Turer og billetter

Liten gruppe Sunset Speedboat Tour levert av Les Rives Authentic River Experience

Liten gruppe Sunset Speedboat Tour

Liten gruppe Sunset Speedboat Tour
4.5
Dette produktet kan ikke bestilles via Tripadvisor. Kontakt leverandøren for å sjekke tilgjengelighet.
Ikke sikker? Du kan avbestille denne reservasjonen opptil 24 timer i forveien og få en full refusjon.
Øyeblikksbilde fra omvisning
Varighet:
2 t
Henting ved hotellet tilbys
Gruppestørrelse:
15
Rullestoltilgang
Billettype:
Mobil
Gratis avbestilling
  • Varighet:
    2 t
  • Henting ved hotellet tilbys
  • Gruppestørrelse:
    15
  • Rullestoltilgang
  • Billettype:
    Mobil
  • Gratis avbestilling
Om
Cruise utenfor sentrum av Ho Chi Minh-byen i løpet av en 2-timers solnedgang med hurtigbåt på Saigon-elven. På en komfortabel, utendørs båt, glir du ned i jungelkledde kanaler og mindre vannveier der tradisjonelle livsstil forblir sterke. Nyt en lett vietnamesisk middag, og beundre byens skyline da det lyser når solen går ned. Med en maksimal kapasitet på bare 15 passasjerer, er fartbåt en intim måte å nyte en kveld på.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Engelsk
Hva du kan forvente
  • Etter hotellopphaling i Ho Chi Minh-byen, blir du overført til en brygge på Saigon-elven for å gå ombord på luksusbåt til solnedgangsturen. Hodet bort fra den brede strømmen av Saigon-elven, og skriv inn sine mindre, jungelkanter og mindre sidestykker - et landskap som ligner på Mekong-deltaet. Se folk fiske og reise i små båter, og passere av tradisjonelle hjem langs elvebredden. Din guide kan svare på eventuelle spørsmål om severdighetene du ser under reisen din. Når du tar i naturen, serveres en lett middag med vietnamesiske retter til å nyte på fritiden. Ditt måltid inkluderer brus, og ekstra drinker er tilgjengelig for kjøp om bord. Når du tar deg tilbake til sentrum, kan du nyte solnedgangen fra skylineet mens det lyser for natten. Ditt cruise returnerer til kaien, og du blir overført tilbake til hotellet for å avslutte turen.
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 2 t
  • Mobilbilletter aksepteres
  • Umiddelbar bekreftelse
Tilgjengelige språk
Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Hva du kan forvente
  • Etter hotellopphaling i Ho Chi Minh-byen, blir du overført til en brygge på Saigon-elven for å gå ombord på luksusbåt til solnedgangsturen. Hodet bort fra den brede strømmen av Saigon-elven, og skriv inn sine mindre, jungelkanter og mindre sidestykker - et landskap som ligner på Mekong-deltaet. Se folk fiske og reise i små båter, og passere av tradisjonelle hjem langs elvebredden. Din guide kan svare på eventuelle spørsmål om severdighetene du ser under reisen din. Når du tar i naturen, serveres en lett middag med vietnamesiske retter til å nyte på fritiden. Ditt måltid inkluderer brus, og ekstra drinker er tilgjengelig for kjøp om bord. Når du tar deg tilbake til sentrum, kan du nyte solnedgangen fra skylineet mens det lyser for natten. Ditt cruise returnerer til kaien, og du blir overført tilbake til hotellet for å avslutte turen.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 6765SUNSET
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Lett middag
  • Ubegrenset brus
  • Lokal guide
  • Hotell henting og avreise
Ekskluderinger
  • Alkoholholdige drikker (tilgjengelig for kjøp)
  • Gratuities
Varighet
2 t
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi tilbyr henting fra hotell som ligger i distrikt 1, 2 og 3
  • Saigon Waterbus Station, 10B Đ. Tôn Đức Thắng, P, Q.1, Thành phố Hồ Chí Minh, Vietnam
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Sammenleggbare rullestoler med flyttbare hjul kan innkvarteres, forutsatt at passasjeren er ledsaget av noen som kan hjelpe dem med ombordstigning og avstigning
  • Vennligst informer om eventuelle spesielle kostbehov ved bestilling. Det vil være en tilleggsavgift for vegetariske eller halal alternativer
  • Vennligst bruk behagelige klær og gående sko
  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende
Inkluderinger
  • Lett middag
  • Ubegrenset brus
  • Lokal guide
  • Hotell henting og avreise
Ekskluderinger
  • Alkoholholdige drikker (tilgjengelig for kjøp)
  • Gratuities
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi tilbyr henting fra hotell som ligger i distrikt 1, 2 og 3
  • Saigon Waterbus Station, 10B Đ. Tôn Đức Thắng, P, Q.1, Thành phố Hồ Chí Minh, Vietnam
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
2 t
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Sammenleggbare rullestoler med flyttbare hjul kan innkvarteres, forutsatt at passasjeren er ledsaget av noen som kan hjelpe dem med ombordstigning og avstigning
  • Vennligst informer om eventuelle spesielle kostbehov ved bestilling. Det vil være en tilleggsavgift for vegetariske eller halal alternativer
  • Vennligst bruk behagelige klær og gående sko
  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • Transport er tilpasset rullestolbrukere
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 15 reisende

4.5
8 anmeldelser
Ypperlig
7
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
0
Dårlig
1
Forferdelig
0

Marie S
3 bidrag
des. 2019 • Par
Unfortunately this trip was a bit of a let down. It was very expensive for what we actually got compared to other recent tours! We were told that as the tide was high we couldn’t visit the floating temple so we were taken up and down the river to look at boat yards and containers! The tour said 2 hours but we were back after an hour and a half and before the city lights came on so we didn’t even get to see that from the river. Very disappointing!
Skrevet 24. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Ms. Shepherd, Thank you for choosing our service and write for us a review. We are sorry that you didn't enjoy the Sunset tour with us, though that day we have arranged an upgrade private boat for you two even you have booked and paid for a group tour. We have spoken with your tour guide- Ms. Ngan to well understand the situation. We would like to make some clear statements as below: For the Mieu Noi Floating temple, in highest tide there is no legal formed engine boat can get through, even Les Rives Boats, which were designed specifically to pass this bridge. This is an outside element that we cannot control. Thus, we always arrange the visit to other places: Nha Rong - old port inside the city and District 7. If clients wish to finish in a nice restaurant in the riverside, we will also arrange for them. These all should be set at the end of your tour. on 23rd Dec, the day you did the tour, our tour guide report that on that you need to use toilette so the captain had to head back to the pier. When finishing ms Ngan (tour guide) asked if you want to continue the trip as there is still at least 15 minutes, but you chose to go back to your hotel. Thus, we believe the shortage of time that you mentioned does not come from our arrangement. Les Rives Experience cares about the guests' satisfaction. We consider that if you don't feel happy, it is said that our job has not been well done. But with your case, you will recognize that the lack of conversation between our team and you have led to this disappointment. In order to work further with you, we have sent you a message with all detail and explication. We really hope to improve your emotions for this holiday season. Looking forward to hearing from you soon. Very kind regards! Les Rives Team Authentic River Experience | +84 (0) 78 592 0018 Email: bookings@lesrivesexperience.com
Skrevet 25. desember 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Izzy R
1 bidrag
des. 2019 • Venner
Kha our guide was amazingly knowledgeable, interesting and thoughtful. It was a great experience with my parents who are seniors. Snacks and drinks on board
Skrevet 13. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

3littlepigsgotroppo
Sydney, Australia552 bidrag
des. 2019
We were picked up promptly by our guide and transfer in air conditioned comfort to the pier to join what turned out to be our private speedboat sunset tour.

It’s a very different Saigon on the river, you can appreciate the big picture of how the city is expanding...away from the motorbikes and traffic.

