kr 452,51. Oppdag og bestill 2-timers nybegynnere surf leksjon på Surfers Paradise på Tripadvisor

Get Wet Surf School er vert for 2-timers nybegynnere surf leksjon på Surfers Paradise. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Get Wet Surf School på Tripadvisor. Oppdag og bestill 2-timers nybegynnere surf leksjon på Surfers Paradise på Tripadvisor