Turer og billetter

3-dagers ørretur til Fez: Ouarzazate og Berber Village fra Marrakech levert av Ando Travel - Day Tours

3-dagers ørretur til Fez: Ouarzazate og Berber Village fra Marrakech

3-dagers ørretur til Fez: Ouarzazate og Berber Village fra Marrakech
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 2 186,83
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
91 % av de reisende anbefaler disse opplevelsene
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
3 dager
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
15
Seter for spedbarn tilgjengelig
Billettype:
Mobil
  • Varighet:
    3 dager
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Gruppestørrelse:
    15
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Billettype:
    Mobil
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 3 dager
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk, Fransk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 3 dager
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk, Fransk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 7674MARFEZ3DAY
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Breakfast
  • Dinner
  • Dinner
  • Breakfast
  • Camel trek i Erg Chebbi
  • Overnatting i Sahara ørkenleir og på et 4-stjerners hotell i Tinghir
  • Måltid i henhold til reiserute (B = frokost, D = middag)
Ekskluderinger
  • lunsj og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Ekstra lokale guider
Varighet
3 dager
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Pick-up vil være fra hotellet eller riad i Marrakech eller nærmeste punkt som er tilgjengelig med bil til hotellet / Riad.
  • Flyplasser:
  • Menara Airport, Marrakech Morocco
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ikke anbefalt for barn under 2 år
  • Gode sko, solkrem og solbriller anbefales
  • Drikkevann er ikke levert av kan kjøpes underveis
  • Overnatting i ørkenleiren vil være i et privat telt med felles bad
  • 4-stjerners hotellinnkvartering er i enkeltrom, dobbeltrom eller tomannsrom med eget bad
  • Sengetøy er gitt i ørkenen leiren, så det er ikke nødvendig å ta med en sovepose
  • Langbukser anbefales for kameltur fordi saddene kan forårsake hudirritasjon
  • En konservativ kleskode anbefales i Marokko. Menn og kvinner bør holde overkroppen og knærne dekkes til enhver tid som et tegn på respekt for lokal kultur. Bruk av shorts anbefales ikke. Det kan være kaldt om natten og om vinteren, så vær så snill å ta med passende klær
  • Ingen rullestoltilgang
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Ikke anbefalt for gravide
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende
Inkluderinger
  • Breakfast
  • Dinner
  • Dinner
  • Breakfast
  • Camel trek i Erg Chebbi
  • Overnatting i Sahara ørkenleir og på et 4-stjerners hotell i Tinghir
  • Måltid i henhold til reiserute (B = frokost, D = middag)
Ekskluderinger
  • lunsj og drikke, med mindre det er spesifisert
  • Ekstra lokale guider
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Pick-up vil være fra hotellet eller riad i Marrakech eller nærmeste punkt som er tilgjengelig med bil til hotellet / Riad.
  • Flyplasser:
  • Menara Airport, Marrakech Morocco
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
3 dager
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ikke anbefalt for barn under 2 år
  • Gode sko, solkrem og solbriller anbefales
  • Drikkevann er ikke levert av kan kjøpes underveis
  • Overnatting i ørkenleiren vil være i et privat telt med felles bad
  • 4-stjerners hotellinnkvartering er i enkeltrom, dobbeltrom eller tomannsrom med eget bad
  • Sengetøy er gitt i ørkenen leiren, så det er ikke nødvendig å ta med en sovepose
  • Langbukser anbefales for kameltur fordi saddene kan forårsake hudirritasjon
  • En konservativ kleskode anbefales i Marokko. Menn og kvinner bør holde overkroppen og knærne dekkes til enhver tid som et tegn på respekt for lokal kultur. Bruk av shorts anbefales ikke. Det kan være kaldt om natten og om vinteren, så vær så snill å ta med passende klær
  • Ingen rullestoltilgang
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Ikke anbefalt for gravide
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende
Reis trygt under COVID-19
Sist oppdatert: 17. jun. 2020
En beskjed fra 3-dagers ørretur til Fez: Ouarzazate og Berber Village fra Marrakech
Masks are required, please bring your own
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
Oversikt
Fullstendig kart
7 stopp
Dag 1
Marrakech - Skoura - Tinghir (D)
Dag 2
 Tinghir - Erg Chebbi (B, D)
Dag 3
Dag 3: Erg Chebbi - Midelt - Fez...
+

4.5
49 anmeldelser
Ypperlig
38
Svært bra
7
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
2
Forferdelig
1

Annika A
1 bidrag
mai 2022 • Alene
This tour was amazing we had 7 people in our van with air conditioning which made the long drives much more doable. Our driver Reda kept us very entertained with great music and facts about all the sights and cities we drove past which was great. Loved our stay in the desert and were very surprised that the hotel we stayed at on the first night had a pool for us to cool down in. Would definitely recommend this tour to anyone interested in seeing the desert and the dunes there.
Skrevet 19. mai 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Beatrice K
1 bidrag
This was the highlight of my trip to Morocco! I had an amazing time and felt 100% safe and looked after as a female solo traveler. Youssef was our driver and he was extremely polite, gave us ample opportunities to stop for photos and he had a good playlist too. Lots of Celine Dion, Berber music and some reggae! Camping in the Sahara was so cool! I got the luxury camp option and it was 100% worth it. Upgrade. After the long journey…you want and need a comfortable nights sleep. Everything was amazing and all of the people in my group were super cool! The tour guides at each destination were fantastic and you learn a lot of history. Be ready to take many pictures!! Enjoy!!
Skrevet 7. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

