Turer og billetter

Vertigo Rooftop Fine Dining Experience @ Banyan Tree

Av IAsia Thailand
Takbaren Vertigo & Moon på Banyan Tree Bangkok ligger i 61. etasje, og tilbyr en enestående 360-graders utsikt over Bangkoks skyline. Det er en dobbel setting, med restaurantdelen som heter Vertigo og baren som heter Moon Bar. Vertigo tilbyr en al fresco dining-opplevelse på toppen av en takterrasse med utsikt over det glitrende bybildet i Bangkok – en grill-og-bar-opplevelse som er Asias første. Spis på de fineste rettene mens du nyter øynene på byens enorme skyline. 4-retters premiumsett Forrett CRISPY ANDESALAT  Suppe ROYAL CARIBBEAN BISQUE Cognac sjømat  Hovedrett AUSTRALIAN PRIME BEEF Svart Angus Biff Indrefilet, Grillet Asparges ELLER GRILLET SNØFISK Aspargestips, hageerter, sitronsmør  Dessert PINA COLADA Kokosmousse, ananaskompott, mangosalsa, kokossorbet
fra
kr 1 447,61
per voksen
fra
kr 1 447,61
per voksen

Laveste pris garantert

Alder: 6–99 maks. 20 per gruppe
Varighet:2–4 timer
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Billettype:Mobil
Engelsk


  • 4 eller 5 retters middag
  • Gratis fotografi med utsikt!
Det som ikke er inkludert
  • Alkoholholdige og ikke-alkoholholdige drikker (tilgjengelig for kjøp)
  • Hotell henting og avreise


Avreiseinformasjon
  • Banyan Tree Bangkok, 21/100 S Sathon Rd, Khwaeng Thung Maha Mek, Khet Sathon, Krung Thep Maha Nakhon 10120, Thailand Avgangspunkt: Banyan Tree Hotel Adresse: 61. etasje 21/100 South Sathon Road Sathon Bangkok 10120 Thailand Veibeskrivelse: Sentralt Bangkok-hotell. Bare noen få minutter fra Silom eller Sukhumvit-områdene i Bangkok med taxi
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 90546P74

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Barn 5 og yngre er ikke tillatt.
  • Barn 11 og yngre må ledsages av en betalende voksen.
  • Reservasjoner anbefales mellom 18:00 og 20:30.
  • Menyelementer kan endres ut fra tilgjengelighet.
  • Dress Code - smart casual eller formell klær
  • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere (som trinn fra løft til tak)
  • Ligger på Banyan Tree Hotel, 61. etasje 21/100 South Sathon Road Sathon Bangkok 10120, Thailand
  • Vær oppmerksom på at noen retter inneholder nøtter, gluten og / eller meieriprodukter. Hvis du har spesielle diettbehov, vennligst informer operatøren når du bestiller, og kokkene vil gjøre alt for å imøtekomme dine behov
  • 4- eller 5-retters Premium-måltid er annerledes enn andre menyer som hotellet har eller ikke har når du bestiller. Kampanjer er vanligvis med visse kredittkort for visse nasjonaliteter og utenfor vår kontroll.
  • Ved dårlig vær kan en annen restaurant på hotellet brukes midlertidig inntil været har klarnet seg. Dette er utenfor vår kontroll og ingen refusjon vil bli gitt.
  • De fleste reisende kan delta
  • Eventuelle spesielle forespørsler, inkludert vegetarisk, vegansk, halal, bursdag, jubileum osv., vennligst gi oss beskjed når du bestiller.
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 20 reisende

  • Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.

Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvor mye er Vertigo Rooftop Fine Dining Experience @ Banyan Tree?
Priser i Vertigo Rooftop Fine Dining Experience @ Banyan Tree starter fra kr 1 460,39. Oppdag og bestill Vertigo Rooftop Fine Dining Experience @ Banyan Tree på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Vertigo Rooftop Fine Dining Experience @ Banyan Tree?
IAsia Thailand er vert for Vertigo Rooftop Fine Dining Experience @ Banyan Tree. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt IAsia Thailand på Tripadvisor. Oppdag og bestill Vertigo Rooftop Fine Dining Experience @ Banyan Tree på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Vertigo Rooftop Fine Dining Experience @ Banyan Tree?

