Turer og billetter

Shamakhi og Gabala Tour (alt inkludert) levert av Azerbaijan Travel International

Shamakhi og Gabala Tour (alt inkludert)

Shamakhi og Gabala Tour (alt inkludert)
5
Bestill på forhånd
fra
kr 553,76
per voksen (prisen varierer etter gruppestørrelsen)
Gratis avbestilling opptil 24 timer på forhånd
Om
Aserbajdsjan Travel International er glade for å presentere våre gjester Shamakhi- Gabala tour. Vær klar til å besøke 2 fantastiske byer i Aserbajdsjan med en så billig pris på bare 1 dag !
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 12–13 timer
  • Mobilbilletter aksepteres
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Tilgjengelige språk
Russisk, Engelsk
Bedre kunnskap før du reiser
  • Varighet: 12–13 timer
  • Mobilbilletter aksepteres
Tilgjengelige språk
Russisk, Engelsk
Retningslinjer for avbestilling
  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.
Trenger du hjelp med å bestille?
Ring nummeret nedenfor, og bruk produktkode: 101209P1
Ring +47 21930559
Viktig informasjon
Inkluderinger
  • Transport med aircondition minivan
  • Hotellvalg og avreise (kun utvalgte hoteller)
  • Profesjonell guide
  • Lunch
  • TripAdvisor Erfaringer megleravgift
  • Lokale skatter
  • Inngang/adgang – Tufandag Winter Summer Tourism Holiday Complex
Ekskluderinger
  • Alkoholholdige drikker (tilgjengelig for kjøp)
Varighet
12–13 timer
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi henter fra sentrale hoteller i Baku unntatt hotell som bodde i gamlebyen og i nærheten. At gjester kommer til Double Gates - hovedportene i gamlebyen (Qosha Qala qapisi)
  • Gosha Gala Gapisi, Əziz Əliyev küçəsi, Bakı, Azerbaijan Vennligst vent utenfor Double Gates (Qosha Qala Qapisi)
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Tilleggsopplysninger
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vegetar alternativ er tilgjengelig, vennligst gi råd ved bestilling, hvis nødvendig
  • Sammenleggbare rullestoler med avtagbare hjul kan innkvarteres dersom passasjeren er ledsaget av noen som kan hjelpe dem med bord og avstigning
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Spedbarnsmat ikke inkludert
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 18 reisende
Inkluderinger
  • Transport med aircondition minivan
  • Hotellvalg og avreise (kun utvalgte hoteller)
  • Profesjonell guide
  • Lunch
  • TripAdvisor Erfaringer megleravgift
  • Lokale skatter
  • Inngang/adgang – Tufandag Winter Summer Tourism Holiday Complex
Ekskluderinger
  • Alkoholholdige drikker (tilgjengelig for kjøp)
Avreiseinformasjon
  • Henting av reisende tilbys.
  • Vi henter fra sentrale hoteller i Baku unntatt hotell som bodde i gamlebyen og i nærheten. At gjester kommer til Double Gates - hovedportene i gamlebyen (Qosha Qala qapisi)
  • Gosha Gala Gapisi, Əziz Əliyev küçəsi, Bakı, Azerbaijan Vennligst vent utenfor Double Gates (Qosha Qala Qapisi)
  • Henting av hotellet tilbys. Se hotellisten vår på betalingssiden for å se om hotellet ditt er blant hentestedene.
Varighet
12–13 timer
Returdetaljer
  • Returnerer til opprinnelig avreisested
Tilleggsopplysninger
  • Ingen rullestoltilgang
  • Vegetar alternativ er tilgjengelig, vennligst gi råd ved bestilling, hvis nødvendig
  • Sammenleggbare rullestoler med avtagbare hjul kan innkvarteres dersom passasjeren er ledsaget av noen som kan hjelpe dem med bord og avstigning
  • Barn må være ledsaget av en voksen
  • Spedbarnsmat ikke inkludert
  • Nær offentlig transport
  • Spedbarn må sitte på fanget
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne opplevelsen krever et minimum antall reisende. Hvis den avbestilles fordi minimumsantallet ikke oppfylles, blir du tilbudt en annen dato/opplevelse eller full refusjon
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 18 reisende
Reiserute
  • Du starter ved
    Gosha Gala Gapisi
    Eller du kan også bli hentet
    Se Viktig informasjon for detaljer
  • 1
    Diri Baba Mausoleum
    Stopp: 30 minutter
    Se detaljer
  • 2
    Juma Mosque
    Stopp: 45 minutter
    Se detaljer
    Passerer forbi
    Ismailli
  • 3
    Gebele
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • 4
    Nohur Gol
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • 5
    Gebele
    Stopp: 60 minutter
    Se detaljer
  • 6
    Tufandag Winter Summer Tourism Holiday Complex
    Stopp: 2 timer - Inngang er inkludert
    Se detaljer
  • Du kommer tilbake til utgangspunktet
+

