Turer og billetter
Gorilla trekking - 3 dager
4
Om
Hvis drømmen din er å møte fjellgorillaene, og du er kort tid, er dette turen for deg. Du vil reise til de vakre Bwindi-fjellene og dra ut i jungelen for gorilla-trekking. Høydepunkter: Gorilla trekking Overnatting: Mid-range Nasjonalparker inkludert: Bwindi Ugjennomtrengelig NP

Alder: 16–80
Varighet: 3 dager
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Direkte veiledning: Engelsk
Mer


  • Overnatting i henhold til reiserute
  • 2 overnattinger
  • Flyplassavgift
  • Alle skatter, avgifter og håndteringskostnader
  • Environmental Management Charge (Reef Tax)
  • Drivstofftillegg
  • Nasjonalpark avgifter
  • Lokale skatter
  • 10% Live Entertainment Tax
  • Ettermiddags te
  • drikkevarer
  • Vann på flaske
  • Frokost
  • Middag
  • Lunsj
  • Måltid i henhold til reiserute (B = frokost, L = lunsj, D = middag)
  • Sjåfør / guide
  • Live kommentarer om bord
  • Lokal guide
  • Inngang/adgang – Bwindi Impenetrable Forest
  • Inngang/adgang – Lake Bunyonyi
  • Inngang/adgang – Airport Transfer Entebbe
Det som ikke er inkludert
  • Alkoholholdige drikker (tilgjengelig for kjøp)
  • Tips
  • Suvenirbilder (tilgjengelig for kjøp)


Startpunkt:
    Sluttpunkt:Denne aktiviteten avsluttes på møtestedet.

      • Ingen rullestoltilgang
      Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 24997P3

      • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
      • Reisende må være fysisk sterke og middels godt trent
      • Kan drives av en flerspråklig guide
      • Varigheten av overføringene er omtrentlig, den nøyaktige varigheten vil avhenge av tidspunktet på dagen og trafikkforholdene
      • Pass navn, nummer, utløp og land kreves ved bestilling for alle deltakere
      • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta

      • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

      Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 24997P3

      Midlertidig utilgjengelig
      Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor.
      Utforsk andre alternativer
      Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
      Reiserute
      • Du blir hentet
        Se mer avreiseinformasjon
      • 1
        Bwindi Impenetrable Forest
        Stopp: 24 timer - Inngang er inkludert
        Se detaljer
      • 2
        Lake Bunyonyi
        Stopp: 24 timer - Inngang er inkludert
        Se detaljer
      • Du kommer tilbake til utgangspunktet

      Vi sjekker anmeldelser.
      Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
      Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
      Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
      Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
      Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
      4.0
      4,0 av 5 bobler8 anmeldelser
      Ypperlig
      6
      Svært bra
      0
      Gjennomsnittlig
      0
      Dårlig
      0
      Forferdelig
      2

      Bohdan S
      1 bidrag
      1,0 av 5 bobler
      feb. 2024 • Venner
      Horrible experience, Richard did not buy permits for gorillas. We had to prolong our stay by 1 day and go to another sector to do track.
      In Murchinson alls same situation happaned, no tickets. In Kampoala no paid hotel and food. We had to pay by ourself. Richard only buyin time and believe that we will forget. No, we will not forget, we reported him at the Police . We still waiting for our money almost 2000 USD. DO NOT BUY SERVICE FROM THIS LIAR RICHARD!!!!
      Skrevet 29. februar 2024
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Andrew C
      Doha, Qatar1 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      nov. 2022
      We went on 3 days gorilla trekking, we had a wonderful time and the services were excellent. our guide was Richard was always on time and was very knowledgeable. it is a good way to experience a real adventure in Uganda. we loved it and the trek in to see the gorillas was very successful.
      Skrevet 8. februar 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Siba M
      1 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      jan. 2023
      Unforgettable trip. Richard is the best guide for this type of safaris. Very involved, always helpful with a great sense of humor. The safari itself is very nice, overall the trip was awesome. We highly recommend this safari.
      Skrevet 25. januar 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Vishal A
      1 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      des. 2022
      We planned a trip to visit Gorilla trekking for 3 days with my friends colleague. This was official tour and for that my office contacted to Karumuna Safaris. As we planned Richard executed accordingly. Thanks Richard for made our trip memorable. We enjoyed a lot!
      Skrevet 19. januar 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Diksha O
      1 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      des. 2022
      We had the most amazing trip! Everything was perfectly organized, Richard as our guide is the best - we had fun during Gorilla trekking! We can all highly recommend this trip with Karumuna Safaris
      Skrevet 17. januar 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Abhi P
      1 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      des. 2022
      I had a 3 day trip in Uganda with 4 family members.

      At the Airport, Richard was waiting for us and became part of our family during our trip. They created a warm atmosphere and gave us a feeling home far away from home. We were so lucky with their outstanding driving skills and great knowledge about their country and nature.

      Thank you Karumuna Safaris, but most of all thank you Richard. Hope to meet again someday!
      Skrevet 17. januar 2023
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Priya G
      3 bidrag
      1,0 av 5 bobler
      DO NOT TRUST. SCAMMER.

      •Cancelled tour 1 day before flight from London and we PAID OVER $1000 USD to reschedule flights and accommodation, because he did not disclose that he failed to get the permit
      •Still OWES US MONEY (waiting 6 months) for the disorganisation and troubles.
      •Lack of communication and updates
      •CHANGED OUR INTERNAL FLIGHTS without telling us resulting in stopovers and delays.

      I have email proof of all of this for anyone who still wants to book with them.
      Skrevet 23. desember 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Thanks for your response yes this happened due to gorilla permits sold of but we rescheduled to another date that you had chosen. We had to change domestic flights from Entebbe to Kihihi which costed us a lot of money and we never charged you we attended to your trip you did the gorilla accordingly and you had to fly back to Entebbe and everything was paid by the company as it was planned there is no money you owes us and we are not scammers we offered you services that you had requested. Thank you once again for traveling with Karumuna Safaris
      Skrevet 26. desember 2022
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

      Pihu K
      1 bidrag
      5,0 av 5 bobler
      aug. 2021
      It was a good experience with a professional tour guide, we enjoyed it a lot. The guide was extremely informative and friendly and was able to take care of us from the moment he picked us up to the moment he dropped us off. Highly recommended to all!
      Skrevet 1. juli 2022
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

      Gorilla trekking - 3 dager levert av Karumuna Safaris - Day Tours