Turer og billetter

Surfing leksjon i Phuket levert av Talay Surf School

Surfing leksjon i Phuket
4.5
Bestill på forhånd
fra
kr 363,22
per voksen
Bestill nå og betal senere: Hold av plassen din kostnadsfritt med fleksibel bestilling.
91 % av de reisende anbefaler disse opplevelsene
Dette nummeret er basert på prosentandelen av alle Tripadvisor-anmeldelser for dette produktet som har en boblevurdering på fire eller høyere
Gratis avbestilling
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
1 t 30 m
Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
Gruppestørrelse:
10
Tilrettelagt for barnevogn
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    1 t 30 m
  • Følger sikkerhetstiltak i forbindelse med COVID-19
  • Gruppestørrelse:
    10
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 1 t 30 min
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 12255P1
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Surfing leksjon
  • Profesjonell istructor
  • Bruk av surfbrett, bånd og utslett
  • solkrem
Ekskluderinger
  • Hotell henting og avreise
Varighet
1 t 30 m
Avreiseinformasjon
  • X7QQ+7H6, Choeng Thale, Thalang District, Phuket 83110, Thailand Vennligst møt på stranden foran Catch Beach Club, Bangtao Beach
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Minst 3 personer kreves for en gruppelesjon
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende
Inkluderinger
  • Surfing leksjon
  • Profesjonell istructor
  • Bruk av surfbrett, bånd og utslett
  • solkrem
Ekskluderinger
  • Hotell henting og avreise
Avreiseinformasjon
  • X7QQ+7H6, Choeng Thale, Thalang District, Phuket 83110, Thailand Vennligst møt på stranden foran Catch Beach Club, Bangtao Beach
Varighet
1 t 30 m
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Minst 3 personer kreves for en gruppelesjon
  • Ingen rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Ikke anbefalt for reisende med ryggproblemer
  • Ikke anbefalt for gravide
  • Ikke passende for reisende med hjerteproblemer eller andre seriøse medisinske problemer
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 10 reisende
Reis trygt under COVID-19
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
Dette kan du forvente under besøket
  • Regelmessige temperatursjekker for ansatte
  • Utstyr desinfiseres mellom bruk
  • Temperatursjekk for turdeltakere ved ankomst
  • Guider må vaske hendene regelmessig
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Kontaktløs betaling for tips og annet ekstra

4.5
12 anmeldelser
Ypperlig
11
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
0
Forferdelig
1

Vacationer815094
Edinburgh, UK3 bidrag
sep. 2019
I booked this for myself and my partner & paid well in advance.

When we got there not only is there no club but we were told me couldn't proceed with surfing due to the bad weather conditions. The guy, Tim, told us we would get a refund.

Two weeks have passed by and still no refund.

They had been communicating with me on the lead up to the excursion. Why wasn't I informed even a few hours before the lesson that they had cancelled it? I spent a fortune just travelling to the Surf "Club".

The whatsapp number they provided is now non-existent i.e. no one responds or picks up.
Skrevet 8. september 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skylassurf
Hi Anisah, I’m sorry to hear you had a bad experience. Our club is a group of people not a building sorry If there was confusion about that. As we are in our monsoon season conditions change very quickly and because we put safety first it was a shame you couldn’t have your lesson at that time due to the bad weather. As promised your refund has already been processed so, Trip Advisor is handling this refund and can take some time. I’m sure you’ll receive it soon. Hope the rest of your holiday was enjoyable, take care. Skyla’s Team
Skrevet 10. september 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Dataspice
Singapore, Singapore9 bidrag
aug. 2019
Thanks for the awesome surfing lessons for my sons, Tim & crew! They are now hooked! Will be back for more!
Skrevet 7. august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skylassurf
Thanks, we had a lot of fun surfing with them! Can't wait for the next surf session together, thanks again! Skyla's Team!
Skrevet 8. august 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Chedi
2 bidrag
jun. 2019 • Alene
Had a great time Surfing with Tony and Tim, they were super easy going and made it an experience to remember! Highly recommend!
Skrevet 27. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skylassurf
Hey Chedi, It is great to see your surfing improve every time you come surfing with us, well done! Thanks and see you soon, Skyla's Team
Skrevet 28. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

jun. 2019 • Venner
Had been wanting to try surfing for a long time and Skylas came up as a beginner-friendly surf club! They didn’t disappoint at all as the instructors were friendly, patient and encouraging! Instructors were close by all the time in the water, so those less confident in swimming can be assured that you are in good hands! We never ventured further than chest to neck high waters in any case.

