Turer og billetter
Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur
4

Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur

Av Istanbul Tourist Pass®
fra
kr 499,19
per voksen
fra
kr 499,19
per voksen

Laveste pris garantertBestill nå og betal senereGratis avbestilling

Alder: 0–99 maks. 40 per gruppe
Varighet: 1 t 15 m
Starttidspunkt: Sjekk tilgjengelighet
Mobilbillett
Engelsk


  • Profesjonell guide
  • Inngang/adgang – Topkapi Palace
Det som ikke er inkludert
  • Lunsj


Avreiseinformasjon
  • Alemdar, Foundations Regional Directorate Carpet Museum Sultanahmet Mosque, 34122 Courtyard/İstanbul, Türkiye Turen starter ved inngangen til Teppemuseet (Halı Müzesi), som ligger utenfor palasset. Guiden vil holde et flagg med logoen til Istanbul Tourist Pass. Dette museet kan IKKE besøkes uten guiden.
Returdetaljer
  • Topkapı Palace, Cankurtaran, Topkapı Sarayı, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye Turen slutter inne i palasset og kundene er velkomne til å bli inne i museet til det lukkes

  • Rullestoltilgang
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Nær offentlig transport
Hvis du har spørsmål om tilgjengelighet, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 6903P6

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • De fleste reisende kan delta
  • Denne turen/aktiviteten har maksimum 40 reisende

  • For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Dette kan du forvente under besøket
  • Masker kreves for reisende på offentlige områder
  • Desinfeksjonsmiddel tilgjengelig for reisende og ansatte
  • Sosial distansering håndheves under hele opplevelsen
  • Masker kreves for guider på offentlige områder
  • Sikkerhetsforholdsregler oppgis av eiendommen og kontrolleres ikke av Tripadvisor for nøyaktighet.

Hvilke attraksjoner vil jeg besøke i Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur?
I løpet av denne opplevelsen kommer du til å besøke blant annet:Oppdag og bestill Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur på Tripadvisor
Hvor mye er Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur?
Priser i Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur starter fra kr 491,67. Oppdag og bestill Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur på Tripadvisor
Hvilket selskap leverer Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur?
Istanbul Tourist Pass® er vert for Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur. Les anmeldelser, utforsk ytterligere opplevelser eller kontakt Istanbul Tourist Pass® på Tripadvisor. Oppdag og bestill Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur på Tripadvisor
Hvor mye tid trenger jeg for Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur?
Denne opplevelsen vil i gjennomsnitt ta omtrent 1 t 15 m. Oppdag og bestill Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur på Tripadvisor

Hvis du har spørsmål om denne omvisningen eller trenger hjelp med å bestille, hjelper vi deg gjerne. Ring nummeret nedenfor, og oppgi produktkode: 6903P6

Reiserute
  • Du starter ved
    Carpet Museum
    Alemdar, Foundations Regional Directorate Carpet Museum Sultanahmet Mosque, 34122 Courtyard/İstanbul, Türkiye
    Turen starter ved inngangen til Teppemuseet (Halı Müzesi), som ligger utenfor palasset. Guiden vil holde et flagg med logoen til Istanbul Tourist Pass. Dette museet kan IKKE besøkes uten guiden.
    Se adresse og detaljer
  • 1
    Topkapi Palace
    Stopp: 2 timer - Inngang er inkludert
    Alle åpne utstillingsrom inne i palasset, unntatt Harem-delen
    Les mer
  • Du avslutter ved
    Topkapı Palace
    Cankurtaran, Topkapı Sarayı, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye
    Turen slutter inne i palasset og kundene er velkomne til å bli inne i museet til det lukkes
    Se adresse og detaljer
+
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Vi sjekker anmeldelser
Tripadvisors tilnærming til anmeldelser
Hver Tripadvisor-anmeldelse går gjennom et automatisert sporingssystem før den legges ut. Dette systemet samler inn informasjon som svarer på følgende spørsmål: Hvordan, hva, hvor og når. Hvis systemet oppdager noe som muligens strider imot retningslinjene våre for fellesskapet, blir anmeldelsen ikke publisert.
Når systemet oppdager et problem, kan en anmeldelse automatisk avvises, sendes til anmelderen for bekreftelse eller gjennomgås manuelt av teamet vårt av innholdsspesialister. Disse spesialistene jobber døgnet rundt for å opprettholde kvaliteten av anmeldelsene på nettstedet vårt.
Teamet vårt sjekker hver anmeldelse som er lagt ut på nettstedet og bestrides av fellesskapet vårt for ikke å møte retningslinjene våre for fellesskapet.
Finn ut mer om moderering av anmeldelser.
4.0
27 anmeldelser
Ypperlig
16
Svært bra
0
Gjennomsnittlig
6
Dårlig
1
Forferdelig
4