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 90546P74

Reiserute
  • Du starter ved
    Banyan Tree Bangkok
    21/100 S Sathon Rd, Khwaeng Thung Maha Mek, Khet Sathon, Krung Thep Maha Nakhon 10120, Thailand
    Avgangspunkt: Banyan Tree Hotel Adresse: 61. etasje 21/100 South Sathon Road Sathon Bangkok 10120 Thailand Veibeskrivelse: Sentralt Bangkok-hotell. Bare noen få minutter fra Silom eller Sukhumvit-områdene i Bangkok med taxi
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Moon Bar Bangkok
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • 2
    Vertigo
    Stopp: 2 timer
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

ceciliecharlotten
ceciliecharlotten
00
Absolutt verdt pengene
Hyggelig atmosfere, behjelpelig mannskap, god mat og gode drinker. Cruiset gikk ikke forbi Wat Arun men regner med
Anna G
Anna G
00
Fantastisk show
Dette var helt utrolig kult show for store og små. Litt dyrt for billettene, men verdt det. Anbefaler å ta med hørs
Passport750586
Passport750586
00
Cooking fun
Entertaining, informative, delicious and mostly fun ! Lekker, koken met humour. Enak sekali !!!!!!!!
Tore H
Tore H
00
Ok men ikke mer.
Var litt skuffende mat og underholdning. Men været må nok ta noe av skylden. Begynte å regne i det vi skulle spise
jmv920
jmv920
00
En annen opplevelse
Her sykler du på en liten öy i fredelige og naturskjönne omgivelser , ingen stöyende trafikk og masse turister . H
Kristoffer G
Kristoffer G
00
Fantastisk
Helt super tur fra begynnelse til slutt! Hentet i stor og fin minibuss og fikk en grei frokost før turen startet. G
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
23 anmeldelser
Ypperlig
16
Svært bra
4
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
1
Forferdelig
1

Susan J
London, UK7 bidrag
nov. 2022
If you want to splurge on a fancy dinner, then come here. This is on the top floor of the BanyaN tree. We had the 5 course meal booked prior. The views as you enter are breathtaking, truly. You will be gobsmacked as we were. The food was top notch and so much of it. The staff were attentive and looked after us well, what you would expect from this high end restaurant. A highly recommended special evening inn Bangkok!
Skrevet 23. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IAsiaThail
Hi Susan, Thank you so much for taking the time to leave us a 5 star rating - it's much appreciated! Nick
Skrevet 23. november 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Hellmut S
Wien, Østerrike9 bidrag
okt. 2022
Die Erfahrung, unter völlig freiem Himmel mit diesem einmaligen Rundblick ein sehr gutes Essen über mehrere Stunden zu genießen, ist einzigartig! Das Personal ist sehr bemüht und behält trotz erheblichem Ansturm den Überblick. Es scheint durchaus üblich, dass man trotz genauer Zeitvereinbarung 30-40 Minuten Wartezeit auf den Tisch in Kauf nehmen muss. Dafür bekommt man aber einen Platz an der Bar angeboten. Alles in allem kann man die Erfahrung sehr empfehlen.

The experience of enjoying a very good meal for several hours under completely open skies with this amazing panoramic view is unique! The staff is very eager and keeps the overview despite a considerable rush. It seems quite common that you have to wait 30-40 minutes for the table despite exact time agreement. But in this case, you are offered a seat at the bar. All in all, one can highly recommend this experience.
Skrevet 19. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IAsiaThail
Dear Hellmute, it’s great to hear that you had a positive experience at Vertigo Rooftop. The team will be happy to hear that their hard work has paid off! If there’s anything we can do to serve you further, let us know. Best, Nick
Skrevet 19. november 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

John L
Bangkok, Thailand52 bidrag
jun. 2022
Fine Dining? I don't think so. Yes the view is fantastic, but that's really what you came for, and drinks. A couple of my guys made the mistake of ordering food, and that was that. Overpriced food with absolutely no flavor.
Skrevet 3. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IAsiaGroup1
Dear John, Please can you post this with the Hotel direct as it seems you did not book with IAsia Thailand, so best the hotel comments on your night out Thanks, Nick
Skrevet 3. november 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Waah Lao E
2 bidrag
Very good and professional service from Mr. Folk. Thanks for the special arrangement for our wedding anniversary. Will come back agin.
Skrevet 14. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christopher_Thai
Vertigo is the ideal place to celebrate such a special day and we're delighted that you enjoyed it so much. Thank you for taking the time to write this review and we look forward to assisting with booking your next visit. Kind regards,
Skrevet 14. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Daniel P
San Pedro Garza Garcia, Mexico4 bidrag
Tasteless food... Even the fries taste like nothing and is really expensive. Don't waste your money, the view is not worth it, went here during my honeymoon trip
Skrevet 11. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi Daniel, We don’t believe this is a true review as we did not have a booking under your name. Secondly If you think the view is not worth it then it makes me think you went to the wrong restaurant as the view is well documented to be one of the best in Bangkok. Please do update your review with more details or email me direct nick@iasiathailand.com as I believe you are talking about another restaurant and not vertigo. Thanks. Nick.
Skrevet 26. juni 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

bosvane
København, Danmark29 bidrag
We only went for a couple of drinks, the atmosphere and view was amazing. Staff super kind and 5 stars to their preperation of drinks
Skrevet 11. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dear Bosvane, Thanks for your review and it’s great to read your had a wonderful time at the Moon Bar. Regards. Nick.
Skrevet 12. april 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Dani
Hongkong, Kina25 bidrag
apr. 2022
Incredible! Stunning views and AMAZING service. Unfortunately, our flight was changed due to HK flight bans, but the staff were accommodating and managed to get us through the 4-course meal in 1 hour. So accomodating! We would love to return again, where we can take our time and enjoy.

