Turer og billetter

Ho Chi Minh City Night Light Luxury

Av Kim Travel
Nyt den unike kunsten vanndukketeater, en tradisjonell kunstform som er nært knyttet til det vietnamesiske folks langvarige åndelige liv. Fortsett til havnen med cyclos for et middagscruise, nyt byens lys og panoramautsikt over HCM-byen. Nyt overdådig vietnamesisk mat på dette magiske middagscruise ombord i en båt i tradisjonell stil.
fra
kr 1 891,47
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
fra
kr 1 891,47
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 9 per gruppe
Varighet:3 t 45 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Billettype:Mobil
Engelsk


  • Nyt overdådig vietnamesisk mat på dette magiske middagscruise ombord i en båt i tradisjonell stil.
  • Alle gebyrer og avgifter
  • Vanndukketreff
  • Pedicab (Cyclo)
  • Vann på flaske
  • Reiseforsikring
  • Engelsktalende guide
  • Inngang/adgang – Golden Dragon Water Puppet Theater
  • Inngang/adgang – Saigon River
Det som ikke er inkludert
  • Andre ting som ikke er tydelig nevnt i den inkluderte listen


Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Henting er tilgjengelig fra Ho Chi Minh City-hotellene som ligger i distrikt 1. Hotellhenting begynner omtrent 30-60 minutter før starttid på turen (nøyaktig hentetid vil bli gitt ved bekreftelse). Hvis du bor i et annet område, kan du gå til møteplassen på Kim Reises kontor
  • KIM TRAVEL - Daily Tours - Cu Chi Tunnels - Mekong Delta Tour from HCM city, 17 Thủ Khoa Huân, Phường Bến Thành, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh 700000, Vietnam Hvis du bor i et annet område, kan du gå til møteplassen på Kim Reises kontor
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested

  • Ingen rullestoltilgang
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 57377P21

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Bekreftelse vil bli mottatt ved bestilling
  • Barn må ledsages av en voksen person
  • De fleste reisende kan delta
  • Vegetariske alternativer er tilgjengelige - vennligst informer ved bestilling ved behov
  • Denne opplevelsen krever godt vær. Hvis den avbestilles på grunn av dårlig vær, blir du tilbudt en annen dato eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 9 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Ho Chi Minh City Night Light Luxury?
Hvor mye er Ho Chi Minh City Night Light Luxury?
Priser i Ho Chi Minh City Night Light Luxury starter fra kr 1 936,19. Oppdag og bestill Ho Chi Minh City Night Light Luxury på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Ho Chi Minh City Night Light Luxury?
Kim Travel er vert for Ho Chi Minh City Night Light Luxury. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Kim Travel på Tripadvisor. Oppdag og bestill Ho Chi Minh City Night Light Luxury på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Ho Chi Minh City Night Light Luxury?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 3 t 45 m. Oppdag og bestill Ho Chi Minh City Night Light Luxury på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 57377P21

Reiserute
  • Du starter ved
    KIM TRAVEL - Daily Tours - Cu Chi Tunnels - Mekong Delta Tour from HCM city
    Eller du kan også bli hentet
    Se mer avreiseinformasjon
  • 1
    Golden Dragon Water Puppet Theater
    Stopp: 45 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • 2
    Saigon River
    Stopp: 60 minutter - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+
Om operatøren

Denne opplevelsen har bare noen få anmeldelser, men du kan lese hva andre reisende har å si om operatøren.

808amaliee
808amaliee
00
Fantastisk fin omvisning med den perfekte guide!
Utrolig spennende og fin omvisning i Cu Chi-tunellene! Anbefaler denne turen på det sterkeste og den passer for all
Johan H
Johan H
00
Cu chi tunnel
Hadde en fin tur med Long. Det var gøy og nyttig å ha med en guide som fortalte ulike detaljer og fakta underveis.
Norweian
Norweian
00
Spesiell opplevelse
En fantastisk tur til de underjordiske tunellene som ble aktivt brukt under Vietnamkrigen. Interessant å se hvordan
Hei H
Hei H
00
Bra opplegg, gøy dag!
Vi booket en halv dagstur via vårt hostel TOWN House 23, og trodde vi skulle få se litt tuneller og lære litt histo
Mette Hansehaug M
Mette Hansehaug M
00
Cu chi tunnelene og Mekong-deltaet
En flott og informativ opplevelse-tur med mange inntrykk. Vi hadde en kjempe flink guide Jackie, som fortalte int
Bjørn Tore J
Bjørn Tore J
00
Floating market tour- Saigon
Har idag vært på dagstur til Cai Be-Vihn Long med var gode guide Lu! Alt gikk kjempefint , fra vi ble hentet på hot
Daniel E
Daniel E
00
Halv dag i Chu Chi tunnels
Fantastisk opplevelse. Turguiden vår Lockie var full av energi og gjorde turen morsom og lærerik. Vi fikk informasj
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.5
5 anmeldelser
Ypperlig
3
Svært bra
1
Gjennomsnittlig
1
Dårlig
0
Forferdelig
0

Maria X
1 bidrag
nov. 2022 • Familie
Phuong tourguide is excellent! Highly recommended! The food was very good and the city driver Hung is very nice
Skrevet 9. november 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TuKimTravel
Thank you so much for writing a good review. It’s so great to know that you enjoyed the trip. We appreciate your kind words for our services that reaffirm the hard works we put in every day and motivate us to do better services in the future. We hope to see next time
Skrevet 9. november 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

The Flying Scotsman
Chiang Mai, Thailand72 bidrag
okt. 2022
NO WATER PUPPET SHOW! The brochure said nothing about the show only being available on certain nights. As a substitute we were given a 'city tour' which consisted of a couple of stop offs on the way to the harbour.

NO CYCLOS! As stated in the brochure.

NO CHOICE OF SET MENU! Only one set menu of six "sumptuous Vietnamese cuisine" dishes which included Spaghetti Bolognese and Panna Cotta! Portions were very small, luke warm when served and of indifferent quality. Hardly "sumptuous Vietnamese cuisine"!

Isn't there a Trade Descriptions Act in Vietnam?

The traditional wooden boat was good though!
Overall, poor value for money.
Skrevet 24. oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TuKimTravel
Dear Scotsman , Kim travel wants to say sorry for your uncomfotabilities in Saigon night city tour however we also need to inform you let you understand something. First - if you booked the tour from our partner ( hotel or the other tour agent ) we are sure that we informed them about the Puppet shows schedule only shows on Tuesday and Friday every week after Covid-19 until now and we told our partners already . Secondly the local transportation that people called Cyclos we didn’t use any more because many snatching happened to tourists that is why we use car or van instead of Cyclos ,this problem we also told our partner already. Finally we think that there are some misunderstandings between you and our partner and we hope you are able to sympathize them - Next time you back Saigon please contact Kim travel let us serve you better . Thanks for understanding. Have a nice day
Skrevet 27. oktober 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Jackie B
Regensburg, Tyskland20 bidrag
Wir hatten einen super schönen Abend in Saigon mit unseren Guides Thinh und Trung. Obwohl wir bereits zwei mal in Vietnam waren und viel ausprobiert haben, haben sie uns mit vielen lokalen Leckereien überrascht, die wir zuvor noch nie gesehen hatten.
Wir haben sehr viel Neues über ihre Kultur und Gewohnheiten gelernt und würden die Tour jederzeit wiederholen.
Ist also definitiv zu empfehlen :)
Skrevet 14. september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TuKimTravel
Thank you so much for writing a good review. It’s so great to know that you enjoyed the trip. We appreciate your kind words for our services that reaffirm the hard works we put in every day and motivate us to do better services in the future. We hope to see next time!
Skrevet 14. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

ChefAmory
Sangolda, India4 bidrag
Hom nay chung toi co mot chuong trinh city tour voi hd Mike ' toi yeu cau mike chi toi viet tieng viet cho phan hoi nay ' day la mot trai nghiem tuyet voi ve chuyen did nay deu do giup too hieu them ve Thanh pho ho chi minh va con nguoi noi day c cam on Cong ty Kim travel cam on hd Mike da cho toi mot chuyen di kon the nao quen ,thank for everything !
Skrevet 9. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TuKimTravel
Cám ơn a ChefA,.. Chúc Anh một ngày vui vẻ!
Skrevet 12. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

wzamba
Espoo, Finland1 bidrag
jan. 2020
We booked the tour, since it was the only way to get to the fully booked up water puppet show (Golden Dragon Water Puppet Theater). The puppet show was awesome - can sincerely recommend.

In addition to the show, the package included a dinner at a boat sailing the Saigon River. This was the last night on out two week stay in Vietnam, so we already had some expectations for the food and run at the river.

Food was ok, but nothing special (quantity over quality). Atmosphere during the dinner was festive as there was multiple (assumably) local groups celebrating a birthday. There was multiple local musical performances on different decks, which we found really entertaining. It was also nice to see the city from the river at night.

Would not book the cruise alone. Would book the water book show alone. Fairly good combination together, though.

Our guide was easy going, friendly and spoke really good english. Among other things he explained the basics of the water puppet culture and techniques and entertained us during the mini van transition from the theater to the harbour.

In general, this was a really good way to spend the last night in Vietnam. Few things that could be improved:

We booked the tour using TripAdvisor. On booking, you need to give the names of the participants, a phone number and select a hotel from dropdown menu, so they know where to pick you up before the show. We waited 30 min (agreed time window for the pickup) in our hotel lobby for the pick up, but no one showed up. Then we started exchange messages with the operator. They said that we had given "wrong address" for the pickup, so they we not able to pick us up - we had selected the option with the name of our hotel (there is only name to indicate the hotel on the dropdown). So, we ended up jogging to the theater and we luckily just got there in time. Would recommend to send a message to the operator after booking to confirm your pick up location as the TripAdvisor functionality was not suitable on situation where there is more than one hotel with the same name in the district one (neither we and the operator was not aware of this).

They seems to be a fairly new operator and are generating marketing materials. We were asked (and refused) many times to give a positive video interview that they could post on their social media channels. We had already paid $80 (theater alone would have cost only about $20) for the evening and just wanted to enjoy the night, so it was a bit awkward situation. As this was in general a really good experience, I agreed to post textual review that would reflect out real experience.
Skrevet 4. januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TuKimTravel
Dear wzamba, On behalf of Kimtravel, I want to thank you for bringing this issue to our attention. Thank you so much for writing a good review. We are always looking for ways to better our service, and your feedback is an invaluable part of that process. We are truly grateful for choosing us as your service provider and giving us the opportunity to grow. We hope that the new year will be the best year of your life. May all your dreams come true and all your hopes be fulfilled.
Skrevet 5. januar 2020
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Ho Chi Minh City Night Light Luxury levert av Kim Travel | Ho Chi Minh-byen, Vietnam