CRISTIAN
5 bidrag
feb. 2023
Really wonderful tour. Our guide Furqan was perfect. The palace has a very interesting structure, and the view of the Golden Horn is incredible
Skrevet 20. februar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IstanbulTouristPass
Hi Cristian, Thanks for your review and great to see that you are happy with the tour, Hope to see you again in future!
Skrevet 21. februar 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Cinza
Los Angeles9 bidrag
jan. 2023 • Familie
Tour guide started your early, so he left without us! And we arrived 5 minutes before the start time! No guide? Which we paid s lot for! Trying to get refund, but now they are not responding at all!!! ONLY bad experience with your guided in Istanbul. BAD, BAD, BAD! Do not take this your! Run by very UNPROFESSIONAL people!

Even with text trail, with time stamp, they won’t accept responsibility!
Skrevet 15. januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Excursion10685311939
Dear guest, Thanks for your feedback and sorry to hear that you were not happy with the tour. Per our records, the tour started on time. However since you were at the meeting point, we managed to send another tour guide only for you and your daughter. Despite showing extra efforts from our support team to help you to enter the palace with a private guide,you asked for a refund which was rejeceted. We would be happy to make refund if you did not join the tour. Our records show that you did use the service even with a private guide. We would be greatful if you can review your star rating and once again leave a fair rating.
Skrevet 5. februar 2023
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Yaseen B
2 bidrag
aug. 2022
Oversubscribed and delayed. The tour guide spent 30 minutes haggling over paying customers to skip the tour and join a later one. In the end we ended up being overcrowded and delayed. Furthermore, the large group size meant we were unable to enter many parts of the palace/museum.

I would strongly recommend taking a more reputable company.
Skrevet 30. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Excursion10685311939
Hello Yaseen, Thank you for your feedback. Some times participants in the tour cannot show their voucher on time and takes time to get all the people admitted. This tour does not include entering all the parts by tour guide and after ending the tour you can explore all the parts by your own. This tour is 70 minutes. Please accept our sincere apologies for the inconvenience.
Skrevet 2. september 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

RMDEUS
Lisboa, Portugal230 bidrag
aug. 2022
Its probably my problem but i missed the meeting point several times. Google maps sent me to another location. Afterwords i trusted the locals for a wrong meeting point. Last time nobody was able to tell me where the carpet museum (the meeting point) was. Not easy in a croweded city like istambul.
Skrevet 22. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Excursion10685311939
Dear RMDEUS, Sorry to hear that you could not find the meeting point. However it seems we do not deserve 1 star rating for the tour that you did not join at all because of not finding the meeting point :) Please send your reservation ID to contact@istanbultouristpass.com so that we can assist you for the refund.
Skrevet 31. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Anique H
London, UK3 bidrag
Our tour guide was Furqan, he was knowledgeable and got us through in good time which allowed us time to wonder around on our own afterwards.

Another benefit was that we got to skip the queue for the ticketing office, which saved us about 1 hour of standing in the sun.

Will do the same in the future.