We were blessed with great weather and bangtao beach in Phuket is known to have friendly waves that are not too challenging for beginners to ride. The surf school is also conveniently located just outside Catch Beach Club so friends or loved ones that do not want to engage in the sport can relax. It also provides for ease of washing off with a shower and changing rooms available for use!

Definitely recommend Skylas for anyone that wants to try out surfing!
Skrevet 4. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skylassurf
Hey Jayme, Was great to have you join us for a surf lesson. You did really well for your first session. Hope the rest of your Phuket holiday was fun & hope to see you back again soon to keep building on those surf skills. Skyla's Team!
Skrevet 6. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

greywolf789
Hongkong, Kina6 bidrag
As a father with two sons visiting Phuket, we joined Skylas for surfing last week. Had a great time and were catching waves in no time. Tim and “Big” are excellent. Loads of fun and surprising calorie burn too. Superb location for an afternoon with nearby good beach lunch, nice spa, and can finish up with a cocktail and sunset at Catch.
Skrevet 4. juni 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skylassurf
Hey Hey, It's great to see the parents get involved with their kids, you did great! An excuse now to book more family surfing holidays! Thanks again and hope to see you back, Skyla's Team!
Skrevet 8. juni 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

教练非常耐心,我们一家三口学习了一个课时的SUP,孩子6岁多也学会了,第二天我们就能独自出航了。非常难忘和开心的经验!
Skrevet 17. februar 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Josie L
42 bidrag
aug. 2018 • Familie
My kids and I both enjoyed ourselves throughout the surfing sessions! We wished we could have done more! Instructors were very motivating and cheerful ! and of course responsible and helpful. Other than that, I would say that they do have very good interaction with the kids, my son absolutely adores his instructor and even named him "Apple" !To find an instructor who is good is not easy but a good instructor that could handle kids that was a bonus! I was slightly worried at first as its the first time for both of my 7 + & 8+ children to experience surfing, plus not absolutely sunny weather but it turned out to be fantastic! I'm glad that they now loved it! Any first experience for a child is important! I would definitely recommend this area for beginners and Skyla's Surf & SUP of course ! Tim himself was very helpful and replied us promptly.My partner and I are both very happy and satisfied !
Skrevet 26. august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hi Josie, So stoked you & your kids had fun. Yes seeing your kids head out into the ocean & waves for the first time can be scary. It's a great age to start when they are young as it builds their confidence and skills. Thanks again and hope to see you back soon. Skyla's Team
Skrevet 27. november 2018
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Nikita-ostryy
Chelyabinsk, Russland3 bidrag
jul. 2018 • Par
Мы впервые встали на сёрфинг, до этого катались на сноуборде и вейкборде, но это оказалось на порядок сложнее, но при этом очень круто. Инструкторы хорошо говорят по английски, объяснили всю теорию и пошли штурмовать волны. Остались незабываемые впечатления, обязательно повторим этом опыт
Skrevet 30. juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Esther D
1 bidrag
We did one surfing lesson with three friends. The teachers were amazing. Very friendly and so motivating. They give you great advise and help you. In the end everybody improved a lot.
The surf school is also the cheapest that we found so far. Best offer :) thank you for an amazing day !!
Skrevet 28. juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Camilla H
Östersund, Sverige4 bidrag
Helt utmärkt! Bra instruktioner och feedback så man aldrig tappar lusten och eventuellt att man tycker att kursen blir tråkig! Alla har bra attityd och efter lektionen vill man kunna surfa på fritiden!
Skrevet 16. juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 13
Vanlige spørsmål om Surfing leksjon i Phuket

Priser i Surfing leksjon i Phuket starter fra kr 462,33. Oppdag og bestill Surfing leksjon i Phuket på Tripadvisor

Talay Surf School er vert for Surfing leksjon i Phuket. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Talay Surf School på Tripadvisor. Oppdag og bestill Surfing leksjon i Phuket på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t 30 m. Oppdag og bestill Surfing leksjon i Phuket på Tripadvisor