Turer i Praha
Tsjekkisk tradisjonell folkloreutstilling, inkludert middag og transport
4

Tsjekkisk tradisjonell folkloreutstilling, inkludert middag og transport

Av Continental Travel - Day Tours
Om
fra
kr 1 721,31
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 7 per gruppe
Varighet: 3 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett


  • Velkomstdrink
  • 4-retters middag
  • Ubegrenset øl, vin og brus
  • Transfer med privat luksusbil fra og til hotellet
  • Inngang/adgang – Folklore Garden
Det som ikke er inkludert
  • Tips


Startpunkt:Henting av reisende tilbys.
    Informasjon om hentested
    • Din private sjåfør vil hente deg i lobbyen på hotellet ditt eller et sted du velger i Praha og kjøre deg trygt til folklore-showrestauranten og tilbake.
    Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

      • Rullestoltilgang
      • Tilrettelagt for barnevogn
      • Nær offentlig transport
      • Spedbarn må sitte på fanget
      • Seter for spedbarn tilgjengelig
      • Transport er tilpasset rullestolbrukere
      • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
      Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 8678P23

      • Kleskode er uformell
      • De fleste reisende kan delta
      • Denne turen/aktiviteten har maksimum 7 reisende

      • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

      Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 8678P23

      Reserver plassen din
      Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

      Lignende opplevelser

      Reiserute
      • 1
        Nyt en deilig tradisjonell tsjekkisk middag mens danserne og musikerne vil underholde deg med tsjekkisk folkloristisk dans.

      Vi utfører kontroller på anmeldelser.
      Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
      Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
      Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
      Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
      Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
      4.0
      4,0 av 5 bobler6 anmeldelser
      Ypperlig
      3
      Svært bra
      2
      Gjennomsnittlig
      0
      Dårlig
      1
      Forferdelig
      0

      Regina F
      6 bidrag
      2,0 av 5 bobler
      jun. 2024 • Familie
      Umm, just so-so. Seemed like a total money-grub from beginning to end. Supposed to be 15 minute drive to venue, took 45 minutes, so we were 30 minutes late. Took only 15 minutes to get back to hotel. That being said, glad we were 30 minutes late, as entire evening was mediocre. The wine was not drinkable, we returned it for beer, which was cold and better. The food was terrible. Entertainment was enjoyable; however, the last 45 minutes or so audience joined in on entertainment floor for a free-for-all. Staff asked for donations for entertainment. Whole thing seemed crass. Could have shorted entire evening considerably and wouldn't have missed anything. Would not recommend this at all.
      Skrevet 9. juni 2024
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Ed F
      Selinsgrove, PA125 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      aug. 2023
      What a pleasant surprise this evening was for us. Transportation to the venture was provided along with a guide who rode in the bus with us. The entertainment went on all evening. It kept our attention the whole time. The food and drinks that were served were awesome. The audience participation segments were especially good. If you are in Prague, make sure you get yourself to this show and dinner. It is well worth the price!
      Skrevet 25. august 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Wanda V
      7 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      sep. 2022 • Par
      I loved the entire experience! Pickup at our hotel was prompt. We were quickly seated upon arrival and provided with drinks. The show started soon afterwards. The performers are talented and engaging. The food was very good! A thoroughly enjoyable evening!
      Skrevet 7. september 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Hi wanvan24! So happy to hear you had fun! :-) We hope to see you again! Vit
      Skrevet 8. september 2022
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Edmundo_de_ABQ
      Albuquerque, NM1 272 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      okt. 2019
      A short drive from Prague into the countryside, you arrive in a small village and enter a large facility where you are seated and then greeted with a glass of wine which then proceeds into a full course authentic Czech family style dinner. A group of musicians, singers and dancers entertain throughout the evening. We had an amazing time and enjoyed the local wines, food and cultural show. Service was excellent.
      Skrevet 20. desember 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear Edmun, Thank you very much! We are happy that you had a great time :-)
      Skrevet 21. desember 2019
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Faith H
      12 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      I’ve read the other reviews and a few mention that the food isn't good. My experience was that the food was similar to other Czech food I had on my trip. I don't think the food is the highlight to the evening though and if you're going only for the food you might be disappointed.

      My experience was a very friendly prompt driver and clapping my hands a lot and laughing and smiling a lot. The music and dancing were a great time and like nothing else I experienced in Prague.

      My only suggestion is if you are a female solo traveler let them know when you book. I had a weird situation that I managed to navigate just fine on my own but it was a little awkward.
      Skrevet 9. april 2019
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Dear faithh539, First of all, sorry for the late response. Thank you very much for the review, it contains a very valuable feedback. We have received no complaints about the quality of food so far, but you are right, the highlight of the evening is the show. The food is the traditional Czech food. And you have a good point about the female solo travelers. We will notify our booking operators to always inform the restaurant accordingly in advance. Thank you very much!
      Skrevet 30. mai 2019
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Annaram
      Milton, MA125 bidrag
      4,0 av 5 bobler
      jun. 2018
      11 of us attended this while in Prague and had a lot of fun. Our ride showed up at the hotel exactly on time. The music and folk dancing, and audience participation, was great fun. The food was simply OK but we hadn't expected a gourmet experience. It was really all about the entertainment. We ended the night but starting a train dance around the restaurant and the staff joined in. It was great.
      Skrevet 7. juli 2018
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Tsjekkisk tradisjonell folkloreutstilling, inkludert middag og transport levert av Continental Travel - Day Tours

      Alle hotell i PrahaHotelltilbud i PrahaRestplass i Praha
      Alle ting å gjøre i Praha
      Dagsturer i Praha
      RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler