Turer og billetter
Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa
2.5

Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa

Av Ayia Napa
Om
fra
kr 655,22
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 150 per gruppe
Varighet: 4 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Hotellvalg og avreise (kun utvalgte hoteller)
  • Live underholdning
  • Lunsj
Det som ikke er inkludert
  • drikkevarer
  • Badetøy
  • solkrem
  • Badehåndklær
  • suvenirer


Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
  • Ayia Napa, Cyprus
    Henting tilbys fra utvalgte hoteller. Når vi mottar bestillingen din, vil vi kontakte deg for å bekrefte nøyaktig hentetid og sted, så vennligst sjekk e-posten din. Hvis du ikke har hørt fra oss minst 48 timer før aktivitetens starttidspunkt, bør du kontakte oss.
Informasjon om hentested
  • Henting tilbys fra utvalgte hoteller. Når vi mottar bestillingen din, vil vi kontakte deg for å bekrefte nøyaktig hentetid og sted, så vennligst sjekk e-posten din. Hvis du ikke har hørt fra oss minst 48 timer før aktivitetens starttidspunkt, bør du kontakte oss.
Henting ved hotellet tilbys
Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
    Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

      • Ingen rullestoltilgang
      Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 6716P74

      • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
      • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
      • De fleste reisende kan delta
      • Underlagt gunstige værforhold. Ved avbestilling på grunn av dårlig vær vil du få muligheten til en alternativ dato eller full refusjon
      • På grunn av sikkerhetsmessige årsaker anbefaler vi ikke dette cruise til funksjonshemmede
      • Vær oppmerksom på at operasjonsprogrammet kan endres.
      • Når vi mottar bestillingen din, vil vi kontakte deg for å bekrefte nøyaktig hentetid og sted, så vennligst sjekk e-posten din. Hvis du ikke har hørt fra oss minst 48 timer før aktivitetens starttidspunkt, bør du kontakte oss.
      • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
      • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
      • Denne turen/aktiviteten har maksimum 150 reisende

      • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

      Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa?
      I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa på Tripadvisor
      Hvor mye er Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa?
      Priser i Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa starter fra kr 641,03. Oppdag og bestill Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa på Tripadvisor
      Hvilket selskap leverer Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa?
      Ayia Napa er vert for Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Ayia Napa på Tripadvisor. Oppdag og bestill Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa på Tripadvisor
      Hvor mye tid trenger jeg for Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa?
      Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 4 t. Oppdag og bestill Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa på Tripadvisor

      Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 6716P74

      Reserver plassen din
      Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

      Lignende opplevelser

      Reiserute
      • Du starter ved
        Ayia Napa
        Eller du kan også bli hentet
        Se mer avreiseinformasjon
      • 1
        Ayia Napa Harbour
        Stopp: 1 minutt
        Se detaljer
      • 2
        Sea Caves
        Stopp: 15 minutter
        Se detaljer
      • 3
        Konnos Bay
        Stopp: 75 minutter
        Se detaljer
      • Du kommer tilbake til utgangspunktet

      Vi sjekker anmeldelser.
      Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
      Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
      Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
      Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
      Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
      2.5
      2,5 av 5 bobler3 anmeldelser
      Ypperlig
      0
      Svært bra
      1
      Gjennomsnittlig
      1
      Dårlig
      0
      Forferdelig
      1

      CBarnes
      Swadlincote, UK160 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      Husband and I had always fancied trying this so we went for it and had a nice day out. We were collected from a bust stop right outside our hotel and brought back there at the end.
      The actors were a laugh and made an effort to make it fun for the kids as well as a few cheeky jokes to make the adults laugh too. Bit of history on Famagusta as well if you’re interested in that. Was nice to see the sea caves on the 2 swimming stops, water was beautiful. Plenty of seating outside across the 2 decks and inside if you weren’t one for the heat. Drinks weren’t badly priced and the food that was included was nice, fresh and you were welcome to go back for more if you needed to.
      Thank you especially to the actors who very kindly made a video for us at the end once everyone disembarked to wish our great nephew back home a happy birthday, he was thrilled to see real life pirates with his very own birthday message!
      Skrevet 9. oktober 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear valued Guest, Thank you for your very positive feedback. Your comments are crucial for us to improve our services and I am glad you had a lovely experience with us and that we met your needs and expectations. We hope to be your choice for your future holiday destinations. Kind regards, Customer Service team
      Skrevet 10. oktober 2022
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      1,0 av 5 bobler
      mai 2022 • Par
      They could have started by actually picking us up, we paid for a hotel pickup but were told to go down the end of the road, approximately a quarter mile.
      We got the ten minutes early, but pickup failed to arrive.
      We waited until ten thirty, still no show , I tried to call the trip provider of the Mega black pearl boat trip, but when I called the number it was not recognised.
      I would appreciate a full refund if at all possible.
      Regards,
      Carl Brzakalik.
      07825924596
      brzakalik@btinternet.com
      Skrevet 7. mai 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear Carl, Many thanks for your comments and the time dedicated to write them. Sincerely apologies for the bad experience you had. It rest assured that we will indeed investigate with our local team about what happened as this is not our procedure with clients. Regarding your refund's request, please come back to us in case you did not receive yet, we will be more than pleased to assist. We always try to improve our services and your feedback really matters to us. Kind regards,
      Skrevet 6. oktober 2022
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      keanefamily
      3 bidrag
      3,0 av 5 bobler
      apr. 2022 • Familie
      Lots of fun and great look at the boat. Great for families with kids, but teens might find it cringe because the routine they do is a bit juvenile, sometimes shouty, while other times inaudible. The stairs are steep and narrow. My husband slipped, cracking his coccyx, which put a damper on the rest of the holiday for him. The food wasn't great either, reheated hard chicken and bland potatoes and rice with dry bread. Having said that, jumping off the boat into the blue lagoon was fantastic fun.
      Skrevet 24. april 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear guest, We value your feedback. We are very sorry for the inconvenience caused; we will use your comments to improve the quality of our services. Thank you.
      Skrevet 2. mai 2022
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Mega Day Black Pearl Cruise fra Ayia Napa levert av Ayia Napa

      Alle hotell i Agia NapaHotelltilbud i Agia NapaRestplass i Agia Napa
      Alle ting å gjøre i Agia Napa
      Dagsturer i Agia NapaFornøyelsesparker i Agia NapaKasinoer og pengespill i Agia Napa
      RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler