Turer og billetter

Hwange nasjonalpark Full Day Game Drive Safari

Av Africa Beast Safaris
Turen går fra enten Victoria Falls Hotels og Lodges. Det er mindre enn 190 km å komme til Hwange nasjonalpark. Hwange nasjonalpark er det ideelle stedet for enhver besøkende interessert i en kombinasjon av den naturlige undringen av Victoria Falls og fantastiske naturopplevelser. Den nærmeste byen til parken heter Hwange amin byen. Camping er også kjent i Hwange nasjonalpark, som er kjent av sine elefanter og buffaloer.
fra
kr 3 077,77
per voksen
fra
kr 3 077,77
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–50 maks. 15 per gruppe
Varighet:12 t 30 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Billettype:Mobil
Engelsk


  • Lunsj
  • Kaffe og/eller te
  • Vann på flaske
  • Brus
  • Privat transport
  • Bruk av Game Drive-bil er inkludert i prisen
  • Inngang/adgang – Hwange National Park


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi henter klienter fra alle Victoria Falls-hoteller og logger tidlig om morgenen 0530hrs
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 176453P6

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Ansiktsmasker gitt ut til reisende
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvor mye er Hwange nasjonalpark Full Day Game Drive Safari?
Priser i Hwange nasjonalpark Full Day Game Drive Safari starter fra kr 3 055,79. Oppdag og bestill Hwange nasjonalpark Full Day Game Drive Safari på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Hwange nasjonalpark Full Day Game Drive Safari?
Africa Beast Safaris er vert for Hwange nasjonalpark Full Day Game Drive Safari. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Africa Beast Safaris på Tripadvisor. Oppdag og bestill Hwange nasjonalpark Full Day Game Drive Safari på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 176453P6

Reiserute
  • Du blir hentet
    Se mer avreiseinformasjon
  • 1
    Hwange National Park
    Stopp: 8 timer - Inngang er inkludert
    Homeland av dyr for alle store 5 dyr
    Les mer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
6 anmeldelser
Ypperlig
4
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

mike
3 bidrag
jun. 2022
this was terrible. I booked through Simon a in April. I asked him if he would offer me the same refund of cancellation (24 hours ahead). He said he would honor it. My flight got cancelled and I emailed him 5 days before to cancel my trip. He told me at first I wasn't entitled to a refund. When I showed him our email exchange, he said he would get me the money as soon as he could get it. He just needed one other person to book the trip. Two months later and multiple emails he still hasn't gotten my money back (even though other people have booked his tour, one even wrote a review after I was supposed to take my trip). I had to reverse the credit card charge. Simon is a fraud and is not to be trusted.
Skrevet 24. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Traveler09593152162
Dear Michael Thank you very much for the review but you are writing lies here. You booked your day trip and paid $1120 for 4 people. I emailed you our cancellation policy that if you cancel your booking 30 days prior to your arrival date, you will be charged 100% cancellation fees. You then went ahead and cancelled your booking in less than a week before arrival and I just applied our company policy. That is not fraud my friend but company policy. I had paid for everything and wanted to give you a 5 star service and you decide not to come, the fact that your flight cancelled is not our problem we just stick to our cancellation policy. Even if you look to all reviews, only your email is negative meaning there is something wrong with you. Do not lie trying to blackmail other peoples companies, thats not professional. We applied company policy therefore it is not fraud, thank you.
Skrevet 4. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Leah N
Schaefferstown, PA41 bidrag
Very good tour and would recommend it to others. Our main guide along with the guide specifically for Hwange were both very friendly and knowledgeable. My only recommendation would be that it should be mentioned on the booking site of the $50 fee if being picked up in Zambia.
Skrevet 14. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Traveler09593152162
Thank you for the review
Skrevet 4. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Khaldoun S
N'Djamena, Tsjad12 bidrag
mar. 2022 • Alene
Great game drive, Simon and his team was so professional, welcoming and smilling all time, the day was unforgettable from all sides food, safari... it worth trying
Skrevet 24. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Traveler09593152162
Thank you for such a wonderful review
Skrevet 1. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Brenda Leung
5 bidrag
okt. 2019
Even though Africa Beast Safaris transferred me to another travel agency, they are also follow up the time pick up. Fortunately another agency are very professional too. The guide of the Hwange National Park are also very good.
Skrevet 8. oktober 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Traveler09593152162
Thank you Brenda for the lovely review
Skrevet 22. oktober 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Sachi N
London, UK15 bidrag
sep. 2019
We originally booked 1 activity with Simon - Chobe national park camping tour ( 1 night 2 days). We communicated remotely between England and Zimbabwe but he was always giving quick response to any questions i had. It was just very easy to ask questions and he has been very helpful and honest. So we asked Simon to help us with airport transfer, Hwange full day tour and original Chobe camping tour.

He has been very punctual and very trustworthy organiser and helped us even with fixing some of our unexpected issues both in Botswana and Zimbabwe. Our luggage was due to be picked up from the lodge that we stayed but the lodge reception was already closed and our luggage got stuck inside. He helped us with all the logistics which wasn’t even his job but his mentality towards customer service is just exceptional and always made sure we were ok.Thanks to him, we managed collect our luggage very quickly. Even under this stressful situation, he suggested us to relax, leave it to him, and take some photos of sunset (this place had an amazing view for sunset! ) while he's sorting out our luggage issue.He has been always there for us.

The quality of the activities is also fantastic. Boat cruise that we had in Chobe river with an amazing knowledgeable guide called Daniel, and it was pretty much like a private tour and it was not in massive boat. So it made it easier to ask questions to the guide, learned a lot about wildlife and we had great time there. Comparing with other boats we saw on the river, it was just perfect size to quietly be close to the wildlife and not scaring the animals off. Big boats are like 2 story ones but our one was for up to 11 people or so. While we were there, Simon was always there when we were back for dinner/checkin/checkout etc. So it was easy to share feedback with him.

As we had a great time at Chobe but still wanted to go to Hwange, we asked Simon to organise a day before. Even though it was very last minutes, he managed to organised everything as he has great network in this industry and we again had a private tour to Hwange. We were with Ian, another knowledgeable great guide whole day and we had fantastic time again.We were so lucky and the first animal we saw was lions!

His business is relatively new but his professionalism is far more than exceptional even for me knowing the top level Japanese customer service.

I highly recommend him - and I definitely will come back and book with Africa Beast Safaris on other activities ! Thank you Simon for everything.
Skrevet 21. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Traveler09593152162
Many thanks for the review Sachi can't wait to having you on board again. All the best.
Skrevet 26. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Gabriele P
6 bidrag
Me and my wife were in honeymoon here in Vic Falls. As arrived, we tried to arrange as many tours as possible but there was a problem with the Hwange park.The company the hotel contacted for first wanted at least 3 people to bring there. So Simon was contacted by the Hotel and he went personally there to explain to us the tour. Very professional. The trip is long at least two hours by car from Vic Falls to the Patk but it passed in a blink of an eye, since Simon is a very pleasant person with which to have a chat. Precise timing, availability and professional, we are very happy to have had this chance and to spend a beautiful time in Hwange park.
Skrevet 11. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Traveler09593152162
Hi Gabrielle. Many thanks for your review and I'm hoping to see you again in the near future
Skrevet 18. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Fra raske småturer til heldagsutflukter.

Tripadvisor | Hwange nasjonalpark Full Day Game Drive Safari levert av Africa Beast Safaris | Victoriafallene, Zimbabwe