Turer og billetter

Privat tur: Bangkoks Grand Palace Complex og Wat Phra Kaew levert av Tour East

Privat tur: Bangkoks Grand Palace Complex og Wat Phra Kaew

Privat tur: Bangkoks Grand Palace Complex og Wat Phra Kaew
1
Bestill på forhånd
fra
kr 605,73
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Om
Utforsk skatter av Grand Palace-komplekset og Wat Phra Kaew med din egen private guide på en halvdagstur i Bangkok. Et av de største attraksjonene i Thailands hovedstad, Grand Palace-komplekset, er et viltvoksende område som er best navigert med en lokal guide. Lær om historien og betydningen og fortsett til nærliggende Wat Phra Kaew, hvor du kan se den berømte Emerald Buddha.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 3 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Høydepunkter
  • Se to av Bangkoks toppattraksjoner i en halvdagstur
  • Se Emerald Buddha, som ble skåret fra et enkelt stykke jade
  • Gå i fotsporene til den thailandske kongelige familien på Grand Palace
  • Lær mer om Thailands historie og skikker fra guiden
Hva du kan forvente
  • Etter en morgen- eller ettermiddags henting fra sentralt beliggende hotell i Bangkok, kan du overføre til Grand Palace for en guidet tur. Din private guide leder deg gjennom det fantastiske komplekset, som inneholder en rekke elegante bygninger på det vidstrakte området. Bygget i 1782, og blander tradisjonell thailandske arkitektur med europeisk påvirkning blant de gullbelagte spirene og statuene. Besøk Royal Coronation Hall, Royal Funeral Hall og andre steder, inkludert noen som fremdeles brukes av kongefamilien til viktige anledninger. Fortsett til Wat Phra Kaew for å se smaragd Buddha, og lytt mens guiden din deler fakta om historien og fremstillingen av denne hellige buddhiststatuen. Legg merke til takstein og intrikate design som dekorerer dette berømte tempelet. Turen din avsluttes ved Gems Gallery, før en skyss går tilbake til utvalgte hoteller. Merk: Besøkende blir bedt om å kle seg beskjedent på Grand Palace.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 3 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Høydepunkter
  • Se to av Bangkoks toppattraksjoner i en halvdagstur
  • Se Emerald Buddha, som ble skåret fra et enkelt stykke jade
  • Gå i fotsporene til den thailandske kongelige familien på Grand Palace
  • Lær mer om Thailands historie og skikker fra guiden
Hva du kan forvente
  • Etter en morgen- eller ettermiddags henting fra sentralt beliggende hotell i Bangkok, kan du overføre til Grand Palace for en guidet tur. Din private guide leder deg gjennom det fantastiske komplekset, som inneholder en rekke elegante bygninger på det vidstrakte området. Bygget i 1782, og blander tradisjonell thailandske arkitektur med europeisk påvirkning blant de gullbelagte spirene og statuene. Besøk Royal Coronation Hall, Royal Funeral Hall og andre steder, inkludert noen som fremdeles brukes av kongefamilien til viktige anledninger. Fortsett til Wat Phra Kaew for å se smaragd Buddha, og lytt mens guiden din deler fakta om historien og fremstillingen av denne hellige buddhiststatuen. Legg merke til takstein og intrikate design som dekorerer dette berømte tempelet. Turen din avsluttes ved Gems Gallery, før en skyss går tilbake til utvalgte hoteller. Merk: Besøkende blir bedt om å kle seg beskjedent på Grand Palace.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 3685BKK11P
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Transport med privat kjøretøy
  • Privat tur
  • Hotell henting (kun utvalgte hoteller)
  • Lokal guide
  • Inngang/adgang – Wat Phra Kaeo-tempelet
  • Inngang/adgang – The Grand Palace
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Mat og Drikke
Varighet
