Turer og billetter

Barossa Valley heldags vintur for 2 voksne levert av Wine Valley Tours

VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

Barossa Valley heldags vintur for 2 voksne

Barossa Valley heldags vintur for 2 voksne
5
Bestill på forhånd
fra
kr 1 793,64
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
100 % av de reisende anbefaler disse opplevelsene
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
8 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    8 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 8 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 8 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 40887P1
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Vinsmaking
  • Bottled water
  • Lunch
  • Inngang/adgang – St Hugo Wines
  • Inngang/adgang – Chateau Tanunda
  • Inngang/adgang – Murray Street Vineyards
Ekskluderinger
  • Cellar Door-viner (kan kjøpes)
  • leveransene
  • Avfall fra ytre CBD (med mindre forhåndsavtale)
  • Utvidelse av ytre CBD (med mindre forhåndsavtale)
  • Suvenirer (tilgjengelig for kjøp)
  • Gratuities
Varighet
8 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Pick up from your home or work location.
  • Adelaide SA, Australia I will pick up from your home address or other , please specify address in the booking or call us.
  • Flyplasser:
  • Adelaide Airport, 1 James Schofield Dr, West Beach, Charles Sturt, South Australia 5950 Australia
  • Havner:
  • Outer Harbor Railway Station Reserve, Outer Harbor Railway Station, North Haven SA 5018, Australia
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Kleskode er smart casual
  • Hver reisende har maksimalt en koffert og en bæreveske. Overdreven eller overdreven bagasje (f.eks. Surfebrett, golfklubber eller sykler) kan ha visse begrensninger. Spør operatøren før du reiser for å bekrefte om den overskytende bagasjen din er akseptabel.
  • Minimumsalder er 18 år
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • We can take on wheelchairs if they are fold up ones, please advise if any special transportation is required as we will find a great vehicle for all our guests.
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • Vinsmaking
  • Bottled water
  • Lunch
  • Inngang/adgang – St Hugo Wines
  • Inngang/adgang – Chateau Tanunda
  • Inngang/adgang – Murray Street Vineyards
Ekskluderinger
  • Cellar Door-viner (kan kjøpes)
  • leveransene
  • Avfall fra ytre CBD (med mindre forhåndsavtale)
  • Utvidelse av ytre CBD (med mindre forhåndsavtale)
  • Suvenirer (tilgjengelig for kjøp)
  • Gratuities
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Pick up from your home or work location.
  • Adelaide SA, Australia I will pick up from your home address or other , please specify address in the booking or call us.
  • Flyplasser:
  • Adelaide Airport, 1 James Schofield Dr, West Beach, Charles Sturt, South Australia 5950 Australia
  • Havner:
  • Outer Harbor Railway Station Reserve, Outer Harbor Railway Station, North Haven SA 5018, Australia
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
8 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ingen rullestoltilgang
  • Kleskode er smart casual
  • Hver reisende har maksimalt en koffert og en bæreveske. Overdreven eller overdreven bagasje (f.eks. Surfebrett, golfklubber eller sykler) kan ha visse begrensninger. Spør operatøren før du reiser for å bekrefte om den overskytende bagasjen din er akseptabel.
  • Minimumsalder er 18 år
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • De fleste reisende kan delta
  • We can take on wheelchairs if they are fold up ones, please advise if any special transportation is required as we will find a great vehicle for all our guests.
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 3. sep. 2020
En beskjed fra Barossa Valley heldags vintur for 2 voksne
Our vehicles have been sanitised even before the virus, I have been in the hospitality and tourism business and am a believer of hygiene wipes through out the day, we all touch handles and money then the seat belts as an example, I guarantee a clean vehicle and care for all my guests.
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Reiserute
  • Du starter ved
    Adelaide
    Eller du kan også bli hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    St Hugo Wines
    Stopp: 50 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    Chateau Tanunda
    Stopp: 45 minutter - Inngang er inkludert
  • 3
    Seppeltsfield
    Stopp: 45 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Murray Street Vineyards
    Stopp: 90 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

5.0
15 anmeldelser
Ypperlig
15
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
0

Penmax48
Muswellbrook, Australia47 bidrag
feb. 2022
We were so fortunate to be able to have gone on this trip, we booked the private tour and to say we were treated like royalty is an understatement. We toured a variety of wineries, and had a wonderful experience, the only thing I can say is THANK YOU George, for a wonderful day and being our impromptu tour guide as well, showing us around the area to and from the wineries. Yes as said in several posts a simply fantastic experience all around. What a way to celebrate our 50th Wedding Anniversary, despite being covid delayed, as NSW tourists it was a great experience.
Skrevet 14. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Penny, you are such fun, Max looks like it is his 1st-anniversary thanks to you, what a pleasure hosting you both. I hope you enjoy the photos.
Skrevet 15. februar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

23Kezza23
Melbourne, Australia14 bidrag
feb. 2022
What a fantastic day - George was simply fantastic and the best host/driver to take you through this beautiful region. His selection of the wineries to visit, information he provided during the day and capturing photos of our great day was amazing. Would recommend George and his tours when vistiing Adelaide and SA.
Skrevet 13. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you very much for the booking and the great review, it was a pleasure, and glad you liked the photo's all the best. Regards, George K
Skrevet 15. februar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Renate W
Smithfield, Australia12 bidrag
A great paced wine tour, with unique wineries that we might not have otherwise visited. We never felt rushed. George went above and beyond. Clean, comfortable and spacious van for 8 people.
George was an easy going, flexible driver/ tour guide who made the the day fun, was happy to adjust the itinerary to our needs and was never pushy.
Skrevet 20. oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you so much also for the great day, it was a pleasure seeing you all enjoying the wineries, I hope you all enjoy the pictures of each winery we visited. Say hi to all and enjoy the remaining days here in South Australia. I appreciate the review and your kind words. Regards, George K
Skrevet 20. oktober 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Irene V.
3 bidrag
des. 2018 • Par
I booked a full day wine tour for 2, and since the very beginning it as a lovely experience.

