Turer og billetter

Blodsjøen og tradisjonell lunsj i Radovljica fra Ljubljana levert av To Do In Slovenia

Blodsjøen og tradisjonell lunsj i Radovljica fra Ljubljana

Blodsjøen og tradisjonell lunsj i Radovljica fra Ljubljana
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 781,05
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
8 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
21
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    8 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Gruppestørrelse:
    21
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 8 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 8 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 3312P32
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Transport med bil / varebil
  • Engelsktalende guide / driver
  • Sightseeing Tour of Bled
  • Sightseeing Tour of Radovljica
  • Lunsj i en tradisjonell restaurant
  • Hotell henting og avreise
Ekskluderinger
  • Pletna båttur til øya (15 € / per person)
  • Inngang til kirken på Church of St. Marys antagelse (6 € / per person)
  • Inngang til Bled Castle (13 € / per person)
  • Inngang/adgang – Lake Bled
  • Inngang/adgang – Bled
  • Inngang/adgang – Bled Slott
Varighet
8 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi ber deg vennligst informere oss om hvor du bor eller hvilket hentepunkt fra listen over de generelle henteplassene du valgte, slik at vi kan gi deg all nødvendig informasjon og finne en henteplass nær deg . Ettersom forskjellige henteposisjoner har forskjellige hentetider, vil du bli kontaktet via e-post, og alle detaljene om hentingen vil bli gitt. Nedenfor kan du finne tre av de generelle henteplassene våre: Slovenske turistinformasjonssenter (Annonse: Krekov trg 10, 1000 Ljubljana) Levstik sqaure (Annonse: Levstikov trg 5, 1000 Ljubljana) French Revolution Square (av obelisk Ad .: trg Francoske Revolucije, Ljubljana) * En kort forsinkelse på opptil 15 minutter kan oppstå på grunn av trafikkforhold og forskjellige opphentingsplasser.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Barnpris gjelder kun når du deler med 2 betalende voksne. Barn må være ledsaget av en voksen
  • Minimumsnummer gjelder for gruppeturen. Det er mulighet for kansellering etter bekreftelse dersom det ikke er nok passasjerer til å møte kravene. I tilfelle dette skjer, vil du bli tilbudt et alternativ eller full refusjon
  • Ingen rullestoltilgang
  • De fleste reisende kan delta
  • Local Contact Details: 00386 51 635 888
  • Appropriate footwear and dress needed for the excursion
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 21 reisende
Inkluderinger
  • Transport med bil / varebil
  • Engelsktalende guide / driver
  • Sightseeing Tour of Bled
  • Sightseeing Tour of Radovljica
  • Lunsj i en tradisjonell restaurant
  • Hotell henting og avreise
Ekskluderinger
  • Pletna båttur til øya (15 € / per person)
  • Inngang til kirken på Church of St. Marys antagelse (6 € / per person)
  • Inngang til Bled Castle (13 € / per person)
  • Inngang/adgang – Lake Bled
  • Inngang/adgang – Bled
  • Inngang/adgang – Bled Slott
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi ber deg vennligst informere oss om hvor du bor eller hvilket hentepunkt fra listen over de generelle henteplassene du valgte, slik at vi kan gi deg all nødvendig informasjon og finne en henteplass nær deg . Ettersom forskjellige henteposisjoner har forskjellige hentetider, vil du bli kontaktet via e-post, og alle detaljene om hentingen vil bli gitt. Nedenfor kan du finne tre av de generelle henteplassene våre: Slovenske turistinformasjonssenter (Annonse: Krekov trg 10, 1000 Ljubljana) Levstik sqaure (Annonse: Levstikov trg 5, 1000 Ljubljana) French Revolution Square (av obelisk Ad .: trg Francoske Revolucije, Ljubljana) * En kort forsinkelse på opptil 15 minutter kan oppstå på grunn av trafikkforhold og forskjellige opphentingsplasser.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
8 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Barnpris gjelder kun når du deler med 2 betalende voksne. Barn må være ledsaget av en voksen
  • Minimumsnummer gjelder for gruppeturen. Det er mulighet for kansellering etter bekreftelse dersom det ikke er nok passasjerer til å møte kravene. I tilfelle dette skjer, vil du bli tilbudt et alternativ eller full refusjon
  • Ingen rullestoltilgang
  • De fleste reisende kan delta
  • Local Contact Details: 00386 51 635 888
  • Appropriate footwear and dress needed for the excursion
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 21 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Dette kan du forvente under besøket
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Lake Bled
    Stopp: 2 timer - Inngang er ikke inkludert
  • 2
    Radovljica Old Town
    Stopp: 2 timer
  • 3
    PLETNA BOAT CRUISE TO THE ISLAND BLED
    Stopp: 60 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 4
    Bled Castle (Blejski Grad)
    Stopp: 60 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