3 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vær oppmerksom på at henting for denne turen er inkludert og dekker alt hotellet som ligger i følgende områder: (Silom Road, Thai Cultural Center, Phaya Thai, Huai Khang, Bang Rak, Sathorn, Surawong Road, Rajdamri Road, Ram Buttri Chana Songkhram, Luangsuan Road, Khaosan Road) For hotellhenting utenfor dette området kan det påløpe en ekstra kostnad, eller et nærmere møtepunkt kan hentes av teamet vårt ved mottak av bestillingen.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Rullestoltilgang
  • Kleskode: Det er en streng kleskode for å besøke Grand Palace. Tempelet til Emerald Buddha er Thailands mest hellige sted. Besøkende må være ordentlig kledd før de får adgang til templet. Menn må ha lange bukser og skjorter med ermer - ingen ermeløs topper. Hvis du har sandaler eller flip-flops, må du ha på deg sokker (med andre ord, ikke bare føtter.) Kvinnene må ligge på samme måte beskjeden. Ingen gjennomsiktig klær, nakne skuldre osv. Det anbefales også å unngå sterke farger
  • Restroom fasiliteter tilgjengelig
  • Du må oppgi hotellinformasjonen din ved bestilling, hvis du ikke gjør det, kan det føre til kansellering
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Inkluderinger
  • Transport med privat kjøretøy
  • Privat tur
  • Hotell henting (kun utvalgte hoteller)
  • Lokal guide
  • Inngang/adgang – Wat Phra Kaeo-tempelet
  • Inngang/adgang – The Grand Palace
Ekskluderinger
  • Gratuities
  • Mat og Drikke
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vær oppmerksom på at henting for denne turen er inkludert og dekker alt hotellet som ligger i følgende områder: (Silom Road, Thai Cultural Center, Phaya Thai, Huai Khang, Bang Rak, Sathorn, Surawong Road, Rajdamri Road, Ram Buttri Chana Songkhram, Luangsuan Road, Khaosan Road) For hotellhenting utenfor dette området kan det påløpe en ekstra kostnad, eller et nærmere møtepunkt kan hentes av teamet vårt ved mottak av bestillingen.
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
3 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Rullestoltilgang
  • Kleskode: Det er en streng kleskode for å besøke Grand Palace. Tempelet til Emerald Buddha er Thailands mest hellige sted. Besøkende må være ordentlig kledd før de får adgang til templet. Menn må ha lange bukser og skjorter med ermer - ingen ermeløs topper. Hvis du har sandaler eller flip-flops, må du ha på deg sokker (med andre ord, ikke bare føtter.) Kvinnene må ligge på samme måte beskjeden. Ingen gjennomsiktig klær, nakne skuldre osv. Det anbefales også å unngå sterke farger
  • Restroom fasiliteter tilgjengelig
  • Du må oppgi hotellinformasjonen din ved bestilling, hvis du ikke gjør det, kan det føre til kansellering
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Seter for spedbarn tilgjengelig
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • Overflater er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
  • Dette er en privat tur/aktivitet. Bare gruppen din vil delta
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Områder med mye trafikk desinfiseres regelmessig
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Transportkjøretøyer regelmessig desinfiserte
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Policy for betalt opphold hjemme for ansatte med symptomer
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
Reiserute
  • Du blir hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Temple of the Emerald Buddha (Wat Phra Kaew)
    Stopp: 30 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    The Grand Palace
    Stopp: 90 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 3
    The Upper Terrace
    Stopp: 10 minutter
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Tour East
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

