Turer og billetter

Full-Day Small Group Rotorua Shore Excursion Fra Tauranga levert av Cruise Tours Tauranga

Full-Day Small Group Rotorua Shore Excursion Fra Tauranga

Full-Day Small Group Rotorua Shore Excursion Fra Tauranga
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 625,28
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Flere stopp og fotomuligheter rundt Rotorua
Varighet:
6 t
Gruppestørrelse:
16
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    6 t
  • Gruppestørrelse:
    16
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Mindre enn en time fra Tauranga er Rotorua kjent for sitt dramatiske vulkanske landskap og den rike Maori-arven. Ta med deg alle høydepunktene mens du er i havn i Tauranga på denne utflukt ved kysten, inkludert naturlige underverker som Rotorua-sjøen, Sulphur Bay og Redwood Forest. Underveis kan du besøke en kiwi frukthage, se geysirer og vulkanske sølebassenger og rusle gjennom den vakre regjeringshagen.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 6 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Høydepunkter
  • Smak på kiwifrukt og nyt et fotbad i et naturlig termisk basseng
  • Fantastisk utsikt over Rotorua-sjøen og Rotoruas geotermiske underverker
  • Bekymringsfri landutflukt: garantert tilbakelevering til skipet i tide
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 6 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Smak på kiwifrukt og nyt et fotbad i et naturlig termisk basseng
  • Fantastisk utsikt over Rotorua-sjøen og Rotoruas geotermiske underverker
  • Bekymringsfri landutflukt: garantert tilbakelevering til skipet i tide
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 15629P2
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Erfarne profesjonell guide
  • Fullt guidet tur med kommentarer
  • Port pickup og drop-off
  • Air-conditioned vehicle
Ekskluderinger
  • Lunsj
Varighet
6 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Møtestedet for passasjerer utenfor cruiseskipene ligger på gresset ved flaggmålingen rett utenfor porten til gågaten ved Salisbury Avenue. Hvis du ikke reiser på et cruiseskip, er dette fremdeles møtepunktet med mindre du har gjort en alternativ avtale med oss.
  • 1 The Mall, Mount Maunganui 3116, New Zealand Møtestedet for passasjerer utenfor cruiseskipene ligger på gresset ved flaggmålingen rett utenfor porten til gågaten ved Salisbury Avenue. Hvis du ikke reiser på et cruiseskip, er dette fremdeles møtepunktet med mindre du har gjort en alternativ avtale med oss.
  • Havner:
  • Tauranga New Zealand
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Familievennlig tur
  • Turens avgangstid kan endre seg på grunn av tidlige og / eller sene skipets ankomster og avganger
  • Jobber i alle værforhold, vennligst kle deg passende. Vi foreslår lag med hatter og solkrem
  • Du må skaffe ditt eget spedbarn / babysete om nødvendig.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 16 reisende
Inkluderinger
  • Erfarne profesjonell guide
  • Fullt guidet tur med kommentarer
  • Port pickup og drop-off
  • Air-conditioned vehicle
Ekskluderinger
  • Lunsj
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Møtestedet for passasjerer utenfor cruiseskipene ligger på gresset ved flaggmålingen rett utenfor porten til gågaten ved Salisbury Avenue. Hvis du ikke reiser på et cruiseskip, er dette fremdeles møtepunktet med mindre du har gjort en alternativ avtale med oss.
  • 1 The Mall, Mount Maunganui 3116, New Zealand Møtestedet for passasjerer utenfor cruiseskipene ligger på gresset ved flaggmålingen rett utenfor porten til gågaten ved Salisbury Avenue. Hvis du ikke reiser på et cruiseskip, er dette fremdeles møtepunktet med mindre du har gjort en alternativ avtale med oss.
  • Havner:
  • Tauranga New Zealand
Varighet
6 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Familievennlig tur
  • Turens avgangstid kan endre seg på grunn av tidlige og / eller sene skipets ankomster og avganger
  • Jobber i alle værforhold, vennligst kle deg passende. Vi foreslår lag med hatter og solkrem
  • Du må skaffe ditt eget spedbarn / babysete om nødvendig.
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 16 reisende
Reiserute
  • Du starter ved
    1 The Mall
    Eller du kan også bli hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Kuirau Park
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Sulphur Point
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • 3
    Government Gardens
    Stopp: 10 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Kiwifruit Country
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.5
49 anmeldelser
Ypperlig
38
Svært bra
6
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
0
Forferdelig
2