5.0
213 anmeldelser
Ypperlig
191
Svært bra
17
Gjennomsnittlig
3
Dårlig
2
Forferdelig
0

Галия Х
Ufa, Russland1 bidrag
Лучшие экскурсии
okt. 2021 • Par
Лучший экскурсовод Камал Садых-заде в прекрасной стране! Кроме рассказа на самой экскурсии, была проведена экскурсия по самому Баку - по пути следования автобуса. А какой вкусный был обед, состоящий из национальных блюд!
Рекомендую! :)
Skrevet 18. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

KailashGoel86
Abu Dhabi, De forente arabiske emirater1 bidrag
Day Trip to Gabala
sep. 2021 • Alene
What an amazing tour this was. The guides are extremely courteous, well mannered and wonderful people. Very knowledgeable and have great communication skills.
Skrevet 16. oktober 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Mustafa Al Izzi
Dubai, De forente arabiske emirater11 bidrag
Avoid this trip!!
I booked this trip through trip advisor
The trip was yesterday with our guide Mr Murad. Transport was in a minivan. All together we were six passengers. The trip was very long 12 hours and exhausting. We visited Gaupston then Shamakhi and after 3 hour we we were served lunch which is included in the price however the lunch was poor in quality and the restaurant was not hygienic then we headed to Gaballa mountain resort hotel which was very nice 5 star quality and went on the cables cars. We were not satisfied with the guide as he gave very little information regarding the places we visited unlike other guides we encountered in Baku who had comprehensive knowledge of the area. May I suggest 2 things. First with such long 12 hours journey the minivan should have a WiFi connection which it didn't. Secondly for small extra trip price please serve us lunch in a clean nice restaurant like the resort one.
The whole trip was exhausting and very long so wouldn't recommend.
Skrevet 21. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dear Mr. Mustafa Thank you very much for your feedback and suggestions! We will take appropriate measures! Regarding your complaint, we have made appropriate requests from the driver guide and from other 4 guests! We agree with you with some cases, but otherwise we think that you were too strict with us with your assessment! We know for what reason you have become so strict with us, but because of our respect to your age, we will not write the reason here! And also, we would like to advise you to purchase individual tours instead of group tours. It will be much more better for you. Regards,
Skrevet 23. september 2021
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Вафа А
1 bidrag
Тимбилдинг компании Материа Медика Холдинг ,представительство в Азербайджане в историческом городе Шекигоро
sep. 2021
Наша компания представительство " Материа Медика Холдинг" в Азербайджане, доверила организацию корпоративного тимбилдинга компании "Azerbaijan.Travel International".Маршрут ,был выбран в исторический центр Азербайджана город Шеки ! Нам очень повезло ,руководитель компании Эмин бек ,принял наш запрос и профессионально организовал программу тимбилдинга ,нам был предложен ГИД Садых-заде Камал бек,интересный , прекрасный знаток своего дела . Камал бек ,подарил нашей команде массу новых впечатлений. Поделился нами богатой историей Азербайджана ,где раскрылось очень удачное сочетание природных объектов, азербайджанских городов с богатой историей, музейных объектов ,и много чего было раскрыто в период нашей поездки об истории нашей родины Азербайджан, Мы попали в сказку! Спасибо вам за профессионализм и любовь к своему делу!
Skrevet 13. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

ahmed a
Doha, Qatar1 bidrag
The nature was amazing, amusing and cute. Mr Naziv Tajikif explained every thing accurately and was ready to help and answer our
Mr Nazif Tajibov the tour guide was very helpful, friendly and supportive. He accompanied us a full day and the tour was nice, amazing and more than we expected. We really enjoyed so much. I'll keep touch with him and I'll recommend my friend to use his company when visiting Azerbaijan.
Thanks so so much for Mr Naziv Tajikiv.
Skrevet 3. september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

