Turer og billetter
Heldags privat guidet tur til Wien fra Budapest med lunsj
4.5

Heldags privat guidet tur til Wien fra Budapest med lunsj

Av Shuttles From Budapest
Anbefalt av 90 % av reisende
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Om
fra
kr 1 967,00
per voksen
Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99
Varighet: 12 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Tysk, Norsk, Svensk, Russisk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk


  • Hotell / flyplass / togstasjon / elvehavn pickup og valgfri drop-off
  • Transport av privat luftkondisjonert minivan / bil
  • Privat tur
  • Fleksibel reiserute
  • Lunsj
  • profesjonell privat guide
Det som ikke er inkludert
  • Tips
  • inngangspenger
  • Inngang/adgang – Hofburg
  • Inngang/adgang – Schönbrunn
  • Inngang/adgang – Stephansdom


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Plukke opp og slippe av tjenesten er tilgjengelig fra alle hoteller eller fra private adresser i Budapest.
  • Flyplasser:
  • Budapest Ferenc Liszt International Airport, Budapest, 1185 Hungary
  • Havner:
  • Viking Ship location, Budapest, Duna, 1056 Hungary
  • Garam 2 kikötő, Budapest, Carl Lutz rkp., 1133 Hungary
  • Annet:
  • Budapest, Hungary
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.

  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 26923P13

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Et nåværende gyldig pass er nødvendig på reisedagen
  • Komfortable walking sko anbefales
  • De fleste reisende kan delta
  • Vi er seriøse med å ta ekstra forholdsregler for å stoppe spredningen av dette viruset ved å praktisere regelmessig håndvask og desinfisering, vi rengjør og rengjør regelmessig utstyret og arbeidsområdene våre, vi gjør håndrensemiddel lett tilgjengelig for våre gjester og teammedlemmer, og praktiserer sosial distansering tiltak gjennom å tilby private turer og private overføringer. Vi vil kontrollere helsen til de ansatte hver dag, bruke masker og grundig desinfisere hendene, utstyret vårt, kjøretøyene og skiftende områder.
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Heldags privat guidet tur til Wien fra Budapest med lunsj?
Hvor mye er Heldags privat guidet tur til Wien fra Budapest med lunsj?
Priser i Heldags privat guidet tur til Wien fra Budapest med lunsj starter fra kr 3 755,78. Oppdag og bestill Heldags privat guidet tur til Wien fra Budapest med lunsj på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Heldags privat guidet tur til Wien fra Budapest med lunsj?
Shuttles From Budapest er vert for Heldags privat guidet tur til Wien fra Budapest med lunsj. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Shuttles From Budapest på Tripadvisor. Oppdag og bestill Heldags privat guidet tur til Wien fra Budapest med lunsj på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Heldags privat guidet tur til Wien fra Budapest med lunsj?

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 26923P13

Reserver plassen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Lignende opplevelser

Reiserute
  • Du blir hentet
    Se mer avreiseinformasjon
  • Passerer forbi
    Wiener Staatsoper
    Ringstrasse
  • 1
    Schonbrunner Gardens
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 2
    The Hofburg
    Stopp: 20 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 3
    Schonbrunn Palace
    Stopp: 60 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 4
    Historic Center of Vienna
    Stopp: 40 minutter
    Se detaljer
  • 5
    St. Stephen's Cathedral
    Stopp: 20 minutter - Inngang er ikke inkludert
    Se detaljer
  • 6
    Schönbrunn
    Stopp: 90 minutter
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Graben and Kohlmarkt
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Om operatøren
Shuttles From Budapest
241
Budapest, Ungarn
Ble medlem i mars 2018

Nr. 5 av 176 Transport i Budapest
620_stent
620_stent
0
0
Billig og bra
Lett å bestille, god kommunikasjon på forhånd via WhatsApp, gjorde dette til en perfekt og rimelig måte å komme seg fra flyplassen til byen på. Sjåføren som kjørte oss var veldig hyggelig, og vi fikk mange gode tips på hva vi burde besøke under oppholdet her.

Vi sjekker anmeldelser.
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
10 anmeldelser
Ypperlig
7
Svært bra
2
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
0

Shagil F
1 bidrag
sep. 2023 • Par
Attila was an AMAZING tour guide. He was promptly waiting for us in the lobby. The drive was smooth, approx 2.5 hours long He patiently showed us around Vienna. He was funny, human, patient, and so very, knowledgeable. His found places off the beaten path, showed us amazing views, beautiful places, and we had a great lunch in a local restaurant in Vienna center.
I would highly recommend this tour to anyone!
Skrevet 24. september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