Nancy S
Evergreen, Colorado, United States26 bidrag
mar. 2020
Gary Stickler, our guide, was most informative and helpful...answering a myriad of questions. The drive was delightful as we passed from Tauranga to Rotorua, w/ great stops along the way.
Skrevet 18. april 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ian-Holroyd
Thank you for your review, just the ting we need now that we are fighting this pesky COVID-19 virus. To get through we have repurposed some of our staff and vehicles to assist with home food deliveries for our local supermarket. Your guide Gary is just one of our great team who volunteered his services. Quite a change from showing our visitors around our region of NZ but still rewarding for us as a company to be doing some good in these very stressful times. Regards Ian
Skrevet 21. april 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Joy C
Culcheth, UK25 bidrag
mar. 2020
this trip was ust what we were looking for. A small group and a small mini bus so very comfortable. the sites that we isted gave us an insite into life around the island. Garry S was great and managed the group perfectly he gave us enough information without being overlaoded. we enjoyed the redwood forrest and the hot springs and the waterfall was amazing. It was a great trip and well organized all round
Skrevet 2. april 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ian-Holroyd
Thanks for your very positive feedback, its just what we needed given the difficult times we are now facing with tourism almost 100% on hold worldwide for the foreseeable future. Regards Ian
Skrevet 3. april 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

W6791ANdouglasc
Broomfield, United States4 bidrag
mar. 2020 • Par
Ended with app 20 in our 'small' group tour. That said, bus was adequate and our guide very good. Allow for mandatory commercial stops which we thought we would avoid.

Overall, enjoyed the sights - thermal features not on the scale of YNP but still very interesting and some quite different. Planted tree forests were really good as well. Many species including California redwoods commingled with giant ferns.
Skrevet 19. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ian-Holroyd
Thanks for your review. On some days we do have to use our 20-24 seater coaches to accommodate the many clients from the larger cruise ships who want to experience our excursions. We do have smaller vehicles for those who want smaller groups but then these are usually on the more expensive tours that for that reason are less popular. We try and balance group size with ticket costs so that we have a range of tour prices to suit. Certainly we do not run the big 50 seater coaches that the official cruise ship tours use. Not been to YNP yet myself so can not comment on how our geothermal sites compare, maybe one day after the global COVID-19 issues are resolved. Regards Ian
Skrevet 21. april 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

cem44
Birmingham, AL81 bidrag
jan. 2020
We took the full day tour and enjoyed it all. There was lots to see and do, but the most interesting part for us was the stop at the Kiwi fruit farm. The young man who took us around was in charge of the grove operations.and was extremely knowledgeable. We knew nothing about the growing and marketing of kiwi fruit when we arrived, but by the time he was finished, we felt as though we could hold our own in a discussion with almost anybody on the subject. It definitely increased our appreciation for the fruit.
Skrevet 19. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ian-Holroyd
Thank you for your kind comments and Gavin at Kiwifruit Country will be pleased also to know you enjoyed the visit to his small family run business, one that we like to support. Regards Ian
Skrevet 27. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Marie P
Gowanstown Ontario68 bidrag
jan. 2020 • Venner
We just finished our full day tour with Garry - a great tour guide - easy to understand and very knowledgeable. We saw so many things on this tour but the highlights were the kiwi orchards and the thermal lake and bubbling mud pits -WOW! We booked our tour through Viator and Cruise Tours Tauranga was the provider. Everything was so smooth and exactly according to plan. Thanks again to Garry for a great day!
Skrevet 1. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ian-Holroyd
Hi Marie, thank you for your very positive review, Garry will be so happy to see that you enjoyed your time on tour with us. Some clients are nervous to book an independent tour [not with the cruise line] but with 20 years of providing shore excursions there is no worry booking direct with us, regards Ian
Skrevet 4. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Chris-Bennett12
Hythe, UK53 bidrag
jan. 2020
Our tour guide Garry went out of his way to make our tour as interesting as possible. He stopped off at an extra stop at the waterfalls to see the rafts and kayaks. The cedar forest and walk was nice, and when we were able to put our feet into the hot springs Garry had some towels to dry our feet. A very enjoyable day
Skrevet 30. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ian-Holroyd
Thanks for your very positive feedback, our team of guides all try to make your short time with us on tour as good as we can. Regards Ian
Skrevet 31. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Helen S
Aspendale, Australia8 bidrag
jan. 2020
Unfortunately I have to say although the tour was informative, our small mini bus was not up to standard.
There was no leg room which made the trip extremely uncomfortable. My knees were up against the back of the front seat throughout the whole day.
Skrevet 22. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ian-Holroyd
Hi, sorry that you found the leg room insufficient but there is not much we can do about the design of the coaches and minibuses we use. We have late model Ford Transit 16 passenger minibuses [none older than 2017] and Japanese ROSA 22 to 24 seat minibuses. Most clients find the travel experience fine and we do not usually travel for more than 45 minutes without taking a break. So given that almost all vehicles in NZ are of this type then we must assume that you will give any tour that you take just 3 stars. Perhaps you should focus more on the positives about the day you had with us, such as the great guide, the stunning scenery, interesting places visits and the great weather we have had here since November, rather than just finding a negative point to moan about. We can also not do anything about clients who are above average height. If this is your situation then maybe a private tour in a nice luxury sedan would have been a better option for you, but that costs a lot more than the $99 NZ you paid. We do have three Rolls Royce cars you perhaps would have been better to book. So sorry it was not 100% for you but we do all try our best to please all our clients. Regards Ian
Skrevet 22. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

