Turer og billetter

Akaroa Shore Excursion: Banks Peninsula, Christchurch City Tour og Sheep Farm Tour

Av Leisure Tours
fra
kr 1 142,68
per voksen
fra
kr 1 142,68
per voksen

Laveste pris garantertGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 100 per gruppe
Varighet:6 t
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Billettype:Mobil
Engelsk


  • Port pickup og drop-off
  • Fårskjæringsdemonstrasjon
  • Ettermiddags te
  • Lokal guide
  • Dekket av Viators bekymringsfri policy: garantert på tid tilbake til skipet ditt
  • Inngang/adgang – Akaroa
Det som ikke er inkludert
  • Mat og drikke, med mindre det er spesifisert


Avreiseinformasjon
  • Akaroa Dolphins, 65 Beach Road, Akaroa 7520, New Zealand Fra Main Wharf i Akaroa, hodet ned til enden hvor du vil se Akaroa I-Site og en liten park på høyre side. Ved siden av Canon-statuen venter en representant på deg. Vennligst ankomme kl. 10.15 for kl. 10.30.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2950PRTCHCCLT67CS

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ved bestilling må passasjerene i Cruiseskip gi følgende opplysninger: skipets navn, dockingstid, avgangstid og ombordstigningstid
  • Vær oppmerksom på at aktivitetstider og tidsplaner kan endres noe, avhengig av ruteplanen for cruiseskip.
  • De fleste reisende kan delta
  • Sammenleggbare rullestoler med avtakbare hjul kan innkvarteres forutsatt at passasjeren er ledsaget av noen som kan hjelpe dem ombord og avstigning
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 100 reisende

  • Hvis du avbestiller 3–6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
  • Hvis du avbestiller innen 2 dager før den planlagte avreisen, påløper det en avbestillingsavgift på 100 prosent.
  • Hvis du avbestiller minst 7 dager før den planlagte avreisen, påløper det ingen avbestillingsavgift.

En beskjed fra Akaroa Shore Excursion: Banks Peninsula, Christchurch City Tour og Sheep Farm Tour
  • Følg sikkerhetsretningslinjene som er utstedt av New Zealand Government og oppretthold god hygiene og sosial distanseringstiltak. Ikke reise hvis du opplever forkjølelses- eller influensasymptomer. Hvis byen du reiser fra er på varslingsnivå to, så bruk en ansiktsmaske for all transport.
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Akaroa Shore Excursion: Banks Peninsula, Christchurch City Tour og Sheep Farm Tour?
Hvor mye er Akaroa Shore Excursion: Banks Peninsula, Christchurch City Tour og Sheep Farm Tour?
Priser i Akaroa Shore Excursion: Banks Peninsula, Christchurch City Tour og Sheep Farm Tour starter fra kr 1 131,09. Oppdag og bestill Akaroa Shore Excursion: Banks Peninsula, Christchurch City Tour og Sheep Farm Tour på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Akaroa Shore Excursion: Banks Peninsula, Christchurch City Tour og Sheep Farm Tour?
Leisure Tours er vert for Akaroa Shore Excursion: Banks Peninsula, Christchurch City Tour og Sheep Farm Tour. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Leisure Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill Akaroa Shore Excursion: Banks Peninsula, Christchurch City Tour og Sheep Farm Tour på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 2950PRTCHCCLT67CS

Reiserute
  • Du starter ved
    Akaroa Dolphins
    65 Beach Road, Akaroa 7520, New Zealand
    Fra Main Wharf i Akaroa, hodet ned til enden hvor du vil se Akaroa I-Site og en liten park på høyre side. Ved siden av Canon-statuen venter en representant på deg. Vennligst ankomme kl. 10.15 for kl. 10.30.
    Se adresse og detaljer
  • Passerer forbi
    Akaroa Village Inn
  • 1
    Christchurch Botanic Gardens
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Cathedral Square
  • 2
    Coombe Farm
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Banks Peninsula
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
4 anmeldelser
Ypperlig
2
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
0