onur o
Tyrkia3 bidrag
Gabala
aug. 2021 • Venner
Şehirden ayrılıp dağ havası almak için güzel bir tur. Teleferik harika. Kışında gitmek isterim. Teşekkürler.
Skrevet 27. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Mohamed E
Dubai, De forente arabiske emirater29 bidrag
Amazing trip To Gabala
aug. 2021
This was our first trip with Azerbaijan Travel international and its the first time I get to meet Nazif who showed us around and spoke about all the sights we saw on our way to Gabala.

I would say that this trip can be done by just renting the car, however there is a lot of history that you might miss along the way hence its better to be with a tour guide like Nazif
Skrevet 20. august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Ahmed S
Abu Dhabi, De forente arabiske emirater4 bidrag
Sightseeing Baku
jul. 2021 • Alene
Perfect timing, friendly staff, very accommodative for my travel plans, reasonably priced.

Murad, Nazeef, Hellua, Mushrif were stars
Skrevet 18. juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Никита
1 bidrag
11 из 10
jan. 2020
Долго откладывал, но так, как пообещал написать – пишу!)

В Баку был в конце января (2020 года). Летал один на 3-4 дня и впервые.
Сам из Беларуси (Бобруйск). Посещать экскурсии по городу (а тем более за городом) не планировал.
Но вот, прогуливаясь по Старому Городу, встретил молодого человека агитировавшего посетить экскурсию по ночному Баку. Выслушивая его предложения – сразу понял, что это предложение мне интересно. Объяснил всё доступно, открыто, без навязывания. И предложил экскурсии за город. Выбрал самую долгую и большую - в Габалу, а ночную экскурсию получил в подарок. Цену обсудили на месте, и она за 2 экскурсии была весьма и весьма доступная, если не сказать, что дешёвая.

Расписать могу очень много, положительных впечатлений масса... Но если коротко и по делу, то:
коллектив профессиональный; подход к клиенту, как к близкому товарищу; рассказывают потрясающе (узнал очень много интересного о стране); владение информацией о стране, посещаемых местах, истории – очень высокое (на все вопросы, которые не относятся к экскурсионным местам отвечали или как минимум рассуждали и делились мнениями, а это очень важно); программа у них отличная и тд.
В общем всё на высшем уровне!
Экскурсии вели Эмиль и Мушфиг – благодарность Вам!)
И отдельная благодарность Сархану (водитель). Его навыки вождения в сложных дорожных условиях (снег, дождь, гололёд, туман, а потом и тёмное время суток) поражают. Одним словом профессионалы.

Толковые ребята! Ответственные! Рекомендую.
Успехов Вам и процветания!
Skrevet 4. mai 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Olga
St. Petersburg, Russland2 bidrag
Тур «Шамаха и Габала»
mar. 2020 • Venner
Очень рекомендуем данный тур, познавательный и насыщенный. Увидели много интересных, незабываемых мест: мечеть Джума, мавзолей Дири Баба в Гобустане, прокатились по канатной дороге в Габале. По пути видели памятник Вандаму в деревушке Вандам;) На обратном пути насладились видами озера Нохур. Поездка во многом понравилась благодаря гиду Кямалю. Огромное ему спасибо за его высокий профессионализм и индивидуальный подход к каждому гостю.
Skrevet 13. mars 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 213
Vanlige spørsmål om Shamakhi og Gabala Tour (alt inkludert)

I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Shamakhi og Gabala Tour (alt inkludert) på Tripadvisor

Priser i Shamakhi og Gabala Tour (alt inkludert) starter fra kr 541,29. Oppdag og bestill Shamakhi og Gabala Tour (alt inkludert) på Tripadvisor

Azerbaijan Travel International er vert for Shamakhi og Gabala Tour (alt inkludert). Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Azerbaijan Travel International på Tripadvisor. Oppdag og bestill Shamakhi og Gabala Tour (alt inkludert) på Tripadvisor

Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 12 t. Oppdag og bestill Shamakhi og Gabala Tour (alt inkludert) på Tripadvisor