julia h
Sydney, Australia8 bidrag
jan. 2020
The tour guide Garry was excellent at sharing his local knowledge with the group. Pick up from the cruise terminal was smooth and easy. No problem with finding the right bus. The places we were taken to - steaming lakes, bubbling mud and water, a park where we could dip our feet into a hot spring water bath, Redwood forest, kiwi farm, honey farm etc - a bit of everything so I felt we had time to see all the highlights in one day.It didn't feel rushed, just the right amount of time at each place because Garry has done it many times before.The small group meant it felt more personalised.
Garry also provided bottles of cold water because he knew we weren't allowed to bring any off the ship. That was much appreciated.
Skrevet 22. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ian-Holroyd
So pleased you had a great time with Garry. We try and show you as much as we can on our Rotorua Naturally tour without you having to pay big entry fees, so you get to see the real Rotorua. Regards Ian
Skrevet 5. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Frances K
Toowoomba, Australia12 bidrag
jan. 2020 • Par
Gary S was a great driver & guide. Very knowledgeable but did not overwhelm with information & talking. His passion for the area is evident & it added to the experience

Highly recommended
Skrevet 11. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ian-Holroyd
Pleased you enjoyed Gary's tour recently, we love showing our clients around the stunning scenery of New Zealand. We try and keep a balance on how much info we give. Regards Ian
Skrevet 13. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

cloined
Rocky Mountain House, Canada16 bidrag
des. 2019
Had a fantastic tour with Richard. A small group tour, we were able to move easily to different locations throughout our day. Richard's knowledge of the area & Maori culture was shared throughout our tour. We visitted a geothermal area, saw bubbling mud & soaked our feet in a hot pool. A visit to the Red Wood Forest & a Kiwi farm where we learned & sampled Kiwi fruit was amazing. Pick up & drop off mindful of cruise ship required time frame. Thank you for the enjoyable day...water was very appreciated!
Skrevet 30. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ian-Holroyd
Thank you for the review, Richard will be happy to know you enjoyed his tour. Regards Ian
Skrevet 9. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 49
Vanlige spørsmål om Full-Day Small Group Rotorua Shore Excursion Fra Tauranga


Priser i Full-Day Small Group Rotorua Shore Excursion Fra Tauranga starter fra kr 611,88. Oppdag og bestill Full-Day Small Group Rotorua Shore Excursion Fra Tauranga på Tripadvisor

Cruise Tours Tauranga er vert for Full-Day Small Group Rotorua Shore Excursion Fra Tauranga. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Cruise Tours Tauranga på Tripadvisor. Oppdag og bestill Full-Day Small Group Rotorua Shore Excursion Fra Tauranga på Tripadvisor