pams33
Oklahoma City, OK283 bidrag
feb. 2020
The visit to the sheep farm was excellent!!! It was informative, funny, and historical. Definitely one of the best shore excursions on the trip. A must do in Akaroa.
Skrevet 4. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Canterburyleisure
Thanks for the great review and recommendation of your recent Christchurch City and Sheep Farm Tour from Akaroa. I'm really happy you found it enjoyable and informative! I certainly hope you get to return to Akaroa and Christchurch again soon!
Skrevet 17. mars 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Lee007jon
Melbourne, Australia86 bidrag
feb. 2020
Unfortunately our ship was unable to dock due to poor conditions. We were devastated to miss this tour. I contacted the operators and given confirmation of a FULL refund within 24 hours of writing an email. So I am giving this 5 star rating purely based on the customer service aspect of getting a refund. It is very reassuring to know that this is available in case your ship cannot get into the harbour.
Skrevet 19. februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Canterburyleisure
I'm really sorry to hear you didn't get to travel with us due to the poor weather conditions, but thank you very much for praising our team and customer service! It's our policy that, if the ship does not dock due to poor weather/sea conditions and the tour does not commence, then we will provide a full refund for all those who request one. It's all apart of our worry free guarantee when travellers book our tours! Let's hope you'll be able to join us again the next time you return to New Zealand!
Skrevet 26. februar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

anzeljea
Rouen, Frankrike24 bidrag
nov. 2019
This has been a tiring road trip from Akaroa : many kilometers on a narrow and winding road at high speed in an uncomfortable van (no space for the legs). What was the point of doing all those kms to stay 3/4h in Christchurch town centre with only one short stop to admire the viewpoint ? The only interesting part was the sheep shearing and tea-time at the farm.
Skrevet 31. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Canterburyleisure
Thank you for taking the time to submit your feedback. The tour you booked and advertised was "Banks Peninsula and Christchurch Sightseeing with Sheep Farm" and the excursion provided was exactly as described online in the excursion description. Due to the logistics of the day and with the limited time you have ashore in Akaroa excursion duration can not be extended as you are not ashore long enough. If you were not interested in visiting Christchurch and expereincing the wonderful scenery of Banks Peninsula you should have booked our Local Akaroa Sheep Fram Tour which is 2.5 hours in total duration.
Skrevet 9. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Joan P
Vancouver, Canada91 bidrag
feb. 2019 • Venner
The best part of this tour was the sheep farm. The people who run the farm are lovely, and gave us an excellent overview of the what it takes to run a sheep farm. As well, the tea and scones were delicious and the owners were extremely hospitable and engaging. They deserve a 5/5. There was some disorganization at the outset as a driver did not show up which left our driver handling it all. He was excellent (Dennis) and gave us a great deal of information as we drove to Christchurch. We then switched vans and had limited time at the museum before being dropped off for a lunch break. Janet was our driver for the afternoon and she also had a lot of information to share. She did a very good job but was compromised by the van she had to drive. The van that we were in for the afternoon was much too cramped for the number of people and any many of the clients were uncomfortable which should never have occurred. Given the narrowness of the seats, there should have been fewer people and another van added. It is not ok to fill the van to capacity when the leg room is cramped and the road is very winding. Two people had some car sickness which may not have occurred if they had more room. Everyone should be warned in advance of the type of road. It is very manageable if people have room and a window.
Skrevet 2. februar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thanks for the positive review regarding our drivers and the farm. We are very proud of our knowledgeable drivers and Hugh & Katherine have never disappointed their guests at the sheep farm. I'll be sure to pass on your kind words to the drivers/owners. As to some of your comments, I am a little confused with regards to the disorganization you were referring to. Akaroa is one of the most organized ports for independent operators that you'll find in NZ. Dennis was your allocated driver for the first part of the tour - Janet took over later to take the people doing sheep farm to the farm. As there were not many of you doing this particular tour for the day you travelled, this only required a smaller vehicle and has more than enough sufficient space for small groups. For those passengers that require more room, we are happy to accomodate provided they ask in advance so we can make the proper arrangements. Thanks again for the positive review and we hope you get to visit New Zealand sometime again soon.
Skrevet 4. februar 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Akaroa Shore Excursion: Banks Peninsula, Christchurch City Tour og Sheep Farm Tour levert av Leisure Tours | New Zealand