Turer og billetter

2-timers Buda Tour i Budapest levert av Cityrama Sightseeing Tours

VIL SANNSYNLIGVIS BLI UTSOLGT*

2-timers Buda Tour i Budapest

2-timers Buda Tour i Budapest
4
Bestill på forhånd
fra
kr 184,39
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Velg en avgangstid for morgen eller ettermiddag for å passe din tidsplan
Varighet:
2 t
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
30
Seter for spedbarn tilgjengelig
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    2 t
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    30
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Det flate terrenget og moderne attraksjoner i Pest kan føre til at besøkende kan overse den historiske, kuperte Buda. Oppdag betydningen av Budapests gamle hovedstad på en omvisning i gamlebyen og Gellért-høyden. Ta del i de ikoniske severdighetene i Matthias kirke, Fisherman's Bastion og Citadella, og krysse bakken klatrer enkelt med buss, inkludert hotellhenting.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Høydepunkter
  • Få innsikt i Budas historiske og kulturelle bakgrunn fra en profesjonell veileder
  • Se toppattraksjoner som Chain Bridge, Matthias Church og Gellért Hill Citadella
  • Reis i et klimaanlegg
Hva du kan forvente
  • Begynn din tur med henting fra utenfor Budapest-hotellet. Kjør til byens ikoniske Chain Bridge, deretter krysse Donau til historiske Buda. Ankomm til Buda Castle-distriktet, og gå av for en guidet tur rundt i gamlebyen. Besøk Matthias kirke og ta imot feiende utsikter fra Fisherman's Bastion, før du går ombord for en kjøretur opp Gellért Hill. Herfra kan du beundre bakketoppets festning og nyte panoramautsikt over byen, Donau og utover. Gå tilbake til Pest sentrum over Elisabeth-broen, og avslutt turen din i nærheten av fotgjengerveien Váci Street, hvor du kan fortsette utforskningen av byen.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Få innsikt i Budas historiske og kulturelle bakgrunn fra en profesjonell veileder
  • Se toppattraksjoner som Chain Bridge, Matthias Church og Gellért Hill Citadella
  • Reis i et klimaanlegg
Hva du kan forvente
  • Begynn din tur med henting fra utenfor Budapest-hotellet. Kjør til byens ikoniske Chain Bridge, deretter krysse Donau til historiske Buda. Ankomm til Buda Castle-distriktet, og gå av for en guidet tur rundt i gamlebyen. Besøk Matthias kirke og ta imot feiende utsikter fra Fisherman's Bastion, før du går ombord for en kjøretur opp Gellért Hill. Herfra kan du beundre bakketoppets festning og nyte panoramautsikt over byen, Donau og utover. Gå tilbake til Pest sentrum over Elisabeth-broen, og avslutt turen din i nærheten av fotgjengerveien Váci Street, hvor du kan fortsette utforskningen av byen.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 43641P2
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Profesjonell guide
  • Air-conditioned vehicle
Ekskluderinger
  • Hotellhenting og avlevering
  • Gratuities
  • Inngang/adgang – Fisherman's Bastion (Halaszbastya)
  • Inngang/adgang – Matthias Church
Varighet
2 t
Avreiseinformasjon
  • Budapest, Báthory utca 19, 1054 Hungary Báthory utca 19
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Kan drives av en flerspråklig guide
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 30 reisende
Inkluderinger
  • Profesjonell guide
  • Air-conditioned vehicle
Ekskluderinger
  • Hotellhenting og avlevering
  • Gratuities
  • Inngang/adgang – Fisherman's Bastion (Halaszbastya)
  • Inngang/adgang – Matthias Church
Avreiseinformasjon
  • Budapest, Báthory utca 19, 1054 Hungary Báthory utca 19
Varighet
2 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Kan drives av en flerspråklig guide
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tjenestedyr er tillatt
  • Nær offentlig transport
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 30 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du starter ved
    Báthory utca 19
    Budapest, Báthory utca 19, 1054 Hungary
    Báthory utca 19
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Gellert Hill
    Stopp: 15 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Halaszbastya
    Stopp: 10 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Matthias Church
    Stopp: 10 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Elisabeth Bridge
  • 4
    Vaci Street
    Stopp: 5 minutter
    Se detaljer
  • Du avslutter ved
    Báthory utca 19
    Budapest, Báthory utca 19, 1054 Hungary
    Báthory utca 19
    Se adresse og detaljer
+

4.0
23 anmeldelser
Ypperlig
13
Svært bra
4
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
4
Forferdelig
1

