Turer i Windhoek
3-dagers Etosha nasjonalpark privat tur fra Windhoek
1

3-dagers Etosha nasjonalpark privat tur fra Windhoek

Av Opulent Tours And Travel LTD PTY
Om
Vi: Utforsk Etosha nasjonalpark på en 3-dagers tur fra Windhoek. Se alle ville dyr løver, bøfler, malte hunder, antiloper og leoparder på nært hold i deres naturlige habitat Gå på flere viltturer med en lokal guide. Besøk landets største treskjærermarked. NB: Denne turen krever minimum 2 betalende reisende for å kjøre. En alenereisende må derfor betale et enkelt tillegg eller dobbel pris.

Alder: 36–64
Varighet: 3 dager
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Oppfyller retningslinjene for dyrevelferd
Direkte veiledning: Engelsk
Mer
Skriftlig veiledning
Lesemateriale digitalt eller i utskrift som en veiledning, et kart, en brosjyre osv.
: Engelsk
Mer


  • Frokost
  • Frokost
  • Frokost
  • 2 netter overnatting.
Det som ikke er inkludert
  • Visum
  • Flybilletter.
  • Reiseforsikring

Startpunkt:Flere hentesteder tilbys.
    Informasjon om hentested
    • Henting fra Windhoek mellom 8 - 8:30. Kjør deretter cirka 450 kilometer til Etosha nasjonalpark som dekker et område på mer enn 22 000 kvadratkilometer (8, 494 kvadrat miles).
    Henting ved hotellet tilbys
    Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte hoteller.
      Henting ved flyplass tilbys
      Ved betaling kan du velge fra listen over inkluderte flyplasser.
      • Hosea Kutako International Airport, Namibia
      Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

        • Ingen rullestoltilgang
        Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 233487P13

        • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
        • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
        • De fleste reisende kan delta
        • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

        • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

        Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 233487P13

        Midlertidig utilgjengelig
        Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
        Utforsk andre alternativer
        Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
        Reiserute
        Oversikt
        Fullstendig kart
        4 stopp
        Dag 1
        Windhoek,
        Dag 2
        Etosha
        Dag 3
        Etosha

        Vi utfører kontroller på anmeldelser.
        Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
        Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
        Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
        Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
        Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
        1.0
        1,0 av 5 bobler1 anmeldelse
        Ypperlig
        0
        Svært bra
        0
        Gjennomsnittlig
        0
        Dårlig
        0
        Forferdelig
        1

        934ries
        Tokyo, Japan3 bidrag
        1,0 av 5 bobler
        aug. 2022
        Driver guide did noy show up in the morning and could not contact to travel agent as no one picked up the phone. I could contact to the driver, but he said something strange every time I called and seemed to be lying. He finally offered to arrange a another tour. Probably he wanted o make his own sales. Two and a half hours later, the travel agency finally contacted me. After dozens of calls and messages from me. However, I could hardly hear him as he was calling from other country and network was not stable. After exchanging messages with the travel agency, I learned that the driver had lied that he came to pick me up at the promised time but I was not there. After a very unpleasant, energy and time consuming and unproductive long back and forth I ended up canceling the tour and asking for a refund. I got a refund, but I wasted 3 precious days. It was the worst travel experience I have ever had.
        Skrevet 28. august 2022
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Dear Traveler It is our sincere apologies that you did not experience your tour as scheduled. I see your booking was a last minute one and there was no great communication with our ground guides. We have since resolved this and such will not happen again. We hope you will give us a chance to host you and thank you for your understanding.
        Skrevet 17. september 2022
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

        3-dagers Etosha nasjonalpark privat tur fra Windhoek levert av Opulent Tours And Travel LTD PTY

        Alle hotell i WindhoekHotelltilbud i WindhoekRestplass i Windhoek
        Alle ting å gjøre i Windhoek
        Spa og velvære i WindhoekDyrehager og akvarier i WindhoekKasinoer og pengespill i Windhoek
        RestauranterFlyReisehistorierCruiseLeiebiler