1.0
2 anmeldelser
Ypperlig
0
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
2

Vincenzo S
Roma, Italia22 bidrag
Embarrassing experience
It has been not only the worst tour of our holiday in Thailand, but one of the worst ones of our life.
Our Tour Guide Tiny was speaking a so poor English that we have been forced to INTERRUPT THE TOUR in the middle of it, taking the audio guides of the Royal Palace. She was unable to have a clear conversation in English, and her lack of dictionary forced her to spend the time taking NOT REQUESTED pictures of us, taking our cameras to do it.
I was forced to ask her to do her work, explaining art and history of the place instead of making a photo service, and she started to repeat always the same 3 or 4 concepts, in a very basic language.
We called by phone Tour East two times tha same day of the Tour, and we immediately wrote a e-mail to explain how disappointed we were, asking for a refund, but the Company defended its Guide, explaining in this way that, in its opinion, we were lying about it.
There's no reason to consider it a lie: simply, the Guide Tiny has to improve a lot her English Speaking skills. The Tour has been not a Tour, simply.
I'm so disappointed by the Company's answer that I can only suggest to the other tourists coming in Thailand to choose a different Company, being able to understand needs and requests of its guests without taking money without offering a good service.
Ask a question to yourself: if the guests of a prepaid private tour choose to interrupt it in the middle of it, taking the audioguides instead of hearing the voice of the Guide, there's something wrong in the way of leading the tour, not in the guests, that are very interested about art and history of the place.
Tha Customer Care of Tour East was blind in front of the truth: it would have been so simple to admit the mistake and to answer "we are so sorry...".
Nothing to do...
Trust me, choose another Company to enjoy the marvellous Thailand.
Skrevet 18. desember 2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Marti64, Cc Dear Luca, Thanks for the review which had been made twice so I will copy and paste into the second review. Firstly the guide tiny has been with us for numerous years and I can’t recall when feedback was about her English. However we take all comments on board and we will speak with her the next time she is in the office. I see you are angry and upset however please understand that you are visiting a foreign country where English is not their mother tongue. If the guides English was so bad why did you not mention this at the start of the tour ie at the hotel pick up. She picked you up at the hotel and surely by this first impression you would have thought this is not good English but you went with her. You decided to take the tour and venture to the palace then the problems began half way through the tour? However you have failed to mention the following on your review according to your complaint; 1) You and your friend are GUIDES and wanted this complimentary 2) You said that tiny took 86 photos of you BUT this was with your camera and you handed this to her. 3) Kiat the guide the day after also confirmed that you asked him for Photos. My colleauge has responded to your complaint in full. Finally you threatened us with this bad review (and mostly fabricated) in place of a FREE TOUR. Chris refused a free tour for a good review. Why would we do this? Tour East can confirm and guarantee that all feedback is welcome and if we are wrong we will admit to this. However we will not as a company bend the rules for a good review if we refund your money. I am sure the thousand of clients that we serve each month are well aware of our service standards and I hope you enjoyed your time in the kingdom.
Skrevet 21. desember 2017
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Martina ROME
Roma, Italia429 bidrag
The worst English ever
We booked this tour through Viator.
The tour guide didn't speak good English, it was not understandable. We had to stop the tour because it was an effort to understand her.
She spent the first 30 minutes taking pictures to us (we didn't ask for it) taking literally our phones and taking pictures to the temples that for her were important without providing any detail about what we were looking at.
We had to tell her to stop with pictures and start with the explanation. But at that point we understood why she was taking pictures!!! She knew 5 words and kept repeating the same things all the time.
At that point we stopped the tour and bought audio guides in English.
We had a second tour the day after and we called the Agency to make sure we had a GOOD guide the next day, explaining the problem that we had had. The second guide that we had (KIAT) was good.
We requested a refund for the first tour and it was denied because the guide that we had "has been a guide for 30 years". No doubts about it, in Thai she must be pretty good, but not for English customers.
I put 1 star because there is no customer care, the tour went badly, and nobody seems to care about what we have experienced.
Skrevet 18. desember 2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Marti64, Cc Dear Luca, Thanks for the review which had been made twice so I will copy and paste into the second review. Firstly the guide tiny has been with us for numerous years and I can’t recall when feedback was about her English. However we take all comments on board and we will speak with her the next time she is in the office. I see you are angry and upset however please understand that you are visiting a foreign country where English is not their mother tongue. If the guides English was so bad why did you not mention this at the start of the tour ie at the hotel pick up. She picked you up at the hotel and surely by this first impression you would have thought this is not good English but you went with her. You decided to take the tour and venture to the palace then the problems began half way through the tour? However you have failed to mention the following on your review according to your complaint; 1) You and your friend are GUIDES and wanted this complimentary 2) You said that tiny took 86 photos of you BUT this was with your camera and you handed this to her. 3) Kiat the guide the day after also confirmed that you asked him for Photos. My colleauge has responded to your complaint in full. Finally you threatened us with this bad review (and mostly fabricated) in place of a FREE TOUR. Chris refused a free tour for a good review. Why would we do this? Tour East can confirm and guarantee that all feedback is welcome and if we are wrong we will admit to this. However we will not as a company bend the rules for a good review if we refund your money. I am sure the thousand of clients that we serve each month are well aware of our service standards and I hope you enjoyed your time in the kingdom.
Skrevet 21. desember 2017
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Tour East
th0maseddy
th0maseddy
00
ATV Tur
Vi bestilte en jungel tur med arv, som vi kjørte selv. Dette var en fantastisk opplevelse. Inn i jungelen og opp ti
Vanlige spørsmål om Privat tur: Bangkoks Grand Palace Complex og Wat Phra Kaew


Priser i Privat tur: Bangkoks Grand Palace Complex og Wat Phra Kaew starter fra kr 593,05. Oppdag og bestill Privat tur: Bangkoks Grand Palace Complex og Wat Phra Kaew på Tripadvisor

Tour East er vert for Privat tur: Bangkoks Grand Palace Complex og Wat Phra Kaew. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Tour East på Tripadvisor. Oppdag og bestill Privat tur: Bangkoks Grand Palace Complex og Wat Phra Kaew på Tripadvisor