Laura M
Steinsoultz, Frankrike1 bidrag
C'était super, étant dans la période morte nous étions que tout les deux avec la guide, la guide nous a bien expliqué dans un français correct et le chauffeur était serviable car nous a ramené à notre hôtel à la suite de la visite.
Une église magnifique et un paysage sublime
Skrevet 22. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear R1934TGlauram, hope you enjoyed the tour and your entire stay in Budapest. We are glad that you were satisfied with our services. Your sincerely, Dorottya Berkes Sales Representative
Skrevet 27. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

gessherdy
Lisboa, Portugal7 bidrag
We did the buddha tour and hoped it was a 2 hour trip, but the driver befriended one of the other customers and our tour became a personal conversation between them. We spent another 1h30 in traffic to find that the driver agreed (without telling other customers) that he would leave the tourist / friend at a specific point (not included in the tour) and ended up leaving me at the same point that was too far from the shop where we should finish the tour. I spent so much time in traffic, believing that returning to the store to finish the ride. A complete lack of respect for me and other people. The driver's name is Gergo Baranios. I do not recommend!
Skrevet 10. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear gessherdy, we are sorry about your negative experience and we will follow up this with the driver to avoid it in the future as for CITYRAMA quality is essential. We are sorry if you felt any inconvenience and we hope that we will have the chance to better serve you in the near future. Thank you for your valuable comment! Your sincerely, Dorottya Berkes Sales Representative
Skrevet 11. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

marcelofpfelix
Lisboa, Portugal2 bidrag
des. 2019
Robert is a great guide, always happy to explain and give an historical background.

He is friendly and we can see that he loves to speak about his country.
Skrevet 7. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear marcelofpfelix, thank you very much for this nice review. We will gladly forward your kind words to Attila as well. Should you visit Hungary again please do not hesitate to contact us! Your sincerely, Dorottya Berkes Sales Representative
Skrevet 9. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Doribar
22 bidrag
nov. 2019 • Par
Este tour lo hicimos con Agota, guía de paseando por Europa. Es maravilloso y Agota muy buena guía
Lo recomendamos totalmente.Gracias Agota
Skrevet 12. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Doribar, thank you for taking time and post a comment, we are glad that you enjoyed the tour and were satisfied with our colleagues and the guide as well. We truly hope to see you soon again! Yours sincerely, Dorottya Berkes Sales Representative
Skrevet 13. november 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Dave M
10 bidrag
sep. 2019 • Par
The advert will have you believe that a hotel pick is available. It isn’t, you will get a later email telling you to report to their office. That meant a taxi ride to get to the office 30 mins prior to that actual start (they then transfer you on again).
We booked this 2 hour Buda tour starting at 10am (as advertised) because we wanted to undertake a separate land and water Pest trip in the afternoon. After we started in became apparent that we had joined the longer Buda and Pest trip and we would leave after Buda, which would have been fine.
As the guide started her commentary the driver then told her that we would be starting on the Pest side and then going to Buda. We were then left having to complete this trip and missing the afternoon trip we had pre-booked and paid for as we weren’t back in time. “Speak to the office” was the advice. We didn’t bother wasting holiday time on this, will be looking to follow up when home. To be fair, the guide seemed knowledgeable, so that part was okay.
Skrevet 5. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Dave M, thank you for your comment. We are very sorry for the inconveniences this has caused you. We usually start on the Buda side so you could take off after that but unfortunately due to some traffic issues we had to change the route. We hope in spite of that you had a pleasant journey and enjoyed your stay in Budapest. Yours Sincerely, Dorottya Berkes Sales Representative
Skrevet 6. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

feb. 2019
De hop end of bus , zeker een aanrader , Boedapest een stad die je zeker moet bezocht hebben , staat bij mij op nr 1 veeeeeeel mooier dan Antwerpen en proper .ongelooflijk
Skrevet 4. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Toeriste-martine, thank you, we are glad that our services met your expectations! We always strive to show as much as possible from the sights of Budapest. We truly hope that you choose us next time too! Yours sincerely, Dorottya Berkes Sales Representative
Skrevet 5. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Lanza90
Belfort, Frankrike85 bidrag
sep. 2019 • Par
Cette visite de 2 heures nous a permis de voir ce côté de Budapest plus difficile d'accès
Nous étions 4 personnes dans un van et donc la communication a été très facile. Le guide parlait très bien Français et était très sympathique. Horaire et programme respectés. A conseiller dans le cadre d'un long week-end à Budapest.
Skrevet 1. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Lanza90, we are glad to read this feedback of your experiences! We are sure that the guide did his best to made your time here as pleasant as possible. Thank you for choosing CITYRAMA, we are waiting you back to Budapest! Yours sincerely, Dorottya Berkes Sales Representative
Skrevet 2. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nav
Leicester, UK346 bidrag
A well organised tour for anyone that books on. First issue though was the hotel pick up never was an option which is why I gave this 4/5 instead of 5/5. We were never contacted to sort out hotel pick up, no information on how to organise it, nowhere to input it as an option so it just never happened.