jul. 2023 • Familie
Our tour guide was Stephen and if you get a chance to spend the day with him, you’re in for a treat! Stephen is very informative and knows his history. He is a great conversationalist and his knowledge transcends over to many subjects. He is very patient and organized and the restaurant where we had lunch had a great atmosphere and the schnitzel was tasty.
Skrevet 24. juli 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Nolan
New York City, NY81 bidrag
jun. 2023 • Alene
I was in Budapest again for the second time in 2 months. Last time I was here I did most of what I wanted to do in Budapest so I was looking for things to do outside of the city area this time. Doing a quick trip to Vienna was definitely of interest to me.. especially since I always wanted to visit but not really on a separate trip. I was worried I might not get to see enough of what I wanted to see in Vienna since it was long drive from Budapest… about 2 hours and 30 minutes and for this tour price. I decided to go with it though and the day trip went super well. Thomas was my guide and I could not have had a better tour guide for this day trip, he was attentive, knowledgeable, and knew exactly where to take me in Vienna to maximize our time. He picked me up from my Budapest Airbnb at 7 am and we arrived in Vienna around 10 am. Tom managed to show me around Vienna until a little after 6 pm and then we headed back to Budapest, arriving back at Airbnb by 8:40 pm. In the 8 hours we were in Vienna I got to see Schönbrunn Palace in the form of a guided tour inside plus walking the famous Gardens from 10:30 am to 12:30 pm and then afterwards Thomas drove me around the center of Vienna to quickly see the majority of the famous monuments and buildings by car first before we parked. After we parked the car, we walked around mostly to the points of interests I wanted to see the most including the Vienna Opera House, Stephansdom, the Vienna Historic Center, Heldenplatz, and more in this area from 1:15 pm to 5 pm. We had lunch at a local restaurant named Ilona Stüberl from 2 pm to 3 pm and it was delicious. The weather forecast had us worried for the day but luckily it did not start raining until after 4 pm … so the weather didn’t affect my experience too much. Before we left the city we stopped one last time at the famous Hunderwasser Village to check that out before we started the drive back to Budapest a little after 6 pm. Thomas told me this Vienna day trip is not commonly asked for and I can understand why … it’s far and for people wanting to get a more in-depth experience in Vienna this may not appeal to them much especially if they are in Budapest. Me however like I said I found myself to be in Budapest for the 2nd time in 2 months and did most of what I wanted to do in the city area my first trip so this quick trip to Vienna appealed to me. If you find yourself in that same situation as me, a quick trip to Vienna interests you and you don’t mind this price, this tour should satisfy you… I don’t know when I’ll be back in Europe again so I’m glad I got to see Vienna while I had the chance now. I will be doing the Bratislava day tour next on Monday 6/12 with this same Tour operator so I look forward to it! - Nolan
Skrevet 9. juni 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

batchelors2016
Cardiff, UK3 bidrag
We found the guide Attila to be friendly and informative. The communication before and during the trip was clear. The trip itself was interesting and we got to see the recommended spots in a day. We were picked up from our hotel in Budapest promptly at 7am and returned 12 hours later.
Lunch was included in the trip. It was preselected by the guide (schnitzel and strudel) - a choice would have been preferred.
On the whole we found the trip very good.
Skrevet 31. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SusanaShuttles
Thank you very much for your excellent review! We are very glad you were satisfied with our services and you have had a great time during your tour. I hope that you have had a wonderful time in Budapest! We are staying at your service at any time in the future!
Skrevet 11. mars 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Erin M
7 bidrag
des. 2022
The guide was great and knowledgable, however with multiple petrol stops and taking double the time as the driver was driving only 80km instead of 120 and 130 max. We missed the one location we wanted to see the most, the Summer palace. That was the only reason I booked. All we did was walk around and go to winter palace in the rushed end of day booking. Then the lunch we had to eat only one dish which was told to us and the driver ordered something different. I am a tour guide and would give my tour more for the amount of money spent. I understand petrol expensive but quality was very poor for $300pp.
Skrevet 14. desember 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

barbara d
1 bidrag
sep. 2022
We had a lovely day in Vienna with our guide, Attila. We did most of the sightseeing points all around Vienna. Attila knows a lot about its history, he was knowledgeable and flexible to add any extra stops we asked for. The lunch was perfect, we had so much fun!
Skrevet 17. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thank you for choosing us to arrange a Vienna guided tour during your stay in Budapest. I am happy to read you have enjoyed our service. We look forward to seeing you next time.
Skrevet 29. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Mohamed R
Los Angeles, CA3 bidrag
Great experience beautiful city Susan was really helpful she explains a lot of history and about the country love the tour
Skrevet 17. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SusanaShuttles
Thank you so much for your feedback! It was our pleasure having you on the tour. We hope to see you again!
Skrevet 10. mars 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Martin62214
2 bidrag
jan. 2020 • Par
We had a lovely day in Vienna with our guide Steve. During our stay in Budapest we decided to visit Vienna for one day. The ride was smooth and the City was amazing. Our guide was very informative and he also showed is the hidden gems in Vienna. Highly recommended.
Skrevet 20. desember 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SusanaShuttles
Thank you very much for your excellent review! We are very glad you were satisfied with our services and you have had a great time during your tour. I hope that you have had a wonderful time in Budapest! We are staying at your service at any time in the future!
Skrevet 11. mars 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

sep. 2019
Our guide Attila was very knowledgeable. We spent a day at Vienna with him and learn a lot of new information about Vienna history and great architecture.
Lunch included was decent quality - could have been better for the money we paid.
Skrevet 18. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SusanaShuttles
Thank you very much for your excellent review! We are very glad you were satisfied with our services and you have had a great time during your tour. I hope that you have had a wonderful time in Budapest! We are staying at your service at any time in the future!
Skrevet 11. mars 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Btaning
1 bidrag
aug. 2019 • Venner
We had a great day in Vienna with our guide, Susan.The ride took only 2.5 hours , the orientation about the city was faboulous, for lunch we were invited for a huge WienerSchnitzel with drinks. On the way back there was a heavy traffic but apart from it we enjoyed our day so much.
Skrevet 2. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SusanaShuttles
Thank you for your positive review. It has been always a pleasure to read satisfied feedbacks about our guides and the tours. Hope to see you in Budapest again!
Skrevet 10. mars 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Heldags privat guidet tur til Wien fra Budapest med lunsj levert av Shuttles From Budapest