4.5
8 anmeldelser
Ypperlig
5
Svært bra
2
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
0

KSL13
USA189 bidrag
The plus: the company provided a car seat for our baby as requested. Overall, the tour was quite boring.... if we didn’t have the baby, we wouldn’t recommend this tour at all... we didn’t have anytime in Rado except for lunch and an overall tour of a really tiny town. It was cute and I wished we had time to see one of the many tiny museums there.... our guide was nice but perfunctory. He couldn’t wait to run through his lines and go on break... I would not recommend the tour
Skrevet 7. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear KSL13, Thank you for writing a review on our Lake Bled & Radovljica tour. I feel sorry that you wouldn recommend the tour to other as this tour has very good reviews in general (an averege of 4,5*). I respect your opinion but really do not understand why thus tour is good only for babies and elderly (you did not explain why). And as for the free time i asked our guide why you didn't have enough free time for museum and he explained that he escorted you to some of the museums in Radovljica and you didn't want to go inside and when he asked if you need more free time you said you wanted to go home. As I already said I respect your opinon, but what bothers me is that our tours are all organised to offer a lot of free time to the customer, so i find it hard to believe that free time wasn't offered to you as we never got a complaint like this before. Kind regards, Lan Lajovic
Skrevet 10. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Connie
1 bidrag
des. 2019
The guide is a very passionate, local one who shared lots of knowledge about the history and culture of Slovenians. The view at Lake Bled was picturesque and breathtaking and the boat ride was definitely worth-visiting. There were some local stalls where you could experience a weekend escape from hustle and bustle as what locals do. Radovljica is full of interesting details in architecture, provided that there's the guide who explained to you. However, the Gingerbread Museum (also the lunch venue) has nothing special and is rather a business.
Skrevet 31. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear hsy1122, First I would like to thank you for writing a review on our Bled & Radovljica tour. I am glad to hear that our guide was passionate and had good knowledge. All of our guides are local ones so they have wide knowgledge on our history, culture geography, etc. Ussualy the guests are satisfied with the Gingerbread musem and the lunch, but of course this is personal opinon so i am sorry that it seemed like a bussines to you. Have a great time and kind regards, Lan Lajovic
Skrevet 9. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