Robbie was our tour guide and he was very genuine, funny and informative. He really explained the history of the sites in Buda with a true passion. Most of the tour was on a minibus however rather than walking around. It meant we were not really in each location for very long. Other tours I have done were walking tours which I felt were better. I think it needs to be described more as heavily involving minibus transport.

Our only regret was that we didn’t have enough time to explore Buda after the tour as it seemed to be a very nice place. The tour gave a good taste of Buda and has made us want to come back in the near future.
Skrevet 1. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear navinleanage, thank you for your comment, we are glad that you liked the tour and the job of the guide. Regarding the pick-up, unfortunately it is no longer included in our tours, that's why you haven't found information about it. Thank you so much for choosing CITYRAMA, we truly hope that you could enjoy every minute of the sightseeing! We will pass these kind words to the guide, Robbie as well, See you next time, we are waiting you back to another tour! Yours sincerely, Berkes Dorottya Sales Representative
Skrevet 2. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

jul. 2019 • Par
On the site we were to have hotel pick-up to be advised, after payment, that after July 1 visitors had to get to the travel agency for pickup for the 2 hour tour. The tour by Attila was interesting albeit most of the information I found when researching tours. The tour took us to Buda only. We were brought up to the Citadella and told to walk around and take pictures. That took 20 minutes to walk around. One hour down with the drive through traffic and drive-by of the Gellért Hotel and other buildings. From there we were advised we had no access to the castle or St. Matthias Church. Both closed to tourists. We went to the Hilton Hotel, took the elevator up and we’re given 40 minutes to walk around. 2nd hour done. A lot of walking in relation to the advertised tour. We were then dropped off at the Sofitel Hotel to make our way back to our car.

Disappointing and expensive for a ‘walking’ tour in Buda. Some walking is understandable but the majority of the tour was walking without a guide in free public sites. It cost $42 US! The taxi back to the car cost 1400 HUF. We took the Hop On-Hop Off bus pass the day before. We saw more for less money and didn’t need to walk to see the sites. It was 35C this weekend!
This tour sounds good but doesn’t deliver at the last minute. Don’t recommend it.
Skrevet 23. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear NadafromCanada, we are sorry about your negative experience, however let me tell you that you booked our 2 hour Buda tour, which includes only those sights you mentioned and the tour is half by bus half walking. We are sorry that you had trouble with the pickup and the tour as well, and you are not quite satisfied with our service. In spite of that it is our delight that you liked the guide, Attila. We will investigate what happened at the Castle district as for CITYRAMA quality is essential. Thank you for your valuable comment! We hope that next time you have a better time here in Budapest! Yours sincerely, Dorottya Berkes Sales Representative
Skrevet 24. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Rye Grover
1 bidrag
jul. 2019 • Par
Amazing tour! Very nice to go around in the tour car and see everything. We stopped at multiple locations to sight see, as well as receive very informative information from our tour guide Robert.

Would recommend to anyone wanting a tour around. Also, a big thank you to Robert for leading our tour. He was very friendly and great to listen too.
Skrevet 12. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Ryeg423, we are very happy about your good impressions of our tour in Budapest. Especially your satisfaction with our guide Robert. Please make sure we will pass your kind words to him. Should you plan to visit Budapest again please do not hesitate to contact us! Yours sincerely, Dorottya Berkes Sales Representative
Skrevet 15. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 23
*Vil sannsynligvis bli utsolgt: Basert på Viators bestillingsdata og informasjon fra leverandøren fra de siste 30 dagene, virker det sannsynlig at denne opplevelsen vil bli utsolgt gjennom Viator, et Tripadvisor-selskap.
Vanlige spørsmål om 2-timers Buda Tour i Budapest


Priser i 2-timers Buda Tour i Budapest starter fra kr 185,52. Oppdag og bestill 2-timers Buda Tour i Budapest på Tripadvisor

Cityrama Sightseeing Tours er vert for 2-timers Buda Tour i Budapest. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Cityrama Sightseeing Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill 2-timers Buda Tour i Budapest på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 2 t. Oppdag og bestill 2-timers Buda Tour i Budapest på Tripadvisor