Regards
Anique
Skrevet 5. august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Excursion10685311939
Dear Anique, We appreciate your good word regarding our tour guide. Thanks for your time and hope to see you again :)
Skrevet 10. august 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Dee Hayes
Richmond, VA10 bidrag
jul. 2022 • Alene
This is a wonderful perk for the Obed in the rush like I was. I enter the Palace with no difficulties. Make sure you have your ticket in paper or electronically handy to avoid delays. It is crowed in the entrance but lines walk very quickly. I did skip the line and was able to experience the most beautiful place in the world.
Skrevet 5. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Excursion10685311939
Dear guest, Appreciate your time to share the experience and glad to see that you liked the tour. Hope to serve you again.
Skrevet 6. juli 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

HanW
1 bidrag
jul. 2022 • Par
Making our way to the palace we were quickly invited to join this group to ‘skip’ the queue and have a guided tour by the organisers. I can’t compare how long we would have to wait otherwise without it but I was pregnant so didn’t mind paying more. The back entrance was taken and this is a very steep walk/climb so would not recommend for elderly or those who struggle to walk uphill. We assumed the guided tour would take us through the whole palace, have time to take photos etc and discuss things in detail. It was good to skip the queue if that’s what you’re happy to pay for but the guided tour was very basic and done in around 30-40mins when the whole palace takes at least 3 hours. We weren’t guided into the the different segments and were given a quick run though of what the different rooms involved. Then our tour guide left to probably escort the next group and we had to see the different areas ourselves. If you’re expecting a detailed guided tour that will stay with you for the duration of the palace then this isn’t it. If you want a quick entry pass through then it’s probably worth paying for. Again not sure how much the average wait is through the normal entry.
Skrevet 5. juli 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Charlotte B
Paris, Frankrike4 bidrag
jun. 2022
Je reviens juste d'Istanbul et m'y perdant un peu avec tous les sites de ventes de billets coupe file, j'ai décidé d'y aller sans rien réserver et d'aviser sur place.
1ere queue longue mais très rapide devant l'entrée du Palais Topkapi ( c'est juste pour passer la sécurité) . On arrive à la première cour, ou en effet il y a une belle file pour la billeterie mais sur la gauche dans cette même cour il y a l'église St Irène, sublime, et un petit guichet. Personne. Bonne nouvelle, Ici vous pouvez aussi acheter votre billet pour le Palais, le Harem et St irene pour 240 l soit 13 euros à peu près. Il n'y avait personne ! Commencez directement par le Harem qui est très beau. Il y a tellement de guides que vous entendez forcement l'un d'entre eux vous raconter l'histoire.
Pour info, la citerne basilique est tjs en travaux..Et aussi je suis allée à Topkapi pendant l'heure de déjeuner vers 13H-13H30.
Skrevet 16. juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

carolyn d
London, UK16 bidrag
apr. 2022
The tour guide was extremely knowledgeable and explained, in detail, the amazing history of the sultans and the palace. We were a fairly small group so everyone had a chance to ask questions, which were dealt with, in great detail, by the tour guide.
Overall, this was an excellent experience and great value for money.
Skrevet 12. april 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Excursion10685311939
Hi Carolyn, We are incredibly grateful that you took the time out to leave your feedback. Hope to serve you again in Istanbul
Skrevet 13. april 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

zia mahmood
Doha, Qatar5 bidrag
The tour guide explained very well about Topkapi palace. Don't miss the Harem section of the topkapi palace. it's the 2nd most interesting part ,after The Holy Relics.
Skrevet 21. mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Excursion10685311939
Dear Guest, Thanks so much for sharing your experience with us. Hope to serve you again in Istanbul!
Skrevet 22. mars 2022
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.

Viser resultatene på side 1-10 av 27
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.

Tripadvisor | Topkapi Palace Hopp over linjene med guidet tur levert av Istanbul Tourist Pass® | Istanbul, Tyrkia