alina p
Köln, Tyskland13 bidrag
des. 2019 • Familie
Jigga ( hope I spelled it right) was amazing. He came to pick us up in a nice and clean car. It was not only about lake Bled, he also explained us the Slovenian history and other important events. The restaurant and food were pretty decent and he had special table for us reserved. He made sure that we were safe and happy. Overall we had an amazing experience. I would definitely recommend this trip.
With regards
Alina & Saurav
Skrevet 24. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Beltralin Our language is not one of the easiest and you didnt spell the name right :) The guides name is Žiga but it sounds almoust the same as the way that you spelled it. I am glad that the tour satisfied you in all the ways that you mentioned - the guide, the food, the information that you got on the way as it is important for us that our guests get everything that they wanted. Regards, Lan Lajovic
Skrevet 31. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Leanne
1 bidrag
jul. 2019 • Par
Fantastic day trip with our very enthusiastic guide Ziga, who was very knowledgeable. Took us out of his way to show traditional sights in small villages and even his own High School. Slovenia is a beautiful country, was most impressed with everything on this tour and were very lucky with small towns having their traditional Sunday Festivals which we thoroughly enjoyed. Well done to Ziga, would highly recommend this tour.
Skrevet 13. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Sloveniaholiday, Thank you for giving us a five star review, which I will pass to Ziga, who is always glad to get such a positive review. Our country has a lot of beautiful and picturesque countryside and many tourist miss it since they only visit the main tourist sites, so I am happy to hear that Žiga also took you there. Sundays are still very important in Slovenia - it is a day that you usually spend with your family and in the warm part of the year festivals that can be very interesting are common. Have a great time and kind regards, Lan
Skrevet 15. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Barney0861
Romford, UK33 bidrag
jan. 2019 • Par
It was great having a personal guide and Barbara was very knowledgeable, passionate about Slovenia and went out of her way to make our experience special. Lake Bled was fantastic, the views and scenery were spectacular and visiting just after Christmas was extra special. The weather was very cold (as we expected!) and we would both love to return in the Summer when the flowers are in full bloom. Radovljica was a great experience and we enjoyed the tradiitonal food.
Skrevet 21. januar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hello Barney0861. First I would like to thank you for travelling with us. You chose a special time for your Lake Bled - An Alpine Pearl tour, because Bled in the winter is really magical. Your idea, to visit Slovenia in the summer again is great, because your experience will be completely different. Our lakes are warm in the summer months, so you can go swiming and you will also see what you can not see in the winter - ,why green is our national colour, Kind regards, Lan Lajovic
Skrevet 17. april 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Callum K
Tulsa, OK18 bidrag
We are enjoying an amazing tour from Barbara M. Her group was small and we had the opportunity to ask lots of questions and get insightful information regarding everything from Bled to Slovenia and it’s economy and people. Much better than the large tours and much more flexible than feeling rushed from place to place. We are looking at doing another tour with her in the next few days.
Skrevet 9. november 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi CallumK88, thank you very much for your review and for choosing us as your travel companion. Bled is a dream and Radovljica is really nice and cosy. Just something out of a fairytale. I am so happy you were satisfied with our servies, we try to provide nothing but the best for our travelers. I'm glad you enjoyed your trip and that Barbara was a big part of it. I will pass your kind words along, I'm sure she'll be happy to hear them. Kind regards,
Skrevet 21. november 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Wj201803
Port Douglas, Australia7 bidrag
sep. 2018 • Venner
We were pleasantly surprised that the trip went ahead for just the two of us and we enjoyed a day-long tour to the above attractions, driven by a guide from the local area, who was willing to add lots of further information. We were able to choose whether or not we went into the various attractions which were at our own expense; exclusions were clearly stated on the booking info.
The guide arrived before the departure time and did not hurry us around any of the attractions despite the fact that it was a Sunday and very busy, especially in Bled.
The scenery was spectacular, the guide informative and the meal delicious. We would definitely recommend this tour.
Skrevet 4. oktober 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi "j201803! Thank you for your kind words. I am delighted to hear you enjoyed your trip and were comfortable in the process. Compliments to your tour choice, Bled is remarkable and everything else is just an added bonus. I am glad to hear you were happy with the guide provided and thank you again for the recommendation! Until next time. Kind regards, Rok
Skrevet 7. desember 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

julduf777
Chaville, Frankrike186 bidrag
Petit bus confortable. Guide agréable. Lac joli et bien préservé malgré l affluence de touristes.
Le dejeuner est un peu trop tard.
Skrevet 24. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vanlige spørsmål om Blodsjøen og tradisjonell lunsj i Radovljica fra Ljubljana


Priser i Blodsjøen og tradisjonell lunsj i Radovljica fra Ljubljana starter fra kr 766,94. Oppdag og bestill Blodsjøen og tradisjonell lunsj i Radovljica fra Ljubljana på Tripadvisor

To Do In Slovenia er vert for Blodsjøen og tradisjonell lunsj i Radovljica fra Ljubljana. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt To Do In Slovenia på Tripadvisor. Oppdag og bestill Blodsjøen og tradisjonell lunsj i Radovljica fra Ljubljana på Tripadvisor