However, DONT BOOK ON TRIPADVISOR, SO MUCH MORE EXPENSIVE THAN BANYAN TREE ITSELF. The lovely NICK, from IASIA claims this is the local price, however, as per the last picture and speaking to the members of staff, he is incorrect. The price listed is what the restaurant informs you of when you scan their QR code for their menus.

This tour company is trying to make an easy profit from innocent, naive tourists. Go direct.
Skrevet 9. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IAsiaGroup1
Dear Danielle, Thank you for your 3rd review. Let me explain again. You booked a Premium 4 course Meal. Your complaint is that its cheaper in the hotel than what you paid on Tripadvisor. However this is a different menu at the Hotel which is cheaper and not the same. I have tried to explain to you many times. I even sent you an email with a screenshot which you FAILED to respond once I sent you the proof. The picture you sent was a different menu from what you booked. I can’t stress this enough. Even though the menu you sent me was cheaper and different this was even without the service charge and VAT included so in fact this was even more expensive! You then blasted Tripadvisor for overcharging you then you requested they then refund you and they refused this as well. The Hotel has also investigated this and we have spoken to the staff and we also have the CCTV. The F&B Manager also is in agreement and refused you a refund. The one question we are all ask is "Why did you NOT bring this up on the night or call IAsia or Tripadvisor?" IAsia Thailand are not making an easy profit as I have explained 3 times to you via email, your other reviews and also the hotel has also reached out saying you are wrong. In fact all other reviews before you (and newer) have never complained about the price as I am sure they were aware what they brought. Thanks for all your reviews which we have responded to them all. Finally I would like to add that your previous 2 reviews were 5 Star and its only when you were refused a refund you have changed this to a 1 star. Regards, Nick
Skrevet 10. april 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Lekha Shankar
Bangkok, Thailand39 bidrag
apr. 2022
On the 59th floor of the Banyan Tree hotel, 'Vertigo' is easily one of the best roof-top bars in town. The food/wine are not cheap, but with a view like that, one can indulge,especially as it was my birthday! We ordered a bottle of SAfrican red (2300B) ,which came with bread and creamcheese. Then,softshell crab salad as Starter (620 B),and Black Chicken Burger (850 B) , Seafood Linguine (1580B) as main course.
The main courses were too large,and we should have stuck to one Starter and one Main course,especially as we had tucked into plenty of bread and creamcheese.
When they heard it was my birthday, they brought a small delicious choc cake, sang song, blew candles. Made my day-!
The service was superb (Steward Saw,thank you),and the evening was amazing.
Most impressve,was to see the large,multi-level rooftop restaurant full ,on a Monday evening, with the stewards wending their way up and down the stairs effortlessly.
Great to see that Bangkok is living very well with the Virus,indeed. Bravo
Skrevet 6. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IAsiaGroup1
Dear Lekha, On behalf of IAsia, thank you so much for posting your 5Star Review. Vertigo is one of the most popular rooftops in Bangkok and we are thrilled that you had a fantastic experience at the venue. Regards, Nick
Skrevet 6. april 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Kai H
8 bidrag
Superb view, wonderful and enjoyable evening meal and super friendly and attentive service. We enjoyed an exceptional experience.
Skrevet 24. februar 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IAsiaGroup1
Dear Kai, With so many great places to choose from, it’s an honor that you decided to give us a try, and it sounds like we made a great impression. We look forward to seeing you again soon. Regards Nick
Skrevet 2. mars 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Proud A
Orlando, FL91 bidrag
des. 2021
Kaye - Florida (USA)

I'm giving it a 4 star because it has very beautiful views at night. You are literally at the highest outdoor point in all of Bangkok! Otherwise, based on service, I would give it a 3 star. Not saying the staff was not nice and pleasant - because they were very polite. They just were not nearly as attentive as other bars/lounges in Bangkok. Took a while for a server to notice we were sitting for some time ... after being seated by the same server! Service was slow. Had no one to direct us to the rooftop after getting off the elevators. Elevators a bit "eery" ... perhaps because they are kind of small and dark - and they are a bit slow climbing. Took a while for a server to notice we were sitting for some time ... after being seated by the same server! Also, it got a little chilly up there at night (December 6, 2021) ... maybe 73 degrees (?) They have a very limited menu for drinks and bar bites - if you are not eating at the restaurant. Overall, a nice night time attraction ... but wish the service was a little faster and more attentive.
Skrevet 22. desember 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hi Kate Thank you for your in-depth review and also for your comments regarding the service. We have passed this on to the Hotel who may wish to contact you for further information. Regards. Nick
Skrevet 6. januar 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 23
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Vertigo Rooftop Fine Dining Experience @ Banyan Tree levert av IAsia Thailand | Bangkok, Thailand