KazinSF
San Francisco, CA15 bidrag
Non responsive...I'm stumped by all of these positive reviews. I should have known better than to go with this company as they were awful with communication from the start. They take days to reply to emails or whatsapp and dont actually answer questions when they finally do. I wanted a cheap trip so went against my better judgment and went with them. I had an issue with the driver and could not get any answers from the company. Its true that you get what you pay for.
Skrevet 14. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
andoravel10
Dear Valued Customer, Thank you for your review. We are deeply sorry to hear you had a frustrating experience, but we really appreciate you bringing this issue to our attention. We’re normally known for our exceptional attention to detail. We always aim to deliver a great experience, and we are gutted when we don’t meet your expectations. Could you share a bit more information with us so that we can get to the bottom of this? For example, would you mind sending us your username associated with your booking with us along with the travel date? Using that, we can take a look in our system and take the opportunity to investigate your feedback/experience further ( because we couldn’t find any information related to your booking with us ). Until then, please accept our sincerest apologies on behalf of everyone on the team. Customer Care -Omar
Skrevet 16. mars 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Brendan M
1 bidrag
mar. 2022 • Familie
Ando put together a 4 day private tour from Fes to Marrakech for our family of 5 (kids 12, 10 and 7). This included two nights in the desert- one at Merzouga and one at the luxury tent camp.

Our driver Abdou was fantastic - extremely friendly and helpful, and happily adapted the tour to fit with our family’s needs. He made everything easy and we felt extremely safe and comfortable with him.

The desert was a real highlight and it was great to spend more than one night there. Make sure you ask Mohammad about the Berber pizza for lunch - incredible!
Skrevet 3. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Lila P
1 bidrag
nov. 2021 • Venner
We had a wonderful experience with Abdou and the Ando company! It was an unforgettable experience and I would recommend it to anyone. We spent time in many different towns and got to see the culture first hand. It was amazing to go into the homes of the people and to meet our local guides. We spent a night in the desert and I wish we could’ve stayed longer!! Abdou was a great driver as he was very kind and fun.
Skrevet 14. november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Martha K
1 bidrag
okt. 2021 • Venner
Youssef is dependable, honest, very polite, and l would recommand for him to do more trips. Thanks for everything.He can be a wonderful tour guide.
Skrevet 12. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Hugh
3 bidrag
sep. 2021 • Par
The trip was very interesting and included local guides who were able to explain and show us the local culture. All the guides and driver were amazing and made us feel very welcomed.

Our driver Youssouf was great all the time during the long drives, making the drives safe and smooth. Providing interesting details about the area we were and answering any questions we had. Always happy to help us, communicating all important info we needed about the trip (schedule, plannof the day, stops, breaks, etc) and making sure the trip a great experience. We shared table for dinner one night and very nice to talk about the life in Morocco. He even shared with us some dates and approcicots. Very nice detail.

The desert, the part that everyone is looking forward to, was amazing! Such great experience to be there and have the opportunity to ride the camel across the dunes and share a tea and stories, music and experiences with the guides from the camp. Wish we could have stayed few days there.

Would recommend this trip if you are coming to Marrakesh for sure.

Thank you!!
Skrevet 6. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Suneri
1 bidrag
sep. 2021 • Par
The tour was very well organized and covered a lot of different things along the way. You got the chance to take some panoramic pictures in the Atlas Mountains, visit some local villages and Berber culture with local guides, see forest monkeys, and of course the desert destination was unforgettable. The luxury tent is well worth the extra money for a chance at hotel level tents, a night under the stars, welcoming staff and beautiful landscape. Thought this was a great tour to get the taste of many different things along the way to the dessert. You save on having to get to Fes if you planned to go anyway. Hotel accomodation first night and lunches were modest but overall you are outside the main city and it is part of the experience. Lastly, our driver Youssef was amazing and so accommodating. He was very nice and helpful and always on a good mood. He let us stop when we needed and was fun to talk to. Would highly recommend Ando travel!
Skrevet 6. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Melanie B
1 bidrag
aug. 2021 • Alene
As a solo female traveller I can recommend this tour very much! It was well organized and I felt safe all the time. Youssef, our driver, was very nice and helpful!! We got to see the most important sights on the way to Merzouga. In the desert we got to spend a beautiful evening / night with berber music.
However, you should take enough cash with you, as you will pay extra for lunch, drinks and tips.
All in all I am very happy and it was definitely a once in a lifetime experience!
Skrevet 16. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

erik
2 bidrag
Great tour. Well organized, informative and helpful. The tour guide Youssef and the driver Laalude from Ando travel were very helpful and spoke multiple languages clearly. I was able to understand directions as an English speaker. There were several people in my group who spoke French or Spanish and they were able to accommodate that as well. Highly recommend.
Skrevet 15. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 49
Vanlige spørsmål om 3-dagers ørretur til Fez: Ouarzazate og Berber Village fra Marrakech


Priser i 3-dagers ørretur til Fez: Ouarzazate og Berber Village fra Marrakech starter fra kr 2 083,62. Oppdag og bestill 3-dagers ørretur til Fez: Ouarzazate og Berber Village fra Marrakech på Tripadvisor

Ando Travel - Day Tours er vert for 3-dagers ørretur til Fez: Ouarzazate og Berber Village fra Marrakech. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Ando Travel - Day Tours på Tripadvisor. Oppdag og bestill 3-dagers ørretur til Fez: Ouarzazate og Berber Village fra Marrakech på Tripadvisor