Turer og billetter
Monarch Wildlife Cruise
5
Anbefalt av 94 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Om
fra
kr 381,60
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–100 maks. 50 per gruppe
Varighet: 1 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Tysk, Kinesisk, Portugisisk, Japansk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Involverer dyr


  • Gratis varme og vanntette jakker
  • Bruk av høykvalitets kikkert
  • Gratis wifi
  • Inngang/adgang – Dunedin


Avreiseinformasjon
  • 813 Harington Point Road, Otakou 9077, New Zealand
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 195993P1

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta
  • Kontakt oss hvis du er bekymret for mobilitet eller i rullestol
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 50 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvor mye er Monarch Wildlife Cruise?
Priser i Monarch Wildlife Cruise starter fra kr 374,13. Oppdag og bestill Monarch Wildlife Cruise på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Monarch Wildlife Cruise?
Monarch Wildlife Cruises & Tours er vert for Monarch Wildlife Cruise. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Monarch Wildlife Cruises & Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Monarch Wildlife Cruise på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Monarch Wildlife Cruise?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t. Oppdag og bestill Monarch Wildlife Cruise på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 195993P1

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • Du starter ved
    813 Harington Point Road
    813 Harington Point Road, Otakou 9077, New Zealand
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Taiaroa Head
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Monarch Wildlife Cruises - Wellers Rock Wharf
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
5.0
89 anmeldelser
Ypperlig
78
Svært bra
6
Gjennomsnittlig
2
Dårlig
2
Forferdelig
1

Jo R
59 bidrag
Despite living in Dunedin for years this cruise has been on our 'to-do' list indefinitely. Our perception that it was an expensive tourism experience - wrong.
After a foibled overseas experience we were looking to do something locally that we had never done before and the Wildlife Cruise was muted as a possibility.
Loved every minute of it! Especially seeing the peninsula and Taiaroa head from a different angle and the albatross did not disappoint. The commentary was pleasant and knowledgeable; the wildlife was accommodating; the teenagers were entertained.
Would 100% recommend for locals and tourists alike.
Skrevet 17. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Alma
Sverige13 bidrag
The captain was really clear and interesting so it was easy to understand and we got to see both fur-seals and 4 species of albatross. The crew was nice, friendly and helpful. We got to borrow a jacket for the weather and binoculars!
Skrevet 2. august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

happykoabug
Honolulu, HI169 bidrag
apr. 2023 • Alene
I booked the Monarch Wildlife Cruise which was cut short due to rough waters and high winds condition. Will, our driver, took us to several alternative sites to make up the shortened cruise. We stopped at Allen Beach to see the nursery for the New Zealand sea lions (pakake), a wetland with several dusky moorhens & Paradise ducks. We also saw several seabirds along the shoreline, a Maori tamatea & went to a lookout for spotting the Royal Albatross where we saw 4 juveniles flying near the lighthouse. Our cruise back into Dunedin was nice as we passed Larnach Castle as the sun was setting. The crew served snacks before we docked which was perfect as we reached our hotel around 7 pm.
Skrevet 5. juli 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Phil R
Hamilton, New Zealand162 bidrag
mai 2023
Was an excellent trip with great commentary as we went along. Did the trip from city centre which I recommend. Cup of tea was well time to stave off the cold. Saw all the wildlife we wanted to see, sealions eating octopus, albatross, seals, penguins etc
Skrevet 1. juni 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

ChrisJones101
London35 bidrag
mar. 2023 • Alene
Fantastic cruise to see the wildlife around the Dunedin area. Excellent value for money, a great team with superb commentary from the Monarch experts on board
Skrevet 3. april 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonarchWildlife
Thanks for cruising with us!
Skrevet 4. mai 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Auseurofoodie
Melbourne, Australia65 bidrag
mar. 2023 • Par
I do not recommend this trip. I have just returned from waiting around (in the cold) on the jetty for the 3.30 trip only to be told when I called Monarch at 3.45 pm that they had cancelled the trip. I had spent all afternoon hanging around out on the Otago Peninsula just to do this trip. A completely wasted afternoon.
When I called them, Monarch claimed they had tried to contact me around noon to tell me the trip had been cancelled, but I had had no calls or emails from them, other than an email at 10.40 am reminding me to be at the jetty early!
The explanation I was given for cancellation does not stack up. They said the tides and conditions were dangerous. But it was a dead calm day and when i booked the night before they would have known what the tides were doing. My belief is that they cancelled because there were too few customers booked on the trip - there was a family of 5 with us on the jetty who were also stood up.
Skrevet 30. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonarchWildlife
Kia Ora. We're very sorry you had a bad experience. We cancelled at 12.30pm but could not reach your international phone number we're sorry - and we should have followed up with e-mail. Although it was calm in the harbour there was a big swell at sea, made bigger in the harbour entrance by an outgoing tide. It would have been very rough and uncomfortable. We had a lot of bookings we did cancel by reaching them. Again - our apologies.
Skrevet 5. april 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Amy D
Millville, DE21 bidrag
mar. 2023
A wonderful tour of the Otago Peninsula. Lots of nature- amazing how much nature we saw in the hour. This is a beautiful part of the world, and seeing it from the land and the sea makes it all the more interesting. Great fun. Do it.
Skrevet 28. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonarchWildlife
Thanks Amy!
Skrevet 4. mai 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Janice C
Austin, TX60 bidrag
mar. 2023 • Par
We saw seals, albatross, sea birds and little blue penguins popping their heads out of the water. The captain gave a good description of what to look for during the cruise. The crew had binoculars and pointed out the sea life to us. We were on the wrong side of the boat to get good photos. Be sure to stand on the starboard (right) side of the boat.
Skrevet 24. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonarchWildlife
Thanks Janice. The skipper will always try to turn the boat to ensure everyone gets an opportunity to see everything but sometimes one side does seem to get luckier. Appreciate you taking the time to leave a review. Safe travels!
Skrevet 4. mai 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

voyageusenature
Eastman, Canada134 bidrag
mar. 2023 • Venner
Les avis étaient super bons pour cette sortie mais j'ai été très déçue. Nous sommes restés très très loin de la pointe avec la colonie d'albatros, ce qui peut être bien pour leur bien être mais dans ce cas pourquoi proposer des sorties en bateau? Nous avons vu une otarie sur un rocher comme on peut en voir partout en Nouvelle Zélande à pied et de plus près. Pendant la moitié de la sortie le bateau reste sur place en parlant des Albatros...
Nous les avons beaucoup mieux vus en allant directement à la pointe à l'extérieur du centre, gratuitement. Les conditions de mer n'étaient pas idéales alors ça joue peut être aussi, peut être que d'habitude le bateau va plus au large mais dans ce cas là il faut l'expliquer et pourquoi pas rembourser une partie? Je ne conseille pas. Allez sur la plage après le ponton pour voir les lions de mer, et jusqu'à la pointe pour voir les Albatros de plus proches.
Skrevet 19. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Philippe B
Hilo, HI43 bidrag
mar. 2023
This cruise gives you unparallelled access to the tip of Otago Peninsula. In a short hour we saw countless albatross (at least 3 species), several species of shags, a petrel, fur seals, sea lions, and the highlight for me, a blue penguin swimming in the open ocean. The narrator was great a spotting wildlife, and with his calm, soothing voice sounded like the voiceover of a nature documentary. Wildlife is unpredictable, but we had a great day and for us this was a highlight of our New Zealand trip.
Skrevet 8. mars 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonarchWildlife
Thank you!
Skrevet 19. mars 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 89

Monarch Wildlife Cruise levert av Monarch Wildlife Cruises & Tours