We were given plenty of snacks, beer and soft drinks to keep us going as we cruised along the river. Our guide was fantastic, sharing loads of stories taking lots of photos and answering our incessant questions. We visited a Buddhist Temple upstream on an island in the River at sunset before heading back past the city to the more suburban areas.

We cruised back up to the city now lit by neon lights.

We really enjoyed our couple of hours on the river and recommend it for a totally different view of Saigon.
Skrevet 2. desember 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Monaanz
Neuried, Tyskland4 bidrag
It was the best decision our speedboat Mekong experience
Henri was super Guide with a lot of interesting story
Very fine lunch
It was a super day
Thanks
Skrevet 23. november 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

dinaloginova
Shanghai, Kina130 bidrag
We went with our baby for a small group sunset tour on the Saigon river, the trip was about 1h30 and it was perfectly organized. Our gide Tung was a real professional, kind and friendly. We tried some tropical fruit on the boat with some explanations of Tung. It was amazing to see the two opposite sides of Ho Chi Mihn city the luxury and poor districts. The floating temple impresses also. Very good experience.
Skrevet 28. juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Dinaloginova, Thank you so much for choosing Les Rives- Authentic River experience and for your kind words. We appreciate you taking your valuable time out to share your great experience with us. We're really happy that your family enjoyed the tour, especially with our dedicated host- Tung. Your praises mean a lot for him and it will serve as great encouragement for our whole team. Thank you for helping to share the world about us. Enjoy traveling and hopefully, we will welcome you onboard again for another Saigon River trip. All the best to you! Les Rives Team Authentic River Experience | +84 (0) 78 592 0018  Email: bookings@lesrivesexperience.com
Skrevet 29. juli 2019
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

krzys1970
Warszawa, Polen514 bidrag
apr. 2018
We have been picked up from hotel 1:30PM to start the Jeep tour through the local districts. There is a very little chance to get there on your feet. We went through the local market with the spare parts for motorcycles. Then we were taken to the place with local pharmacies and the temple. Great experience provided that you have the mask on your face. The smog is heavy, we were the only white people in the area. Certainly, an unique experience.

After that we boarded the speedboat to experience Saigon from the river and to end up after few hours at the pier to take some pics of the city at sunset.

Skrevet 10. mai 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Trish G
26 bidrag
apr. 2018 • Par
We did this tour on our first evening in Ho Chi Minh and it was a fantastic experience. The guide was friendly and knowledgeable. The temple was a nice treat and we enjoyed seeing the sunset.
Skrevet 7. mai 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Jon_U_11
New York City, NY4 bidrag
mar. 2018 • Venner
If you're not chased away by the price, this is definitely the way to do the Cu Chi tour (we did the AM tour, so I can only speak to that). The speedboat is nice (with breakfast and plenty of beverages) and gets you there MUCH faster than any bus. The consequence is that when you arrive, the place is empty and you don't have to deal with huge crowds. The tour guide was extremely knowledgable and the whole tour was very interesting. Because we were there early, we missed the hottest part of the day and were sitting down to lunch when many of the other tours were just arriving.

Definitely a great way to experience a very interesting site.
Skrevet 24. mars 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Om operatøren

Ikke ta det fra oss – her er hva andre har å si om denne operatøren.

Av: Les Rives Authentic River Experience
Stein R
Stein R
00
Flott tur til Cu Chi tunellene
En flott tur med båt (ca 1,5 time) fra Ho Chi Minh og til Cu Chi. Trygt & sikkert og absolutt å anbefale da man sl
Regine L
Regine L
00
Kjempe selskap!!
Vi hadde en fantastisk tur her med selskapet Les Rives til Cu Chi tuneless. Guiden vi hadde var helt utrolig flink
PaalO
PaalO
00
Mekong Delta Tour
Vi ble med på en sitghtseeing oppover Mekong Elva. Fin båt, flott opplegg, hyggelig og kunnskapsrik guide. Vel verd