Jim (the limo sedan driver) was so funny and thoughtful, he made the whole trip even better! He knows a lot about Barossa Valley, knows all the nice places to go and what to do. And I have to admit, he had very good taste in music as well haha.
Skrevet 31. desember 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you Irene, I was so pleased to see your day went as planned, have a great new year from George & Jim Wine Valley Tours.
Skrevet 3. januar 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Thomas
3 bidrag
des. 2018 • Par
My wife and I spent two days with George touring us through the Barossa Valley. He put together an agenda which took us to the top wineries and we got to meet either the owner or the winemaker at each location. He was very knowledgeable about the area and because of his relationships we were able to tour the facilities and try wines that were not being poured in the cellar door. George made our trip very special and I would recommend him to anyone!
Skrevet 13. desember 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you Tom and Lisa, You are both pleasant and fun to tour with. I was so glad we got to se so many places in the one region, 2 days in the Barossa and we still scratched the surface, you where opened to some great wines due to the Private 2 people tour the staff knew to look after you. Private 2 people tours get the one on one experience that others have missed out on, I liked your choices and did look forward to seeing you with your Adelaide friends, hope the trip back to the US is not too tiring. Chat over the net soon. Regards, George K
Skrevet 14. desember 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kitchens
Bentleigh East, Australia13 bidrag
jun. 2018 • Par
My second winery tour in South Australia, George took us a few months ago and again to see places we missed, I think there is around 1 week of wineries to visit but for $$ reasons we will gradually chip away at the different Cellar doors. George provided the itinerary , Maggie Beers restaurant was really good and reccomend it. After luncg we where pretty tired so avoid a large lunch, we ended up going to Hahndorf at 3 pm and saw Bird in Hand , Adelaide has so many little secrets. Great job Georgie see you Christmas.
Skrevet 19. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you Spiro, again clients who we see again is fantastic, I will always keep up the standards and hope my upgraded sound system is done before your next trip, perhaps I should get a TV in the rear so you can watch the Crows game. Thank you for the review it is very much appreciated. Regards, George K
Skrevet 28. august 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Dory M
4 bidrag
jun. 2018 • Par
When you book a tour you never know what to expect from the host but fortunately we scored a great host who helped us sort our selections did everything possible to make our tour as personalized as possible and went the extra mile to make our experience the best possible. We certainly would recommend Wine Valley Tours to anyone seeking to discover the fantastic wine country South Australia has to offer.
Skrevet 1. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Dorothy , Thank you for the response , I just went through and saw I have missed replying to my great clients, I hope you are well and your sore back is better, at least we where not horse riding , just a luxury tour easing the pain, the wine also takes the edge off pain. I would love to show you the Penfolds in Magill Estate next time as we spoke, it is amazing and you need to give it 2 hours in total. Look forward to hearing from you again. Regards, George K
Skrevet 20. februar 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

antelex2018
Adelaide, Australia17 bidrag
jun. 2018 • Venner
We booked with George as he has done a tour for my sister, I never knew what I have missed out on, we visit the Barossa 3 to 4 times a year, I usually drive there, this time it was a groups of us and the cost was $680 for 6 of us and it is great value.
Tscharke's , David Franz, St Hugo, Rolf Binder and Kaesler where all chosen by George, the service seemd to have extra's as we did go to private sections throughout the day.
I reccomend the day tour and with all our pictures the mobile phone chargers on the bus got us charged up, nice music was through the ipod George passed around, so we all got to choose songs and that really added to the fun, sorry George for our loud singing but it was my birthday and I felt like a star.
Skrevet 9. juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thank you for this review, it is great to get reccomendations so the next tour we hope to host you with your sister Mary, we have some great new things coming like Lunch at St Hugo's , 2 course lunch aroud $45 as you where after this type of venue. I will see you at the Suzi Q concert
Skrevet 18. juli 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Deirdre S
2 bidrag
jun. 2018 • Par
We (2 couples) had a wonderful day with George as our guide visiting selected wineries and finishing off with a visit to a craft brewery. A most enjoyable day highlighted by George's knowledge and insights. Thoroughly recommended!
Skrevet 7. juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Deirdre and Jimmy, Thank you for this wonderful review, great day great pictures and one with you looking into the glass is Great, Jimmy won the wine snob award for the day, hope to see you all again. Regards to all from George K
Skrevet 7. juli 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Simon V
Sydney, Australia13 bidrag
nov. 2017 • Venner
We had a wonderful couple of days through the Barossa and Adelaide Hills on our wine tour with George, who is very knowledgable on some of the boutique wineries that we were interested to explore. A great couple of days mixing some great scenery, spectular wine and good company on our tours.
Skrevet 6. juni 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Why thank you for the great review, without names it is hard for me to reply accurately, I can only guess and may get this wrong, I hope to hear from you again and to host you all soon, I appreciate all the clients taking the time to review so others have an idea of the service I provide, it takes little effort to look after great people. Regards, George K
Skrevet 20. februar 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 15
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Vanlige spørsmål om Barossa Valley heldags vintur for 2 voksne

Priser i Barossa Valley heldags vintur for 2 voksne starter fra kr 1 729,76. Oppdag og bestill Barossa Valley heldags vintur for 2 voksne på Tripadvisor

Wine Valley Tours er vert for Barossa Valley heldags vintur for 2 voksne. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Wine Valley Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Barossa Valley heldags vintur for 2 voksne på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 8 t. Oppdag og bestill Barossa Valley heldags vintur for 2 voksne på Tripadvisor